• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

לפני שיהיה רע מאוד: הסיפור המגעיל של FXP

טוב, סוף-סוף הם מחקו את הסקירה שלי. ביקשתי מהמנהל למחוק לכל הפחות העתקות לא חוקיות נספרים, ועדיף גם העתקות מפורומים אחרים. בנוסף, ניסיתי לשכנע אותו שהחוק נגד קישורים לפורמים מיותר וטיפשי, ושזאת טעות גדולה להתייחס לשאר הפורמים בתור מתחרים. אני מקווה שהוא התייחס לזה.

the Nerubian אמר/ה:
דון גובלאונה, כפי שאמרתי, כבר התחיל "לחנך" אותם.
אוף, חשבתי שאני וזיגי נחנך אותם ונהיה מגניבים... (כמה מתנשא זה נשמע מ1 עד 10?)
אני עובר על הפורום הזה מדי פעם, כחלק מהרבה אתרים שאני עובר עליהם. למזלי הייתי שם במקרה בזמן שהעלו את השרדים (אם כבר היו מעלים את אנשי הסהר, הרבה יותר מגניבים. לאנשי fxp: לא נתתי לכם כרגע רשות להעלות אותם, סתם היה נדמה לכם).
אני עדיין מתכוון לעבור עליו, בתקווה שלא אצטרך להגיב שוב.

נ.ב. שלחתי הודעה לדרקון הכסוף ממזמן בפרטי. הוא אמר שלא הוא הגיב שם, סתם מישהו עם אותו כינוי.

אף אחד כאן לא באמת מופתע נכון? קהילות FXP הם בור הניקוז של הפורומים בארץ..זה הייתה רק שאלה של זמן עד שיתפרצו עליהם,ועוד דבר מפתיע,גיליתי שיש לי שם משתמש! אני בשוק! ד"א,ישמעאל,שמת לב לצורך של המנהלת בנושא השני שלך בנוגע למחיקת הסקירה שתכתוב הכול בפרטי ולא תראה לאנשים שהם גונבים? יש מידת שפלות שקשה לראות שאחרים מגיעים אליה,שלא לדבר על העברית שלהם שנראית כמו יריקה ברחוב..בא לי להתפרץXD מנהלים מרשים ללכלך בלי שום קשר לפונדק?

וואו.
פשוט וואו.
אני יודע, יהיה האחד שישלח להם תולעת להסתובב שם, אבל אני פשוט לא מאמין.
וואו. בייחוד הקטע שהם כ"כ, אבל כ"כ, מטומטמים.
כמה אידיוט אפשר להיות?
כנראה שבור הניקוד שלך, lord of the dumm, נמצא בדיוק בFXP האלה.
איכסה.
אני יותר לא נוגע בFXP כלשהו.

חוק ברזל פירסומי מס' 1:
[ותזכרו את זה טוב טוב.]
ברגע שאתה כותב יצירה כלשהי בפורום הפונדק, המדד להצלחתך/לכישלונך נמצא בפורום הFXP הזה. אם היצירה טובה מאוד מאוד או גרועה מאוד מאוד, יעתיקו אותה.

ראיתי את הפורום מו"ד שלהם(בגדול אני נמצא הרבה בFXP), הוא פשוט פורום תת- רמה עלוב.
לא מתקרב לקרסוליים של הפונדק.
זה מרגיז מאוד וחצוף, ואין שום סיבה שהמנהלים של פורום FXP לא יידעו על זה.
העניין שכל פורום הוא מתחרה שלהם הוא נורא פשוט- הם עוסקים בכל נושא(שזה יותר מדי) ולא בנושא ממוקד כמו רוב הפורומים, ולכן בעצם כל הפורומים עוסקים בנושאים שהפורום שלהם עוסק בו, וככה כל הפורומים האחרים מתחרים של FXP, יש מבין?

גם זה הגיוני.
חוץ מזה, זה מראה מה הם חושבים על עצמם:
אם הם היו חושבים שהפורום שלהם טוב, אז לא היה צריך את החוק הזה כי אף אחד לא היה עוזב את FXP.
אבל כשהם שמים את החוק הזה- זה כדי למנוע "נטישת פורום" כוללת של המון משתמשים.
אז...

lord of the dumm אמר/ה:
גיליתי שיש לי שם משתמש! אני בשוק! ד"א,ישמעאל,שמת לב לצורך של המנהלת בנושא השני שלך בנוגע למחיקת הסקירה שתכתוב הכול בפרטי ולא תראה לאנשים שהם גונבים? יש מידת שפלות שקשה לראות שאחרים מגיעים אליה,שלא לדבר על העברית שלהם שנראית כמו יריקה ברחוב..בא לי להתפרץXD מנהלים מרשים ללכלך בלי שום קשר לפונדק?
כן, יש שם גם ישמעאל.
ראיתי שהמנהל כתב שהוא רוצה שאני לא יעשה את זה פומבי, אז כתבתי לו (בעץ, לא בפרטי) שזה צריך להיות פומבי כדי שחברי הפורום שלהם יתחילו להבין שהם לא יכולים להעתיק בלי רשות משהו שמישהו אחר כתב.

אכן, כיוון שלא ראיתי שום פרסומות באתר, לא נראה שהם יכולים להרוויח כסף מכמות הגולשים בפורום. מה שרק מראה שאכפת להם מהפורום שלהם יותר ממצב הקהילה בארץ, שזה דבר עצוב ביותר. זה כמו לתרום למשאלת לב רק בשביל לקבל את החולצה.

תראו, זה לא יעזור, לתת להם מדריכים שונים ומשונים, כול מה שיצא מזה זה-

"כול הכבוד!"

"מדריך מגניב!"

ו- "עזר לי מאד!"

מה שצריך זה ממש לשבת להם על הווריד ולעזור להם נקודתית ליצור דברים חדשים, כלומר לעזור לבן אדם ספיציפי ליצור משהו ולפרסם, לתת לו עצות, לא רק לגרום לטריגר, צריך גם לעזור להם ממש, ואת זה יכול לעשות רק מי שבאמת אכפת לו ויש לו הראש לזה, כי הילדים שם באמת אבל באמת במצב רע...

(כשמנהל הפורום אומר לאנשים שחוגים עדיף מלשחק בבית עם חברים כי המדריך הוא מקצועי יותר אנחנו בבעיה...)

ישמעאל אמר/ה:
כשמנהל הפורום אומר לאנשים שחוגים עדיף מלשחק בבית עם חברים כי המדריך הוא מקצועי יותר אנחנו בבעיה...
:shock:
גוועלט.
אגב, המנהל אמר לי שהוא חבר בפונדק, אבל לא ענה לי מי הוא. למישהו יש מושג?
יאפ. זה blue arrow.

זה בדיוק מה שמכעיס אותי בהודעה שלו כאן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1919387

זה יותר עצוב ומעורר רחמים מאשר מכעיס. נסיון להראות שיש להם גדול יותר על ידי זה שהם אוסרים על כל השאר להראות את שלהם. וההשוואה מלכתחילה משמעותית בערך כמו זאת שבמטאפורה.

ישמעאל אמר/ה:
כשמנהל הפורום אומר לאנשים שחוגים עדיף מלשחק בבית עם חברים כי המדריך הוא מקצועי יותר אנחנו בבעיה...
:shock:
גוועלט.
אגב, המנהל אמר לי שהוא חבר בפונדק, אבל לא ענה לי מי הוא. למישהו יש מושג?

זה דווקא לא הוא, אלא המנהל השני היה נראה לי...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה