• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

באור הנר - עץ משחק מו"ד 4 (4/4)

"אני רציני." הרוזן עונה, "כרטיס כניסה לשוק חדש, שוק של בעלי הון. לא דרי רחוב מסוממים. אני יכול להעניק לך אותו, אבל אני לא האחד שצריך להראות רצינות - אלא אתה."

"אין לי הרבה זמן. אור הנר חוסל, וזמננו בעיר קרב לקיצו. ההצעה שלי היא שעון מתקתק. העבירו לי את ההורה הלא יוצלח, ולעסק שלכם יובטח כרטיס כניסה לחברה הגבוהה בקריפטה."

"הממ" עונה הבחור הרחוק, "ולמה אתה חושב שההצעה שלך טובה יותר מההצעה שכבר יש לנו?" הוא שואל, "מה גם.. שאני חושב שאני די אוהב את מה שיש לנו," הוא מביט לבריון, "אתה רוצה לעבר לחברה הגבוהה?" הוא שואל בעוד הבריון מניד בראשו לשלילה.
"אני מצטער" הוא פונה בחזרה לרוזן, "אני חושב שאתה מנפנף בגזר הלא נכון, אנחנו די נהנים מהאפסים שאנחנו שולטים בהם, הדם זורם פה כמו יין, ואנחנו עוד רגע נוכל לשלוט לנו בחורבות של מה שישאר מפה." הוא מתכופף מעט ונשען על הידיים. "אני מבין שאתה מרגיש חשוב וחזק, אבל אתה שייך לדור הישן, אנחנו מה שמגיע אחר כך, ואם תרצה או לא," הוא בבירור שולח מבט מתריס ברוזן. "אנחנו כאן כדי להישאר."

"בין אם תשארו או לא, תחיו על שאריות. תשלטו בעכברים. אלו לא חיים ששווים משהו, לא כשיש חיים טובים יותר בהישג שלכם." אצבעותיו מתופפות על ראש העורב שבקצה מטהו. "אתם מעדיפים להיות הדג הגדול בשלולית? כי אני מציע לכם לעבור לאוקיינוס. רגע לפני שהשלולית מתרוקנת ממים." מבטו חודר, מאיים. אם הם יודעים שהוא משרתם של הברונים, הם יודעים את כוחו. הם יודעים מדוע הוא מחפש את מקור הערפדים שבעיר, ומתכנן להשמיד אותו ואת הערפדים הללו. עוד ימים ספורים והשוק שלהם יעלם.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה