• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
הרפתקאותיו של האביר המוזר-
הקטור ממהר קדימה, תופס את האישה במטרה שלא תיפול. אם כי הוא נותן לדליים ליפול לרצפה ולהישפך, הדבר אינו מעניין אותו. "גברתי, אינך נפצעת נכון?" הוא שואל בדאגה, מקווה שלא נפגעה מן הנפילה.

שירו סוקר את הנפחייה במהירות ואז מחזיר את מבטו אל הגמד.
"שלום לך, רונאג. שמענו ממריטה שאתה תשמח לעזרה לקראת הנשף, וחשבנו לבוא לתת יד בעבודה" אומר שירו, מחווה קידה לגמד.

OUT
שירו יכול לראות מה הכלים שמוצגים למכירה בחנות, או לא? ובמקרה שכן, מה הכלים?

איגנציוס מהנהן בהסכמה עם דבריו של שירו וניגש אל הכור [forge, למען הסר ספק] של רונאג ובוחן את מצבו, ניעזר בידע הנרחב שלו אודות הפקת אש כדי לחפש נקודות שיפור וייעול.

הקטור -

"הו, תודה לך, סר" היא מסמיקה לרגע כשהוא אוחז בה, עד אשר האביר מסייע לה לעמוד על רגליה. האישה קדה בפניו, אך מתפנה לאחר מכן לדליים השפוכים, נאנחת. "אלים, הבאר באמצע הכפר והגב שלי כבר כואב מכל ההכנות. כנס הביתה, תאכל משהו. הכנתי עוגת דובדבנים טרייה מהתנור" היא מתכופפת באיטיות ובכאב מסוים לאחוז בדליים כדי לקחתם לעבר הבאר, ומחווה לעבר ביתה בכדי להזמין את האביר.

שירו ואיגנציוס -

"כן, בחורים, גראוביין יברך אתכם. לא חסרה עבודה" הגמד אומר בין מכת פטיש אחת לאחרת. "לחטוב עצים, לשמור על האש ולווסת את החום, להכין חרבות לשבירה, לקחת את משלוח הברזל החדש מהמחסנים הראשיים, להרחיק ממני את הזאטוטים הקטנים שמפריעים לי כל היום..." הגמד ממשיך למנות עוד מספר משימות, מאבד את הריכוז לרגע וכמעט מנחית את הפטיש על אצבעו, אך מתחמק ברגע האחרון ומסנן קללה גמדית.

"אני יכול לטפל באש" אומר איגנציוס בעודו בוחן את הכור "ואני מאמין שהרחקת ילדים במקביל תהיה פשוטה דיה. שירו-סנשאי, אתה החזק מבינינו, תלך לטפל באחת המשימות שדורשות כוח?"

הקטור-
"אל דאגה עלמתי" אומר הקטור בעוד הוא לוקח ממנה את הדליים, מניח אותם בצד. "אני אטפל בזה" הוא אומר וניצוץ מאגי יוצא מידו, הופך לחותמה של סואולה, יד פרוסה המושטת קדימה. מן היד מתחילים לצאת מים אל תוך הדליים, עד אשר הם מלאים לגמרי. בזמן שהקסם פועל הקטור אפילו תולה את הקישוטים על ביתה של הגברת. הוא מסיים, מסתכל על עבודתו בריצוי ואז פונה לאישה בחיוך. "האם יש עוד משהו שאוכל לסייע בו?".

שירו ואיגנציוס -

הגמד מביט באיגנציוס, בוחן אותו מכף רגל ועד ראש, חיוך משועשע ומובך פושט על פניו, נעלם בזקנו במהרה. "אני לא מתכוון להעליב, בחורי הטוב, אבל אתה דקיק כמו זרד. אתה בטוח שתתמודד עם סחיבה של בולי עץ לאש? נראה לי שכדאי שתתחיל עם הילדים ותיתן לדם הדרקון שפה לטפל בדברים שדורשים.... ובכן... גוף מסוים" הוא מסיים את המשפט משועשע לגמרי, חיוכו כבר לא נעלם בזקנו.

הקטור -

ניכר שהאישה מוטרדת ראשית מהכישוף בו השתמש הקטור, טובלת אצבע במים בחשש. "וזה... אני יכולה לשתות מזה?" היא בבירור משתדלת לשמור על נימוסים, אך האביר רואה בעיניה שהיא חוששת מאוד.

הקטור-
"מדובר במים מברכתה של סואולה, גבירת האגם. הם בטוחים לחלוטין לשתייה. לו תרצי אני אוכל לשתות כוס בעצמי בכדי להבטיח את בטיחות המים" אומר הקטור, יודע שקסם במקומות רבים לא מתקבל בברכה, אך גם יודע אין לגברת ממה לחשוש.

הקטור -

"לא, באמת, אין צורך, זה בסדר, אין לי ספק בכך, באמת, באמת" היא יורה את המילים במהירות והקטור רואה שהאישה ככל הנראה חשבה על הרעיון בעצמה, אך נמלאה במבוכה לאחר שהציע אותו. היא לוקחת את הדליים בעדינות ומניחה אותם לצד מפתן הדלת.
"אני ת'איה, אביר יקר. אופת הכפר" הקטור מתמקד לרגע בריח מעורר הרעב שמגיע מביתה של האישה, של מאפים טובים מסוגים שונים. "ואני בדיוק צריכה להחליט על מה אגיש בנשף האביב. הבעיה היא ש- הו, הנה הוא" היא מקבלת את פניו של ילד קטן, בן תשע לערך, שמגיע עם שק גדול שעון על גבו. שערו חום וקצר, והוא מזכיר מאוד את אמו, שמנמן גם כן.
"הנה זה!" הוא מתנשף, מעביר יד על מצחו. "זה לא היה כבד כל כך, אמא! עכשיו את יכולה להכין את מה שאת צריכה".
"תודה לך, רובי. קח את זה פנימה ו - לא, רגע, אל תכניס את זה הביתה!" היא קוראת בהפתעה כשהילד מתקדם ושובל לבן נותר מאחוריו. האביר מבין במהירות מדוע היה כל כך קל לילד לסחוב שק שלם של קמח לבדו - החור בתחתית דאג להקל את המשקל ככל שהמשיך בהליכתו.
"תביא לי את זה" היא לוקחת את השק לרגע ומרימה אותו בקלות, נאנחת. "רובי, מה חשבת לעצמך? נותר פה רבע שק לכל היותר. אל תיכנס עם הרגליים ככה הביתה. תתנקה קודם" היא מצליפה בקולה כמעט מיד ועוצרת את עקבות הקמח שעומדות להיווצר על רצפתה. הילד נאנח קלות ועומד לשטוף את רגליו באחד הדליים, אך אמו עוצרת אותו ללא מילים, מצביעה לעבר הנחל הקרוב.
"זה... מים לאורחים" היא מחליטה לבסוף, מנסה לשמור על כבודו של האביר. "לך תרחץ את הרגליים בנחל".
"טוב" הילד לא מביע התנגדות רבה, עדיין מאוכזב מכישלונו עם שק הקמח, ויוצא לדרכו, הפעם מהלך ולא רץ.

"סואולה, תני לי סבלנות..." ת'איה ממלמלת ומניחה יד על מצחה, נאנחת קלות.

הקטור-
״אני בטוח שהיא תדאג לך״ אומר הקטור, זוכר את התקופה שהוא היה עושה שטויות כילד. הוא וחבריו גמדי הגבעות שברו המון צלחות כשניסו לעזור שמשפחתו אירחה נשפים. הוא זוכר שכעונש הוא היה צריך לשטוף את הרצפות שבוע.
״אני הוא סר הקטור דה לה נפטיס, אבל את יכולה לקרוא לי הקטור. לפני שאת מתנגדת, אל דאגה, זה לא פוגע בכבודי״ הוא אומר, עדיין שומר על חיוך האביר הנוצץ שלו, יודע כבר מה יהיו תגובותיה של ת׳איה. ״אמרי לי היכן אוכל למצוא עוד שק של קמח ותנצלי את הזמן להחליט מה את אופה לקראת החגיגות, אשמח לסייע איפה שאוכל״.

הקטור -

"דה לה נפטיס?" היא הוגה את השם, מכווצת שפתיים לרגע. "שם מוכר. אתה ממשמר-הצפון במקרה? יש לי משפחה שם, אתה יודע. גיסתי" היא משקיפה לעבר אחד המחסנים הגדולים, מכווצת את שפתיה בשנית. "זה משם, אבל אני בספק שגרוד הזקן יקח אחריות על החור בשק שלו. הוא יחייב אותי בשנית. תן לו את זה" היא מוציאה שקיק זהב קטן ובו מספר מטבעות, "ותבחן את השק פעמיים. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה אצלו. תודה לך, סר- הקטור, אני מתכוונת" היא מחייכת קלות.

הקטור-
הקטור מחייך בתגובה לכך שקראה לו הקטור ולא סר ולוקח את השקיק, יודע מתי לא לדחוף יותר מדי, אם כי הוא ינסה לא להשתמש בזה אם הוא יכול. הוא צועד אל עבר המחסן, הולך לראות מה העניין עם גרוד הזקן.

"אני אוכל לקחת את משלוח הברזל בלי בעיה ולסחוב אחר כך את העצים" אומר שירו, מתכוון לצאת לעבר המחסן.
הוא עוצר כשהנפח מדבר אל איגנציוס, מסתובב אליו.
"לא הייתי מזלזל בידידנו המלומד בכל מה שנוגע לאש" הוא מחייך קלות ויוצא אל הכיוון שהגמד מורה עליו.

הקטור -

מספר מחסנים גדולים שולטים בחלקה המזרחי של העיר, כל אחד מהם ככל הנראה מיועד למשהו אחר. מחסן החיטה - הוא רואה זאת על פי השובל הלבן מהשק של רובי הקטן - ניצב ממש בפניו. הוא נכנס לחדר האורחים וניצב בפני אדם כחוש ונמוך, יושב על כיסא עץ גבוה ומעיין במה שנראה כמו מפה של האזור. מדובר באיש קשיש למדי, אשר עובר בקלות את גיל שבעים, פניו קמוטים אך חלקים למשעי. שערו אפור-לבן ועדיין עוטף את ראשו לגמרי, עיניו חומות.
"בוקר אור. אתה המשלוח מארודר, במקרה?" הוא לא מרים את עיניו מהמפה.

שירו-סנשאי -

מספר מחסנים גדולים שולטים בחלקה המזרחי של העיר, כל אחד מהם ככל הנראה מיועד למשהו אחר. מחסן הברזל ניצב בדיוק במקום בו הכווין אותו הגמד, אם כי נתלה עליו שלט גדול וברור - "עזבתי ולא אשוב". הדיו עדיין טרייה יחסית ועל פי החדות בה האותיות כתובות, ניכר שהדברים נכתבו בסערת רגשות. קול בכי עדין מגיע מתוך המחסן.

איגנציוס מהנהן בתודה אל עבר שירו ומסביר לגמד "רואה ידידי, כאן הטעות הבסיסית שלך - אש טובה מתבססת על דיוק, מיומנות ומשמעת מצד המבעיר, את הכוח הגס היא מביאה לבד." לאחר ההסבר ניגש איגנציוס אל הכבשן, מוסיף פרצים קטנים של אש הפורצים מאצבעו המושטת, מדכא את האש במחי יד במקומות אחרים, בכדי להביא את הכבשן לבערה אופטימלית. בידו האחרת הוא מחווה אל בולי העץ מדי פעם, ויד ערטילאית מתחילה מזינה אחד אל הכבשן, כדי לתחזק את בערתו.

META
אני נעזר ב-prestidigitation כדי לשלוט באש וב-mage hand כדי להביא את בולי העץ.

שירו-סנשאי -

"הו, עזוב אותי לנפשי, לכל הרוחות!" נשמע קול מיבב מבפנים. ריח אלכוהול חריף עושה את דרכו במעלה אפו של דם הדרקון, גורם לו לעוות את פניו לרגע.
"חיי נגמרו! היא עזבה אותי לבל חזור!"

איגנציוס -

הגמד מהסס תחילה כשהוא רואה את לחשיו של המג, אך מאפשר זאת, בשלב מסויים חודל מעבודתו בכדי להביט בכך בעניין.
"אתה לא... אתה יודע" הוא מכחכח בגרונו קלות, "אתה לא עושה לי נזק לנפחייה, נכון?" הוא מתחיל בטון מאשים את משתדל לתקן את זה לטון מנומס יותר ככל שהמשפט ממשיך, עד שהוא מסיים בנחמדות מסוימת, גם אם מעושה ברובה. חוסר האמון מורגש באוויר.

הקטור -

"יקוללו הדרכים" הוא משיב בתגובה לדבריו הראשונים של הקטור, ולאחר מכן מרים את ראשו, סוקר אותו מכף רגל ועד ראש.
"אתה לא איכר" הוא מציין את הברור מאליו. "אבל לא אכפת לי ממש מה תעשה עם שק קמח. חמישה עשר מטבעות זהב, המחיר הרגיל" הקטור שם לב שהשקיק שנתנה לו ת'איה מכיל רק שישה.

הקטור-
"אני אכן איני איכר. באתי בשמה של ת'איה, אופת הכפר. נראה שהיה חור בשק שהבאת לבנה וכתוצאה מכך באתי לכאן בכדי להשיג חדש. האם אתה בטוח ששק קמח עולה 15 מטבעות? מדובר במחיר שונה מהאחד שנאמר לי" אומר הקטור, מבין שהבחור הוא רמאי ושקרן. קמח אינו מוצר עד כדי כך יקר ואלא אם יש לו עכברים שעושים חורים בשקים, הוא בספק שגם העניין עם דליפות הקמח הוא מקרי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

theelf1244 האיש הצעיר theelf1244 כתב/ה על הפרופיל של האיש הצעיר.
לחיי המלך בצפון
בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
סשן רווי אימה מזוויעה מבית היוצר של "אימה על האוריינט אקספרס"
חזרה