• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

מי שבפונדק
"אני מומחה בתרכובות. תביא לי חומרים נדירים לעבוד איתם עד מחר?" סאמיר אומר לאמיר

עידו
"פשוט תביא את הכסף. אתה צריך לחשוב על כמה אתה מביא. זה לא כזה קשה." רוסט מביא לך את המדים שלך בזמן שאתה מנסה וכנראה מצליח להוציא את הכסף הנדרש.

אור
תגלגל לי ק100, כוח, חוסן וזריזות!

ירין-
Out
אזכיר שיש לי חושים מוגבהים דרגה 2, ולמקרי חירום גם את לחש הריפוי שלי.
Meta
ק100-
[dice seed=43634 secure=1a7af22a_0]1d100[/dice]
גלגול כוח-
[dice seed=4696 secure=4e9aafa8_1]5d4[/dice]
גלגול זריזות-
[dice seed=55846 secure=4360a5e1_2]5d4+1[/dice]
גלגול חוסן-
[dice seed=19162 secure=3a5256a4_4]5d4[/dice]

אתם מודעים לעובדה שגם אני נמצא בפונדק?

ירין
OUT
אני קצת לא הבנתי דברים ברשימה, למה הכוונה להישאר בחייהם הקודמים? אותה עבודה? (ואם כן אז איזו עבדוה?)
IN
"עבודה נהדרת, אבל אני צריך גם רשימה לוגיסטית.. אין מצב שכל הזמן הזה חייתם על אוויר, אני צריך לדעת איזה משאבים וחומרי גלם יש לכם, וגם רשימה של כלי עבודה וכאלה." אני שולח לאלכס
ואני שולח הודעה לאלכס ולוסי לשלוח את כלל הירוקים שעוברים לגילדה שלנו לפונדק בשביל לעבור ראיונות כניסה ורישום לעבודות ותפקידים.

פונדק (נראה לי שזה כולם...)
"אמיר, מתחשק לך להגיד לי מה אתה רוצה לעשות אם אבק השריפה שלמיטב זיכרוני אמרתי לך שמיועד לדברים אחרים ולא לניסויים שלך כרגע? כי אני באמת לא זוכר שהסכמתי להקציב אבקש שריפה בשביל כל דבר. אחר."

שולח הודעה לאור
"תוכל לסייע לי מאוחר יותר היום? אני צריך לעשות ראיונות קבלה לכל הירוקים, אני אשמח אם תהיה שם כדי לחלוק בעומס..."

ליאור-
הודעת צ'אט: 'בשמחה, בצהריים אני די פנוי.'
ירין-
In
"אם הפעם הראשונה לא הצליחה, הפעם השנייה תצליח!" אני אומר וממשיך.

Meta
גלגול ק100-
[dice seed=19305 secure=8bd49069_4]1d100[/dice]
גלגול כוח-
[dice seed=5099 secure=3472056c_1]5d4[/dice]
גלגול זריזות-
[dice seed=56213 secure=f915e7d3_2]5d4+1[/dice]
גלגול חוסן-
[dice seed=33727 secure=24fcf25d_3]5d4[/dice]

פונדק
in
"אבל אתה לא מקציב, אני קניתי, חשבתי שזה מותר לא? למרות הדרמה שמישהו פה היה צריך לעשות על כלום, אין באמת משהו מיוחד בזה שרק רציתי לקנות משהו בשביל משהו." אני משיב לליאור, ומסתכל על סאמיר, "אפשר פשוט לסיים עם זה?"

ליאור
פשלה שלי.

out
חזרה לשגרה זה חזרה לעבודה הקודמת. הכל נכתב כנראה בכלליות. זה מה שאתה מקבל כשאתה לא עובד בעצמך.
in
"טוב, את זה ניסיתי להשיג..." הוא אומר עם מעט כישלון בנימה של הדיבור שלו (שאתה שומע בvoice chat). "אבל אנשים לא אוהבים לספר כמה יש להם בבית. או מה יש להם. הייתי צריך לשאול אנשים אחד אחד, ולתת לך רשימה חלקית היה רעיון גרוע, אז פשוט לא רשמתי את זה."

אור
ו...היי תראו, פרות כמו שיש שני מטר ליד הבית! רוצה עוד הפעם או שאתה רוצה לחזור הביתה?

OUT (מחוץ לספוליר כי זה דבר קצת עקרוני.)
את מה שאתם קובעים בסקייפ אני לא יכול לדעת (ואני אשדתל לא להיעלב מכך שיש דיונים בסקייפ על המשחק מבלי שאני אדע עליהם בכלל...) אבל כשיש התקהלות בתוך חדר שאני נמצא בו, ויש במסגרת ההתקהלות הזו דיון, אז אלא אם כן ציינתם באיזה שלב בסקיים שכולכם לוחשים, אז השיחה הזו כן נוגעת אלי.
מניח שזה החלטה של ירין.

אני די אשמח אם דברים על המשחק לא יקבעו במסגרת שהיא לא הפורם, זה קצת לא הוגן לדעתי.
IN
ירין
"תשלח לי מה שיש... ואני צריך רשימה של בעלי מקצוע ומספרים... לא היו לכם מאגרי גילדה ? הכל נשמר אצל אנשים פרטיים?"

ליאור- אני יכול להוסיף לסקייפ רק את מי שאני יודע מה השם שלו בסקייפ. שלח לי בהודעה פרטית את השם שלך ואני אצרף אותך.

in
"הרשומות יגיעו אליך תוך כמה ימים. דיברתי עם חברים שלי והם מסכימים להביא אנשים לפי המקצועות שלהם. אתה לא תקבל רשימה מדוייקת עד הפרטים הדקים, אבל זה מה שהם הסכימו."

Out
בסקייפ לא נקבע שום דבר למען האמת, יש שם בעיקר בדיחות. "הייל ליאור", "הייל הילה", "הילה X לוסי OTP" ודברים בסגנון הזה. אני לא זוכר ששום דבר בנושא השיחה נקבע בסקייפ.

ירין-
In
יאללה מכות! עד שנמות! יש לי ריפוי אז הכול סבבה.

Meta
ק100-
[dice seed=2875 secure=c2f980e1_26]1d100[/dice]
בדיקת כוח-
[dice seed=1877 secure=de49bf82_1]5d4[/dice]
בדיקת זריזות-
[dice seed=53035 secure=9964b1e5_2]5d4+1[/dice]
בדיקת חוסן-
[dice seed=38657 secure=372b0ea8_3]5d4[/dice]

ירין- במקרה הזה זה לא רלבנטי (לא משתמש בסקייפ, לא מתכנן להתחיל להשתמש רק בשביל המשחק הזה.)

אז אם אתם בוחרים לשחק את המשחק הזה בשני חזיתיות (ולצערי מבלי לציין את זה בשום מקום.) אז זו הנקודה שבה אני עוצר ותולה את המעיל.

לא איום או משהו, אבל זה לא הוגן שהמשחק ירוץ במקביל בדברים שאני לא יכול לדעת עליהם. ואם מישהו היה מציין שהמשחק הזה מתנהל במקביל בסקייפ אז הייתי יודע להגיד את הדברים האלה אז (או לא להירשם אם זה היה בשלבי ההתחלה.)

ירין- אתה גם צריך כרגע להתייחס לסוגיה של הנושא שקורא בפונדק...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה