• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

out
עוד 99 הודעות אנשים ואנחנו ב2000!

in
אור
פתחת את המנעול, אבל עשית קצת יותר מדי רעש. אנשים מסתכלים עלייך, אבל כל זמן שלא תראה יותר מדי חשדן... זה הבית שלך, תעשה איתו מה שבא לך אחי, לא?

אמיר
"המצב של סמי משתפר בצורה לא רעה, תודה על השאלה. התחיל לזכור דברים בשעה טובה. זכר גם איך לכתוב וכמה חבטות טובות. זה לא כמו בסרטים שאתה מאבד רק פיסה ספציפית של מידע" מיכה אומר. סאמיר הולך איתך לצד.

"אמיר, נכון? רצית משהו?" סאמיר מדבר בנימוס שלו. אתה רואה שיש לו שרשרת צלב חדשה.
 
ירין-
In
אני לוקח את המנעול לרשימת הציוד, ואז נכנס אל הבית ועובר עליו במהירות, בודק אם נשארו פה דברים שווים. בקרוב אני אצא, אבל אני קצת חמדן היום.

Meta
[dice seed=58578 secure=fa9a2003_0]5d4+1[/dice]
יש לי גם 2 דרגות בחושים מוגבהים כמו שאתה זוכר אם זה משפיע.
 
ירין
אני מחייך למשמע החדשות, הסיפור של סמי ובעיות הזכרון מאוד הדאיג אותי.
"כן, קוראים לי אמיר." אני אומר, "אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה, אבל אני עובד על כמה דברים בנוגע לגילוי העולם פה, ואני יודע שאתם מתעסקים קצת עם אבק שריפה, ואני זקוק לקצת למשהו. אני יודע שזה קצת מוזר, אבל הוא אמר שאולי יש לך כמות שאתה יכול למכור או להחליף?" אני שואל, מרגיש קצת מוזר על זה שאני מבקש מבן אדם שאני לא מכיר אבק שריפה.
 
אור
out
יכנס לחשבון.
in
אתה מחפש למשך דקה או שתיים דברים- אם תחפש יותר מדי עשויים לחשוב שאתה שודד. הבית לא מאוד עשיר, ואתה מוציא ממנו תמונה, את המפתח של המנעול ואולי גם שני סטים של בגדים חגיגיים (בהשוואה לאיכרים) שיהיו שווים משהו לחנות ו/או לבן ובת שרוצים לשים על עצמם משהו יוקרתי מעט, אבל בכללי רוב הדברים פה הם פחות שווים. הבית שלך מגניב יותר ובעל שרפרף.

אמיר
סאמיר מוציא שק קטן של אבק שריפה. הוא לא ענקי, אבל למיטב ידיעתך זה יותר ממה שיש לכל השאר ביחד, ולו רק בגלל שלאף אחד אחר אין לפי מה שאתה יודע.
"למה אתה צריך את אבקת השריפה?" אם אתה רוצה שהוא יצליח, גלגל לי כריזמה. כמו כן, גלגל לי ק100.
 
ירין
"אני רוצה לנסות ליצור עם זה משהו דיי מגניב, לא בטוח שאצליח אז אני מעדיף לא להסביר במשך זמן על משהו תיאורטתי בלבד." אני אומר.
[dice seed=29766 secure=95bfb655_0]5d4+1[/dice]
[dice seed=52332 secure=d42f5aaa_1]1d100[/dice]
 
יותם
אתה לא רואה הרבה אנשים-חמישה פה ואולי עוד אחד או שניים למעלה. האימון עדיין לא התחיל לבוקר הזה, אבל גם בשביל השעה הזו של הבוקר שקט להפליא. טוב, היית צריך לצפות את זה, לא?
אתה רואה את אמיר וסאמיר סוחרים באבק שריפה בזמן שסמי, ראשיד ומיכה משחקים ששבש. אתה רשאי להסתכל על הספויילר של אמיר.

אמיר
"אני מכבד אותך, אז אם תביא לי רעיון שדורש אבקת שריפה אני מבטיח לך שאני אביא לך כמה אבק שריפה שידרש, אוקיי?"

אור
גלגל לי ק100.
 
ירין-
Out
ההודעה הזו היא בתגובה להודעה הקודמת- זה שאני ישן לא אומר שבמשחק אני לא עושה כלום.

In
אני יוצא מהבית, מתחיל ללכת לכיוון בניין הגילדה, לראות מי שם.

Meta
[dice seed=61582 secure=73e123da_0]1d100[/dice]
 
עידו
אתה מגיע ל"תופרים". בחור אחד נמצא שם, מנשנש קצת ירקות על הבוקר.
"אתה בטח הבחור החדש, לא? אני רוסט." הוא מושיט את ידו כדי שתלחץ אותה.

אור
אתה לא רואה הרבה אנשים-חמישה פה ואולי עוד אחד או שניים למעלה. האימון עדיין לא התחיל לבוקר הזה, אבל גם בשביל השעה הזו של הבוקר שקט להפליא. טוב, היית צריך לצפות את זה, לא?
אתה רואה את אמיר וסאמיר סוחרים באבק שריפה בזמן שסמי, ראשיד ומיכה משחקים ששבש. הגעת באותו הזמן כמו יותם.
אמיר
"אני מקבל את זה.אני מציע שאני אעזור לך עם זה. בתור אחד מהאחראיים פה, אני רוצה לראות שהכל הולך לטובתנו." הוא אומר לך בנחמדות שלו.
אתה שם לב ליותם ולאור באזור הדלת.

יותם
אתה שם לב לאור שמגיע מאחוריך.
 
אמיר, יותם, שאר האנשים בפונדק-
In
"היי יותם" אני אומר ליותם שאני עובר לידו, לא הולך להתעלם ממנו- אני נחמד.

"מאיפה השגתם אבק שריפה?" אני שואל בסקרנות "זה דווקא היה אחד מהחפצים שחשבתי שיהיה יותר קשה להשיג במשחק הזה"
 
עוג ויותם
"אם תהיה מוכן לא לעוות את דבריי זה יהיה נחמד, כמו שאמרתי, אין טעם בלהסביר עכשיו, אני אסביר את זה אחר כך. אל תקרא לי מסתיר סודות" אני משיב בקול, ומנמיך את הקול, "וברצינות, תניח לזה, זה קשור למשהו שליאור ביקש" אני משיב כשרק אור שומע
 
מי שבפונדק

"די, די, אין צורך לריב. יש סודות שחולקים עם הגילדה וסודות שאתם לא חולקים. אני ייצרתי אבק שריפה, אבל אני לא יכול לספר לאף אחד כמעט איך. ועדיין, למקרה שאני אמות יש לי notes מתחת למיטה... אם אתם רוצים להסתכן בפיצוץ." סאמיר אומר עם החביבות שלו, שגורמת להכל להישמע מאיים מעט יותר מאם הוא היה אומר את זה ברצינות. הוא עובר להסתכל על אמיר.

"רק שמור מרחק מאנשים. אבק שריפה זה חומר מאוד מסוכן. אז איך תשלם עליו?" הוא מוציא שקיק קטן יותר, כנראה בשביל מה שאתה רוצה לעשות.

עידו

"כן, אתה צריך. אלו מדים איכותיים מעור, ובדרך כלל זה היה לוקח כמה שעות עבודה בתנאים אופטימליים ומדידות לא מעטות. פה זה משחק מחשב שבו כסף זורם בקלות וone size fits all, אז הכל בסדר. כעיקרון העלנו את המחיר של המדים ל120 ארמוריקים, אבל הבנתי שיש לך פה כמה חברים. אני אסדר לך אותם ב100 בגלל זה, והם יותר שווים מאלו שבחנות. או שאם אתה לא רואה את עצמך נלחם אתה יכול לקחת מדים מבד ב50 ארמוריקים. עליהם אני לא מרוויח אז אני גם לא אסדר לך הנחה. לפי מה שהבנתי אתה לא חייב לשים את המדים עליך כל הזמן, אבל אני חושב שהם פשוט נראים יותר יפים מהבגדים שאנחנו מתחילים איתם... לא שאני יכול לדבר" הוא אומר בזמן שהוא מושיט את ידו לכיוון חולצה מסוגננת בצבע ורוד עם עניבה שחורה.

"ואם אתה רוצה בגדים שהם לא צבאיים, יש לי חלטורה בצד. אני מרגיש כמו NPC כשאני עושה את זה, אבל" הוא צוחק לעצמו. "אני עדיין מחכה לסימן הקריאה מעל הראש שלי."
 
מי שבפונדק
In
"אם מישהו קונה אבק שריפה בזמן של שלום, אדם לא יכול אלא לחשוד" אני אומר, עדיין בקול "אנחנו כרגע לבד בעיר, אבק שריפה הוא נשק- וכרגע אין לנו אויבים. אם אתה מעדיף להסתיר סודות אין בעיה, למרות שאני לא יכול שלא לחשוד במישהו עם סודות כול כך מסוכנים" אני אומר.

כך או כך, ראיתי לפחות מי בפונדק, באתי רק לומר שלום. מי ידע שיהיה פה כול כך מהנה. "אני אמשיך בדרכי, קיוויתי לבחון היום כמה דברים, לא להיכנס לוויכוח" אני אומר ויוצא, מנופף לשלום.

ירין-
In
היום הוא הזמן הבטוח בארמוריקה, ככה הבנתי. בשעות היום המפלצות רק מתחילות לעשות spawn, האור נעים מספיק בשביל שאת השודדים תוכל לראות לרחוק, והשמש נעימה. זה הזמן הנכון לבדוק מיומנויות חדשות.

אני הולך לחפש מפלצת- חזירי בר הם מעולים, אבל אם אני מוצא מפלצת חדשה, אז מה טוב- ואני מוציא את שתי החרבות שלי. האם יש מיומנות נפרדת לשימוש בשני כלי נשק? מיומנויות נפרדות לחרבות, גרזנים ופטישים? מי יודע, פיתחתי מיומנות רק של טווח, ונראה שהיא משפיעה על כול נשקי ההטלה ונשקי הקשתות. כך או כך- אולי השקיעו יותר במערכת של הקפא"פ.

שאני מוצא מפלצת אחת- שקרב בה לדעתי לא יהיה קשה מידי, אני יוצא להילחם. קרב אחד בכול פעם, זה אמור לעבוד.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה
Top