• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
סיור -

ניכר שהקרב פשט אל אוהל הנפח, אשר נמצא קרוב יחסית לכניסה, ומשכך הולכת חצי-האלפית לעבר כלובי האסירים. רוב הגוליאת'ים נמצאים בקרב מקדימה, אך ניכר שהם מאומנים ונבונים מספיק להותיר משמר על האסירים, גם אם קטן. מבט אחד באנשים הכלואים בכלובי העץ לא מותיר מקום לספק: לא מדובר בלוחמים, אלא בעבדים. גברים בעיקר, אך יש גם נשים; ילדים לא נמצאים כלל. ישנם שלושה כלובים מרכזיים עליהם שומרים שני גוליאת'ים, החניתות שבידם שלופות והם מביטים רחוק, מבטם מתוסכל בשל העובדה שהם אינם מורשים להצטרף לקרב אלא מחוייבים להגן על האסירים. ניכר שגם האסירים לא שמו לב לחצי האלפית, רובם מרותקים לקרב - חלק בחשש, חלק בתקווה סמויה.

איגנציוס רואה את כל זאת מרחוק בעת שהוא מטיל את קסם הלהבות שלו, שולח להבות אל האוויר. הדבר נבלע יחסית בקרב, וניכר שגם אם בני הענקים שמו לב לכך, איש לא שועה לעניין בעת הלחימה. יש להם צרות גדולות יותר לעסוק בהן.

גבעה -

הם מתחילים ללכת בכיוון מחנה האורקים - מאחוריהם, במרחק רב יחסית, ניכר עמוד להבות שעולה מעלה מכיוון מחנה הגוליאת'ים.
"שורפים להם את המחנה. טוב, טוב מאוד. אני שמח שגם לאורקים יש מכשפים" פוטר וירניק.

"אז למה לירות עמוד להבות למעלה? אני הייתי יורה במקומם את הלהבות על האוהלים, לא על העננים. אבל האורקים הם טיפוסים לא מובנים בכלל" אומר שירו במשיכת כתפיים.

IN
אילידיה מזמנת את הרוח מאחורי אחד מכלובים, כאשר זאת מנסה להתחיל להוציא את העץ מן האדמה או לפרק את החיבורים. בינתיים, אילידיה שוקלת את צעדיה. היא לא יכולה להתגלות, ולכן- היא תשתמש בכוח אחר.

היא מחכה לאיגנציוס שיחזור, ומסמנת לו ממרחק. וכבר לפני שהוא מתקרב, מפאת הזמן, אילידיה מתחילה בתוכניתה. היא מכוונת את הרונות שעל הגלימה שלה בכיוון המתאים ומתעלת את הלחש. היא מרגישה את הגלימה רועדת. היא מכוונת את הלחש לאסירים- אחד אחרי השני. ולפתע, קול רועם נשמע מתוך הכלובים.

פיצוצים של רעש עוצמתי נשמעים ופוגעים במבנה של הכלובים. אבל הם לא מגיעים מאילידיה, במקום זאת, הם מגיעים מהקסם המגונן- וההרסני במעט- שהיא מכוונת כלפי האסירים. זה כמובן ימשוך את תשומת הלב הגוליאת'ית, אבל לא למקום הנכון.

META
אילידיה בעבור הרוח משתמשת בכלאו של סאלאזאקס, ומתחזקת את הרוח כפעולה משנית. כפעולות רגילות, היא משתמשת בשריון רועם על האסירים. בכול פעם שהכוח משומש הוא מעניק לאסיר אחד תוסף 1+ לדרג"ש ומבצע התקפה הגורמת ל-1ק4+ 4 נזק רעם כנגד הכלוב (התקפה משנית) שמקור הפרץ שלה הוא באדם עצמו.

סיור -

הכלובים מתחילים להיסדק בשל עוצמות הרעמים והגוליאת'ים מסתובבים בהפתעה, דרוכים לחלוטין. הם צועקים משהו בענקית שהאנשים לא מבינים והאסירים חוששים לעזוב את הכלוב. הרעשים מתגברים ואחד הכלובים נשבר לחלוטין - הדבר מכניס את הגוליאת'ים לפעולה במיידי, אחד מהם מתקרב עם חניתו ואוחז בעוצמה באחד מהאסירים, אדם זקן וקירח, עיניו מלאות בפחד. הגוליאת' צועק משהו לא ברור והאנשים מתרחקים אחורה בעוד האסיר מנסה לברוח, נלחם בין צעקות להתייפחויות, בשעה שהגוליאת' ממשיך לגרור אותו אחורה, בבירור מכאיב לו.

בנתיים, אחד הסיירים מתקרב בשנית לאוהל של ברסוולה, רץ לשם במהירות. איגנציוס מביט בו מרחוק, מזהה תוך רגע קצר שמדובר באותו אחד שנכנס בפעם הקודמת.

כשאיגנציוס מבחין בסימנים של אילידיה, ובכאוס שניכר שהיא גורמת באוהלי האסירים הוא ממהר לעברה, עד כמה שהבטיחות והחשאיות מאפשרים, בעודו משנן בראשו את מילותיהם של לחשי ההתקפה שלו.

IN
אילידיה מבחינה בשינוניו של המג, זה הזמן. היא פעם נוספת מכוונת על האיש הזקן את הקסם שלה, למה הם בכלל לוקחים אנשים זקנים כעבדים? היא תוהה וייתכן שאם היא הייתה משתמשת בקסם בצורה אורתודוקסית כרגע היא הייתה הורסת את הלחש, אבל הגלימה מלאת הסימנים הקסומים שלה מתעלת את הקסם בכול זאת, אל עבר האיש הזקן.

פיצוץ נוסף נשמע, והגוליאת' מועף ממנו, היד מועפת מהזקן. "האנשים בגודל שלך נמצאים בצד השני" אומרת אילידיה ומתרחקת "וכדאי שתתקדם בכיוון שלהם עכשיו".

META
פעולה רגילה- שריון רועם
הלחש מעניק לאיש הזקן תוסף כוח 1+ לדרג"ש עד לסוף תורו הבא, והתקפה משנית במשבצת סמוכה לזקן (מול הגוליאת').
התקפה: 18+5+2=25 נגד קשיחות.
פגיעה: 2+4=6 נזק רועם והגוליאת' מועף משבצת אחורה ממקור הפרץ (האיש הזקן).
פעולת תנועה- תזוזה
פעולה משנית- תרכובת התנגדות

על עצמה. אילידיה זוכה בתוסף כוח 1+ לדרג"ש עד סוף ההיתקלות.

סיור -

בשלב שבו המג מגיע ניכר שהעניינים עומדים לצאת מכלל שליטה - אסירים אחרים מנצלים את הרעמים שהותירו את העצים באזור סדוקים בכדי לנסות ולצאת במהירות, הצעירים והחסונים שביניהם הודפים את עצמם בעוצמה כנגד קירות העץ. הגוליאת' תופס בעוצמה את האיש הזקן וניכר שעומד לנתץ את ראשו בקרקע בכדי להפגין את הסכנה שבמרידה בבני הענקים, בשעה שחברו מגבה אותו עם חנית, מוכן לכל.

אילידיה מתקרבת ומעיפה את הגוליאת' לעזאזל, גורמת לו לפגוע בעוצמה באחד מהכלובים מאחוריו. האנשים מנצלים זאת, אסירים רבים פונים לחנוק אותו או לבעוט בו, אחרים נמלטים על נפשם. חברם מביט לרגע ולבסוף ניכר שמקלל בענקית, מתחיל לרוץ לעבר העדר האורקי התוקף - ספק כדי לקרוא לעזרה, ספק כדי לסיים את שמירתו העגומה על העבדים הללו.

"תודה!"
"שסואולה תגמול לכם בחיים שאחרי".
"תבורכו, תבורכו!"
"שהאלים ישמרו עליכם".

האנשים מתפזרים במהירות, רצים הרחק משם. אחד מצביע למעלה, אוחז בכתפו של איגנציוס לרגע.
"יש שם בחור, הם נכנסים ויוצאים כל היום ומכים אותו" הוא מדבר מהר, מעלים מילות קישור או תיאור, רק נואש לירוק את המידע כסוג של הכרת תודה בטרם ימשיך בבריחתו. "מכות והרבה מהן, אני יודע שהוא יודע משהו, הבחור הזה. לא יודע מה, אבל הם רוצים לדעת מה שהוא יודע" האיש לא טורח להסביר את דבריו המבלבלים, פונה להמשיך ולרוץ משם יחד עם שאר האסירים שברחו.

גבעה -

OUT
אנחנו נמשיך לקרוא לסוג הספוילרים פה "גבעה" כי הקבוצה השנייה לא יודעת שהלכתם לאזור המחנה האורקי.

IN
הם עוקבים אחרי הצעדים במהירות, נעזרים בוירניק שמכיר את האזור, אף על פי שהוא בבירור לא מומחה גדול במיוחד בטבע או בחוצות הפראיות של אדמות החוף. הליכה מהירה ומספר הימורים מושכלים לאחר מכן, ולבסוף עיניו של הקטור תופסות ניצוץ של דבר מה שונה. ערימת אוהלים וסביבה חפיר הגנתי ניצבת בולטת, בבירור משמשת כמחנה האורקים הגדול ביותר באזור. עצים כרותים מעטרים את האזור כולו, גזעיהם עדיין כבולים באדמה. וורגים משוטטים בחופשיות במחנה, יללותיהם נשמעות עד לאזור בהם השלושה עומדים, ואוהל רחב ידיים ניצב במרכז המחנה. דגלים עם סמלו של ת'ארוק מונפים אל על, ולצידם דגל שחור לחלוטין ללא סמל או סימן.

"חכם, הבחור. ראיתי את הטקטיקה הזאת, ריבון הברק אוהב להשתמש בה".
הקטור יודע בדיוק למה וירניק מתכוון עוד בטרם הוא מסיים להסביר את כוונתו. הריבון אוהב להיכנס לאזור יערי יחסית ולכרות את העצים מסביב - בכך הוא מנטרל אפשרות של התקפת פתע ודואג בו בעת ליצירת מכשולים משמעותיים לכוחות שעלולים לרצות לתקוף אותו, בפרט כוחות רכובים. מעניין שהאורקים כל כך כיבדו את החשיבה הזאת, עד שאימצו את דרכיו של האסטרטג.

"ואם הם רכובים, הם גמורים, החבר'ה האלה" מסיים וירניק את דבריו כשהאביר חוזר מהחלום בהקיץ.
"מתים כמו גמד שמכרה קרס עליו".

IN
"תזכרו את היום בו אבירי המעמקים הצילו אתכם! וגם המג שהוא לא מהאקדמיה!" אומרת אילידיה בקול לבורחים.

אילידיה הרוח של אילידיה תופסת את חניתו של הגוליאת'. אילידיה עצמה מסתכלת בתקווה לברוח, אבל תדבר עם איגנציוס לפני כן.

איגנציוס שומע את קריאתה של אילידיה וחושב לרגע "זה מה שהיא קלטה מכל התיאור שלי?!" אבל אודסיה חינכה אותו לא להתוכח על קרדיט - "קוסמת תמיד עושה את העבודה כפוית הטובה" היא הייתה אומרת - אז הוא שותק. כשאילידיה פונה אליו חזרה מן ההתלהמות שלה הוא מספר לה על דברי האסיר "אחד האסירים טוען שיש באוהל של ברסוולה אסיר נוסף, עם מידע בעל ערך. נדמה לי שהקרב הנוכחי תהיה ההזדמנות היחידה שלנו לחלץ אותו - אני מעריך שזה שווה את הסיכון. את באה?"

IN
אילידיה מסתכלת על האוהל, "כמובן" היא אומרת, ומציירת באצבעה רונה מגוננת על איגנציוס "המחויבות שלי כאבירת מעמקים להציל את כול האסירים כאן, זו השבועה. זה ולהרוג תועבות מוזרות" היא מסבירה לאיגנציוס כאשר היא רצה איתו.

META
מטיל תרכובת התנגדות על איגנציוס לפני שנכנסים לאוהל. איגנציוס מקבל תוסף כוח 1+ לדרג"ש, עליו הוא יכול לוותר על מנת לקבל נק"פ זמני בשווי פרץ ריפוי+ 3.

"נצטרך להתקדם בשקט, כשהרוח נושאת את הריח שלנו רחוק מהאף של הווארגים האלו. תמיד הם יודעים לרחרח קצת יותר מדי טוב, המריירים השעירים האלו" אומר שירו, בבירור לא מצפה לפגישה עם הווארגים.
"לפי איך שזה נשמע, הווארגים בתוך המחנה, או לפחות חלקם, ככה שזה לפחות נחסך מברסוולה והאנשים שלה. אבל זה סיבך את העבודה בשבילנו" הוא ממלמל, חצי לעצמו, בזמן שהוא שולף את אחד הכידונים שלו.

עריכה אחרונה:
סיור -

הרעשים הבוקעים מתוך האוהל מזכירים לאיגנציוס את השיחה הראשונה אותה שמע, אך הפעם ניכר שהרוחות התלהטו, לפחות מצידו של אחד הנוכחים - משהו בתחושת הבטן שלו אומר שזה הגשש. הצעקות בענקית ממשיכות, לא ברורות, ולאחריהן נשמע רעש של מכה או אגרוף כואב.

אילידיה ואיגנציוס דואגים להציץ לרגע מבין כותלי הכניסה ומזהים את הגשש הגוליאת', סכין קוקארי קצרה חגורה למותנו וחנית קצרה על גבו, אשר נועדה להיות קלה מחנית רגילה. האוהל מסביב לא מכיל מסמכים רבים כפי שהיה ניתן לחשוב, בעיקר מיטה ושולחן עם מספר מפות שנראות מרחוק ככאלו אשר נוגעות לאזור אדמות החוף. במרכז החדר ניצב מה שנראה כבול עץ מאולתר ועליו קשור חצי-אורק. שפתיו מדממות מעט, כנראה כתוצאה מהאגרוף אותו שמעו השניים לפני רגע, ועין ימין שלו נפוחה; לא קשה להניח שמדובר במתנה אחרת מהגוליאת'ים. שערו חום-אפור וקלוע בצמה קצרה מאחוריו, גופו שרירי וחסון וקומתו גבוהה. עיניו הירוקות, על אף הכאב שהוא שרוי בו, משיבות לגוליאת' אך ורק רוגע. חצי-האורק בבירור הבחין בשתי הדמויות שמסתתרות בכניסה לאוהל, אך לא מגיב ולו לרגע, פשוט משיב לגוליאת' ברוגע בענקית.

הגוליאת' עצמו, כך נראה, מאבד את סבלנותו - הוא מוציא את סכינו ומצמיד אותה לגרונו של חצי-האורק, צועק מספר מילים בטרם מתכוון לחתוך את גרונו לרווחה. חצי-האורק, עדיין רגוע, לא ניכר מודאג, זאת על אף שידיו כבולות מאחורי גבו. ניכר שהוא מחכה לראות אם השניים יעשו דבר מה או שייאלץ לפעול בעצמו.

גבעה -

IN
"יש לי עוד חיים שלמים בפניי והרבה כסף להרוויח. אני לא מעוניין לסיים את היום בקיבה של זאב מפלצתי" וירניק מניד בראשו כלא מאמין כיצד הגיע הנה, אך לא מתלונן יותר מכך.
"האוהל המרכזי הוא המטרה שלנו, כן? למרות שאולי אפשר לבצע עצירה קלה באוהל האוצרות שלהם..." חוש החמדנות של האיש מתחיל לגבור על החשש מהסכנה, כשהוא מחייך קלות בחושבו על האוצרות שניתן לקחת מהאורקים.

וירניק מתחיל לפסוע קדימה, נע בדממה.

META
התגנבות בבקשה.

גבעה-
שהקטור מבחין בעמוד האש עיניו מצטמצמות, קשה לזהות סימני זיהוי של קסמי אש, אבל בהתחשב בזה שאיגנציוס שם... אין טעם לחשוב על זה יותר מדי. המלומד והחצי אלפית חכמים מספיק בשביל לדעת מתי לסגת.

הקטור תופס את וירניק ומושך אותו אחורה, עוצר אותו מלעשות טעות חמורה. "חכה" אומר הקטור ומרים את אצבעו, מצביע על הפטרולים הוורגים. "קושאן חשש בדיוק ממה שהוא עושה ברגעים אלו. הוורגים הללו לא פה כמחזה תיאטרלי. אם אתה נכנס אתה צריך הסחת דעת ואני אספק אותה, מקובל על הכלל?".

גבעה -

וירניק עוצר, מרים גבה. "רגע, אתה רוצה ל- כן, בבקשה, תהנה" הוא מניף בידו באוויר, כאילו מזמין את הקטור לסכן את עצמו. הכעס שנוצץ בעיניו לא מותיר מקום לספק מאיפה התחושה הזאת מגיעה.

IN
"אני זוכרת את השם ארסאמוס, בעיקר מחרטות שלא הקשבתי לסיפורים עם הספרים שלו יותר" לוחשת אילידיה בצורה מסוכנת כשהם מתקרבים, ובכול זאת בוחרת ללחוש זאת.

אילידיה מסתכלת על הגוליאת', ומניפה פגיון על מנת לפגוע בו במהירות לפני שזה יעשה דבר מה. ובמקום זאת, הסכין עובר את הגוליאת', לא פוגע בדבר. אילידיה מבינה שההסחה תגרום לזה להסתובב, ומוציאה את אחת מהתרכובות הדביקות שהיא מכינה בכול יום למקרה שאנשים מסוימים ייקרו בדרכה, ומטילה את הצנצנת לעבר ראשו של השובה האכזר.

META
פעולה רגילה- נשק קסום
אילידיה מטילה פגיון.
התקפה כנגד הגוליאת': 1 טבעי.
פעולה משנית- רפש פתאומי
התקפה כנגד הגוליאת': 9+5+2=16 נגד קשיחות.
פגיעה: 4 נזק חומצה והמטרה מואטת עד סוף תורי הבא.

סיור -

הסכין גורמת לגוליאת' להסתובב במהירות - הוא מתחמק באחת מהצנצנת שנזרקת לעברו ובדיוק כשהוא עומד לזרוק את חניתו לעבור חצי האלפית, בעיטה עזה נשלחת על ידי חצי האורק, פוגעת היישר במקום הרגיש בין השוק לירך. הגוליאת' כורע ברך בהפתעה כשחצי האורק משתמש בשתי רגליו לתפוס את צווארו, חונק אותו מספר רגעים בטרם מסובב את רגליו בעוצמה בזווית חדה, שובר את מפרקתו בקול מצליף. הגשש קורס מת על הקרקע וחצי האורק מסיר ממנו את רגליו באחת, מזדקף במקומו.

"תודותיי" הוא מרכין את ראשו בכבוד לרגע.
"אודה לכם אף יותר אם תוכלו לשחרר אותי. עלי למצוא את בני".

גבעה-
הקטור מחכה דקה שוירניק ייצא לדרך, יתחיל למצוא פרצות בהגנות שלהם. "שירו, במתותא עזור לי להקפיא את זה" אומר הקטור ופותח את אגרופו, בועת מים מרחפת מופיעה על כף ידו הפתוחה. "המתן מועד קצר" אומר הקטור ושם את ידו השנייה מעל כדור המים, אט אט הוא פורס את ידיו והכדור גדל יחד איתן, מתרחב לבועת מים בגודל של הקטור המרחפת מעליו, הוא מזיז את ידיו ומסובב אותן והבועה אט אט תופסת צורה של נטיף. "אם תוכל לעשות זאת כעת, הדבר יהיה מעודד".

IN
"אם הבן שלך היה באחד הכלובים, הוא שוחרר. ואם הוא ניצב לצד האורקים מהמחנה השני, הם בדיוק עסוקים בלהתקיף את המחנה הזה. אמליץ לך לברוח, כמו יתר האסירים" אומרת אילידיה בעודה סורקת את גופו של הגוליאת' המת, מנסה להימנע מקשר עין עם הגוויה כאשר היא בוזזת ממנה את חפציה בחיפוש אחר המפתח. לא נראה שהיא מהססת בנוגע לשחרור חצי האורק, אבל לאיגנציוס יש הזדמנות לעצור אותה, לו יבחר בכך- לא נראה שהיא חושבת הרבה על מעשיה.

סיור -

"איני יודע איפה בני. הגעתי לכאן בתקווה למצוא אותו, אך אני מניח שזה לא יהיה כל כך פשוט. זה מעולם לא היה" משיב חצי האורק.
"ובכל זאת, עלי לתור אחריו עד אשר אוכל להחזיר אותו מהנתיב האפל בו הוא פוסע. אני הוא קראנג" ניכר שהיה מניח את ידו על חזהו מפאת ההרגל, לו היה יכול, אך היא קשורה בחבלים מאחורי בול העץ המאולתר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה