In
"אם יש לך לחשים שתף קצת, אם נשתף אחד את השני במה שנגלה- נהפוך להיות השלישייה הכי חזקה במשחק בזמן קצר" אני אומר.
אני נועל את הדלת ואנחנו הולכים למטבח, לשבת, אני מוציא מרשימת הציוד שלי שרפרף לשבת עליו. שיחות כאלו ארוכות לא מבצעים בעמידה.
"הגילדה שלנו היא הפכה כרגע למקום גדול. יש לנו את ליאור, הוא פאוורהאוס אחד גדול, אבל לא מתים עליו בגילדה. כרגע הוא שולט כי הוא טוב לסדר, אבל כולם חושדים בכול המעשים שלו. אם שמעתם על ההונגרים, הוא זה שהנהיג את ההתקפה עליהם" אני אומר.
"דניאל, השני בפיקוד, והגיבור שלנו. הוא האלטרנטיבה לליאור, וצובר כוח גדל. מעטים אלו שמתנגדים לדניאל, וכבר כמה פעמים הוא יצא נגד ליאור בפומבי, אבל אני בספק שזה יגיע למרד ברור. ליאור צריך מאוד להיחלש לפני שדניאל יבצע פעולה."
"סאמיר הוא השלישי במועצה, ותאכל'ס לא עושה הרבה. מייצג את הלבנוניים שבגילדה שלנו, יש פה כמה. אדם די שקט סה"כ"
"מיכל היא הבחורה הכי חכמה באזור. 17 חכמה, הייתם מאמינים?! בכול אופן, היא גאונה, ואני ממש עצוב שהיא לא הצטרפה לפה הביתה. היא משאב חשוב, למרות שנראה שהיא לא לוקחת צדדים במאבק הפוליטי."
"מקס, שהצטרף היום. המנהיג לשעבר של הירוקים שמכר אותם. אף אחד כבר לא אוהב אותו, אבל כולם המומים מהעסקה שהוא סגר עם ליאור. נראה שהירוקים שונאים אותו, לא אדם שאתם רוצים בחברתכם."
"לוסי, הכוכבת העולה שלנו. אתם ראיתם מה קרה בפגישה עם הירוקים, היא הפגינה שם את ההנהגה שהירוקים חיפשו. היא קצת חסרת ביטחון, אבל אני שם את הכסף שלי על לוסי בתור הגורם שהולך להשפיע פה."
"ונסיים עם אמיר, אחד מהאנשים שכרגע לא עשו הרבה מהלכים- אבל הוא הראשון שהתנגד לליאור בקול. הוא לא הצליח, אבל ידוע שהוא בעמדה מנוגדת לליאור, וכרגע אין לו כמעט תומכים. אני מניח שהוא הולך לתמוך בדניאל, אבל למען השם הטוב שלכם- אתם לא רוצים להיות מקושרים אליו. הוא מטיל לחשים טוב, זה כן, אז אם תתחברו אליו תגידו שהוא מלמד אתכם לחשים או משהו."
"יש עוד כמה חבר'ה מעניינים בגילדה, אני ממליץ לכם לשים עין על הילה ומולי. הילה אולי לא קיבלה את ההזמנה לבית שלנו, אבל היא אחת שברית איתה יכולה להניב הרבה תוצאות- היא פועלת בדרכים הנכונות כדי לקדם את המטרות שלה, ומחוברת ללוסי. מולי בחור נלהב, שנראה שמצליח להשיג הרבה חברים, הייתי שם עליו גם עין."
אני מסיים את ההסבר "שאלות?"