• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אחרי ריצת הבוקר שלי אני עוצרת לדקה לחשוב על מה אני הולכת לעשות היום. מצד אחד אני רוצה ללכת לבקר את לוסי אבל מצד שני זה ירגיש מוזר אני פשוט אבוא בלי שום סיבה.

עם הנד ראש החלטי אני פונה אל היער כדי ללקט פירות. סחר הוא תירוץ טוב מספיק אחרי הכל, והוא לא אמור לקחת לי יותר מדי זמן מאחר שאני כבר יודעת איפה גרגרי יער נמצאים.

לאחר מכן (בהנחה ששום דבר חשוב לא קרה כשליקטתי) אני הולכת לבית של לוסי ודופקת על הדלת.

חוכמה-
[dice seed=44432 secure=12bb8e58_0]7d4[/dice]

ירין
מעניין. כשאני חושב על חידוש מאנה, אני חושב על שיקוי מאנה, וזה בדרך כלל כחול. הגיע הזמן לחשוב אם התבנית הזו של יצירת לחשים עובדת גם עם שיקויים ודברים אחרים. אני מחפש צמחים כחולים, פרחים כחולים, משהו שהשם שלו קשור לנפש כישוף או לחוכמה. כשאני מוצא, אני מנסה להפוך את זה למשחה, שיקוי, או מה שאני מצליח.

חוכמה (אני מניח)
[dice seed=37781 secure=14b83231_0]6d6[/dice]

ליאור
אלכס ולוסי שולחים לך אישור.

דניאל- "כמו תמיד, הא? אין בעיה, אני אדאג שהכל יעבוד".

גלגל לי כריזמה וק100 שלוש פעמים.

הילה- את קוטפת את פירות היער, והם נראו ממש טוב היום. אחרי שאת אוכלת אחד מכל אחד כדי לוודא שהם לא רעילים... הם לא רעילים. את לא מרגישה חולה או משהו.
"היי הילה, מה הולך?" לוסי אומרת לך בשמחה- אם את לא החברה הכי קרובה שלה, את קרובה מאוד לתואר. היא מביאה אותך לבית שלה ויושבת איתך בשולחן לארוחת בוקר מאוחרת קצת. יש לחם, חמאה, קצת גבינה קשה וסלט ירקות קטן- במונחים של העיירה הזו, היא יכלה באותה מידה בחיים האמיתיים להכין לך סעודה בת שלוש מנות.

"אני רואה שהבאת אוכמניות." היא מחייכת. "רציתי להכין באמת יוגורט מתוק, תודה רבה מצידך."

אור
"רומפן פה... תמיד. רומפן עשה צרות בשבט, רומפן בעיות. רומפן איתגר צ'יף הפסיד." ברור לך שהוא למד באוניברסיטה של החיים והוא לא עובד אלא עובדים בשבילו, אבל הוא לא נראה כזה רע.

עידו
אתה מוצא פרחים כחולים, אבל אין לך מושג איך להכין מהם משהו. אתה כן יודע שסאמיר הוא אלכימאי, אז דרך אחת להצליח היא לעזור לסאמיר להכין שיקוי מאנה ולשתות כמה שאתה צריך. אתה כנראה לא תקבל חוזק על מהשיקוי הכחול הזה.

ירין
כריזמה
[dice seed=2328 secure=2e655f4f_0]6d4[/dice]

גלגול א'
[dice seed=45362 secure=a2a5cae3_1]1d100[/dice]

גלגול ב'
[dice seed=31052 secure=2f243250_2]1d100[/dice]

גלגלול ג'
[dice seed=8550 secure=0e13345f_3]1d100[/dice]

אם תתאר לי את הסיטואציה אני גם אגיד לך במפורט מה אני אומר...

חיוך גדול מתפשט לי על הפרצוף אבל אני לא שמה לב אליו. "רציתי לראות מה שלומך." אני אומרת לה, "ואם אין לך תוכניות להיום חשבתי שאולי נוכל לבלות קצת."

אמיר
בנוסף לאלוורה וצמח הברזל הרגילים, אתה מוצא גם פרחים כחולים ושחורים שאתה שם לב שנקטפו. בדרך חזרה אתה שם לב לבית שלך- מישהו הוריד את המנעול של הדלת שלך. welp, מזל רע.

הילה- לוסי מחייכת אלייך חיוך נבוך מעט. "תפסת אותי ביום לא טוב, אבל אם את רוצה להישאר ולעזור לי אני באמת אעריך את זה. אני ברצינות צריכה לעבוד, אז אם תעזרי לי אני אשמח לתגמל אותך על זה. עם אוכל, כנראה, זה מה שיש לי להציע. דחיתי את זה גם בלילה כדי שאני אוכל לעבוד וקמתי קצת מאוחר." סדר המילים של לוסי קצת מבולבל בזמן שהיא מחפשת משהו.

מי שבפונדק
עידו מגיע קצת אחרי שליאור עוזב עם מיכאל וסמי. החיסרון שלהם מורגש בריק הנוכחי כשראשיד מסדר את הששבש וסאמיר הולך לשחק איתו וזה הדבר הכי מעניין כרגע. טוב, זה והתפירות של רוסט.

ליאור
העיירה השכנה נמצאת בהמשך וקל מאוד להגיע אליה. אז ברור, מיכאל מתעייף קצת, אבל אתה גורר אותו לצעוד מהר. הוא מחזיק בקצב שלך ושל סמי בקלות.

העיירה השכנה נמצאת ברמת סדר שקולה לירוקים לפני האיחוד- למרות שיש שומרים בשערים, אין להם מדים או משהו כזה, וכל אחד לבוש במה שהוא יכול. עד כמה שאנשים יכולים לקטר עליך, אתה העלית את רמות הסדר והעוצמה בכמה דרגות. לאף אחד אין מדים, כל אחד צובע את החזית של הדלת שלו עם ברק כחול ועסקים עובדים לפי איך שהם רוצים. זה נראה כאילו נכנסת לקומונה אנרכיסטית ולא ליישוב מאורגן.

מיכאל התעייף מאוד מהמאמץ, וגם סמי לא בשיא הכושר. נאבק לנשום, מיכאל שופך על עצמו את רוב המימיה שלו בניסיון לשתות כדי להרגיע את הגרון ההרוג שלו. הוא שותה מה שהוא יכול, מביא לסמי לסיים. טוב, מיכאל לא בדיוק היה פה מיום מספר אחד.

אתה רואה מישהו רכוב על סוס- הוא חמוש בחנית והשריון שלו נראה איכותי. אין לו אוכף והסוס נראה פראי; סביר להניח שהוא בדיוק השיג אחד. אם זאת, הסוס מקבל את בעליו החדשים.

ירין
OUT
אחרי הליכה של שעה וחצי? כמה נמושות הם יכולים להיות...
IN
אני מנופף לפרש. "תישארו דרוכים." אני לוחש לחברה.
כשהוא מתקרב, "שלום, אני ליאור ואלה החברים שלי - מיכאל, סמי, ו (השם של 4 הנוספים.) אנו מהעיר (אם יש שם לעיר איפשהו, במידה ולא אני בהחלט צריך לחושב על שם באסיפה הקרובה.), אני מניח שיש לכם פה גילדה שמנהלת את העיניים, ואנחנו מעוניים במסחר, תוכל להפנות אותי למי שיכול לעזור בקטע הזה?"

אני משקיף על העיר כשאנחנו בפנים, מה הציוד של השומרים, כמה אנשים מסתובבים עם נשק ברחובות, כמה אנשים נראים כמו חיילים.... , דברים בסגנון הזה

"אה," אני מנסה לא לתת לאכזבה שלי להראות אבל אני לא בטוחה כמה אני מצליחה, "מה את עושה היום?" אני שואלת בזריזות בנסיון להסתיר את המבוכה מהניסיון הכושל שלי לבלות איתה קצת זמן.

ירין
אני קוטף מהצמחים הכחולים והשחורים, צמח הברזל והאלוורה(אשמח לכמות), אני בודק את הנתונים בתפריט, לראות אם אחרי כל הליקוט והחיפוש הזה קיבלתי בזה דרגה.
בדירה, אני מגדף על החור שנגנב, אני מסתכל סביב ובוחן אם יש מישהו באזור, לשאול אותו אם הוא ראה מי זהץ

ליאור-
הודעת צ׳אט: ״דווקא בערב אני עסוק, אני אעזור בפעם אחרת
ירין-
In
״אני מכיר את זה, בהחלט מכיר. גם לי קרה אותו דבר שהייתי פעם בשבט״ אני מזדהה עם רומפן מידית. ״אגב רומפן, אז מה אתה עושה כאן?״ ביום יום. מאיפה אתה אוכל זו התחלה טובה״ אני אומר.

הילה- "יש לי לדבר עם אנשים, למנות מחליף במקומי שיטפל במילקי, ניהול משק החלב בצורה יותר שוטפת ומסמכים. ואם זה לא מספיק, יש את המסיבה הרשמית שבה אנחנו מתקבלים. כשאני אסיים היום אני לא רוצה לקום יומיים מהמיטה."

אמיר
גלגל לי ק100. תוציא את זה ממני.

ליאור
out
אנשים יכולים להיות מאוד גרועים בחוסן. כמו כן, אין לכם עדיין שם רשמי לעיר, הכי קרוב זה "עיר העורבים" שיצא לך לשמוע ממישהו שלא בדיוק מעריך אתכם.
in
"אנחנו אנשי העיר החופשית של דציה... או שזה היה רק דציה? לא משנה. נעים לראות אתכם. אני מצטער שאני לא יכול לתת לכם גם לרכב או לרדת מהסוס, אבל בשיא הכנות נרדמו לי הרגליים ובשלב הזה אני חושב שהן מתות" הוא צוחק לעצמו. "ויותר ברצינות, הסוס הזה עדיין צריך להתרגל קצת למקום, אתה יודע. לטפל בסוסים זו אחריות גדולה, וזה עוד יותר גרוע אם אין לך מושג רשמי." הוא יכול לפטפט שעות, אבל הוא שם לב שגם אתה מדבר.

"בנוגע לגילדות, כן. בוא אחרי." הוא אומר, ומצביע לכיוון הבתים ליד. אתה לא רואה אנשים שנראים כמו חיילים של ממש, אבל להסתובב עם נשק בציבור זה עניין נפוץ. בחיי, כמה חוקים יכולים לא להיות במקום אחד?

עוג
"רומפן צד הרבה. יש פחות אוכל, רומפן צד יותר. ת'הדע, ממשיך ככה רומפן זז. רומפן ישן. ישן הרבה. ישן פחות עם פחות אוכל. רומפן בודד." הוא כיף במסיבות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה