• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
IN
"הדברים עוד לא הספיקו להתפשט, אבל יש פה צורך בלוחמים רבים ככול האפשר. יש התקפה שמתקדמת לכאן, וצריך להתייחס אליה במלוא הרצינות- או שיקרה פה אסון. בשביל זה אנחנו כאן, ואנחנו לא ניתן לאסון להתרחש, ולבני הענקים להשיג את מבוקשם" היא אומרת והולכת לכיוון שסר טאלרוט נמצא פה.

הקטור -

הילדים צוחקים למשמע דבריו של הקטור, עד שאחת מהם מתקרבת, מרהיבה עוז.
"אני אהיה האבירה הטובה ביותר בעולם!" היא מכריזה ומניחה את ידיה על מותניה. "גבוהה פי שניים ממך וחזקה פי ארבעה!"
הילדים האחרים משמיעים קולות מתלהבים, מגבים אותה בתחרות למול הקטור.

אילידיה -

"התקפה, התקפות, מה זה משנה?" שואל ברטי בעוד חצי האלפית נעה לכיוון חדרו של סר טאלרוט. "יש מספיק שיכר לכולם".
אילידיה מתקרבת לחדרו של האביר - הדלת פתוחה במעט, סדק דקיק ממנה, והיא שומעת מלמולים כאלו או אחרים מבפנים. לא ניכר שסר טאלרוט שמע אותה או מגיב לנוכחותה בחוץ.

הקטור-
הקטור צוחק למשמע דבריה. הוא יורד לברך אחת כך שהוא בגובה של הילדים. "בשביל להיות אביר לא צריך להיות גבוה או שרירי. מה שצריך זה לב טוב" הוא אומר שורה שהוא שמע הרבה בילדותו, כחלק מההכשרה שלו. "אבל אני בטוח שהמשפט הזה נשמע לכם לא מעניין. אז מה דעתכם שנעשה תחרות קטנה בשביל לבדוק אם הלב שלכם במקום הנכון" הקטור מוציא את נדנו מחגורתו ומושיט אותו עם שתי ידיו. "זו חרב מיוחדת מאוד, רק אבירים יכולים לשלוף אותה מהנדן. רוצים לנסות?" שואל הקטור עם חיוך מאתגר.

אילידיה -

חצי האלפית נכנסת למצוא את האביר, לבוש בתחתונים בלבד, שעון על קיר מיטתו. עיניו נפקחות באחת, והוא מתעורר מהתנומה שלקח באמצע היום. "מה לעז- את לא נוקשת?" הוא קם באחת. גופו לא שרירי כשל אבירים רבים אחרים, אם כי גם אינו שמן, רק בעל כרס קטנה. זיפים חומים מעטרים את פניו, יחד עם זוג גבות עבות ביותר. החלק הקדמי של מצחו חלק, קו שערו בנסיגה, אך עוד קיים באופן יחסית מלא על ראשו. הוא נראה לה כמתקרב לשנות השלושים המאוחרות.
"בשם סטנמאר" הוא קם ממיטתו בסחרור מסויים, מצביע לעבר היציאה. "תני לאדם להתלבש לפני שאת נופלת עליו, כן?"

הקטור -

הילדה מביטה בו רגע ארוך, תוהה אם הוא מנסה לרמות אותה, ולבסוף מתקרבת ומקבלת את אתגרו. היא יורקת על ידיה, משפשפת אותן זו בזו למזל, ונעה למשוך את החרב הכבדה מהנדן. ניכר שאם האביר לא יעזור לה, לא באמת תוכל לעשות זאת בצורה מרשימה.

הקטור-
הקטור לא מתכנן לעזור, לפחות לא בעצמו. הילדה תופסת את החרב ומתחילה למשוך, אבל הלהב לא מרגיש שהוא נע. כאילו היא מנסה למשוך חרב מתוך קרקעית אגם. "תיזהרי שהיא לא תברח לך" אומר הקטור ולפתע הנדן והלהב מתחילים לעוף, מתנתקים מידיה של הילדה. "מי שיתפוס את החרב יוכל לשלוף אותה, בהצלחה!" הוא קורא לכלל הילדים, מצהיר שעכשיו זה לא אתגר שעושים אחד אחד, אלא כולם משתתפים. ובזאת, המירוץ מתחיל.

IN
אילידיה שמה יד על הפה כדי לא להתפרץ מצחוק. כשהיא מצליחה לקחת נשימה היא אומרת "אל דאגה, בין סר לאבירת מעמקים אני לא הולכת לשתף אנשים ברגע הזה" היא אומרת וסוגרת לו את הדלת, ואז צוחקת בלי קול ומוציאה את זה בשקט מתוכה.

"אז ככה. אתם רוצים ללמד קסם? אבל קסם דורש משמעת! דבר, ראשון - העמדו זקופים בשורה!"

(אם הם נעמדים בשורה)
איגנציוס בוחן בפנים קפואות את שורת הילדים, מונה אותם. לבסוף הוא אומר "שכל אחד מכם יזכור את המספר שלו. אתם עכשיו תפגינו את המשמעת והמסירות שלכם. אחת! לך והבא לי קדרה. שתיים! הבא דלי מלא מים מן הבאר. שלוש! תן לי את הפטיש, ואז הבא אבן מרוחה בבוץ. ארבע! הבא לי שיח! וכולכם, הביאו כמה נייר וכלי כתיבה שתצליחו למצוא."

(אם הם לא נעמדים בשורה)
איגנציוס מזדעף, צללי הנפחייה מתערבלים סביבו, נדמה כאילו הוא נעשה גבוה יותר כאשר הוא מתנשא מעל הילדים "הקשיבו לי, והקשיבו היטב פרחחים זבי חוטם שכמותכם - החזירו את כל החפצים שסחבתם והסתלקו מן המקום, זה לא המקום ולא הזמן למשחקים שלכם."

META
אני מניח שדיפלומטיה תשמש ללפקד עליהם?
גלגול דיפלומטיה: 5 + 9 = 14.

אם הם נענים לפקודות, הכוונה היא לשלוח אותם לאסוף רכיבים לטקס Traveler's Camouflage ושהם ישמשו כשליחים מתגנבים בעת הצורך.

אם הם לא נענים לפקודות, אז אני משתמש בלחשון Spook כדי להטיל מאגיה במקום איום ולהבריח אותם משם.
גלגול מאגיה במקום איום: 15 + 11 = 26.

הקטור -

הילדים מתרוצצים במהירות, הקטנה והעזה בראשם - חלקם לוקחים מקלות בידיהם, שישמשו להם כמעין חרב, ואחרים אוחזים בקליפות עצים כמעין מגן מאולתר.
"אחרי החרב הקדושה!" קוראת עלמת הקרב הצעירה שמובילה אותם, והילדים רצים אחרי החרב כאחוזי טירוף, מנסים לאגף, לטפס, ולהתפצל בכדי לתפוס אותה. חלקם אפילו זורקים חלוקי נחל בייאוש, מנסים לפגוע בה ללא הועיל.
"מלקחיים!" הגנרלית פוקדת בעודה מפצלת את כוחותיה לשניים, נחושה ללכוד את החרב. "אל תיתנו לה לחמוק, היא שלנו כעת!"
"קדימה הסתער!" קורא ילד אחר המשמש לה כסגן, והילדים נעים באחת לעבר החרב, הקבוצות עובדות היטב במטרה שלא לאפשר לה מקום להימלט.

אילידיה -

כמה דקות לאחר מכן, הדלת נפתחת באחת. סר טאלרוט, לבוש בשריון רשמי בעל סמל היד המחזיקה בלפיד, נראה כעת כאביר של ממש, גם אם אחד מעט מבוגר.
"אבירת מעמקים?" הוא דורש, בוחן אותה בחוסר אהדה מסוים. "איך זה שמעולם לא שמעתי על עוד אחת שבדרך הנה? ומדוע בכלל שישלחו שניים לכפר הנשכח הזה?" הוא מלין לרגע בטרם פותח את הדלת מעט יותר, כמחווה לאפשר לה להיכנס לחדרו, גם אם הוא עדיין כועס במעט על המצב המביך בו תפסה אותו.

שירו-סנשאי -

"דיליס הוא שמי. תודותיי, שירו-סנשאי" הוא אומר כשדם הדרקון נושא את הברזל בחזרה אל הנפח. הוא רואה מרחוק את איגנציוס משוחח עם ילדים, אשר מתחילים להתרוצץ לכל מקום תוך צעקות של דברים שעליהם לחפש, ואת הגמד נראה משועשע לרגע בטרם חוזר לעבודתו.
"הו, הנה ברזל טוב" הוא מתרצה בראותו את הלוחם. "ואני מוקיר לך תודה על כך" הוא משתתק לרגע ותוקע מבט במג המרוחק.
"החבר שלך... הוא קצת מוזר, אתה יודע? משהו מעקצץ בו".

איגנציוס -

קולו הסמכותי של המג, בצירוף חזותו המרשימה, לא מותיר מקום לילדים להתלבט - הם עושים כמצוותו, מתחילים לרוץ ולצווח בעודם מחפשים אחרי המרכיבים שהורה להם לחפש. הילד הקטן מוביל את המשלחות, דואג לתאם בין כל קבוצה קטנה של ילדים ולהדריך אותם בחיפושים, תופס את עמדת המנהיגות בקלות. לאחר מספר דקות בהן תיזזו לאורכו ולרוחבו של כפר ואת', הם חוזרים - תשושים אך נרגשים - וכלל המרכיבים בידם. אחד מהם אפילו הביא מספר עלי חמנייה.
"אמא שלי אומרת שזה מוסיף מזל" הוא אומר בידענות.

"דיליס מוסר שהברזל על חשבון הבית, רונאג" אומר שירו ויורד מהעגלה בקפיצה.
"אוכל לשאול למה אתה צריך אותו? אילו כלים אתה מתכוון לייצר עם כמות כזו גדולה של ברזל?" הוא שואל אותו.
כשהוא שומע את רונאג מדבר על איגנציוס, שירו מרצין.
"למה אתה מתכוון? הוא אדם מלומד, ואת זאת יש להעריך. אתה מתכוון לזה שהוא עוסק בקסמים? אני בעצמי מעולם לא הבנתי קסם, אבל אני רוכש כבוד לאלו שמקדישים זמן ומחשבה על מנת לחקור אותו לעומק" הוא אומר. נראה שהוא לא מוכן לשמוע דברי לעז על איגנציוס, לפחות ללא סיבה.

הקטור-
״ממש צבא קטן״ אומר הקטור, נראה שילדי הכפר ממש רגילים לעבוד זה עם זה. יש להם עבודת צוות טובה, הם לא רומסים אחד את השני ואיכשהו יש להם אפילו שרשרת פיקוד. אפשר לחשוב שמדובר בכפר לוחמים.
החרב חומקת בזריזות, קשה לחזות את תנועתה שכן היא לא מוחזקת בידי איש והיא מנצלת זאת. פעם אחת שהתקרבו לתפוסה היא פשוט עפה דרך הרגליים של כל הילדים, מתחמקת מכולם בדרך.
אך לבסוף היא מוקפת וכל הילדים קופצים באחת, תופסים את הנדן. החרב מנסה לעוף למעלה אך משקל הילדים עוצר אותו עד שלבסוף, בבת אחת כל הילדים נופלים לרצפה, לרגע לא מבינים מה קרה.

בידיהם נמצאת נדנה של החרב.
הם מסתכלים למעלה ורואים מעליהם מרחפת חרב יפיפייה, כולה עשויה מקריסטל שזורח בצבע כחול.
מן הלהב יוצאים אורות כחלחלים קטנים וכל אחד מרחף לילד, עושה סביבו כמה סיבובים ואז נכנס לחזה שלהם.
״נראה שכולכם אבירים מן השורה״ אומר הקטור לילדים בחיוך.

IN
אילידיה נכנסת וסוגרת אחריהם את הדלת, היא מנסה להיזכר במה שהיא יודעת על הסר הזה, שהוא כן חבר באותו מסדר כמוה- גם אם נאמנותו נתונה לריבון הברק.

“התקפה, של בראסוולה והאורקים שלה. אתה עשוי לחשוב שזה שטות, כפי שנראה שכול אנשי הכפר השקועים באשליית חוסר סכנה חושבים- אבל רק לפני זמן קצר הייתי שם, אוראיתי כיצד האנשים של בראסוולה התקיפו את הגוליאת'ים. הם ניסו להשתתף בעסקה עם קבוצת פושעים שחטפו את הלורד נורברט ורצו למכור אותו להם, ואם זה לא אומר לך שמשהו מתרחש ממש כאן מתחת לאף שלנו- אז אין לי מושג מה יראה לך את זה" היא מדברת במהירות ומבלי להפסיק.

שירו-סנשאי -

"רוב המתנות שנותנים בני הכפר האחד לשני בנשפים שכאלו הן מן החי והצומח - ביצים, פרחים, עוגות וכדומה. עם זאת, חלק מעדיפים לתת פסלי ברזל קטנים כמתנה נצחית יותר. אהבה ששורדת לעד, ברכות לסואולה, דברים כאלה" הוא מושך בכתפיו. "הכל מעשה ידיו של גראוביין בלוא הכי, אבל הם נהנים. בנוסף, נדרשים תיקונים והצבת מספר חרבות לשבירה - אנחנו כפר של חוואים, לא לוחמים, ושבירת החרבות מסמלת את השלום ששורר פה".

לאחר דבריו של דם הדרקון באשר לאיגנציוס, הגמד משתתק לרגע, הולם בפטישו.
"פשוט מבטים מוזרים. זה הכל" הוא מוסיף כלאחר יד, נחוש לסיים את נושא השיחה מרגע שראה שהלוחם מגונן על ידידו. "אבל אולי דמיינתי זאת. נראה שהילדים מחבבים אותו, לכל הפחות".

הקטור -

הילדים שורקים ומוחאים כפיים בהתלהבות, כל אחד דואג להמציא לו תואר בצורה מיידית - קוטל הדרקונים, רועץ הטרולים, מחשל החרבות וטורף הפשטידות הם רק חלק מהשמות הרבים שנזרקים לאוויר. הם לא שוכחים להודות להקטור בטרם מתרחקים משם להמשיך ולשחק, הילדה הקטנה מובילה אותם, שולחת אליו קידה מכובדת - גם אם לא נכונה בעליל על פי כללי הנימוס הרשמיים.
"תודותיי, הו אביר אמיץ ונכבד" היא מחייכת, מצדיעה עם היד הלא נכונה, ולאחר מכן רצה לתפוס את הילדים האחרים.

"זה טוב, הם עלולים להזדקק לזה, החבורה הקטנה שפה" אומר גמד קירח ודקיק מאחורי הקטור, מעשן מקטורת, זקנו ארוך ובעל שיערות שיבה.
"עדיף שיתרגלו זאת מעכשיו, לחימה וכל זה. חבורת ממזרים אומללה" הוא מצקצק בלשונו ושואף בשנית מהמקטורת, בטרם משחרר ענן עשן אפור וסמיך החוצה.

אילידיה -

היא לא נזכרת בדבר כזה או אחר, אך יש מספר לא מבוטל של אבירים, גם אם המסדר לא עצום בגודלו. מה שיותר מוזר הוא שהאיש מדבר על ריבון הברק כשליטו הישיר, כשברור שהוא חב את נאמנותו להיירוזאוג, מפקד המסדר.

"אני ממליץ לך בחום להירגע" הוא מרים את ידו לביטול דבריה. "העלמה... לא משנה" הוא מגלגל את עיניו קלות. "הכפר הזה שכוח אל. בשם ת'ארוק, אין לי שמץ של מושג מה הריבון חשב כששלח אותי הנה לגייס אנשים. בני הענקים לא מבינים אסטרטגיה ומעולם לא הבינו - אם לורד דנקן לא ראה סיבה לשלוח הנה כוחות, אני סמוך ובטוח שהמצב תחת שליטה. יותר מזה" הוא עוצר אותה בטרם תקטע אותו, "אין שום דבר בכפר הזה להרוס. הוא יעד אסטרטגי רק אם בני הענקים רוצים לכבוש את הממלכה, וכולנו יודעים שהם תקועים רחוק בווילר סטיורנה. ארוות' בטוחה, כמו גם כפר ואת' הקטן. אני ממליץ לך לתפוס כיסא, לקחת כוס שיכר טובה" לא ניכר שהוא מרגיש מחויב לשליחות שלו, "ולהנות מהאביב בכפר הזה. האנשים פה נחמדים, גם אם חסרי חשיבות ברובם. יש משהו מרגיע בשליחה הנה" הוא מפהק קלות, מעביר יד בשערו ומגרד את זיפיו. האיש נאה, גם אם מבוגר במקצת.

הקטור-
"ותזכרו תמיד, תפקידם של אבירים הם להגן על האנשים הפשוטים. שמרו עובדה זאת בליבכם תמיד" אומר לילדים הקטור בעוד החרב והנדן עפים חזרה אליו, נכנסים לחגורתו.
הקטור פונה אל הגמד, כבר רגיל מביתו להסתכל למטה בשביל לשמור איתו קשר עין. "מילותייך נוקשות אך רצונך אדיב. אני סר הקטור, אמור לי, מה הוא שמך אדוני?" הגמד הזה נראה בחור טוב להקטור, נראה שמרבית אנשי הכפר הם אנשים נחמדים, מצער את הקטור לחשוב מה ייקרה שבני הענק יתקפו.

IN
"כמובן, כמובן. אין סיכוי שבני הענקים יכבשו את הממלכה בעצמם, אבל מה אם הם עובדים בעבור מישהו? מישהו שכן רוצה לכבוש את הממלכה, והערעור של הממלכה בחטיפה של לורד נורברת' או הפלה של אחד מהכפרים החשובים חלקאית הן משימות טובות. אני לא מפקפקת במפקד שלך, סר, ובכול זאת- אתה לא יכול שלא להסכים שהמקום הזה הוא נקודה עיוורת של ארוות'" אומרת אילידיה.

"אני מבין. למרות שהייתי שמח לקבל ממך כמה חרבות או ראשי חנית - אתה נראה כמו נפח אמן, ואני לא אתנגד להחלפת חלק מהציוד שלי" אומר שירו.
"אני יכול להבין למה מגים וקוסמים מרתיעים. אף אחד לא באמת מבין אותם, חוץ ממי שלומד באקדמיה שלהם. אבל אני חושב שהוא אדם טוב, מכובד. וזה מה שחשוב, לא ככה?" הוא עונה לרונאג, מנסה להנמיח מעט את המתח.

הקטור -

"גלובאר" הוא שואף מהמקטרת בשנית. "מילים קשות? יש שיאמרו, אני מניח. זה לא כזה משנה, אני הולך מפה בקרוב. נהיה מסוכן מדי באדמות החוף".

אילידיה -

"ומה אם הלועט יבוא ויאכל את כולנו מחר?" הוא מושך בכתפיו. "יש סדר עדיפויות בממלכה הזאת, והסיכון לאדמות החוף לא מצדיק שליחה של כוחות גדולים הנה. בני ענקים שעובדים עבור מישהו? זה מעולם לא קרה, אני בספק שזה יקרה אי פעם. הם פראים שרוצים ממון ותהילה - איך הם יקבלו את שני אלה מלהיות שכירי חרב מהוללים?" הוא מגרד את זיפיו לרגע. "אני לא יודע מאיפה את מביאה את הדברים האלה, העלמה..." הוא מוותר בשנית על ניסיון לנחש את שמה, "אבל את דואגת לחינם".

שירו-סנשאי -

"עד כה אתם עוזרים לי כל כך שכנראה באמת יהיה לי זמן לסייע" אומר רונאג, לא שולל את הרעיון. הוא מהנהן למשמע דבריו האחרונים של דם הדרקון, מושך בזקנו לרגע קל. "כן, אני מניח. זכותו של כל אחד להקים משפחה, גם אם הוא קוסם. למרות שבאמת לא התייחסתי לקסם... ובכן, לא רק.... אין דבר" הוא פוטר זאת בהנפת יד קצרה. "אם כי גם אתה מראה נדיר בחלקים אלה. אתם לרוב זוחלים הרחק מהאימפריה שלכם רק אם יש משהו שברצונכם לכבוש באזור".

הקטור-
"אכן מסוכן, אך הייתי מציע לך להיזהר לפני שאתה יוצא למסעות. להיתקל בחתול פרא, וורג מגודל או ינשודוב עלולים להביא לסוף מר. איני יודע אם זה ממקומי להתערב בעניינך, אך האם תרצה לצאת מהכפר הזה יחד איתי ועם חבריי כאשר אנחנו נעזוב? יהיה יותר בטוח לטייל ביחד מאשר בדד".

הקטור -

"דווקא נראה לי שאנשים מהסוג שלך נוטים למשוך צרות" הוא מגחך קלות, נחנק לרגע מהעשן אך מתאושש במהירות.
"אני בדרכי למשמר-הצפון, ומשם בחזרה לבולאק רוב. העולם למעלה משוגע מדי. אין פה סדר, לא באמת. בבולאק רוב הכל תקוע בעבר, אבל לפחות הם גורמים לזה לעבוד. כאן יש לנו ממלכה שלא יודעת לנהל את עצמה, עם או בלי מלך".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה