• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
"אני לא יודע" אומר שירו בכנות.
"לרובנו אין סיבה לצאת מהאימפריה - כולם מפחדים מאיתנו, ושירות הקיסר והלועט נחשב לכבוד הגדול ביותר שיש, ואין מטרה נעלה בחיים יותר ממנה. יש לנו חמש שושלות שונות, בהתאם לצבעים שלנו, ולכל שושלת יש את התפקיד שלה בצבא ובחברה. אבל אני הייתי אומר שאנחנו מפוצלים יותר ממה שזה נדמה למתבונן מבחוץ" הוא אומר, לא מפרט יותר מזה.

שירו-סנשאי -

"מוזר. אחדות היא אחד הדברים היחידים הטובים שאפשר לומר עליכם. על האימפריה, אני מתכוון" הוא מתקן במגושם, אם כי ניכר שלא התכוון לכך כהעלבה. ניכר שהאיש הבין את הרמז ויורד מהנושא, והם הולכים בנעימים עד להגעתם לכפר, עדיין רחוקים מהאנשים ההולכים והעובדים בו.
"אני אדאג לנו לסוסים ולכל השאר. תעביר מבט בכפר, סקור רגע את ההגנות האפשריות בו. לפחות נאסוף מספר עצות לשכירי החרב שנוכל להשיג" מציע הצלופח, בעודו ממשיך קדימה.

שירו מהנהן ומתחיל לסקור את הכפר ואת הסביבה שלו, מחפש מקומות שקל לבצר וחומרים אפשריים לביצור: עצים, אבנים, עגלות, שקי קמח ודברים נוספים.
META
תפיסה: 14+4=18
תובנה: 10+4=14
מבוכים: 8+2=10
טבע: 11+4=15
היסטוריה: 14+2=16
מאגיה: 18+2=20
מרפא: 18+9=27

"אני יכול לנסות" אומר אינציוס לקראנג ואז קורא דרך הארובה אל הקטור "אני דוחף את הגופה אליך, תתכונן לתפוס אותה!" לאחר שהוא מזהיר את האביר, איגנציוס מכניס את מטהו לארובה, ומנסה לדחוף את ראשו של לנגו כך שישתחרר וישמט מטה, תוך שהוא משתדל לגרום כמה שפחות נזק נוסף.

עד כמה שהוא משתדל, הראש נוטר תקוע במקומו בארובה. "קראנג, יש משהו שאתה יכול לעשות? ההכשרה שלי כיסתה יותר השמדת מכשולים מאשר פינוי עדין שלהם..."

META
גלגול אתלטיקה: 4 + 1 = 5.

IN
אילידיה נראית די מזועזעת שהיא מבינה שהוא מת ותקוע בארובה. "אני מצאתי פה עקבות, די טריות, שלושה אנשים שנכנסו לתוך העצים. מי שעשה לו את זה קרוב" היא אומרת, "אנחנו צריכים לרדוף אחריהם תחילה. במצבו, הוא לא הולך לשום מקום, הם כן" היא אומרת בהומור מורבידי.

שירו-סנשאי -

הכפר יהיה מקום נורא להגן עליו. זה ברור גם לעין של אדם חסר כישורים צבאיים.

המבנים נמוכים ואין מספיק מקום על הגג שלהם לקשתים, לפחות לא להרבה. יש מספר גומחות הגנה טבעיות בכפר אם תוכלו לנקז את הפושטים לצוואר בקבוק, אבל זה ידרוש עבודה מקיפה. אולי יהיה ניתן להשתמש בציוד של הפסטיבל, כמו דוכנים ודברים דומים, אם יהיה להם מזל. הבית של מריטה הוא כנראה המקום הטוב ביותר לטיפול בפצועים, מוגן יחסית אף על פי שהוא לא גדול בהרבה מהשאר. רוב הלחימה תתנקז לרחבת העיר, כך שחשוב לרפד את המקום במלכודות.

וגם עם כל זה, סיכויי ההגנה הם עלובים ואפסיים, בפרט בלי שכירי חרב או עזרה מנורברט. כפר ואת' נמצא בצרות רציניות.

איגנציוס, אילידיה והקטור -

בעוד אילידיה בודקת את העקבות, קראנג נע אחורה, תופס תנופה וקופץ בעודו רץ, רגליו החסונות מאפשרות לו לנתר מעלה באופן כמעט לא-אנושי. הוא מתקרב אל הארובה בשקט ודוחף את הראש פנימה. לאחר מאבק קצר ועיקש, קול התרסקות נשמע למטה.

הקטור מזהה בקלות את האיש כסאטיר, פיו מלא בדם ופרוותו חרוכה לגמרי. הוא מת, ובשלב זה האביר רק יכול לקוות שהוא מת לפני ששמו אותו בארובה בצורה כה אכזרית.

למשמע דבריה של חצי-האלפית, קראנג מהנהן. "החיים חשובים מן המתים. אני מסכים עם אילידיה".

"לבנות חומה היה הורג אותם?" רוטן לעצמו שירו בשקט תוך כדי שהוא חושב על מלכודות שיהיה ניתן להכין.
"יהיה אפשר לשים קשתים ואנשים שיזרקו אבנים, גם אם לא הרבה, על הבתים, אבל הם רק יהוו סיוע. אולי נוכל להשתמש בהם כדי לדחוק את הפושטים לצווארי בקבוק?" הוא מדבר לעצמו בזמן שהוא הולך לעבר ביתה של מריטה.
"שלום מריטה," הוא אומר כשהוא נכנס לבית, מחווה קידה קלה לעבר האישה "עלינו לגייס את כל אנשי הכפר למאמצי הביצורים, ועדיף כמה שיותר מוקדם. אני אשמח לדעת מי בכפר נוהג לצוד על מנת שהם יבנו מלכודות וישמשו כקשתים במהלך הקרב. השאר יעסקו במלאכת הביצורים ויהוו סיוע במהלך הקרב - יזרקו אבנים או יגנו על הבית שלך, שיהווה את המעוז האחרון שלנו. הכפר שלך, בלי להעליב כמובן, הוא מקום נורא להגן עליו" אומר שירו ביאוש מסוים. המצב באמת נראה די חסר תקווה בלי לוחמים מנוסים.
"אין לכם אף חיילים לשעבר בכפר במקרה, נכון?" הוא שואל.

איגנציוס יורד בזהירות מגג הבקתה. כאשר הוא מגיע אל הקרקע הוא פונה להסכים באריכות עם דבריה של אילידיה, אך היא כבר רצה משם. בהיעדר קהל, הוא ממהר בעקבות חצי האלפית.

"סואולה תדאג לך בצד השני" אומר הקטור בתפילה קטנה וסוגר את עיניו של הסאטיר, הוא לוקח ממש מעט זמן לסדר את הגופה במרכז הבית, לא רוצה שפשוט תישאר מרוסקת בתחתית הארובה. "ואנו נדאג לרוצחייך בצד הזה" אומר הקטור ויוצא מהבית, אילידיה כבר רצה אבל הוא מבחין באיגנציוס רץ ומתחיל גם הוא לנוע במהירות.

שירו-סנשאי -

מריטה, אשר עסוקה בשטיפת מספר כלים, נאנחת בקול.
"איזה חייל ותיק ירצה ללכת ולעסוק בחקלאות? גבם שבור מנשיאת שריונות, ידיהם מחוספסות כבר מהקמת אוהלים. הם מעדיפים לשכון בפונדקים ולשתות את עצמם למוות" האישה חודלת לרגע משטיפת צלחת. "יש מספר ציידים, אם כי כל קשר בינם לבין קרב אמיתי הוא מקרי בהחלט. אנחנו אוכלים בעיקר ארנבים ואיילים, לא חזירי בר. איך אומר הצלופח שלך? 'לא כולם דרקונים'. אם הוא לא אמר, הוא עוד יאמר לך את זה" היא מניחה את ידיה על מותניה. "אנשי הכפר יוכלו לבנות מספר ביצורים בסיסיים, אבל צריך ידע עם אדם צבאי - וכמובן יותר אנשים - כדי לעשות פה משהו רציני. תגבורת מהלורד, למשל, תוכל לסייע" נראה שהיא זורקת את הכדור בחזרה אל דם הדרקון.

איגניציוס, אילידיה והקטור -

אילידיה מובילה את השלושה אחריה, עוקבת אחרי העקבות. בשלב כלשהו היא מזהה כתמי דם וסימני מאבק, עד שלבסוף היא מגיעה לגבעה קטנה ועליה עץ אלון גדול, הצמרת שלו מגיעה לשחקים. לצד הגבעה נמצאות שלוש דמויות: אדם, שריון העור שלו קרוע לרווחה, פניו מסכת זוועות של נשיכות ובשר קרוע, ראשו תחוב היטב בתוך האדמה. חרבו, חציה עדיין בנדן, נראית נקייה מכל סימני דם. לצידו, גופה של חתול בר עצום, גדול אף יותר מנמר ממוצע, לבן ובעלי פסים שחורים, חנית הטלה נעוצה בצווארו - היישר במרכז. קול עולה, כאילו נישא על ידי הרוח שמסיטה את ענפי הצמרת, נושאת אל הארבעה... זמרה מסוימת, אם ניתן לקרוא לה כך.

"הסוס והכרכרה, אבירים בשורה, חרבות צחות ועלמות נאות" נשמע קול חצי-מגומגם, חלוש ביותר, אשר מגיח מהדמות השלישית. אדם רכון על גזע עץ האלון, מחזיק את בטנו ביד רפויה, ראשו רכון מטה.
"היזהר, היזהר, פן תיפול לבאר. הרוח תופסת ולא תשחרר" הוא מזמזם בחוסר מודעות סביבתית, בבירור לא שועה לבני החבורה שסביבו.

"אני אנסה להביא תגבורת מהלורד, אבל אני לא בטוח שהיא תגיע בזמן. אולי אצליח לשכנע חבורת שכירים להגיע לכאן, אם יש לכם ערובות לכך שתוכלו לשלם, גם אם לא מיד" אומר שירו, מתהלך מצד לצד כשהוא מהרהר בקול.
"יש לך כאן שליחים שאפשר לשלוח? אני אשמח לשלוח שלושה - אחד ללורד ושניים לשכירים. ותני לי לדאוג לביצורים. הייתי בחיל המשמר ובניתי כמה ביצורים בעבר, אבל אני אצטרך את הציידים האלו בשביל מלכודות" הוא אומר לאישה.

IN
"חרבות להשכרה, חתול חתוך פרווה, והיתקלויות לא משמחות" ממשיכה אילידיה את השיר עם המנגינה אבל עם המילים שלה, מתהלכת בסכינים שלופים אל הגבעה.

"היזהר היזהר, הענף מטפס על הצוואר, ולא משחרר" היא משלימה בשורה שהיא גאה בעצמה עליה, למרות שמהר מאוד היא מבינה שזוהי הפניה מאוד מבלבלת לאל מהפנתיאון הטבעי שמייצג נקמה. היא מושכת בכתפיה, ומסמנת לאחרים להצטרף אחריה.

המבט שלה מסתכל אל עבר שני האנשים- כאילו מחכה להם להמשיך את השיר, אבל בבירור מחכה לראות תגובה.

שירו-סנשאי -

"הכסף שלנו מגיע מהלורד. נוכל לאסוף משהו, אולי, אבל אני בספק שזה יהיה מספיק אפילו למקדמה. אתה חושב שהם יסכימו לקבל צאן ויבול?" היא שואלת ברצינות, גם אם קולה מלא ספקות. "ובאשר לשליחים... נוכל להביא מספר נערים, אף כי הדרכים לא בטוחות, כפי שאתם טורחים לציין כל רגע. הייתי מעדיף שאתם תצאו, בכנות".

איגנציוס, אילידיה והקטור -

"מטפס, מטפס, חונק והורג" הוא מזמזם מנגינה בין המילים, אף כי השורה כלל לא נכללת בהיסטוריה של הפתנאון הטבעי. ראשו נע בעדינות מצד לצד, קולו חנוק אך מצחקק בחולשה.
"מוצא לו פני להיות הלועג".

"האיש בבירור הוזה. אני בספק שנוכל להוציא ממנו משהו יעיל" קראנג משלב את ידיו, גבותיו מזדעפות.
"צריך לשחרר אותו מייסוריו ולחזור על עקבותינו. אולי נוכל להצטרף אל וירניק ושירו-סנשאי, אם טרם יצאו חזרה לעיר".

החבורה המאגית-
"אני מציע שנחבוש את פציעותיו. איני מאמין שזמנו לפגוש את הרוח הלבנה" אומר הקטור ומתקרב אל האיש,נראה שהבחור נלחם בגוליית' ובחייתו הפראית וניצח, אך במחיר חלק גדול מדמו. לו ויצילו אותו, יוכלו לקבל בעל ברית ומידע.
לרגע מחשבותיו של הקטור נעצרות. האם זו הדרך בה אמור לחשוב אביר? האם הוא לא אמור לנסות להציל את חייו כי כל חיים הם עולם ומלואו?
הקטור במהירות מדחיק את המחשבות הללו לצד, אין לו זמן להיכנס למשבר על תפקידו בעולם. לא כל עוד יש סיכון לאנשי האזור.

איגנציוס מעווה לרגע את פניו למראה סצנת הקטל, ואז מתחיל לעלות על הגבעה, נזהר לא לדרוך על הגופות.

"הוזה אולי, אבל הרבה פעמים יש אמת בטירוף של אנשים כאלה, אל תמהר להמית אותו" אומר איגנציוס בתגובה לטענתו של קראנג.
"אילידיה, את מבינה משהו מכל זה?" שואל איגנציוס בתגובה להצטרפותה של אילידיה אל הדקלום.

בעוד הוא ממתין לתשובה, איגנציוס סוקר את הגבעה ואת העץ, מחפש עדויות להשפעות יוצאות דופן אשר עשויות לעורר טירוף כמו זה של הפצוע.

META
הטלת מאגיה - 13 + 11 = 24
הטלת טבע - 20 טבעי (ותוסף 9, אם זה רלוונטי)

"אני אמצא את וירניק ואשלח אותו לארודר. אני אצא לנסות לשכנע את שכירי החרב בעצמי אחרי שאתדרך את אנשי הכפר בנוגע לביצורים. אני מכיר אותם, אז אולי אני אוכל לערוב להם לכך שהלורד נורברט ישלם להם, אבל כל סכום שתאספו יעזור להוכיח שיש לנו כוונה לשלם את השאר" אומר שירו.
הוא קם, נפרד ממריטה והולך לחפש את וירניק, בדרך קורא לכל הכפריים שהוא רואה כדי שיתאספו ברחבה המרכזית, כך שעבודות הביצורים יוכלו להתחיל.

"לא נראה שיש כאן השפעות חיצוניות כלשהן - אילידיה, הקטור, הוא בידיים שלכם עכשיו" אומר איגנציוס ונשען על העץ, לפקוח עין למקרה וסכנות חדשות יתקרבו.

META
בדיקת תפיסה ליתר ביטחון - 11 + 4 = 15.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה