• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

עידו
"לא, אבל אני מניח שנגלה. אני מאמין שנוכל להחליף פתקים." הוא נותן לך להעתיק את העבודה שלו בנוגע ללחש אש. אתה נותן לו להעתיק ממך?

אמיר
רוסט ועוד ירוקים לשעבר נמצאים במתפרה. מעבר לביגוד צבאי, יש להם כמה דברים קטנים ופחות קטנים שנותנים להם להיראות מיוחדים גם אם סטנדרט הלבוש הלא רשמי של מדי עורבים אומר אחרת. היתרון בלהיות תופר, אני מניח.

"היי שם. אתה צריך משהו?" מישהי שאתה לא מכיר אומרת לך. "אתה יודע שהיום יש קבלת פנים לירוקים, נכון? אולי אני יכולה לעניין אותך בג'קט טוב? צעיף? בנדנה למראה קשוח יותר?" . היא אולי לא בוגרת ממך בהרבה, אבל עם איך שהיא מתנהגת היא יכולה באותה מידה להציע לך טלפון לבייביסיטר.

אור
out
הנזק שלך על רכישת טרול מסתכם ב2 נקודות חוסן. לרומפן יש חוסן וכוח 18, אז הוא יעשה בשבילך את העבודה הקשה. לצערך הרב יש לו חוכמה וכריזמה של 5, מה שמונע ממנו להיות יעיל באמת בעבודות שדורשות מחשבה מעבר ל"שים אבנים פה". לפחות יש לו זריזות של 12.

"טוב, טוב, אני מגיעה." היא לא מתה על הסאס שלך, אבל זה הצליח להוציא אותה מהניירות שלה.

נ.ב: אין פה צמחים כאלו. שכחת להביא משחה? תתמודד.

יותם ואור
"זה בוס." רומפן אומר ליותם ואז מצביע על אור כאילו צריך הסבר. מושו לא אוהב את רומפן- הוא מוציא שיניים עליו, מאיים להתקיף אם יגע באדונו. רומפן מנסה להתחבר עם הזאב למרות זאת. לוסי מגיעה מיד.

"היי או...אוקיי, זה היה שווה הכל." היא מסתכלת על הענק. היא לוחצת לו את היד, אבל הוא שובר לה את כל הזרוע.

"רומפן שמח לראות חבר בוס." הוא אומר על לוסי.

"טוב, העיקר שאתה שמח, רומפן. אני חושבת שאתה יצור מופלא" היא אומרת בחיוך. רומפן מחזיר בחיוך הטרולי שלו, ומושו חושד גם בלוסי- היא לא נסיכת דיסני, מסתבר.

"אגב, אור, אתה נראה לי חיוור. אתה חולה?" לוסי דואגת לשלומך. היא מתעלמת ממושו, שנהנה מהעובדה שהיא לא מתייחסת אליו, בניגוד לטרול שממשיך לנסות ללטף אותו.

ליאור
"עמלה? כן, אני חושב שזה הוגן אם נגיע לעשרה אחוזים בשבילכם מהמוצר המוגמר וכל מה שלא כל כך שמיש. לך תדע, אולי יסתדר לכם. סוסים זה משהו שאנחנו לא מתכננים למכור בזמן הקרוב. בקרוב נצליח, כן? אבל קודם כל אנחנו. מבחינת כוח אדם אנחנו מסודרים לחלוטין, האמת שרציתי להציע לך את אותו הדבר." כשאתה מדבר איתו על שם, הוא נעצר לרגע.
"אנחנו אנשי טמרון. זה מה שהשלט בחוץ אומר, ואנשים מקבלים את זה. באופן מפתיע השלט הזה שומר על סדר יותר טוב ממאה חיילים. לאומיות משהו."

ירין-
Out
יש לי בעצמי גם, רק ציינתי שאם יש באזור אני לוקח אותם.
ירין ויותם-
In
"חיוור? זה כלום, זה בסדר. הפעילות היום פשוט קצת עייפו אותי" אני אומר, נותן ללוסי פרח אדום כמו ג'נטלמן ומחייך בשעשוע.

"לוסי, זוכרת שאמרתי שאני חושב שאת מתאימה למועצה? בכול מקרה, אז מה את חושבת על זה?" אני שואל.

ירין
"לא לא ממש, למרות שיש לי סט בגדים שיכול אולי לספק לכם קצת בד או שתוכלו למכור אותו." אני אומר, "האמת שבאתי הנה לחפש תחבושות, הן הרי עשויות מבד, ודיי יקרות בחנות, אולי הכנתם קצת?"

עידו
הוא מעתיק את הלחש, וכשהוא מנסה לחטט קצת מעבר אתה מודיע לו לא לעשות את זה. הוא מקבל את ההחלטה שלך. ללחש קוראים "קלע האש". אגב, השתיה גורמת לך להרגיש אנרגיות נוספות שקמות ממך, ואתה מחזיר את המאנה שלך.

יותם ואור
"אני סתם חושבת שהוא טרול חביב ונעים." רומפן מוחץ את לוסי מחיבוק ספונטני, והיא בקושי התאוששה מלחיצת היד. היא מוטלת לרצפה, אבל קמה אחרי כמה שניות, מקללת בשפה שמכירה לכם קצת רוסית.

"רומפן, אנחנו צריכים לדבר על מרחב אישי. אל תחבק אף אחד בלי שאתה מבקש ממנו, בסדר?" היא מבקשת ממנו. "כן חבר" זה מה שהוא אומר לה על ריסוק הגוף שלה.

לוסי מקבלת מאור את הפרח, מסמיקה מעט. תפסת אותה עם הפרח קצת בהפתעה. היא שמה אותו בשיער.
"אהה...תודה? הפרח יפה מאוד" היא אומרת ומבינה שהתכוונת למשרה "אה, כן, אני אקח אותה. היו לי הרבה מסמכים היום לחתום עליהם בשביל זה, למעשה."

אמיר
"בחנות הן גרועות ויקרות. שלנו יותר טובות. " רוסט אומר לך ומוציא שני סוגים של תחבושות.

"אלו התחבושות הרגילות. הן עושות את העבודה בעשרים ארמוריקים ליחידה." הוא מחזיק תחבושות פשוטות.

"אבל אם אתה לוחם או סתם רוצה ריפוי חזק יותר, יש לנו תחבושות באמת שימושיות." הוא מצביע על התחבושות היותר מרופדות שנראות כאילו הן באמת מרפאות. "אלו עולות חמישים. מחיר מציאה, אם אתה שואל אותי."

ירין
"אוקיי, אני חושב שאקח 6 תחבושות רגילות, אבל לפני שאשלם אציע הצעה, אני יודע איך להפוך בעזרת קסמים את התחבושות ליעילות הרבה יותר, אני בדקתי את זה כבר, כך תוכלו למכור תחבושת רגילה ב50 ואיכותית ב75, אני מוכן להקסים כמה תחבושות שלכם, ועל כל תחבושת שאקסים אקבל הנחה של 14 ארמוריקים.
זו הבחירה שלך בדרך התשלום." אני אומר, מבהיר מה הדרך שאני מעדיף יותר
כריזמה אם זה נחוץ כדי לשכנע אותו:[dice seed=39847 secure=cd184f26_3]5d4+1[/dice]

יותם וירין-
In
אני מחייך, "משמח אותי לשמוע את זה" אני אומר, ומעיר "יפה לך" על הפרח בשיער של לוסי, ומתחיל.

"עכשיו, אני אספר את זה גם לעידו- כי כמו שאמרתי אני סומך עליו" אני אומר ליותם, "וכמו שאמרתי לך לוסי- אני סומך עלייך. מכול האנשים פה, כולל את ליאור, דניאל ואמיר, את זו שלדעתי הכי מתאימה לנהל פה את הדברים. ביחד איתם, כמובן, לכול אחד מהם יש את היתרונות שלו, אבל אני יכול לראות אותך במועצה" אני מחמיא ללוסי.

"ובשביל זה, את צריכה איזה משהו שהופך אותך למישהי חזקה- בעלת השפעה בגילדה, שצריכים לפנות אליה. ויש לי בדיוק את האדם למשימה, או במקרה הזה- לא אדם" אני אומר ונעמד על יד רומפן.

"כול מה שאת צריכה לומר זה ששנינו מצאנו את רומפן יחדיו, ולומר שהוא מקדם את הכניסי בתיאור כול דעה שאת רוצה לקדם. את יכולה לומר שהוא יעזור לנו להשתחרר מהמשחק בדרך שתיראה לך, יעזור להפוך את שני הגילדות שהתחברו לגילדה אחת גדולה, או אפילו סתם הופך את הגילדה שלנו לחזקה. אני אתמוך בסיפור." אני אומר.

"אם אני אגיד שמצאתי את רומפן לבד, ליאור פשוט ייקח אותו לעצמו- גם אם דרכי. אני די נאמן לו" אני צוחק מעט שאני אומר את זה "הוא היה עד עכשיו המועמד הכי טוב להובלת הגילדה, אבל עכשיו אני מאמין שזה השתנה. כול עוד לא תלכי עליו ראש בראש- ויש לך את הטרול שזה כוח די ענק לקדם דרכו את המניעים שלך- אנשים יתחילו להסתכל עלייך. ודרך כך, להקשיב לך, ואין סיכוי שלא תקבלי מקום במועצה אם אנשים פשוט יראו שאת מקדמת דרך שהם תומכים בה. בנוסף לכך שטרול פשוט מאפשר לך לעשות פעולות שבלי טרול נורא קשות- כמו ללכת עכשיו ולצוד איתו ולדאוג לשבוע של מזון, שזה משהו שליאור בחיים לא יוכל לעשות."

אני מסיים את ההסבר. "אני סך הכול שחקן פשוט, שרוצה לעשות את השינויים שיהפכו פה את המקום ליותר טוב. עזרי לי לעזור לך, ואת לא תתחרטי" אני אומר ומחייך, אני אוהב את הפשטות שיש בתיאור הזה.

שאני שומע את השאלה של יותם "זו שאלה טובה באמת. במועצה נמצאים סאמיר, דניאל וליאור, אבל כנראה יצטרף ירוק נוסף, זה ידרוש ממני לחקור, אבל כרגע בזבזתי את היום על להתחבר עם חברי הטוב רומפן" אני אומר ונותן לרומפן כיף.

עוג וירין-
"זה מהלך מעניין. אם זה יעבוד, אתה צעד אחד מלהיות מאסטר מיינד אמיתי. אבל מה יימנע מליאור לקחת אותו מלוסי? מה גורם לך לחשוב שהעובדה לכאורה ששניכם מצאתם את רומפן יימנע מליאור לקחת אותו ולהשתמש בו לעצמו?"

יותם וירין-
In
"תן לו לנסות. לטרול הזה יש 18 כוח, 18 חוסן ואת היכולת להתחדש. ערים יכולות לבעור רק בניסיון להרחיק אותו מהן. ועכשיו, על פי הסיפור שלנו, הוא אולי מאוד מחובר אליי- אבל מציית רק לאישה אחת- וזו לוסי שלנו. ליאור יוכל רק לקנא, ותאמין לי, הוא יקנא."

אמיר
"אה... עד כמה שאנחנו היינו שמחים, יש לנו אפשרות בלי הקסמה לעבוד באופן איכותי. חוץ מזה, הקסמה ומה שאנחנו עושים לא הולכים בנפרד. אבל אני אגיד לך מה- נביא לך את התחבושות אם תביא לנו מטיל ברזל. ברזל הופך להיות שווה הרבה, כי אין צורך במטבעות שאי אפשר להתיך אבל למתכת יצוקה שאפשר להפוך לכלים יש שווי רב."

עידו
"אנחנו הולכים להפיץ אותו בינינו העורבים. כמובן, נמכור אותו בגילדה, אבל הכבוד בזה שניתן משהו נחוץ שווה המון. חוץ מזה, אם אנחנו עובדים על שיקויי מאנה, לא עדיף שנעשה את זה בדרך שלנו ועם השם שלנו רשום על הפטנט? יהיה יותר קל אם נהיה המשווקים הרשמיים של זה"

יותם ואור
לוסי, עדיין נהנית מהמחמאות על הפרח בשיער שלה, מרגישה את הביטחון העצמי שלה גדל.
"לפי מה שאני יודעת יש לנו בעמדה גבוהה את ולאד. הוא היה שומר באזורי הגבול, והוא יודע לחגוג. הוא השיג את העמדה הגבוהה כי אנשים מקשיבים לבחור הכריזמטי".

"בוס לא בוס? חבר זה בוס?" רומפן מבולבל ממה שאור אמר על זה שהוא מציית ללוסי.

"רומפן, אני לא בוס. אני חברה שלך, ואנחנו עוזרים אחד לשניה, נכון?" הטרול מנסה לחבק אותה, אבל לוסי נרתעת.

"רומפן לחבק בחברה?" רומפן אומר, ונראה שהוא לומד שפה. לוסי מלטפת את רומפן בראש. הוא נהנה בפירוש.

"זה נקרא ליטוף. אם אתה רוצה להראות שאתה אוהב אותי, תלטף אותי." הוא מלטף את לוסי, וזה מרגיע אותו. היא לא נראית כל כך סובלת מהמגע עם ההר דמוי-אדם הזה. למעשה, היא צוחקת מהנאה.

"אז, אני חושבת שנגיע בזמן. מה אתם אומרים?" לוסי אומרת לכם.

out
נמתין לכולם?

ירין
"אני לא יכול להביא לכם מטיל ברזל כרגע, אולי אוכל להשיג מחר אחד, אבל הנה התשלום" אני אומר ומעביר 120 ארמוריקים אליהם( נשארו 180 בערך), ולוקח את התחבושות.

אני צריך קצת בקבוקונים למחר, ואולי עדיף אותם מאיכות אמיתית ולא מהחנות, אז כדאי שאשיג קצת כסף לקנות אותם. אני הולך ליער כדי לחפש חיה גדולה לצוד אותה, בכך שקודם אשגר קליע קסם על הרגליים כדי לנטרל.

ירין ויותם-
In
"אנחנו ממציאים סיפור יותם, אנחנו לא צריכים הרבה הסברים למה ואיך" אני אומר.

"ורומפן, אני החבר הכי טוב שלך, אבל מותר לך שיהיו לך עוד חברים" אני אומר לו. אתם מבינים שלבינוי 'חבר הכי טוב' יש יותר משמעות ממה שנראה, שכן רומפן מהנהן מיד.

"ותגידו לי אגב את דעתכם על להביא את רומפן למסיבה. אל תדאגו, אני אלמד אותו קודם את המשמעות של מקלחת" אני אומר ומגחך.

ירין
"מעולה, אז בכמה נמכור ואיך נחלק את הרווחים?" אני שואל, "יעזור אם תלמד אותי להכין שיקויים דרך אגב, נוכל להכפיל ככה את הקצב לפעמים. אבל בכללי, אני מניח שאני אלך ואאסוף דברים ואתה תבשל אותם, לא ככה?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה