• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

ירין
אני חושב ששווה לנסות את זה, אני לוקח צמח כחול אחד ומכניס אותו לעציץ, אחד אחר משאיר על השולחן ומשאיר את השאר בתיק החד מימדי, אני לוקח את הבקבוקון האחרון שלי(אם נעלם הקודם) ומכין איתו תה, ולאחר מכן בודק את השפעת שתיית התה עלי.

ירין-
'הממ...טבעת כסף. מעניין אם אפשר להקסים כאן חפצים. זה בטח דורש מיומנות בקסם. רגע, יש לי את אמנות הלחשים או משהו, לא? זה בטח המפתח לעניין. אבל קודם כל צריך לחשים...עידו עסוק עכשיו, ואני לא זוכר אם עוג יודע להטיל לחשים...אז אמיר הוא התשובה' מרוצה מההתפתחות, אני שולח לאמיר הודעה.

אמיר-
"היי אמיר, אתה עסוק? יש משהו שרציתי לבדוק בקשר ללחשים, והבנתי שאתה האיש לזה."

פונדק
"אני מאמין שנצליח. נוכל להכין שיקויים, לספק אותם למטילי לחשים בתשלום, אולי נמצא דרך לגדל את הצמחים האלו בעצמנו ואז נוכל להפוך את הכל לקל יותר?" סאמיר מצליח להחזיק את עצמו מלהתרגש, אבל הוא בבירור שמח מהרעיון שתצליחו להכין מהכל משהו טוב.

אמיר
אתה קוטף את העלים של אחד ומכניס אותם לתה. כשאתה שותה את התה יש לך כאב בטן קל והטעם טעון שיפור, אבל אתה מרגיש עוצמות רדומות בך עוד הפעם. הן עמומות למדי, אבל אתה יודע שזה אומר שאתה יכול להטיל לחשים עוד הפעם. אם זאת, התחושה הזו כל כך עמומה שאתה מניח שזה משהו כמו חצי מהמאנה שלך. אתה שותל את הצמח עצמו.

ליאור
אתה מגיע לבית של האחראי. הוא בחור די צעיר, בקושי מתקרב לגיל 20, והוא מנמנם על השולחן שלו. אתה רואה על השולחן כמה דפים. מיכאל מעיר את הבחור המנומנם, שלוקח לו כמה שניות להתאושש.

"מה... אה, היי שם. במה אני יכול לעזור לכם, חוץ מלנמנם לכם מול הפנים?" הוא אומר עם צחוק מאולץ.

יותם
לקחת את הטבעת. תחשוב בינתיים מה לעשות איתה.

הילה
הבית של מיכל ומולי, כמו שאמרו לך, הוא בית בגודל בינוני. פרט יוצא מן הכלל הוא מוט ברזל על הדלת המזכיר מזוזה. מיכל פותחת לך, ואת שמה לב לסיכת כסף בצורת שעון שאוספת את השיער שלה מאחורה.
"היי הילה, בואי." היא אומרת לך בטון שלא ברור אם הוא רוצה להזמין אותך לתה או להפוך אותך למטרת מטווח. הבית מלא בציוד נפחות, ומה שלא נטול סידור. מגן דוד מברזל ממוסמר על אחד מהקירות, האח הרבה יותר חזקה ממה שהיא אמורה להיות וניירות מפוזרים על כל הרצפה. ברור שמולי עשה לפחות חלק מהבלגן, אבל הגאון האמיתי מאחורי הצמד הוא מיכל.

"אני מניחה שבאת מסיבה מסויימת. הייתי מציעה לך אוכל, אבל אני ומולי עובדים כל כך קשה שאין לנו זמן כמעט אפילו לזה." כשאת מסתכלת על מיכל, העיניים שלה מלאות בשקיות והיא מתחת למה שאמור להיות משקל טוב למישהי כמוה. ועדיין, היא מצליחה לתת חיוך קטן ולסרב להיכנע ללחצים.

ירין
אני אבדוק אם הצמחים גדלו מחר, אם הם מחדשים מאנה זה לא הגיוני שהם יהיו בעלי ערך בלחש כלשהוא.
, בינתיים אני בודק מה אני יכול לעשות עם האלוורה, אני קונה עוד בקבוקון(אם הם עולים 25 אז נשארו לי בערך 380 ארמוריקים) ומנסה להכין גם מהאלוורה משחה, אולי זה יתן לחש ריפוי מסוג אחר, אולי זה יהיה מרכיב שאצטרך ללחשי ריפוי טובים יותר.
חוכמה- [dice seed=30351 secure=7346864d_0]7d4[/dice]

ירין
"אם אתה הבן אדם שאני מחפש, ואתה האחראי על הגילדה בעיר הזו, אז תוכל לעזור לי אם תסכים לשבת ולדבר..." אני אומר לו.
"שמי ליאור, אני מנהיג של הגילדה מהעיר השכנה... אין לנו כל כך שם לעיר, אבל לגידלה קוראים עורבי הפלדה, אני מלא תקווה שנוכל לגרום לגילדות/ערים שלנו לעבוד יחד, למען רווחת הכלל."

ירין-
'טוב, את העזרה מאמיר לא נקבל בקרוב. צריך לראות מה אני מצליח לעשות בעצמי', אני חושב. אני יוצא מהבית ונועל אותו,'צריך לזכור לתת לעוג או לעידו את המפתח הספייר', ויוצא אל מחוץ לעיר, עולה על גבעה קרובה ומשקיף על הסביבה,'עידו אמר שצריך לשים דברים שנראים לך קשורים ללחש במעגל ולקוות לטוב, נכון? איזה לחש בא לי...לחש זימון? יהיה נחמד לזמן זאב משלי...מה חוץ מפרווה יכול להיות קשור? בטח טיפת דם. אבל לא רק של הזאב, גם אני אצטרך להקריב כנראה מהדם שלי. דאמיט, אני עוד אהרוג את עצמי בקצב הזה. אולי אני גם אכתוב ברית מגניבה כזאת על דף', אני נושם נשימה עמוקה,'טוב, בוא נעשה את זה', אני מכין את החרב הקצרה ויוצא לחפש זאב.

ירין-
אני מסתכלת מסביב, אם מולי ומיכל לא זוג כבר הם הולכים להיות בקרוב. מעניין אם הוא חלק מהסיבה שהיא נראית כל כל עייפה, אני חושבת ומנעת מהחיוך להתפשט על פני.

"אני רואה ששניכם שכחתם שאוכל ושינה הם דברים חיוניים בשביל יצירתיות וריכוז והעובדה הקטנה הגוף חייב אותם בשביל לתפקד," אני משתמשת בהבעה של אני-מאוכזבת-שאת-לא-דואגת-לעצמך-כמו-שצריך-ומודאגת-מהרגע-שבו-כל-ההאנרגיה-שלך-תיגמר-ותתרסקי הכי טובה שלי. למזלי (או לא, תלוי איך מסתכלים על זה) הייתי בשני הצדדים של ההבעה הזאת הרבה פעמים אז היא אמורה להיות די טובה. זה לא יעזור לאף אחד אם אחד או שניהם יתמוטטו.

אני תוהה אם כדאי לי להכיר בינה ובין לוסי. לוסי תוכל לדאוג שמיכל אוכלת כמו שצריך (ואז גם יהיה סיכוי נמוך יותר שהיא תירה בי) ומיכל בטח תוכל לעזור ללוסי ליעל את העבודה במשק ולהקל עליה.

פונדק
"מי יגנוב את התוכנית? זה רק אנחנו פה." ראשיד אומר. "אתה לא סומך עליי?"

"כן... אנחנו יכולים להיכנס לחדר יותר צדדי מהכניסה או לבית שלי שהוא במקרה גם מעבדת האלכימיה, אבל ראשיד איתנו." סאמיר אומר. "יש אדם אחד בדיוק שאני סומך עליו פה חוץ ממני שלא יגנוב את הנוסחה הזו וזה לא אתה, תסלח לי אם פגעתי בך."

אמיר
אתה מייצר מהאלוורה משחה ומהמשחה מרכיב. האלוורה לא עובדת כלחש. ועדיין, היא לא התכלתה. אולי אם תשתמש בעוד דברים שעוזרים להחיות, תוכל לשדרג את לחש הריפוי. יש לך אינטואציה שאתה יכול להוסיף עלים למשחה ולכשף את הנוסחה בלחש ריפוי. זה יכול לעבוד, לא? אז אתה מנסה, מטיל את הלחש ו...למרבה ההפתעה, לחש הריפוי שלך התארך בעמוד. מעכשיו אתה מרפא יותר... אבל זה בעלות של יותר מאנה.

ליאור
"אני מקשיב." הוא אומר.

יותם
גלגל לי ק100.

הילה
"מולי ואני עובדים על דברים טובים לטווח הארוך. אם תביאי קצת אוכל ושתיה אני אשמח לקחת אותם, אבל שינה זה קצת בעייתי." היא אומרת בזמן שהיא מפהקת. "מולי מוציא ברזל." היא נותנת עוד פיהוק. "טוב, אני מניחה שבזמן שאני ממתינה לו אין לי באמת סיבה להישאר ערה... (פיהוק)... אני מצטערת, אבל זה יחכה למתישהו אחר כך."

גלגלי לי ק100, אגב.

פונדק
"בכיף." אני אומר, "זה לא שאני לא סומך עליך ראשיד, העובדה שאני לא סומך עליך היא כי זו הפעם הראשונה שאנחנו מדברים, אבל זה לא משנה. אני יותר חושש מעוברי אורח אקראיים." אני צוחק, "אז לחדר צדדי או למעבדה?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה