• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
שירו-סנשאי -

לא קשה למצוא את הצלופח. הוא יושב על יד נער ונערה, מקשקש איתם בשלווה בעודו משחק עם מספר מטבעות זהב בידיו.
"יש אפשרויות קידום, אני מבטיח" הוא שומע את האיש מרחוק. "והכשרות, ומה לא. יש לנו אפילו תוכנית רב-שנתית לגיוס אחים צעירים".
"והתשלום?" שואלת הנערה.
"בחייך, איך אתה תופס אותי? אתה יכול להמשיך למכור חזירים או לאכול אותם על שולחנך לצד יין וגבינות טובות. מה תעדיפו?"

שירו משתעל בעדינות, מודיע על נוכחותו לוירניק.
"תמיד עובד, הא? יפה, יפה. זה מצביע על מחויבות עמוקה לעסק" הוא אומר לאיש.
"נצטרך להתפצל. אתה תלך להודיע ללורד נורברט שצריך תגבורת וכסף לכאן, בעוד אני אלך אל שכירי החרב באזור ואנסה לגייס אותם. לפני זה אני אצטרך לתת הנחיות לאנשים כאן לגבי הביצורים והמלכודות, אבל מיד לאחר מכן אני אצטרך לצאת" שירו אומר בזמן שהוא סוקר את הרחבה המרכזית.
"אתה תסתדר לבדך בדרך אל ארודר? לא הייתי רוצה למצוא אותך בתוך קיבה של אחד הוורגים שיגיעו לכאן" הוא אומר לצלופח.

שירו-סנשאי -

"חבר, נולדתי עוד לפני ש - רגע, כמה שנים מקושקשים חיים?" הוא קם על רגליו וזורק שתי מטבעות, אחד אל הנער ואחד על הנערה, קורץ להם בחביבות.
"אני אצא לי לדרכי, אל דאגה. אל תשתהה זמן רב מדי בדרכים, ותעצור רק במחנה אחד. מה שהמלצת עליו, אתה יודע" הוא מנופף בידו לשלום. "לורד נורברט בוודאי יקרא לנו בקרוב".

IN
אילידיה מגלגלת עיניים שהאחרים לא בטוחים בנוגע לזה, הולכת אל האיש, מתקרבת אליו אבל לא לרמה של נגיעה- ומרימה את הגלימה שלה. "אנחנו לא סולחים לך או לשני על מה שעשיתם ללנגו, אבל אנחנו צריכים מידע, אז היום השלכת לא מגיעה אליך" היא אומרת, ומרפאה אותו במהירות.

META
פעולה משנית- עירוי ריפוי: תערובת מרפא
הוא מרפא נק"פ בשווי פרץ הריפוי שלו+ 1.

שירו מהנהן אל נורברט ומניף את ידו בפרדה.
לאחר מכן הוא מסתובב אל הרחבה, מביט באנשים שהתאספו בה.
"אנשי כפר ואת'! צר לי להרוס לכם את הפסטיבל, אבל הכפר שלכם נמצא בסכנה גדולה! אני ושותפיי, שאולי כבר נתקלתם בהם, עושים כל שביכולתנו כדי להדן על הכפר, אך אנחנו זקוקים לעזרתכם. עלינו לבנות ביצורים ממה שיש בכפר - נתיבים שיפנו את הפושטים לעבר נקודות אסטרטגיות קלות להגנה, עמדות ירי על הגגות ומלכודות שיקשו עליהם להילחם. אני יודע שאלו נראים כמו מאמצים חסרי תוחלת, אבל האמינו לי כשאני אומר שהפושטים מזלזלים בנו לחינם. ואת' הוא ביתכם, ואתם תגנו עליו בהצלחה. לא תהיו לבד במאמץ המלחמתי - אנחנו כבר שולחים שליחים אל הלורד נורברט ובקרוב אצא גם אני להביא חיילים נוספים שיעזרו לכם להגן על בתיכם. עכשיו עלינו לשנס מותניים ולהתחיל במלאכת הביצור!" שירו צועק אל הקהל, מנסה להיזכר בנאומים שהיה צועק לחייליו במשמר.
לשלהב חבורת חיילים זה דבר אחד, אבל הם חקלאים מסכנים שלא יודעים דבר על מלחמה. אבל אני לא יכול לתת להם למות, לא עוד פעם.

איגנציוס, אילידיה והקטור -

המגע של אילידיה מסייע לאיש, לפחות לעכשיו. הוא איבד הרבה דם, ומטוטלת המוות טרם פסקה לאיזה צד תנטה. היא חושדת שמדובר גם בהשפעה של רעל - הייתכן וחתולי הבר מכילים הפתעות נוספות?
"דגדוג קל של עכבר, השלכת..." הוא ממלמל דברים הזויים נוספים, אם כי מניע יותר את ראשו ואת ידיו. ניכר שיהיה אפשר להוציא ממנו מידע, בצורה כזאת או אחרת.

שירו-סנשאי -

אנשי הכפר בבירור לא נהנים לשמוע את דבריו של דם הדרקון. הם מתחילים לאחוז ידיים, להתלחש ולהביט לצדדים, כאילו כל אחד שוקל אם לעזוב כעת או להישאר להילחם על אדמתו.
"הפסטיבל יתקיים בארודר" מרגיע וירניק, וניכר שהצליח לרכך אותם במעט, לפחות לעכשיו. "אף אחד לא צריך למות, בחיי. תראו את מי יש לנו פה - חייל אישי של האימפריה; במקום לכבוש אותנו, הוא יסייע לנו לכבוש אותם! או משהו כזה" הוא מצחקק קלות, אך ניכר שהעממיות שלו מצליחה לעורר באנשים תקווה.
"רק לוחם אחד יגן עלינו?" נשמעת קריאה.
"ובכן, הוא בדיוק עוזב..." וירניק מסמיק קלות. "אבל ההילה שלו תבריח אפילו את האלופים שבבני הענקים לעת עתה. אף פעם לא שמעתם את המעשייה על שירו-סנשאי והטרול הגדול? ספר להם, שירו. זה סיפור לפנתיאון".

"החתול נושך, כואב בזרוע. לא טעים מספיק כדי למות" הוא טופח על בטנו בעדינות ומעט דם יוצא. "אני והוא יצאנו לטיול, טיול למעלה. הרחק מהחושך, אל עבר הלפיד. חשוב, חשוב, להיפרד מן החשיכה. קפואה ככלבה ותיתן לי סטירה" הוא מתחיל לזמר את מה שאילידיה מזהה כשיר עתיק של אבירי המעמקים.

"אש ותמרות עשן, בית כל כך ישן, בורח ולא נמלט, שח ואז מט" הוא מזמר בחיוך מטומטם לחלוטין. "האגדה ממשיכה, לה לה לה...."
"הוא בבירור הוזה" קראנג משלב את ידיו בשנית. "אני בספק שאפשר לבטוח אפילו בדבר אחד ממה שהוא אומר".

"זה קל, זה קל... ממש מאחורייך, עיניים צופות באדמה" הוא מצביע לעבר גופתו של האיש הקרוע לגזרים.
"הבוס חזר למעמקים... ועכשיו גם אני" הוא מזמר לו עוד מנגינה אחת.
"מקווה שלא תתפוס אותי".

IN
"והחתול? חיית פרא ותו לא? לא ידעתם עליה עד שהותקפתם?" שואלת אילידיה, פונה בזהירות לגופתו של האיש השני והופכת אותה, מתחילה לנסות לבדוק אם הוא שומר משהו בכיסים- בעודה שומרת על קשר עין זהיר עם המטורף.

"אה, המעשייה הישנה הזו? חשבתי שאתה רוצה שאני אספר את הדברים המעניינים...
בסך הכל הרגתי את טרול ההרים שהסתובב ליד סנואופיק. זה לא היה סיפור גדול - כמה הנפות חרב וזה נגמר, וזה עוד כשהייתי צעיר יותר, עכשיו הייתי יכול לגמור טרול כזה במכה אחת" מאלתר שירו על המקום, מדבר באדישות על המקרה.
"אם אתם ממש רוצים לדעת, זה היה טרול הרים די גדול, חמישה מטרים אם אני לא טועה. הוא הניף את האלה שלו לכל כיוון, אבל אצלנו מלמדים לחטוף מכות כאלו כבר בטירונות. ספגתי את המכה בבטן ואז שברתי את האלה במכת חרב. הוא היה כל כך מבולבל שהוא המשיך להכות לעברי עם הידיים הריקות שלו כאילו הוא מחזיק שם משהו. שיספתי אותו בכמה מכות מהירות ואז ערפתי את ראשו. אני חושב שהראש עדיין נמצא על השולחן של המפקד שלי כמזכרת" הוא מתאר.
"ובנוגע לאנשים שיגנו על הכפר - אני לא היחיד. יש עוד אנשים שיחזרו להגן על הכפר. כפי שאמרתי, כבר פגשתם אותם מקודם, כשהם הסתובבו ברחבי ואת'".

האיש לא מגיב, עיניו ממשיכות להיות עצומות, נשימתו הופכת לרפה מרגע לרגע.
"אני בספק שההתקלות עם חתול הבר הייתה אקראית. אם המידע שלו נכון - ואני בספק שאפשר לסמוך על אדם שמתקשה לשלוט במחשבותיו שלו" קראנג נשמע שיפוטי להפליא, "אזי הוא ידע יותר משהוא היה צריך לדעת, כשמשימתו נגמרה, בדוגמה ללנגו. מישהו מטשטש עקבות".

שירו-סנשאי -

האנשים מחייכים, חלקם אפילו צוחקים, למשמע דבריו של שירו-סנשאי. הם מתפזרים לאחר מכן, מריטה מנחה כל אחד מה וכמה לעשות.
"ההגנה פה לא תהיה רבה, אבל היא עדיפה על שום דבר. יש לך כישרון לחרטט, אבל אתה צריך ללמוד. זאת אומנות, יש להתאמן בה כדי להשתפר" וירניק מעיר.

IN
"יש נקודה בדבריך" אומרת אילידיה, מסתכלת עליו "אבל זה נשמע שמישהו איים עליו, ויש פה קשר כולשהו לאבירים... אין לו סיבה לשקר כרגע".

"בואו ונמשיך לחפש אחר עקבות" אומרת אילידיה, מסתכלת על האיש, לא נראה שמתכוונת לשאול אותו שאלות נוספות. הדברים האלו... הפיסות הלא ברורות... נראות לה מוזרות מתמיד.

"חרטוט? אתה מעליב אותי, צלופח. אתה לא יודע מה קורה כשמעליבים מישהו באימפריה?" אומר שירו-סנשאי, מרצין בזמן שהוא מניח את ידו על חרבו. לאחר רגע הוא מחייך קלות ומוריד את היד, מביט בוירניק בשעשוע קל.
"טוב, אני אלך לעזור להם קצת עם העבודה, ואתה תעשה את הקסם שלך על לורד נורברט" שירו אומר לו וניגש לעזור לכפריים. הוא מחלק עצות, עוזר להזיז עגלות, מחלק כמה טפיחות על השכם ובוחן את המלכודות. יותר מהעזרה שהוא מגיש לאנשים, הנוכחות שלו שם חשובה יותר. הוא יודע כמה אנשים רוצים לראות אדם מנוסה יותר מהם בסביבה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה