• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כתר רקוב - עץ משחק (מו"ד 4, 4/4)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא
תקצירי עלילה (א')
(ב')
(ג')
(ד')
הנפשות הפועלות (א')
(ב')
(ג')
(ד')
(ה')
(ו')
עץ ההרשמה מידע על ת'נדיאן
גבעה(הקטור)-
הקטור משחרר את חרבו, הוא לא מהיר מספיק בשביל להגיב למכה הזו ולקהל לרגע זה נראה כאילו הוא נותן לאורק להוציא אותו להורג.
אבל מה שהקטור לא מהיר מספיק בשביל להגיב לו הוא כמו חילזון בשביל חרב האגמים. הלהב מעופף באוויר כדבורה, מעיף את הגרזן בעוצמה כבירה. הקטור שולח את שתי ידיו המאוגרפות קדימה, מכה בעוצמה בחזהו של האורק. פרץ של חשמל נוצר מיידית באותו הרגע, מעיף את האורק אחורה וגורם לו לאבד את האחיזה בגרזנו, האביר תופס את הגרזן ומסתכל על האורק הפצוע. "הזדמנות אחרונה" הוא אומר וזורק בשביל האורק את הגרזן, נותן לו סיכוי אחרון לתהילה.
META
מאגיה: 13+11=24.

גבעה (שירו-סנשאי) -

"אורקים ארורים והסודות שלהם..." ממלמל וירניק בשעה שהוא מסתובב בחדר. עינו פוזלת לרגע לנזיד והוא שופך אותו על הקרקע, מושך בכתפיו בתגובה למבטו של דם הדרקון.
"מה? שיישאר רעב" הוא זורק את הצלחת בחוסר עניין ועומד לצאת, כשלפתע ריח ורדים מתפשט באוויר. וירניק מרחרח לרגע בחוסר הבנה, ממלמל משהו.
"אתה חושב שאורקים שמים בושם?" הוא חצי-מתבדח, אך הסקרנות עדיין לא פגה. האיש ממשיך לרחרח וחוזר לנזיד ששפך, מצביע על האדמה.
"זה משם. המטורף הזה אוכל ורדים?"

גבעה (הקטור) -

"מוות!" שואג גראקא ומוציא סכין קטנה ומשוננת מנדנו, מתכנן לדקור את הקטור מספר פעמים בצורה מהירה וקטלנית. שריונו של הקטור חוסם זאת ולכן האורק מסתער על האביר, מפיל אותו לקרקע ומתגלגל יחד עמו במטרה לנסות ולהגיע לעמדת הכרעה בה יוכל לשסף את גרונו.

גבעה(הקטור)-
גראקא מצליח להצמיד את הקטור לרצפה, בא לתקוע את המכה המכרעת בצווארו, אך לפתע אחיזתו נעלמת והוא פשוט מכה את הקרקע. גופו של האביר השתנה למים והנוזל נע במהירות ומצטבר מאחוריי האורק. הקטור מתגשם וחרבו עפה לידו, בתנועה אחת חרבו נמצאת על צד צווארו של גראקא. "תמסרו לקושאן שאני בא בשבילו" אומר הקטור ומשחרר את גראקא, מצפה שהאורקים לא יכבדו את הדו קרב ויתקפו אותו, אך שוב מחוייב תחת הקוד של הבית שלו לנהוג בכבוד, גם בחייתים ביותר שבאויביו.
META
משתמש בכוח גזע שלי, זרם מהיר, שנותן לי להפוך לנוזל למשך פעולת תנועה.
איום: 20+3=23.

שירו מתקרב אל הנזיד, מנסה לבחון את הצבע, המרכיבים והריח שלו. אולי הניסיון שלו בחברת שכירי חרב מכל רחבי היבשת וניסיונו באימפריה יוכלו לתת לו מושג טוב יותר על הדברים שקושאן מכניס לבטנו.

META
חוכמת רחוב: 17+8= 25

סיור -

האש לא מתפשטת בקצב מהיר מספיק והגוליאת'ים ממשיכים להתקרב, רואים אויב חדש שצץ. אחרים, בינתיים, מנסים לצוד את האסירים שעוד נמלטים, זורקים חניתות אחריהם בתקווה להשיב מעט מכבוד המחנה על שנתנו להם לברוח. חלקם צועקים בענקית דברים לא ברורים לעבר השלושה שנמצאים בנפחייה, וקראנג מרים גבה.
"הם חושבים שאנחנו עם האורקים. עצוב שהם לא מסוגלים לדמיין התנגדות מאנשי אדמות החוף" הוא מפסיק לדבר ומתמקד לרגע בקרב, נע ברגל בטוחה לעבר גוליאת' ששולח את גרזנו קדימה; חצי-האורק מתחמק, מרקד סביבו במיומנות שלא תבייש אמן סיף מדוכסות וילאס. הוא נוגח עם החלק האחורי של ראשו, מכופף את רגלו אחורה בשביל להכשיל את הגוליאת' ולבסוף מסתובב בבעיטה חדה, פוגע היישר בצווארו ושובר את חוט השדרה לשניים.

גבעה (הקטור) -

IN
גראקא קם בשאגה, עומד להסתער בשנית על הקטור כשגרזן הטלה נשלח בעוצמה, פוגע בראשו מאחורה. האורק נופל על ברכיו, נאנק בחולשה לרגע בטרם קורס עם פניו כלפי האדמה. ווארגים ואורקים רבים מביטים במטרת הציד החדשה שלהם, האחד שזרק גרזן שולף אחד חדש.
"גראקא התולעת מת! הבו לקושאן צעצוע לעיסה חדש!" הוא קורא כשהאורקים מתחילים לזרוק גרזנים ולירות בקשתותיהם לעבר הקטור, ההתקפות הרבות מפלחות את שריונו במספר מקומות.

META
התקפות נגד הקטור:
חצים וגרזני הטלה - פגיעה אוטומטית; 12 נזק.

גבעה (שירו-סנשאי) -

הוא מרחרח את הניחוח והוא מזכיר לו דבר אחד אותו פגש במהלך מסעותיו - כשנשבע אמונים ללוקרשיוס, עוצר הכתר, הלה ביקש ממנו להעביר מכתב פשוט לאחד מהלורדים הרבים אותו הפעיל כדי לנהל את הממלכה כמו שצריך. חותם המלך - וכיוצא מכך, חותמה של המועצה - עשוי ורדים בכדי להקנות לו את צבעו האדום. אנשים מחוכמים יותר נוטים להשתמש בכך במטרה לרקוח עיסות שעווה דומות ולהקנות להן מעמד דומה; מעטים האנשים שיעזו לשבור את חותמה של אחד מנציגי המועצה, ולו רק מחשש מהעונש הגדול שמוטל על כך.
עם זאת, החלק הבעייתי ביותר בזיוף הוא ניסיון להשיג עותק לא-שבור של חותם המועצה, אשר משתנה מעת לעת כדי למנוע זייפנות כזאת או אחרת. לא ניכר שיש אחד בחדר, לפחות לא מחיפוש זריז.

מבחוץ נשמעים רעשים משמעותיים של קריאות קרב ויללות ווארגים. ניכר שההסחה שהקטור מספק עתידה להגיע לקצה בקרוב.

גבעה(הקטור)-
זה מה שאבות אבותיי היו צריכים להתמודד איתם, פראים חסרי רחמים. חושב לעצמו הקטור שחרבו מעופפת חזרה לנדן והוא משתמש בשתי ידיו בשביל לנסות ולעשות מגן אנרגיה שיחסום כמה שיותר, הדבר לא עובד במיוחד, אך עדיף לחסום כמה שהוא יכול.
ובזאת, הקטור מתחיל לסגת, סבירות גבוהה שהאורקים ירדפו אחריו, אך בו זמנית ישנה גם הסבירות שהם ישארו בהתאם לפקודות שלהם. כל מה שהוא יכול זה לקוות ששירו ווירניק כבר השיגו את מה שהם צריכים.

"מה הסיבה שקושאן יצטרך שעווה אדומה? בשביל לזייף את חותם המלך, ללא ספק, אבל אין לו את האמצעים להפיק את החותם כמו שצריך" שירו אומר, מבולבל לגמרי.
למשמע הקולות בחוץ הוא מתפקס שוב, מביט בחדר.
"אנחנו חייבים למצוא את החותם. נעשה חיפוש נוסף בחדר, ואז נלך לעזור לאביר" הוא אומר בהחלטיות, יותר לעצמו מאשר לוירניק, ומתחיל לחפש.

איזו סיבה יש לקושאן להחזיק כאן שעווה כמו שעוות המלך? אם הוא עובד בשביל העוצר, דבר מגוחך לחלוטין, לא הגיוני שהוא יחזיק כאן שעווה ללא חותם. אולי מישהו אחר מהמועצה סיפק לו כזו? אבל מי יעבוד עם האורקים?

IN
אילידיה רצה עם השבויים הבורחים, מתחילה לצעוק "תתאחדו! בלי להתפצל! אל תיתנו להם לקחת אתכם חזרה לשבות, ותיקחו את החופש שלכם בחזרה!" אומרת חצי האלפית עם אנרגיות לא צפויות, בעודה משתמשת בכוח הפיצוץ הרעמי שלה בכול פעם שהאויבים מתקרבים יותר מידי לאסיר, וכאשר לא- היא מנסה להטיל על הגוליאת'ים סכינים, לעצור אותם מלפגוע בחפים מפשע.

איגנציוס, מתוסכל מההתקדמות האיטית של הלהבות, מתמקם בין הנפחייה ובין הגוליאתים המתקרבים. הוא מדקלם בשוויון נפש את מילות הלחש, מכה באדמה במטהו ופרצי להבות מזנקים אל הגוליאת'ים ואל האוהל, נאחזים בכל מה שהם פוגעים בו.

META
מפעיל את האפקט של הכישרון arcane prodigy בשביל עוד 2 נזק לגלגול הנזק הבא שלי.
מטיל fire shroud (פרץ 3 סביבי) על הנפחייה ועל כמה שיותר גוליאת'ים.
התקפה (תבונה נגד תגובה): 15 + 6 = 21
נזק:
בגלגול המקורי יצא לי 1, אני משתמש בכוח של המטה לגלגל מחדש את הקוביה. יצא לי שוב 1 😭
1 + 1 + 2 + 3 = 7 נזק אש.
בנוסף, 5 נזק אש מתמשך, הצלה לסיום.

סיור -

אילידיה מובילה אנשים החוצה, מגוננת עליהם - לעיתים ממש בגופה - כנגד גלי הגוליאת'ים הנקמנים. בשלב מסוים חלק מהחניתות והגרזנים נזרקים לעברה, כמעט פוצעים אותה אך מאפשרים לרבים אחרים לברוח ולתפוס מרחק מהגוליאת'ים. האחרון שברח, הספיקה לראות, היה האיש הזקן שאת ראשו רצה השומר לרתץ כנגד האדמה.
האש מקיפה את קראנג אך לא שורפת אותו, הוא ואיגנציוס עובדים בשיתוף פעולה מרשים על אף הזמן הקצר שהכירו. ניכר שחצי האורק מתאים את אופן הצעידה שלו לקסמי הלהבות של המג, נזהר שלא לדרוך על מקומות אסטרטגיים אותם יוכל לשרוף, וזורק גוליאת'ים פצועים למחצה מאחור בכדי שהלהבות יסיימו איתם. לבסוף האש פושטת מספיק באוהל הנפחים, ובשילוב כשפיו של איגנציוס והזמן שקנו אילידיה וקראנג, ניכר שהאזור כולו עומד לעלות לחלוטין בלהבות. איגנציוס שם לב שקראנג לוקח מאחד השולחנות דבר נחושתי קטן ומאחסן אותו בכיס פנימי בחולצתו, אף כי המג לא בטוח מה הדבר שלקח.
השלושה רצים משם במהירות, מאפשרים לאורקים לנצל את שבירת המבנה של הגוליאת'ים בכדי להמשיך ולהציף את המחנה. לא קשה לתפוס מרחק משתי הקבוצות, אשר חוזרות להילחם זו בזו בפראות לא מבוטלת, עת שהזאב הענק והעיוור-למחצה ממשיך להוביל בחוזקה לעבר האוהל של ברסוולה.

לאחר מספר דקות ריצה, השלושה עוצרים, מתנשמים ומתנשפים. קראנג מתיישב על אחת האבנים, אוחז בבטנו לרגע ארוך, עיניו עצומות בכאב. חצי האורק מתאושש במהירות, פניו חוזרות לרצינות הרגילה שלהן.
"נלחמנו היטב" איגנציוס רואה שאחת מידיו של חצי האורק נשלחת לפנים חולצתו.

גבעה (הקטור) -

IN
ניכר שרוב האורקים שומרים על מקומותיהם, לא מוכנים להפר פקודות שככל הנראה קיבלו מקושאן. שיירת ציד קטנה יוצאת אחרי הקטור, רודפת אחריו בשטח הפתוח. חצים נוספים נורים לעברו, אם כי כמותם קטנה בהרבה וניכר שהוא מצליח להתחמק מהם לעת עתה.

META
התקפות נגד הקטור:
חצים וגרזנים - 17 נגד דרג"ש, פספוס.

גבעה (שירו-סנשאי) -

"הא, ממזר ערמומי. שמעתי על חבר'ה שעושים את זה בקריאת-כתר או במשמר-צפון, אבל אורקים? מי ידע..." וירניק מסייע לשירו-סנשאי בחיפוש, אך לשווא; השניים לא מוצאים דבר.
"ייתכן והחותם עליו" אומר וירניק לבסוף כשקולות הקרב מבחוץ מתגברים. "ואנחנו מאבדים את מעט הזמן שיש לנו. ראה!" האיש מצביע לעבר הכניסה למחנה שם מתחילה להתפזר ההמולה. ווארגים מתחילים לרוץ בחזרה למחנה, חלקם לארוחות וחלקם לבורות לחימה או להתעללות בכמה גופות שנלקחו משדה הקרב.
"אני לא רוצה להיות פה כשהאף שלהם בסביבה. צריך לזוז".

שירו מהנהן בהסכמה ויוצא בריצה מהאוהל, מגינו חזרה בידו השמאלית וחרבו בימנית.
הוא מוביל את וירניק לעבר הקטע בחפיר שממנו נכנסו למחנה, מביט לצדגים בציפייה להסתערות ווארגים.

גבעה -

וירניק ושירו-סנשאי מתחילים לצאת מהמחנה כשלפתע אחד הווארגים מתחיל ליילל ברעש, פותח במרדף. אחרים מצטרפים אליו כמעט מיד, והשניים מוצאים את עצמם מתחילים לרוץ במהירות בכדי לברוח מהם. הקטור מגיח מהצד, פצוע ועייף מחצים ומשריטות גרזן שמגיחות מבין שריונו. השלושה לא מדברים, ממשיכים לרוץ במהרה ככל שרגליהם מאפשרות להם. הקטור משתמש בחרבו לחתוך ענפים בדרך, שירו-סנשאי נושף קרח כדי שהווארגים יחליקו עליו ווירניק קולע אבן לכוורת דבורים קרובה, אשר נוהרות אל האורקים ותוקפות ללא רחם. אחרי ריצה מאומצת של מספר דקות, הם מתחילים להתקרב למה שנראה כמו שלוש דמויות יושבות על חבורת סלעים, לא רחוק ממקום המפגש המקורי של שלוש הגבעות.

סיור -

"לא במחנה הראשי של קושאן, לא" הוא משחרר קנאק בצווארו. "בדיוק הגעתי משם; אני חושב שקושאן עקב אחרי וכך מצא את המחנה של הגוליאת'ים. מחוכם מצידו" הוא מודה. "אבל הוא לא לקח שבויים. לפחות לא שראיתי".
השיחה נקטעת באיבה כשמרחוק מתקרבות שלוש דמויות הרצות במהירות, מגיחות מבין העצים.

שתי הקבוצות נפגשות, לא רחוק מהנקודה הראשונית של שלוש הגבעות.
על הסלעים יושבים איגנציוס, אילידיה וחצי אורק. שפתיו מדממות מעט ועין ימין שלו נפוחה; שערו החום כבר מאפיר וקלוע בצמה קצרה מאחוריו, גופו שרירי וחסון וקומתו גבוהה. עיניו ירוקות, משקפות רוגע.
מבין העצים פורצים במהירות שירו-סנשאי, הקטור ווירניק. דם הדרקון כמעט קורס בעייפות על אחת האבנים; הקטור עצמו, בבירור פצוע וחבול, מסדיר את נשימתו. וירניק שם את ידיו על ברכיו, כורע עם ראשו למטה כאילו עומד להקיא.
"טרוטות. עד לפני פחות מעשרים וארבע שעות, דגתי טרוטות!" הוא נאנק, מנגב את הזיעה ממצחו.
"לא עוד! לא עוד מהתוכניות המטורפות שלך! הסחה, גם כן. כמעט סיימנו בתוך קיבה של ווארג!" הוא מצביע לעבר הקטור ולאחר מכן קורס על הדשא הרך, נהנה ממגעו הקריר.

"הקדימו אותנו למחנה של קושאן" אומר חצי האורק בפשטות. הוא מתקדם לעבר נחל קטן ששוכן לצידם ומערסל מעט את בגדיו, מספיג אותם במים. לאחר מכן הוא חוזר לוירניק, מטפטף מעט על מצחו.
"מה לעזאזל אתה- לא, רגע, תמשיך, תמשיך. זה נחמד, זה" וירניק מתנשף בהקלה כשהמים מסייעים לקרר אותו. חצי האורק מסיים לבסוף, מנגב מעט את בגדיו ומתיישב בחזרה על האבן.

"רק היית צריך לומר, וירניק, והיית מקבל גוש קרח פרטי" אומר שירו, מתנשף.
אני לא בכושר. מצד שני, לא דרשו מאיתנו לברוח מאורקים כשכירי חרב הוא חושב לעצמו בעודו מתיישב גם הוא על העשב.
"שלום לך, אדוני. אני הוא שירו-סנשאי" מציג את עצמו שירו, מחווה קידה קטנה לעבר חצי האורק.
"מה שלום ברסוולה? אני מניח שלא כל כך טוב, לפי הלהבות שראינו. מה מצאתם במחנה?" הוא שואל את איגנציוס ואילידיה.

"אני יודע שלאימפריה קצת קשה לקבל את זה, אבל בעיניי רוב האנשים בת'נדיאן זה לא נורמלי לנשוף יסודות וכשפים מהלוע" משיב וירניק בין התנשפות להתנשפות.
"שמי הוא קראנג" מציג את עצמו חצי האורק. "וברסוולה לא הייתה במחנה בטרם נמלטנו משם" הוא מסיים את דבריו לאחר מכן, מאפשר למלומד או לחצי האלפית להשלים את התשובה לשאלה של דם הדרקון.

"האפשרות המיידית היא שברסוולה וקושאן נאבקים זה בזה כעת" הקטור לוקח רגע להישען על הסלע, לאחר שאיפה גדולה של מים, הוא נכנס למי הנחל, נעזר בהם להתקרר. "המחנה של קושאן חיסלו אחד משלהם בניסיון להגיע אליי, כבוד אינה דרכם, לא בארצנו ולא בארצות הענקים" אומר הקטור את המילים בשביל להבהיר שהאורקים באזור הם אכזריים במיוחד ועל הדרך גם עונה לוירניק על עניין ההסחה. "מה גיליתם במחנה האורקי?" שואל הקטור את וירניק ושירו-סנשאי, רוצה לדעת איזה מידע יש להם.
לאחר כמה שניות, הקטור מבחין בחצי האורק שסייע לוירניק ובמהירות קד לו, "תודות לך על שסייעת לעמיתי" הוא אומר במחוות תודה על כך שהוא עוזר לוירניק, "הרשה לי לשאול, מדוע אתה כאן?"

"אני מחפש אחרי בני, סר" משיב קראנג וקד בחזרה. "וחשבתי כי ייתכן והצטרף לאנשיו של קושאן ומצא את עצמו לכוד. לאחר שגיליתי שהוא לא במחנה האורקים, חששתי שנפל בשבי אצל הגוליאת'ים. חבריך סייעו לי להיחלץ מהשבי, ואני אסיר תודה על כך".

"גילינו שקושאן, או אחד מהכפופים שלו, יכול להשתמש באשליות ולקיים אותן גם לאחר שפוגעים בהן, וממרחק רב. בנוסף, גילינו שהוא משתמש בשעוות ורדים, מאותו הסוג של חותמת המועצה, " עונה שירו "אבל לא מצאני את החותם בשום מקום" הוא מסיים, כשבדבריו נשמע תסכול מסוים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה