• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אני יכולה לעזור עם זה, אני כמעט אומרת אבל עוצרת בעצמי לפני שאני פולטת משהו מטומטם. "אם את צריכה קצת שקט ושלווה את מוזמנת לבוא אלי," אני מתארת לה בדיוק איפה אני גרה, "יש הרבה מקום וקצת חברה תהיה נחמדה."

אמיר-
הודעת צ'אט: 'כן, מאיזה בית נטוש. הדלת הייתה פתוחה ולא היה שם אף אחד. מצטער אם התכוונת לתפוס אותו, אבל אני צריך קצת את המנעול הזה.'
ירין-
In
"רומפן רוצה לצוד עם אור?" אני שואל אותו בחביבות.

אמיר-
הודעת צ׳אט: ׳טוב, זה היה הרבה יותא מכמה דקות אם היה לי זמן להוציא מנעול מדלת של בית נטוש לפני שפגשתי אותך. אני לא רוצה להאשים, אבל הרגע תפסתי אותך בשקר. תחזור תחזור לישון עם הגילדה.׳

ליאור
נכנס לבתים של אנשים? בתים פרטיים יענו? הם מוכרים דברים בסוג של שוק יום ראשון- אתה פותח באסטה ומוכר מה שבא לך. אין להם גם כל כך אחראי לכל המכירות, אז יהיה יותר קשה לסדר לכם סחורה מכמה סוחרים. מצד שני, יהיה קל להוריד כל אחד בנפרד, פשוט זה יקח זמן.

אור
"כן! רומפן צד לבד המון המון. רומפן לא צד ביחד המון המון." הוא אומר לך בשמחה ילדותית שכזו ומתחיל להתקדם מהר יחסית לכיוון היער, דורש ממך להעלות את הקצב.

גלגל לי ק100, זריזות וחוסן.

הילה- "תודה לך. אני חושבת שאני אגיע אלייך מחר או משהו. היום אני רוצה להנות מכל רגיעה שאני יכולה להשיג."

פונדק
"במה אתה צריך עזרה?" הוא שואל את עידו.

עוג
״אפשר לראות שזה מאתמןל.אתה לא ממש מבין בקסמים, לא יוצרים לחש על פי צורה, יוצרים על פי חומר, אז הרעיון שלך דיי מיותר, אז המנעול בבקשה.
ירין
O
ut
יש דלת שמפרידה לחדר השינה?
In
אני מחפש עציץ בבית, אם אין אני יוצא החוצה, קונה שני בקבוקונים וממלא אותם באדמה.

אמיר-
הודעת צ'אט: 'אתה בטוח שאתה מבין בקסמים? בכול מקרה, דבר איתי אם תרצה את הלחש. המנעול כבר שבור, אני לא מבין מה יעזור לך לקבל אותו.'
ירין-
Meta
[dice seed=45853 secure=d25dccb5_0]1d100[/dice]
זריזות-
[dice seed=2871 secure=a58f968f_1]5d4+1[/dice]
חוסן-
[dice seed=39779 secure=d16e987c_3]5d4[/dice]

nextorl אמר/ה:
פונדק
"כן, שמעתי שאתה אלכימאי או משהו, חשבתי תוכל לעזור לי אם אתה לא עסוק מדי."

כמו כן, מירטוקן-
לא ממש, לא. אולי אחר כך. אני עונה במהירות להודעה.

out
הודעה 2000! בחיי, זה הישג גדול.

in

פונדק
"כמובן, אני יכול לעזור לך, אבל תיאלץ להיות יותר ספציפי. עם מה אתה צריך עזרה?"

אור
הציד מניב פירות. וחזירי בר. ועוד חזירי בר. ולא הרבה מעבר. הצלחת לשרוד ציד עם טרול מהיר בהרבה ממך. רומפן עושה את רוב העבודה, אבל אתה מצליח לפגוע בחזירים עם החרבות. אחרי הציד, אתה מותש קצת אבל מיומן יותר בנשק.

out
קבל דרגה בחרבות.

אמיר
יש עציץ.

יותם
אתה רואה שיש לכם מתחת לשטיח דוב מפתח נוסף לדלת, ובאחת המגירות יש טבעת כסף. במטבח יש קצת בשר משומר ומשולש גבינה מיושנת. אתה גם מוצא שבעה ארמוריקים שנתקעו במגירות. לא יותר מדי.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה