• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

Out
המשחק אבל לא באמת מתנהל שם. שום שיחה לא נעשתה דרך הסקייפ, אבל זה טבעי שהשחקנים ירצו להכיר אחד את השני יותר אישית. הסקייפ הוא מקום לבדיחות ולהכיר את השאר קצת. אני יודע כבר שאת הילה פגשתי מחוץ לפורום בזכות המשחק. אני מבטיח לך, המשחק ממש לא מתנהל בשתי חזיתות. כול מה שקשור לאינגיים קורה רק בפורום. הסקייפ זה לצחוקים מסביב ובשביל להכיר אנשים חדשים דרך המשחק.

ליאור- אחלה. זה דיבורי אאוט מה שהולך שם, ואני שמח שהסוגיה נפתרה. רציתי לאחד את הקבוצה לדיבורים הומוריסטים (שלא יעברו את חוקי הפורום לעתים), לא לשחק בזמן שאנשים מסויימים לא נמצאים.

מי שבפונדק
סאמיר חושב קצת, מכחכח בראשו. "ברור לנו שאמיר עושה ניסויים, והוא הבטיח לתת לי חומרים נדירים עד מחר. הדאגה שלך מוצדקת, אבל אם אתה רוצה לעצור את זה אני לא מאמין שזה הגיוני לא לסחור במשהו רק בגלל שאתה מפחד. עכשיו, פיקוח זה משהו שאני חושב שיהיה טוב.

אור
אתה רוצה מפלצת? באמת באמת רוצה מפלצת? קיבלת!
אז... אתה מגיע לגבעות, הרחק מהעיירה שלכם, ונחש מה? מופיעה שם התפלצת הראשונה שאפשר לקרוא לה "מפלצת"- הטרול הידוע על כולנו.
"מהת'עושהפה?" הוא אומר בעילגות מטורפת. "ת' לא דע שזהמקומשלי? תמות"

פונדק
"אז אני נאלץ להיות הבחור הרע ולהטיל וטו. ולעצור את זה. אני לא עושה זאת מפחד, ובטח ובטח שלא בגלל שזה נעשה מאחורי הגב שלי, ותוך הפרה מולחטת של החלטה שלי אלא כי יש משאבים נדירים מכדי להתחיל להתעסק איתם בניסויים, אנחנו לא מדברים על עץ או אבן או אפילו ברזל שקל למצוא, יש פה עניין עם חומר מסוכן.
סאמיר, אנחנו לא בשלב של דברים בתאוריה, כשאמיר יראה לך אילו דברים נדירים הוא יכול לתת לך, וכשנראה שמדובר בדברים יעילים, אז יהיה מקום לדון במסחר כזה, בינתיים, ואני מבקש שכך זה יהיה עד להודעה חדשה, לא יהיה פה הוצאה של חומרים נדירים ומסוכנים ללא אישור, ומבלי לדווח על כך.
אגב, אלכס יעבור פה היום מאוחר יותר לבצע רשמית מלאי, אני אשמח אם לא תסתירו ממנו דברים, כדי שנדע מה יש לנו וכמה יש לנו מכל דבר. אלכס הוא האחראי הלוגיסטי שלנו כרגע, ויש לדווח לו על כל הוצא וכניסה של דברים לאחסון."

"אגב, סאמיר- מסתבר שיש בעיירה עמדת אלכימאי, אם תרצה לאייש אותה."

ירין
לאלכס - "נהדר, שוב, אני צריך לבצע רישום של כל המצטרפים החדשים לגילדה, אז אני צריך שתשלח אותם לפונדק היום, ואני צריך שתבוא לעשות רשמית מלאי נוספת, של הציוד שיש לעורבים."

מחפש את דניאל- "יש לעיר מגדלי שמירה, תוכל לסדר רשימת תורנות של כלל החיילים לאבטח אותם? אני חושב שזוג בכל פעם זה יעבוד בתור התחלה."

לחברה שרוצים להקים מסחר - "לכו על זה, למעשה אני רוצה להצטרף אליכם ולבקר בעיר השכנה, כל עוד זה לא רחוק מידי." (מה באמת המרחק?)

ירין-
In
"היי היי, בחור גדול, תירגע, אני לא כאן בשביל לקחת לך את המקום" אני אומר לו ומחזיר את הנשק לרשימת הציוד לפני שהוא יבחין בו "אני כאן כדי לעזור לך. שמענו שאתה נמצא כאן, והחליטו אצלנו לשלוח אדם לדבר איתך."

בינתיים אני מנסה לבחון כמה הטרול הזה חזק. האם אני יכול להרוג אותו לבדי? אולי לא בקפא"פ, אבל אולי עם התקפות טווח...

מי שבפונדק-
סאמיר לא מקבל את הגזרה קשה מדי. הוא מבין שזה חומר מסוכן. הוא אבל נותן חיוך למשמע הדברים של ליאור, כמעט צוחק מהם.
"אני כבר תפסתי אותה. מישהו הפך אותה גם למקום לישון בו. איחרת קצת, לא?"

ליאור-
אלכס- "אין בעיה. תכין את הנייר, אין לי מספיק למשהו כל כך גדול"

דניאל- "זה יקח זמן, אבל אני חושב שאני אצליח להכניס משמרות היום."

אנשי המסחר- "המרחק הוא שעה וחצי הליכה ככה, ויש גבעות, צריך לזכור. אנחנו חושבים על לנסות להשיג סוס או משהו כדי שזה יהיה מהיר יותר. אם הם יכולים לסחור איתנו בסוסים אנחנו מסודרים. יש גם את החבר'ה ממערב לנו, אבל הם שלוש שעות הליכה כל כיוון ואנחנו לא מתים עליהם, בוא נשמור אותם ליום אחר".

אור-
גלגל לי כריזמה לשכנוע וחוכמה לבדיקה.

יותם
"כן, כמלקט. נו טוב, אז אלך למצוא לעצמי לחשים. נתראה אני מניח." אני מתחיל לזוז, אם יותם עוצר אותי או מתלווה אלי, אני זורם. אין לי בעיה. בינתיים אני פשוט מחפש משהו לעשות, ונראה שזה למצוא עוד לחשים.

ירין
"אז מה עכשיו?" אני ממלמל לעצמי, והרעיון מבזיק. תעופה. לחש תעופה יכול להיות מעולה. מה צריך בשביל תעופה? בדרך כלל נוצה, נוצה לבנה ליתר דיוק. אני מחפש ציפורים לבנות בשמיים או משהו. הולך ליער ומחפש נוצות על האדמה, עדיף לבנות, אבל גם בצבעים אחרים זה טוב.

ירין
אלכס- "תרשום הכל בהודעת טקסט בתור התחלה, אחרי זה נארגן משהו לרשום עליו..., במחשבה שנייה, אחרי שאתה רושם את זה בהודעה אפשר להשתמש בפחם בתור טוש מחיק."

לסוחרים - "אני אמטרף אליכם למקום הקרוב, עד שנסיג סוסים אפשר לרתום את הפרות לעגלות או משהו... שוורים הם לא חיות מהירות, אבל יש להם כוח סיבולת טוב."

מבחינתי אלא אם כן קורה משהו מיוחד, אני מחכה בפונדק לראיות כנסיה לירוקים, ואז מצטרף לסוחרים.

אור
הטרול מסתכל עליך לרגע, חושד קצת, אבל נותן לזה לעבור.
"ת'ה בסדר ת'ה. ת'ה טוב. ת'ה לא בעיה. ת'ה תן חיבוק" אתה נמחץ מהחיבה של הטרול המוזר הזה. מילולית. למזלך הרב, בזמן שאתה מחוץ, אתה מבין שטרולים הם יצורים רגישים שיכולים להיות משומשים ככלי מלחמה. למעשה, אם תאמר לטרול הזה שהכפר ההוא קילל את אמא שלו, אתה יכול לצפות שהכפר יעלה באש בניסיונות להרחיק את הטרול. אה, ואש וחומצה עובדות נגד טרולים.

בשלב מסויים הטרול מפסיק לחבק אותך, אבל העצמות שלך עדיין מרגישות את הכאב. בצד החיובי הפסקת להרגיש את הידיים והרגליים שלך אז זה לא כואב.

עידו
מישהו מרגיש יצירתי, מה?

טוב, אז יש לך נוצות לבנות. גלגל לי חוכמה לייצר לחש.

ליאור
אלכס- "אין בעיה."

סוחרים- "אין שום שוורים. אנחנו לא שואלים שאלות לגבי איך פרות מתרבות ואנחנו הולכים לישון טוב בלילה. כמו כן, אין עגלות. לפחות יש מפות לאזור, כי היו לנו שומרים קודם לכן בעמדות באזור שלהם."

ליאור
״כבר דיברתי איתך על זה וסיכמנו משהו, אבל נחמד לדעת שאתה מסוגל לשנות את דעתך בשנייה בלי סיבה״ אני אומר ועוזב את בפונדק.

ירין
אני חוזר ליער, הולך לחפש אלוורה, צמח ברזל ושאר צמחים שאולי אמצא, ואוסף את כולם

עידו
כשאתה מטיל את הלחש אתה מרגיש כאילו שאתה יכול לעוף. כשאתה מנסה לעשות את זה, אתה מגלה שאתה לא יכול, אבל לפחות זה יקח לך כמה 10-20 שניות ליפול מטר. יש לך נפילת נוצה. אה כן, וכשאתה מנסה לצעוד כל צעד לוקח לך כמה שניות. בעיית לוואי. מזל שעד שהספקת לצעוד שני צעדים נגמרה לך המאנה, לא? (לא חידשת מאתמול)

ליאור
הירוקים עדיין לא מגיעים לפונדק, הם יגיעו באזור הצהריים ככה (עוד איזה שעה לכל הפחות). אם אתה מגיע זה אומר שאתה מפספס את משלחת המסע, אבל אם אתה הולך עם המשלחת אתה תפספס את קבלת הפנים.

אמיר
גלגל לי ק100 וחוכמה.

אור
"שם רומפן. רומפן לרצות חברה. רומפן לבד." אולי תוכל לעזור קצת לרומפן? אם תצליח לספק לו עזרה, אני בטוח שהוא יהיה NPC מגניב.

ירין
אלכס ולוסי- "צץ בלת"ם ואני לא אספיק לבצע את הראיונות היום, נעשה את זה בערב במסגרת מסיבת האיחוד. תגידו לחברים שלכם..."

דניאל- " אני יוצא אם משלחת לבדוק את העיירה לייד, אני לוקח איתי את מיכאל וסמי. אתה אחראי אם קורה משהו חריג."

אני לוקח את מיכאל וסמי איתי בתור ליווי והולך לפגוש את הסוחרים

הודעה לאור
"צץ בלת"ם, ואני דוחה את הראינות לערב, אם תוכל לעבור בפונדק אחר כך ולוודא שאין אף ירוק שלא קיבל את ההודעה, אני אשמח.

הודעה ליותם
"מצויין, עקרונית שמעתי על זה קודם אבל לא הספקתי לטפל בנושא... קח אחריות, יש בטח כמה ירוקים שידעים דבר או שניים בחקלאות, אולי תצליח לארגן אותם בצורה מסודרת.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה