• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

BIG BOYZ House (יותם ועידו)-
In
"אם יש לך לחשים שתף קצת, אם נשתף אחד את השני במה שנגלה- נהפוך להיות השלישייה הכי חזקה במשחק בזמן קצר" אני אומר.

אני נועל את הדלת ואנחנו הולכים למטבח, לשבת, אני מוציא מרשימת הציוד שלי שרפרף לשבת עליו. שיחות כאלו ארוכות לא מבצעים בעמידה.

"הגילדה שלנו היא הפכה כרגע למקום גדול. יש לנו את ליאור, הוא פאוורהאוס אחד גדול, אבל לא מתים עליו בגילדה. כרגע הוא שולט כי הוא טוב לסדר, אבל כולם חושדים בכול המעשים שלו. אם שמעתם על ההונגרים, הוא זה שהנהיג את ההתקפה עליהם" אני אומר.
"דניאל, השני בפיקוד, והגיבור שלנו. הוא האלטרנטיבה לליאור, וצובר כוח גדל. מעטים אלו שמתנגדים לדניאל, וכבר כמה פעמים הוא יצא נגד ליאור בפומבי, אבל אני בספק שזה יגיע למרד ברור. ליאור צריך מאוד להיחלש לפני שדניאל יבצע פעולה."
"סאמיר הוא השלישי במועצה, ותאכל'ס לא עושה הרבה. מייצג את הלבנוניים שבגילדה שלנו, יש פה כמה. אדם די שקט סה"כ"
"מיכל היא הבחורה הכי חכמה באזור. 17 חכמה, הייתם מאמינים?! בכול אופן, היא גאונה, ואני ממש עצוב שהיא לא הצטרפה לפה הביתה. היא משאב חשוב, למרות שנראה שהיא לא לוקחת צדדים במאבק הפוליטי."
"מקס, שהצטרף היום. המנהיג לשעבר של הירוקים שמכר אותם. אף אחד כבר לא אוהב אותו, אבל כולם המומים מהעסקה שהוא סגר עם ליאור. נראה שהירוקים שונאים אותו, לא אדם שאתם רוצים בחברתכם."
"לוסי, הכוכבת העולה שלנו. אתם ראיתם מה קרה בפגישה עם הירוקים, היא הפגינה שם את ההנהגה שהירוקים חיפשו. היא קצת חסרת ביטחון, אבל אני שם את הכסף שלי על לוסי בתור הגורם שהולך להשפיע פה."
"ונסיים עם אמיר, אחד מהאנשים שכרגע לא עשו הרבה מהלכים- אבל הוא הראשון שהתנגד לליאור בקול. הוא לא הצליח, אבל ידוע שהוא בעמדה מנוגדת לליאור, וכרגע אין לו כמעט תומכים. אני מניח שהוא הולך לתמוך בדניאל, אבל למען השם הטוב שלכם- אתם לא רוצים להיות מקושרים אליו. הוא מטיל לחשים טוב, זה כן, אז אם תתחברו אליו תגידו שהוא מלמד אתכם לחשים או משהו."

"יש עוד כמה חבר'ה מעניינים בגילדה, אני ממליץ לכם לשים עין על הילה ומולי. הילה אולי לא קיבלה את ההזמנה לבית שלנו, אבל היא אחת שברית איתה יכולה להניב הרבה תוצאות- היא פועלת בדרכים הנכונות כדי לקדם את המטרות שלה, ומחוברת ללוסי. מולי בחור נלהב, שנראה שמצליח להשיג הרבה חברים, הייתי שם עליו גם עין."

אני מסיים את ההסבר "שאלות?"

ביג בויז האוס
"ברוב המשחקים יש מקצועות או לפחות כיוונים שונים לפיתוח דמות, כאן אני מניח שזה קוסם ולוחם? בדרך כלל יש לפחות שלושה, שזה מה שמוזר.
בואו נראה... הלחשים שיש לי זה קליע ברק "מחשמל" כמו שאף אחד לא אומר כבר איזה עשור, וצורת צל, שזה מגניב. את השני מצאתי בעצמי.
מה שאני חושב עליו זה... אם שלושתינו נהיה קוסמים זה יהיה בעייתי קצת. נהיה יחסית חלשים ככה. לא עדיף ליצור פארטי מאוזנת חזקה? שכל אחד חזק בתחום שלו ויחד אנחנו בלתי מנוצחים? זה עדיף על פני להיות חזקים כולם בתחום אחד וזהו."

BIG BOYZ House-
In
״יותם, המידע הזה הוא בשבילך להשתמש בו בכול דרך. הייתי ממליץ לך להתחבר לדניאל- אבל תזכור, אתה תמיד רוצה להיות קרוב למוקדי הכוח.״

״ועידו, פה אתה מגיע לנקודה היפה במשחק הזה. שכרגע, לא נראה שיש כאלו״ אני אומר. אני מוציא מהכיס שלי אבן, ואז זורק אותה, פוגע הישר בדלת אחד הארונות ותופס אותה חזרה שהיא עפה במהירות אליי ״קליעה למטרה, דרגה 3״ אני אומר. אני מוציא מחברת לחשים ״אומנות הלחשים, דרגה 1״, ואז אני מחייך פשוט חיוך ערמומי קטן ״דיבור מהיר, דרגה 2״.
״לא נראה שיש למשחק הזה הגבלות מבחינת פיתוח דמות, ולימוד מיומנויות- בעיקר בדרגות הנמוכות- הוא מאוד קל. אם נלמד אחד השני דברים, במהירות נוכל להיות השלישיה החזקה במשחק. סוג של Jacks of all Trades. אנחנו שלושה אנשים, אנחנו יכולים לחקור יותר מהר יותר מכול אדם בודד במשחק, אולי חוץ ממיכל. אם נסכים כרגע שנעשה פה ברית עד הסוף ונשתף אחד את השני ביכולות שלנו, אנחנו הולכים להיות השלישיה החזקה במשחק- ואנחנו נהיה אלו שינצחו את המשחק הזה.״ אני אומר ״אתם איתי?״

BIG BOYZ House-
In
״אם מישהו רוצה לשתף משהו מעכשיו אז בכיף, אבל כרגע, אני מעדיף לשתף כיוון- שיהיו לנו דברים לשתף נשתף. אני לא בטוח שלכולם עדיין יש לחשים אפילו״ אני אומר ״מחר ננסה להשיג דברים ללחשים ולפתח דברים ונשתף מה מצאנו״

״מקריאה במדריכים של המשחק גיליתי שיש כאן לחשי החייאה. כן, אם נמות כאן נמות בחיים האמתיים, אבל מסתבר שלזמן קצר אחרי שאתה מת אפשר להחיות אותך. זה נשמע לי לחש קשה לעשייה, אבל שווה לחקור בכיוון.״ אני אומר.

BIG BOYS house
"ממ. אני חשבתי ללכת בכיוון של גנב-מכשף כזה. לחשי אשליה וצל הם האהובים עלי הרי. זה למה חקרתי לחש של צורת צל, אף על פי שניסיתי להשיג אי-ניראות." אני מיישב על הרצפה, "סה"כ לחקור לחשים זה די פשוט.
אתה מצייר מעגל קסם, אתה שם שם מרכיבים שאתה חושב שיתאימו ללחש שאתה מחפש, ואתה מקווה מאוד חזק. לפחות ככה זה עבד בשבילי."

BIG BOYZ House-
"יש לך מזל יותר מלהוביט קטן", אני ממלמל בקנאה,"בכל מקרה, אני יוצא להסתובב בעיר, יש משהו שאני רוצה לראות אם הכניסו למשחק. תעדכנו אותי לגבי המשך התוכנית."
אני פונה ויוצא מהבית.

ירין-
אני מסתובב בעיר, מחפש חנות שעשויה להכיל כלי נגינה.

BIG BOYZ House-
In
אני בינתיים מוציא מרשימת הציוד שלי חרב. ואז, אני מוציא עוד אחת. ״עוד לא השתמשתי בהן, אבל אני הולך לבדוק עד כמה אפשר להילחם כאן בשני כלי נשק. השיער שלי כבר שחור, אני יכול להיות קיריטו.״ אני אומר ״אתה תהיה קליין ויותם אגיל״ אני צוחק.

״חבל רק שלא היה לי זמן להתאמן אפילו עם חרב אחת...״

יותם
גלגל לי ק100.

אמיר
בלי הקרבה אין תוצאות. כשאתה שם את לב הארי במעגל, אתה רואה את הבקבוקון נעלם בלהבות. התאמנת היום קשה או שהידיים שלך מרגישות סתם ככה קשוחות? אתה מרגיש הרבה יותר חזק וקשוח, ואתה מצייר את המעגלים במחברת. ברכותיי, זה לחש שמחזק את הכוח והחוסן שלך.

יותם
אתה מוצא חנות שמוכרת כלי נגינה... אם כפיות עץ נחשבות כלי נגינה. אתה מזהה את מיכאל מאחורי הדלפק משחק קלפים עם מישהו.

"מה הולך?" הוא שואל אותך עם החיוך המעצבן שלו. "ידעת שנטשו חנות עם רוב הציוד שלה? טוב, אין יותר מדי מה למכור, אבל קונים בזול ומוכרים ביוקר, לא?." החנות נראית נטושה וקצת הרוסה- חלון מנופץ, שתי חביות שעומדות איפה שפעם היו לפחות שש, הדלפק נראה די הרוס, ועדיין הוא מחייך.

"אם אתה צריך איזה משהו לא מיוחד, אני יכול להביא לך. ידעת שאנשים מוכנים לשלם מחיר נוסף אם הם מקבלים את הירקות שלהם נקיים מלכלוך ועל צלחת?"

BIG BOYS house
"ממ. טוב נו." אני עולה למעלה, נשכב על המיטה ומתחיל לעלעל בתפריט. מחפש היכן כתוב קצב חידוש המאנה. לפי דף הדמות יש לי 24 מאנה. לקח לצורת הצל 4 דקות להתפוגג. אני מניח שזה לא לקח כל כך מעט זמן לחדש את המאנה.

ירין-
"אממ, אני אוותר, אבל תודה על ההצעה. אם אי פעם אצטרך משהו לא מיוחד, אני אזכור את הכתובת", אני אומר ויוצא חזרה לכיוון הבית."

BIG BOYZ House-
"טוב, זאת הייתה הרפתקה קצרה ומיותרת", אני נאנח כשאני קורס על המיטה, קצת מאוכזב,"תגיד, עידו, יש לך מיומנות מלאכה?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה