In
אחרי הציד עם הטרול, אני שואל אותו "זה היה ציד טוב רומפן, אתה הציד הכי טוב שהכרתי!" אני אומר לו בחיוך.
פתאום אני מעלה נושא. "היי רומפן, יש לי משהו שאני חייב לבדוק. יש אנשים בעולם שמנסים להתחזות לטרולים, אבל רק טרולים אמתיים מתחדשים, אפשר רק לוודא שאתה באמת אומר את האמת? זה יהיה חתך קטן, ואני מבטיח שזה לא יכאב". אני מוציא בקבוקון קטן וחותך אותו, והוא באמת מתרפא, למרות שמעט מהדם שלו נלקח על ידי. "מדהים רומפן! פשוט מדהים! איזה מזל יש לאדם כמוני שיהיה לו חבר מדהים כמוך!" אני אומר לו.
בזמן שאנחנו אוכלים, או משהו כזה, אני אומר לרומפן, "רק רגע רומפן, יש לאנשים מהמקום בו הגעתי מנהג, שמסמל על חברות- בזמן האוכל" אני אומר לו "זה לא ייקח הרבה, אבל אנחנו חברים! ואני כאן בשבילך, אז אני רוצה שיהיה סימן לזה" אני אומר לו בחיוך.
ואז, אני מצייר שדה קסם. גדול, מאוד גדול, מסביבו. אני מניח בו את המנעול רצועות העור- שמסמלות שליטה, וגם קשר שקשה לנתק. אני מניח בו את המנעול שמסמל את הכוח של הקשר, ואז, אני מוציא את הבקבוק עם הדם שלי, שופך כמה טיפות על הרצפה, ואז שופך מהטיפות של רומפן. זמן לאלתר, אולי הקסם שלי באמת יצליח פה.
אני מתחיל ללחוש אל האדמה, לנסות להוציא את המאנה שלי ולתעל קסם. "קשרים לא ניתקים, קשר בין אדון למשרת, קשר שנקשר בקו החיים. אני- הקוסם הנקרא בשם אור, לוקח לעצמי את הזכות על חייו של הטרול הנקרא בשם רומפן שהייתה שייכת להוריו ודורש אותה לעצמי. אני דורש שליטה. אני קושר את חיי בחייו, שכן קשר זה אינו חד צדדי בלבד." אני מרים את הראש שלי, מחייך לרומפן "בוא נישאר ביחד, עד הסוף" אני מסיים.
האם זה עבד?
Meta
גלגול כריזמה
[dice seed=34668 secure=5e46ef24_5]5d4+1[/dice]
2 דרגות בדיבור מהיר אגב
גלגול כריזמה נוסף למקרה שצריך (על השכנוע בארוחה וזה)-
[dice seed=65302 secure=a8314bc3_4]5d4+1[/dice]
גלגול חכמה-
[dice seed=65302 secure=56b77161_4]6d4[/dice]
ויש לי דרגה 1 באומנות הלחשים