ספגטיאלף- לא מלאכה, אלא כישרון. כשרונות מגיעים לך כשאתה עושה דברים מספיק. לערוב לחיה ולתקוף זה כבר זריזות (שתגלגל לי עם -3 כי אתה מתחיל קצת להבין את הרעיון של ציד). בכל מקרה, קשרת חבל לעץ ככה שמי שידרוך בלולאה שעל הקרקע ייתפס אם תהיה זריז מספיק (וזה למה אתה מגלגל זריזות). לא מתוחכם ויעיל מדי, אבל טוב יותר מכלום ונותן לך אפשרות ללכת על זה ישר ומהר.
ליאור- כשבעה אנשים נמצאים בנפחיה, אתה מניח שכולם הונגרים. ואתה חשבת שהישראלים חזקים- חלקם חמושים בחרבות, חניתות, אלות וגרזנים, הם נראים לך מסוכנים מאוד. צלב גדול מוסמר על הקיר, ופרוות מונחות על כמה כיסאות. אחד מהם, חמוש בפטיש ובחלוק עור, מכה בסדן על ראש חנית. אחד מהם מגיע אליך, עם שריון עור די כבד וכובע מפרווה בסגנון של המונגולים. מולי מהסס ממי שבאותה מידה היה יכול להיות חמוש עכשיו בציוד צבאי מלא של blackwater (שכירי החרב הידועים לשמצה ביותר של ימינו) ועם חוזה לצוד אותך.
"חשבתי ששמעתי הונגרית... שיהיה, ברוכים הבאים לביתנו הצנוע, אל תתנו לציוד שלנו להיות מפחיד- אנחנו לא נפגע בכם כל זמן שתכבדו את ביתנו. אין לנו שתיה או משהו, אז לא נוכל להציע לכם. השם הוא כריסטיאן, ואנחנו הברית ההונגרית." האנשים נראים באמת כמו חיילים במוצב ולא כמו חבורת פלאחים כמו הישראלים והלבנונים.
גור- כן, יש לך חרב פשוטה. אין משהו יותר חזק מהחרב הזו בחנות.
בלובל- "אני אצליח" הוא אומר לך, ואתם יוצאים לציד. הטילי לי בבקשה ק100.