• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

ירין
אני מחייך ומייד חושב על השלב הבא, אני בודק את השעה, אצא בלילה החוצה, תמיד נוח לי יותר בשעות הקטנות.
אני קונה את בקבוקון אחד והפעם מנסה לעשות אותו דבר עם צמח כנפי הפיות, בתקווה שהוא יספק לי זריזות

אמיר-
אתה כותב גם את הלחש הזה. אתה מרגיש זריז יותר, התנועה חלקה יותר, רגועה יותר והחושים שלך מתחדדים גם הם (+2 לזריזות). ביחד עם הכוח החדש שלך, אתה מרגיש ממש כמו אומן לחימה. זה לא נמשך להרבה זמן, ואתה מרגיש את העוצמות האלו נעלמות. נגמרה המאנה? אין לך מושג כי אין פה מדדי חיים ומאנה.

אור-
אתה מצליח למצוא גחליליות ולהכניס אותן לתוך צנצנת קטנה... ואז שאר הנחיל מנסה להסתער עליך כי לקחת חלק ממנו. גלגל לי זריזות!

ירין
זה היה יכול להיות מספיק לי, אבל אני פשוט רוצה יותר.
אני שוכב על המיטה הקטנה, נח קצת, אני לא ישן.
אני מסתכל בתפריט, בוחן את התפריט של התכונות, אני מסתכל אם יש מדדי חיים ומאנה, ובוחן אם אמנות הלחשים שלי השתפרה
Out
לא מריץ לבוקר, אבל מחכה כמות קטנה של זמן, שמרגיש בערך כמו שעה

ירין
אני יוצא החוצה, אולי השעה מאוחרת, אבל יש לי ראיית לילה מהלחש.
אני יוצא לחפש מגוון דברים, בעיקר צמחים וחיות, אתעסק עם זה כבר מחר כמו שצריך, אבל אני רוצה קודם לדעת מה אני הולך לעשות, חוץ מזה, אם יהיה קר מספיק אוכל לדעת אם באמת יש פה מחלות.
אני מפעיל את ראיית הלילה ויוצא, אני נכנס ליער רק לנסות למצוא כמה צמחים מחדש.
אני מנסה למצוא את צמח הברזל ביום שבו התעסקתי עם אור בצמחים, וגם את לב הארי, בנוסף, אני מנסה למצוא קצת אלוורה וצמחים אחרים.
===
(זה בשביל הרצה, ירין העיר לי על זה שמחכים. ) לאחר מכן אני מנסה לחזור לבית, אם שום דבר לא השתבש, ולנוח את מה שנותר עד הבוקר.

אם צריך:
ק100- [dice seed=19107 secure=3d1fe294_2]1d100[/dice]
חוכמה(בדרך כלל זה מה שצריך לליקוט): [dice seed=33501 secure=ad180294_1]7d4[/dice]

BIG BOYZ HOUSE-
"אממ...אני שמעתי רק על מלקטים ולוחמים. אולי גם מכשפים, אבל אני לא בטוח, אל תסתמך על זה. בטח עכשיו כשהירוקים הצטרפו אלינו יהיו גם בעלי מלאכה שונים. אה, אני בעצם יודע שכבר היו קודם, כי הייתה תופרת אחת. הילה, קוראים לה, כן. זאת שגם הייתה המתווכת בין שתי הגילדות היום."

אמיר-
אתה חושב שיש לך ראיית לילה? תחשוב שוב. אתה מוצא את כל מה שרצית עם "ראיית הלילה" שלך, אבל זה נמצא במרחק הליכה מהישוב שלכם, ויש בו אור (לא רק השחקן). כשאתה יוצא מהאזור הבטוח, אתה מועד על ענף עץ וחוטף מכה בראש. זה ישאיר סימן.

גלגל לי חוסן!

אור
אתה מתחמק מהנשיכות של הגחליליות במהירות, והן מאבדות עניין. טוב, מי אמר שיש להן שכל עוד הפעם?

אמיר
אתה קם עם כאב ראש וסחרחורות. אתה יכול לחזור לעיירה בקלות יחסית, אבל אולי תרצה לשבת קודם כמה דקות או לשתות קצת מים. כשאתה נוגע במצח אתה רק מרגיש קצת אדמה שנדבקה לו- שום דם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה