• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

ירין- לא ענית לי על כמה שאלות... וגם התכוונתי שאני רוצה ללמוד אבל חיכתי לתשובה מספגיטלף (כדי לא ליצור דיון כפול, לא התכוונתי שאני לא רוצה שהוא ילמד אותו עכשיו, אלא שיחכה דקה...)

בכל מקרה.
"אז יש לנו אבקשת שריפה... כמה לעזזאל זה שווה?" אני שואל ובודק במסך הציוד.
אני מניח שהחברה כבר יצאו לצוד, אני שואל את מולי עם הוא יכול לקחת אותי לנפחייה.

ספגטיאלף- אתה רואה להפתעתך ש... אין כלום יותר חזק ממה שיש לך. או שהמפתחים הם טרולים, או שהם רוצים שיכינו נשקים כאלו.
כמו כן, תטיל לי חוכמה במחסר 4 (אלא אם יש לך ניסיון עבר בכך) כדי לראות כמה היית יעיל בלתפוס יצורים?

בלובל- רודולף מכין נשק שיש לו- קלשון.

"את זה הוצאתי מהאסם לסוסים פה. הברחנו מפה איזה ילד מעצבן. אין באסם הזה סוסים, שיהיה ברור. זה מוזר, אבל לפחות יש קלשון. רוסט ומיקאל ישארו לשמור פה בזמן ששנינו נצא לציד קטן ונחמד."

גורר- החנות של הנשקים זו חנות שאתה יכול להגיע אליה מהתפריט. אם הנשק שלך הוא לא מקל, אין לך משהו חזק יותר לקנות. האם תרצה לנוע לתוך היער או חזרה לבסיס?

ליאור-
out
תגיד לי מה השאלות ואני אענה לך. כמו כן, אל תדאג, גם ההזדמנות שלך תגיע.
in
אבקת שריפה שווה 50 ארמוריקים- מחיר לא רע. זה גם חומר נפץ, אז אולי יהיה שווה להמתין איתו אם אתה הולך לשבור את כללי ימי הביניים ולירות בכל מה שזז.

מולי מסכים לקחת אותך לנפחיה, ושניכם מכינים את הנשקים שלכם. עד שאתם מגיעים מרחץ הדמים נגמר, ואתה שומע הונגרית משם.

ספגטיאלף- לא מלאכה, אלא כישרון. כשרונות מגיעים לך כשאתה עושה דברים מספיק. לערוב לחיה ולתקוף זה כבר זריזות (שתגלגל לי עם -3 כי אתה מתחיל קצת להבין את הרעיון של ציד). בכל מקרה, קשרת חבל לעץ ככה שמי שידרוך בלולאה שעל הקרקע ייתפס אם תהיה זריז מספיק (וזה למה אתה מגלגל זריזות). לא מתוחכם ויעיל מדי, אבל טוב יותר מכלום ונותן לך אפשרות ללכת על זה ישר ומהר.

ליאור- כשבעה אנשים נמצאים בנפחיה, אתה מניח שכולם הונגרים. ואתה חשבת שהישראלים חזקים- חלקם חמושים בחרבות, חניתות, אלות וגרזנים, הם נראים לך מסוכנים מאוד. צלב גדול מוסמר על הקיר, ופרוות מונחות על כמה כיסאות. אחד מהם, חמוש בפטיש ובחלוק עור, מכה בסדן על ראש חנית. אחד מהם מגיע אליך, עם שריון עור די כבד וכובע מפרווה בסגנון של המונגולים. מולי מהסס ממי שבאותה מידה היה יכול להיות חמוש עכשיו בציוד צבאי מלא של blackwater (שכירי החרב הידועים לשמצה ביותר של ימינו) ועם חוזה לצוד אותך.

"חשבתי ששמעתי הונגרית... שיהיה, ברוכים הבאים לביתנו הצנוע, אל תתנו לציוד שלנו להיות מפחיד- אנחנו לא נפגע בכם כל זמן שתכבדו את ביתנו. אין לנו שתיה או משהו, אז לא נוכל להציע לכם. השם הוא כריסטיאן, ואנחנו הברית ההונגרית." האנשים נראים באמת כמו חיילים במוצב ולא כמו חבורת פלאחים כמו הישראלים והלבנונים.

גור- כן, יש לך חרב פשוטה. אין משהו יותר חזק מהחרב הזו בחנות.

בלובל- "אני אצליח" הוא אומר לך, ואתם יוצאים לציד. הטילי לי בבקשה ק100.

"שלום, שמי ליאור אני מייצג את הברית המזרח תיכנוית (כן, זה השם שלנו עד להודעה חדשה... כי אני לא מצליח לחשוב על שם אחר חוץ מהברית הערבי-ישרלאית/ספק רוסית, ביחוד כי אין עדיין תשובה מהחברה הרוסים... מה באמת קורה עם ההצעה שלי אליהם?) אני רואה שאתם יודעים מה אתם עושים וחשבתי על הצעת מסחר או ברית."

אני נותן לו זמן לעכל את זה, "הרי אנחנו תקועים פה עד להודעה חדשה, אז אין טעם לשמור על שנאת זרים ישנה, בברית שלנו יש אפילו ערבים יחד עם ישראלים, ויהודים יחד עם נוצרים, אז, מה דעתכם?"

ליאור- out
אין לכם באמת נוצרים בגלל שהצ'כים לא התקבלו עדיין, אבל ניחא. עדיין לא יודעים אם הם רוצים או לא, תן להם זמן.
in
"אתם לא צריכים לפחד. תחתינו כולנו נגיע לעידן חדש של שגשוג. הברית שלנו תתן לכם הגנה ועזרה. אתם תצטרכו רק לעזור לנו בזמן שההונגרים יביסו את המפלצות ויוציאו את כולכם בכלום זמן" כריסטיאן אומר.

ספגטיאלף- אתה רואה צבי שמגיע, מנסה לקחת אותו, ואתה מחטיא. אתה צריך להתקין מחדש את המלכודת (חוכמה מינוס 2 שאחריה זריזות עם מחסר 1) או לעשות משהו אחר. החבל, אגב, נקנה בידי מיכה, שהלווה לך את החבל, אז זה למה יש לך חבל.

גורר- גלגל לי ק100.

המממ, אולי אם הלחשים כתובים ברונות, אולי... אני חושב, והמחשבה עולה באופן מהיר ומתגבשת, ואני פותח את המחברת, תנסה, הם מקסימום יצחקו עליך איכשהו ואני מנסה לצייר מזיכרון, את הרונה של האש מסקיירים, נקווה שהרונות פה הן אותתו דבר.
לאחר מכן, הצלחה או הפסד, אני מנסה להתקין שוב את המלכודות
חוכמה [dice seed=33164 secure=8a86629f_0]7d4-2[/dice]
זריזות [dice seed=14758 secure=e9f47ccb_1]4d4-1[/dice]
Out
לגלגל משהו על ניסיון הציור כי אני לא הכי טוב בזה?
(אני זוכר את צורת הרונה בערך כי זכרון)

ליאור- "ומה יש לכם לתת בשבילנו?" כריסטיאן שואל.

ספגטיאלף- השימוש האינטנסיבי שלך בציד נותן לך קודם כל דרגת כישרון של "אומנות הציד". מעכשיו אתה לא לוקח מחסרים לציד. אתה מבין גם שאתה צריך ללכת על מטרה קטנה יותר כנראה. הפעם אתה לא לוקח צבי, אלא מוציא חזיר בר. החזיר מתפתל קצת, מפוחד מהרעיון. הוא תוכנת מחשב, כמובן, אבל תוכנה די ריאליסטית.

גורר- אתה מוצא בתוך תיבת אוצר קטנה 64 ארמוריקים וארבעה שקיקי מלח ששווים בחנות 30 ארמוריקים כ"א. יותר ממה ששילמת, אבל לא כזה הרבה.

בלובל- ציד כושל לחלוטין. כשאתם מנסים לצוד פרות באזור היותר פתוח של המפה אתם נדרסים בידי עדר פרות.
נזק לך
[dice seed=3887 secure=b211a50d_0]2d10[/dice]
נזק לרודולף
[dice seed=46853 secure=799050c5_1]2d10[/dice]

את יצאת חבולה בלבד, אבל רודולף נרמס ומקלל מרוב כאב. הוא מדמם מהאף שלו ונראה שהוא חטף מכה רצינית. הוא קם מסוחרר. צוחק קצת.
"טוב, לפחות אני יודע איך עדר פרות רומס." הוא חטף גם קצת מכה בראש. אתם תצטרכו מנוחה קצת.

"טוב, אם במסחר עסקינן, אז אני די בטוח שיש לנו משהו שתרצו, יש ביכולתנו ליצור אבקת שריפה בעת הצורך, נוכל לשלם לכם כסף בתמורה לשימוש בנפחייה שלכם, או בתור כוח הגנה, אני לא מתכוון להעליב, אבל זה שיש לכם שריון ונשק לא אומר שאתם יודעים להשתמש בו בצורה יעילה, כמה מכם עברו אימון צבאי מלא?

ספגטיאלף- גלגל לי חוכמה לרונה. אכן צדת את החזיר בר. קח זנב חזיר, 3 עור ו3 בשר.

ליאור- "יש לנו לאר"פר, ובחור שהיה בחווה בקיץ, ו... יש לנו ניסיון, אוקיי? ואם אתה רוצה להשתמש בנפחיה שלנו, פשוט אל תגיד לאף אחד שאנחנו לא מיומנים. אם מישהו שואל אותך תגיד שיש לנו ניסיון, אתה יודע" הוא מנסה לשחד אותך כדי שתשמור על האמת... בהילוך נמוך. אז כן, אתה ומולי יכולים להשתמש בנפחיה, אבל כנראה שלא תרצה שהם יהיו כוח ההגנה שלך. נראה שמבחינת איכות דניאל הגולני שחקן השש בש והפוזות עדיין מנצח את הג'נגיס חאן וונאבי שיש מולך אם הציוד שקול.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה