ספגטיאלף- אין משהו חזק מדי. יש שיריון עור פשוט אם תשקיע עוד 30 ארמוריקים, אבל לא מעבר- יש שם אותם הנשקים, חבל, דברים פשוטים שכאלו.
ליאור-
out
אתם כרגע שבעה אנשים- אתה, מולי, סמי, מיכה, דניאל, סאמיר וראשיד. אתה לא בטוח איפה אמיר או גור. היה לכם את יתרון ההפתעה ומשמעת קרבית לחלקכם שנתנה לכם לנצח.
בדיקה מעמיקה מעט יותר מגלה שיש לכם, עם המטילים של מולי, 22 מטילי נחושת, 12 מטילי ברזל, 10 מטילי פלדה (אתה לא מוצא שימוש להם בתפריט העבודה החדש שלך, אז אולי הם לדרגה הבאה), 530 ארמוריקים, שבעה נשקים שעושים 4-6 נזק (בנוסף לשלכם), שלושה שריונות עור רגילים אך מעט קרועים ומחוררים (הורדת נזק של 1), כובע פרווה (רק נראה יפה), 17 חצים עם -3 לנזק (כמו שלך) וארבע תחבושות (היו שמונה, אבל חטפתם קצת נזק שהתחבושות ריפאו). זה מה שאתם יכולים להעביר לפונדק. שים לב, אם זאת, שזה ציוד כבד, ויקחו כמה נגלות. הסדן לבדו דורש שני אנשים כדי להעביר אותו, ותצטרך להעביר שיפוץ לאח בפונדק כדי שהיא תתאים לקדרת המתכת של הנפחיה. זה לא בלתי אפשרי, אבל זה יקח קצת מאמץ. המוניטין שרכשתם לעצמכם ייתן לכם להשאיר לפחות לחצי שעה את הנפחיה לא מאויישת (נגלה של חפצים תיקח לך 10 דקות מפה לשם), ואתה מניח שיקחו לכם חמש או שש נגלות להעביר את כל הציוד.
in
הדיבור שלך מרגיע אנשים, נותן להם קצת אוויר לנשימה, קצת מקל מעליהם את אשמת ההרג בהצדקה. הם נושמים עמוק, מעלים על שפתיהם חיוך קל יותר. אנשים נרגעים עוד קצת, והם יכולים סוף סוף לחשוב בהיגיון.
"רגע, אז המנהיג שלנו זה ליאור?" מיכה שואל, עם פרצוף שנגעל מהקיא של עצמו.. ראשיד מעביר לו פיסת בד כדי לנקות את הקיא שלו מהפרצוף וסמי מביא לו קצת מים וחתיכת בשר ממקודם לנקות את הפה שלו מהטעם.
"המנהיג זה ליאור. הוא עזר לנו, הוא הוביל אותנו לעמדה הזו. אני אומר שאנחנו צריכים מנהיג, ושמו הוא ליאור." סאמיר אומר עם חיוך. הוא לא שכח שזה מכבר הוא חיפש עם ראשיד מישהו שיקח אותו ולקחת אותם בלי שאלות. במהרה אנשים מדברים על זה שאתה צריך להיות המנהיג. דניאל, שנהיה ירוק מרוב קנאה מהפופלריות שלך, מקלל אותך מתחת לשפה. אם לא החברים שלו שתומכים בך, הוא כבר היה עוזב. סאמיר וראשיד לוקחים מהארמוריקים לעצמם (30 כ"א, ליתר דיוק), כפי שניחשת שהם היו עושים (הם הקריבו קצת, אז הם רוצים קצת), אבל השאר נשאר בשביל ליצור גילדה.
"צור גילדה, ליאור. אני יודע שאתה רוצה. אני שם שמונים ארמוריקים על הגילדה". סמי אומר, ואנשים שמים בשבילך כסף כדי שתיצור את הגילדה. במהרה אתה מגיע למצב שאתה רק צריך לשים מאתיים ארמוריקים ויש לכם גילדה.
בלובל- "אחלה. אנחנו נלך." רודולף מסוחרר קלות, אבל עוקב. אולי הדריסה גרמה לו לmodifier?