• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אני יוצא מהמתפרה, וחוזר אל היער, אני אחזור לשם שוב בקרוב, אני מציב עוד מלכודת כמו קודם, עוד קצת ארמוריקים וציוד לא יזיקו

בהנחה שצריך לעשות אותו גלגול כמו קודם:
חוכמה- [dice seed=42255 secure=ebf12cc0_0]7d4[/dice]
זריזות- [dice seed=7461 secure=69ddcaae_1]4d4[/dice]

out
מה בלשנות עושה?

ספגטיאלף- אתה צד הפעם את האיילה ממקודם. אתה מבין שזה רק פיקסלים כשאתה רואה שהאיילה לא באמת מפחדת ממך. אתה מקבל 2 עור ו3 בשר צבי (ששווה 25 ארמוריקים).

out
בלשנות נותנת לך לתפוס שפות במהירות ולטפל בשפות שאתה לא מבין בצורה יותר מדוייקת.

"טוב, זו כבר התקדמות", אני אומר, וניגש לחנות, מוכר 2 יחידות בשר צבי, וזנב חזיר(בסך הכל 70 ארמוריקים)ועוד יחידת עור אחת ומסתכל אם יש שם שיריון עור או חרב אימונים, או אולי מלכודת משוכללת יותר

כדניאל צועק אלי אני נעמד מולו וצועק בחזרה, "איפה את חושב שאתה? הייתה להם הזדמנות להצטרף לברית שלנו, באמת שכל מה שהם היו צריכים לעשות זה לתת לנו לעבוד בנפחייה שלהם ובתמורה היינו יכולים להגן עליהם, אבל הם לא הסכימו להיות איתנו."

אני מחפש איזה שולחן לעמוד עליו "אנחנו נמצאים במצב של או שמישהו איתנו או שהוא נגדנו, אם היינו מחכים מספיק, הם היו מספקים נשק לאויבים שלנו! תביטו בחוץ, הצילויזציה מתה ברגע שנתקנו פה, לפחות עד להודעה חדשה אנחנו חיים במצב של החזק שורד, אפילו את הפונדק שלנו לקחנו בכוח מאנשים אחרים!"

"מה שהיה פה הוא לא רצח, אלא הגנה עצמית, ותזכרו שזה לא דם אלא אולגריתם דיגטלי, כל מה שקורה פה הוא לא אמיתי, גם אם נצא מכאן איש לעולם לא יוכל להאשים אתכם במה שקורה בשעות הראשונת האלה של המשחק, האחריות שלנו כחברי ברית זה להיות חזקים אחד לשני, ואם את מרגישים שזה לא מתאים לכם, הדלת היא שם, בלי רגשות אשם, בלי נקמה, אבל דעו את מה שאמרתי, ויכול להיות שיום אחד תמצאו את עצמכם בצד הלא נכון של המתרס."

[dice seed=28061 secure=ddf063e9_2]6d4[/dice]

Out

יכול לרשום לי כמה אנשים אנחנו, איזה ציוד השגנו ואיזה ציוד בזזנו מהגופות של ההונגרים?
אגב, אנחנו יכולים להכניס את הציד של הנפחייה למסך הציוד ולהעביר אותו?

ספגטיאלף- אין משהו חזק מדי. יש שיריון עור פשוט אם תשקיע עוד 30 ארמוריקים, אבל לא מעבר- יש שם אותם הנשקים, חבל, דברים פשוטים שכאלו.

ליאור-
out
אתם כרגע שבעה אנשים- אתה, מולי, סמי, מיכה, דניאל, סאמיר וראשיד. אתה לא בטוח איפה אמיר או גור. היה לכם את יתרון ההפתעה ומשמעת קרבית לחלקכם שנתנה לכם לנצח.
בדיקה מעמיקה מעט יותר מגלה שיש לכם, עם המטילים של מולי, 22 מטילי נחושת, 12 מטילי ברזל, 10 מטילי פלדה (אתה לא מוצא שימוש להם בתפריט העבודה החדש שלך, אז אולי הם לדרגה הבאה), 530 ארמוריקים, שבעה נשקים שעושים 4-6 נזק (בנוסף לשלכם), שלושה שריונות עור רגילים אך מעט קרועים ומחוררים (הורדת נזק של 1), כובע פרווה (רק נראה יפה), 17 חצים עם -3 לנזק (כמו שלך) וארבע תחבושות (היו שמונה, אבל חטפתם קצת נזק שהתחבושות ריפאו). זה מה שאתם יכולים להעביר לפונדק. שים לב, אם זאת, שזה ציוד כבד, ויקחו כמה נגלות. הסדן לבדו דורש שני אנשים כדי להעביר אותו, ותצטרך להעביר שיפוץ לאח בפונדק כדי שהיא תתאים לקדרת המתכת של הנפחיה. זה לא בלתי אפשרי, אבל זה יקח קצת מאמץ. המוניטין שרכשתם לעצמכם ייתן לכם להשאיר לפחות לחצי שעה את הנפחיה לא מאויישת (נגלה של חפצים תיקח לך 10 דקות מפה לשם), ואתה מניח שיקחו לכם חמש או שש נגלות להעביר את כל הציוד.

in
הדיבור שלך מרגיע אנשים, נותן להם קצת אוויר לנשימה, קצת מקל מעליהם את אשמת ההרג בהצדקה. הם נושמים עמוק, מעלים על שפתיהם חיוך קל יותר. אנשים נרגעים עוד קצת, והם יכולים סוף סוף לחשוב בהיגיון.

"רגע, אז המנהיג שלנו זה ליאור?" מיכה שואל, עם פרצוף שנגעל מהקיא של עצמו.. ראשיד מעביר לו פיסת בד כדי לנקות את הקיא שלו מהפרצוף וסמי מביא לו קצת מים וחתיכת בשר ממקודם לנקות את הפה שלו מהטעם.
"המנהיג זה ליאור. הוא עזר לנו, הוא הוביל אותנו לעמדה הזו. אני אומר שאנחנו צריכים מנהיג, ושמו הוא ליאור." סאמיר אומר עם חיוך. הוא לא שכח שזה מכבר הוא חיפש עם ראשיד מישהו שיקח אותו ולקחת אותם בלי שאלות. במהרה אנשים מדברים על זה שאתה צריך להיות המנהיג. דניאל, שנהיה ירוק מרוב קנאה מהפופלריות שלך, מקלל אותך מתחת לשפה. אם לא החברים שלו שתומכים בך, הוא כבר היה עוזב. סאמיר וראשיד לוקחים מהארמוריקים לעצמם (30 כ"א, ליתר דיוק), כפי שניחשת שהם היו עושים (הם הקריבו קצת, אז הם רוצים קצת), אבל השאר נשאר בשביל ליצור גילדה.

"צור גילדה, ליאור. אני יודע שאתה רוצה. אני שם שמונים ארמוריקים על הגילדה". סמי אומר, ואנשים שמים בשבילך כסף כדי שתיצור את הגילדה. במהרה אתה מגיע למצב שאתה רק צריך לשים מאתיים ארמוריקים ויש לכם גילדה.

בלובל- "אחלה. אנחנו נלך." רודולף מסוחרר קלות, אבל עוקב. אולי הדריסה גרמה לו לmodifier?

נו באמת, נתתי לו את התחבושת כדי לנסות למנוע משהו כזה. "הממ... תוכנית חדשה, נלך לאט אל היער, אני אחפש כמה חיות שנוכל לצוד ואת תשגיח ששום דבר מסוכן לא מנסה להתגנב מאחורינו עד שתפסיק להיות מסוחרר. אז נהרוג את החיות המצאתי."

200 מתוך מה שיש לי? או שאם אני מוסיף את כל מה שיש לי בנוסף לעוד 200 אני יכול להקים גילדה מתוך ה470 (שזה מה שנאשר אחרי שמורדים 60) הכל הולך אלי?

אתה יכול לעדכן לי את הדמות?, כולל כסף ?

בכל מקרה אני מקים את הגילדה, וקורה לה "עורבי הפלדה." ופרסם את הפרטים שלה בצ'אט הגלובילי (וגם שולח הודעה לחברה מהמטפרה שוב.), ומזמין כל מי שמעוניין להצטרף לראיון קבלה. (אנחנו מקבלים תלבשות של הגילדה?)

"אני לא יכול להיות מנהיג יחיד, זו לא דיקטטורה, אני מסכים לנהל את הגילדה לוגיסטית, אבל דניאל הוא המפקד הצבאי שלנו, ואני מניח שראשיד (או השני, שחכתי את השם שלו) הוא בעל המלאכה הראשי שלנו, אלה 3 קולות, כך שלא תהיה אפשרות של שיווין בהצבעות בינינו."
אני אומר בעיקר כדי להרגיע את דניאל ולגרום לו להרגיש חשוב, לגלגל כריזמה? (הלבנוני מרגיש חייב לי, אז יכול להיות שזה יהיה שווה בעתיד.) "תגיד, חושב שאחרי שננוח קצת תוכל להישאר פה עם מישהו ולאבטח את המקום בינתיים שאנחנו עושים את העובדה המלולכות וגוררים הכול לפונדק?"

מה עם להעביר את הפונדק לפה?

איזה נשקים מצאנו? אני לוקח לעצמי את החצים שנשארו ואת החנית שהייתה קודם, כמו כן שריון (יש לנו את הציוד והמלאכה לתקן אותם?)

אני יכול לנסות להכין משהו בנפחייה עם מה שגילנו?

אני מסכם ציוד:
22 מטילי נחושת
12 מטילי ברזל
10 מטילי פלדה
שבעה נשקים - מחלק אחד לכל אחד, בהתאם למה שהם טובים בו
תחבשות עוברות לעזרה הראשנה של הגילדה.

גורר- הוא דורש ממך את הכסף. הזלזול שלך עולה לך בשלושת השקיקים שלך לפני שהוא גורר את עצמו מלכסח אותך. יש לו מבטא הונגרי.

בלובל- את מנעת משהו חמור בהרבה. הוא זקוק לקצת זמן להתאושש (את לא באמת מצפה שתחבושת תטפל בכמה טונות של משקל עליו, כן?), אבל אם הוא לא היה מטופל הוא היה עלול לסיים עם מחסר תמידי לחוכמה וכריזמה או משהו.
"רעיון נחמד. אני חושב שזה יהיה טוב." רודולף אומר בשקט, אבל קצת יותר בקול ממקודם. יש לו עוד כמה דקות ככה לדעתך לפני שהוא חוזר לעצמו לחלוטין.

בינתיים תטילי לי זריזות כדי לצוד חיות (בלי מחסר ארבע- את מנסה לעשות משהו פשוט).

ליאור- out
להעביר את הפונדק לפה יקח לך עבודה. שים לב שהנפחיה קטנה מהפונדק, אז מיטות ודברים כאלו יצטרכו להיות מועברים באיטיות. אם זאת, החום בנפחיה גבוה יותר והלילות יהיו נעימים יותר. בכללי זה יקח לך אותו זמן לפה ולפה בערך. ה200 שאתה משלם זה מתוך ה470.אין לכם תלבושות גילדה או משהו כזה, אבל אתה רואה אור מוכסף על חברי הגילדה.

in
אנשים מוחאים כפיים- מנהיג ששולט בעזרת אנשים אחרים זה אכן משהו מכובד. דניאל לוקח את הזרוע הצבאית בחוסר נוחות. סאמיר (זה הבחור עם המלאכה) לוקח את התפקיד בשמחה, לוחץ את היד שלך בכבוד.

"לאבטח? אין בעיה. ירחיק אותי ממך קצת."

"אז מה אתם אומרים?" אני שואל את סאמיר ודניאל, לעבור לפה או להעביר את זה לפנודק ?

השאלה שלי היא כזו : יש לי 465 מקודם ועוד 470 מעכשיו, מתוך הסה"כ של זה אני צריך להוציא 200?

לא אמרת לי איזה דברים אני יכול לנסות להכין

אגב, הגילדה קמה? יש תשובה מהחייטים?

זריזות:
[dice seed=64399 secure=12dff9a2_0]5d4+1[/dice]

אני מסתכלת בהודעות שלי ומאשרת הצטרפות לגילדה. אני כבר רוצה לשמוע את הסיפור לאיך הם השיגו את הכסף כל כך מהר בלי שהם רוששו את עצמם.

ליאור- אתה צריך לשים 200. כמו כן, אתה רואה כמה נשקים, כולם דורשים ממך 2 נחושת ו1 ברזל. אין צורך בעוד נשקים כי זה בדיוק מה שיש לכם בידיים. אתה כן יכול להכין שריון קל שעולה 4 נחושת, 2 ברזל ומספק הפחתת נזק של 3.

ספגטיאלף- אתה מוציא חזיר בר, קטן יותר. יש לך 2 בשר ו2 עור, ביחד עם זנב חזיר. אתה בקלות מגיע למאה הנדרשים.

גורר- "כן, אני מדבר הונגרית" זה הדבר היחיד שאתה מבין ממה שהוא אומר. הוא מתחיל לחפור לך על נושאים שאתה לא מבין בהונרית.

בלובל- את צדה חזיר בר (הם רבים בתוך היער). קחי 3 עור, 2 בשר וזנב חזיר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה