• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אמיר
"אז אתה הבחור שגנבו לו את המנעול?" הוא נותן צחקוק קטן.

"אני מצטער, חשבתי על משהו מצחיק... לא קשור אליך, כן? בכל מקרה, לפי מה שאומרים המנעול הוא בעיה קטנה כי הוא תלש לך את המנעול ולא סתם הוציא אותו בעדינות. צריך גם עבודה של נגר. במקרה אני גם קיבלתי סקיל של נגר." הוא מוציא לך מנעול ומפתח תואם, שניהם מחלידים מעט.

"טוב, זה מה שהוצאתי ממקום נטוש לחלוטין, בניגוד לבחור ששדד לך את המנעול. זה 80 ארמוריקים או שאתה יכול להחליף איתו בדברים. אתה בטוח שאתה לא רוצה את הצנוניות?"

עידו
"אני צחקתי. הסרט הכחול היחיד שכנראה נמצא פה זה סרט בצבע כחול, לא דיסק או קלטת שמכילים חומרים פורנוגרפים. בכל מקרה, הצמחים"

meta
חוכמה של סאמיר
[dice seed=55501 secure=5837fa20_0]6d4[/dice]

in
החומרים מתערבבים, אבל צריך לתת להם קצת כוח. באופן פחות מאידאלי ולאחר קצת עבודת ידיים יש לכם קנקן מלא במשקה בצבע כחול. סאמיר שותה מכוס שהוא הביא, והעיניים שלו נוצצות. מילולית. הוא לא בטוח מה קרה, אבל הוא מדליק את האח עם פרץ אש.

"זה עבד! אבל זה יותר מרוכז מילד על מנה כפולה של ריטלין."

יותם
מושו מתחיל לחבב אותך. הוא מציג סימני חיבה, מכשכש בזנבו כשאתה מלטף לו את הראש ונהנה כשאתה מדבר איתו. הוא אוהב את הבעלים שלו, הא?

ירין
"תן כוס." אני אומר. "ובשמה של מפלצת הספגטי המעופפת, תעבוד על הבדיחות שלך." העיניים שלי נוצצות למול הלחש שהוא הרגע עשה. "כמו כן, מה דעתך ללמד אותי את הלחש? אלמד אותך את מה שהשגתי בניסיון ללחש תעופה."

Out
לא שמתי לב שהייתה תגובה בשבילי.

ירין-
In
אחרי הציד עם הטרול, אני שואל אותו "זה היה ציד טוב רומפן, אתה הציד הכי טוב שהכרתי!" אני אומר לו בחיוך.

פתאום אני מעלה נושא. "היי רומפן, יש לי משהו שאני חייב לבדוק. יש אנשים בעולם שמנסים להתחזות לטרולים, אבל רק טרולים אמתיים מתחדשים, אפשר רק לוודא שאתה באמת אומר את האמת? זה יהיה חתך קטן, ואני מבטיח שזה לא יכאב". אני מוציא בקבוקון קטן וחותך אותו, והוא באמת מתרפא, למרות שמעט מהדם שלו נלקח על ידי. "מדהים רומפן! פשוט מדהים! איזה מזל יש לאדם כמוני שיהיה לו חבר מדהים כמוך!" אני אומר לו.

בזמן שאנחנו אוכלים, או משהו כזה, אני אומר לרומפן, "רק רגע רומפן, יש לאנשים מהמקום בו הגעתי מנהג, שמסמל על חברות- בזמן האוכל" אני אומר לו "זה לא ייקח הרבה, אבל אנחנו חברים! ואני כאן בשבילך, אז אני רוצה שיהיה סימן לזה" אני אומר לו בחיוך.

ואז, אני מצייר שדה קסם. גדול, מאוד גדול, מסביבו. אני מניח בו את המנעול רצועות העור- שמסמלות שליטה, וגם קשר שקשה לנתק. אני מניח בו את המנעול שמסמל את הכוח של הקשר, ואז, אני מוציא את הבקבוק עם הדם שלי, שופך כמה טיפות על הרצפה, ואז שופך מהטיפות של רומפן. זמן לאלתר, אולי הקסם שלי באמת יצליח פה.

אני מתחיל ללחוש אל האדמה, לנסות להוציא את המאנה שלי ולתעל קסם. "קשרים לא ניתקים, קשר בין אדון למשרת, קשר שנקשר בקו החיים. אני- הקוסם הנקרא בשם אור, לוקח לעצמי את הזכות על חייו של הטרול הנקרא בשם רומפן שהייתה שייכת להוריו ודורש אותה לעצמי. אני דורש שליטה. אני קושר את חיי בחייו, שכן קשר זה אינו חד צדדי בלבד." אני מרים את הראש שלי, מחייך לרומפן "בוא נישאר ביחד, עד הסוף" אני מסיים.

האם זה עבד?

Meta
גלגול כריזמה
[dice seed=34668 secure=5e46ef24_5]5d4+1[/dice]
2 דרגות בדיבור מהיר אגב

גלגול כריזמה נוסף למקרה שצריך (על השכנוע בארוחה וזה)-
[dice seed=65302 secure=a8314bc3_4]5d4+1[/dice]

גלגול חכמה-
[dice seed=65302 secure=56b77161_4]6d4[/dice]
ויש לי דרגה 1 באומנות הלחשים

ירין
"לא הייתי חוזר למלכודת המוות הזו גם אם זה היה מוציא אותי מהמשחק" אני אומר, "ושוב, השם הוא ליאור."

לוחץ לו את היד
"בעניין התועלת, נראה שיש לכם מחסור בעורות, לפחות לפי מה שסיפרת... וזה מרכיב חשוב ביצירת אוכפים לסוסים, אלא אם כן אתה מתכוון להמשיך להרכיב את האנשים שלכם בסגנון חסר ביטחון, מעבר לזה שאני מבין שיש לכם סוגי אוכל די בסיסים ולא יזיק לכם קצת חלב ומוצריו, או בשר... יש גבול כמה אנשים יכולים לחיות על לפת וצונינות, מבלי להיכנס לנזק הבריאותי שזה עלול לגרום.

מה גם שרוב האנשים שלנו הם חיילים במקצועם, במקרה שהמבטא שלי לא הסגיר אותי, אני ישראלי, ולמעשה אני חייל בדרגת סמל בצבא, רוב חברי הגילדה שלנו הם בעלי עבר או הווה צבאי, ואלה שלא נמצאים באימונים כדי לדעת להגן על עצמם... אז אפשר להגיד שיש לנו גם את מרכיב הביטחון שאנחנו סוחרים בו.
אה, ויש לנו גם פרות.... בכמות קצת מוזרה..."

עידו
הוא מביא לך כוס מלאה עד השלושת-רבעי. הוא מילא לעצמו עד הסוף, אז הוא כנראה למד מהטעות שלו.
"אהמ... בלי להעליב, אבל לתת לך לחש שלם בתמורה ללחש שעדיין לא סיימת?" (גלגל כריזמה אם אתה מנסה לשכנע אותו).

אמיר
"יש עלויות עץ, להחליף את הדלת אם צריך, דבק אם לא, אולי צריך לחש כדי לתקן את הדלת. זה לא משהו שאני יכול לעבוד עליו כרגע. בכל מקרה, אז איך אמרנו שאתה משלם?"

אור
out
10 נקודות לגריפינדור על יצירתיות!

in
אכן, רומפן נותן לך לחתוך אותו קלות בזרוע, איפה שזה סבבה יחסית שאתה נדקר. בעיקר אם אתה טרול עם התחדשות. לאחר מכן הוא גם מתעלם ממה שאתה עושה בזמן שהוא אוכל.

המעגל הענקי דורש כמות מגוכחת של אנרגיה- תוך כמה שניות רומפן יוצא מהפוקוס של העולם הזה בזמן שהמעגל נדלק. הכל זוהר לך בעיניים, הכל כואב. אתה נאבק לא לצרוח מרוב כאב בזמן שהכל מרגיש כואב.

כשהכל נרגע, אתה מרגיש מותש כאילו רצת עכשיו מרתון ואתה לא יכול להתאושש. התחושה הזו נרגעת, אבל אתה נראה חיוור קצת. רומפן מביט בך.

"בוס?" הוא אומר.

ירין-
In
אני מרגיש חצי מת, כאילו אני חולה, אבל המחלה פשוט ממשיכה וממשיכה וההרגשה שלה לא עוזבת. לעזאזל, אולי קצת הגזמתי. אולי? לא, עכשיו יש לי חבר הכי טוב חדש. אני מחייך.

"הציד עייף אותי פשוט, אני לא רגיל לזה. אני לא צייד מדהים כמוך, אבל כרגע נאכל" אני אומר ואוכל קצת עם רומפן. בזמן הארוחה אני גם תולש איזה פרח אדום קטן ממקום קרוב, אני הולך לעשות עם זה משהו משעשע.

אחר כך, אני שולח ללוסי הודעה בצ'אט-
'היי לוסי, זה אור. את יכולה לפגוש אותי עכשיו? זה משהו שלדעתי... יעניין אותך.'

בינתיים, אני מתחיל בשיחת חולין עם רומפן. אני שואל אותו על הציד שלו, אם הוא נהנה ממנו, מה הוא אוהב לאכול, דברים כאלו שיקדמו שיחה. בשלב מסוים זה מגיע לקטע בו אני מסביר לו על בובספוג, לך תבין איך שיחות מתקדמות. אבל כרגע, אני באמת רוצה שהוא ירגיש טוב, כאילו יש לו באמת מישהו איתה. גם אם זה הבוס החדש.

אם לוסי תסכים לבוא, אני הולך להודיע לו את זה. ואני שואל את עצמי אם יהיה אפשר להוסיף אותו לגילדה. אם כן, זה יהיה משעשע מאוד. ואז אני עובר לחשוב אם אפשר ליצור במשחק הזה משקפי שמש. טרול במשקפי שמש יהיה הדבר הכי אדיר שיסתובב במשחק הזה בחיים.

ליאור
"אז אתם מציעים בשר, עורות וחלב? אנחנו כבר התחלנו ביות תרנגולות בר. בחלק השני של העיר, אבל כן. חלב זה טוב. ןאנחנו חיים על חזירי בר גם, אז אם יש לכם משהו טוב אנחנו נסתדר." הוא אומר לך

"ואל תדאג לנו מבחינת צבא. אני רב סמל בצבא הסרבי ואנשי צבא אחרים נמצאים פה."

אור
"רומפן אוהב ציד. ובשר, המון בשר. וגם המון חברים, בוס. אתה אחד מהם." הוא אומר בפשטות. הדיבור שלו יותר סבבה ממקודם, אולי הוא לומד לדבר?

"אני מתכוננת למסיבה שלכם רק עכשיו, אז אני צריכה למצוא דרך שהכל יסתדר לי לפני שזה מתחיל. אם זה מקרה חירום אני אגיע, אבל אני צריכה לעבוד."

אמיר
השלכה אחת על זה שנגנב מנעול בלי מפתח הוא שאתה אמנם יכול להכניס את המנעול, אבל ההגנה שלו ירודה. הוא בעיקר להעמדת פנים כרגע.

אצטרך למצוא מישהו שיתקן את זה כמו שצריך אחר כך אני חושב ומכניס את המנעול למקום כדי שיראה כאילו הוט באמת עובד.
אני נכנס לדירה ובודק אם העלים של הצמח שלי גדלו קצת בינתיים ושולח הודעה ליותם.

יותם
״
אז אני מחכה לך פה אם אתה יכול להגיע בדקות הקרובות.

יותם
״איך?! זה פשוט אדיר!״ אני מכריז למקרה הזאב, ״איך קוראים לו? סער?״ אני שואל ופותח את הדחת, שבה מנעול חלוד מעט שממוקם טיפה לא במקום, מדובר בדירה קטנה עם מיטה, ארון, שולחן ושאר הדברים הרגילים לדירת איכרים מהסוג הזה.
אני מתיישב ליד כסא, ״אז מה רצית לדעת?״

אמיר-
"קצת פרווה של זאב, דם וטקסט רשמי", אני אומר, ממשיך לחייך,"קוראים לו מושו".
"תראה", אני אומר כשאנחנו נכנסים, ושולף טבעת כסופה,"מצאתי את זה בבית, וחשבתי שאולי אפשר ליצור חפצים קסומים כאן, ורציתי להתייעץ איתך ולשמוע רעיונות איך לעשות את זה".

יותם
״ובזה הרגע, רמת המגניבות של הזאב ירדה בענק.״ אני אומר בחיוך ואז חושב על מה שהוא שאל, ״זה כנראה אפשרי, אבל השאלה היא איך אתה רוצה את זה, כבעל מטענים עם קסם שאנחנו מכירים או בעל תכונות קסומות.״

אמיר-
"מושו הוא גיבור הסיפור במולאן, לא ידעת?", אני מחזיר בחיוך,"נראה לי שתכונות קסומות עדיפות על מטענים. גם ככה יש לנו משאבים מוגבלים במשחק. עד שיש לנו עוד משאב חבל להגביל גם אותו. יש לך רעיון איך?"

יותם
״ועדיין, פספסת את ההזדמנות לשם״ אני משיב, ״מטענים היה יכול להיות יותר פשוט, וגם יעיל בדרכו, אבל אני מניח שבעזרת הטקס הנכון עם מרכיבים ודפים זה יהיה אפשרי לתת לחפץ תכונה קסומה״

יותם
"אני מתחיל לסדר פה קצת לקראת זה, מצאתי את הדירה רק אתמול" אני משיב, "אבל אני מתכנן לצאת להרפתקה קטנה כדי להשיג חומרים נדירים לניסויים ורגילין כדי להשיג ציוד טוב יותר פה, תבוא איתי?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה