• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

[dice seed=48084 secure=769b7d4f_0]7d4[/dice]
מה השווי של הדברים האלו?
in
כשאני רואה את גופת החזיר, אני מקבל בחילה נוראית, עד שאני מזכיר לעצמי שמדובר בחזיר ממוחשב בלבד, ולא אמיתי, ואני נרגע.
לחזור לעיר, אולי מישהו שם יוכל ללמד אותך את אומנות הלחשים תמורת קצת ארמוריקים, או לצוד עוד חיה, זו התלבטות גדולה, אבל אני אחזור לעיר, אראה אם יש שווי לדברים. לא יזיק לך שיריון עור אני חוזר לעיר ומחפש מתפרה

"בסדר גמור."

אני חוזר לפונדק וקורא לכלום.

"תשמעו, אני לא בן אדם כזה בדרך כלל, אבל חייבים לנצל הזמדנות, יש חבורת הונגרים בנפחייה, יש להם ציוד אבל בזה זה נגמר, הטירונת 02 שעברתי היא יותר ממה שהם עברו... הם חושבים שאנחנו באים להשמש בנפחייה שלהם, אני אומר שניצור לנו כלי נשק, ואז נשתלט על הנפחייה."
"אנחנו נבוא לשם כולנו כדי "להכין לנו ציוד נורמלי." וכשנסיים... אתם מבינים לאן אני מתקדם? זה מקובל עליכם?"

אני מקללת את מזלי הרע ומכינה תחבושת. עד כמה שאני לא רוצה לבזבז בד אני מעדיפה לא לחזור למתפרה כשלרודולף יש זעזוע מוח, פציעות ראש הן עניין רציני בעולם האמיתי ואני מעדיפה לא להסתכן שהם דומות גם פה. אני מלפפת את התחבושת סביב הפצע של רודולף ואז מובילה אותו למקום קצת פחות פתוח שנוכל לנוח בו.

התחבושת:
[dice seed=43485 secure=c5854456_0]1d8[/dice]

ספגטיאלף- השווי של הדברים האלו ביחד הוא 110 ארמוריקים.
in
אתה מתקדם למתפרה. אתה רואה שם שני חבר'ה שמסתכלים עליך בחשדנות.
"אתה... צריך משהו?" הם שואלים אותך.

ליאור- אנשים צוחקים.

"אל תבין אותי לא נכון, התוכנית נהדרת ואנחנו נבריח אותם בקלות. זה פשוט... הם חתיכת עלובים והם תפסו את הנפחיה." דניאל אומר.
"אבל ברצינות- איך יש לנו מתכות ודרכים להכין דברים?" סמי אומר. מולי מוציא את המתכות שהוא הוציא משם במהלך מרחץ הדמים.
"טוב, זה פתר בעיה אחת משתיים. ועדיין, אלא אם אתה רוצה להרביץ להם עם מטילי ברזל, אני לא מבין איך נכין את זה. התוכנית כן יפה, אבל היא לא מושלמת."

בלובל- התחבושת סביב הראש של רודולף מחזירה אותו קצת למציאות. הדם מהאף שלו נפסק והוא נראה במצב יותר טוב.
"אז... תודה. לאן עכשיו?" רודולף קם בזהירות, ונראה שהקואורדינציה שלו לא נפגעה. עבודה יפה עם התחבושת. רודולף מביא לך בד. "זה על הריפוי שלי." הוא אומר. הוא כבר לא נראה עויין כלפייך.

ליאור- לא ממש פספסתי. אין לכם מישהו שיודע לייצר כלי נשק. אתה כנראה יודע שצריך להתיך מתכת ולהכניס אותה לתבנית או לרקוע בפטיש כמו שצריך עד לתוצאה הרצויה, אבל לא מעבר. כמובן, זה משהו שקל יותר לדבר עליו אם ילמדו מישהו מכם להכין נשקים. שים לב, אם זאת, שרואים מה אתה מכין ומה אתה מחזיק, אז זה יקשה עליך לשקר להם בפרצוף שזה לא נשק ו/או שריון.

ספגטיאלף- אה, כן, הרונה. אופס... ציירת אותה בהצלחה. מה זה אמור לעשות?
בכ"מ, הזנב חזיר לבדו שווה 20 ארמוריקים. עור ובשר שווים כ"א 15.
in
"האמת היא שיש לנו אחת, אבל היא בחוץ. קוראים לה הילה" אומר לך הבחור. השם של התופרת נראה לך מוכר, והוא אומר את המילה קצת לאט, אתה יודע שהיא לא טבעית אצלו.

ליאור- אתה יכול לחזור על זה, אבל הפעם בצורה מסודרת ומתאימה לעולם ולמישהו ברמה שלך?

גנרל אסדת'- לקחתי את הקונספט, לא ראיתי את הסדרה. להבא, העץ הזה נועד (עם יוצא מן הכלל די צר) לי ולמי שמשחק, ודברים כאלו נאמרים בפרטי. לחצי על השם שלי ואז על "פרופיל אישי" על מנת לדבר איתי בפרטי. תודה רבה לך.

קיוויתי שתהיה לזה איזושהיא השפעה, אבל אם אין השפעה טבעית אז לא משנה
in
הילה, נשמע דיי ישראלי, אולי, אני אחכה פה קצת בשביל זה, "בסדר, אני מניח שאני אוכל לחכות קצת בשביל זה" אני פותח את המפה ומסתכל על האזור, מחפש דברים חשודים

אוקי, אני ליד מחשב אז אני יכול להסביר כמו שצריך:

שלב א'- הולכים לנפחיה, "מה נשמע חברים, אלה חברי הברית שלי ובאנו לקנות מכם כלי נשק תוכלו להכין לנו XYZ?
שלב ב', ההונגרים מבקשים תשלום, ואני מסביר להם בנוהם שאת התשלום נעביר עם סיום העסקה באופן גורף (הרי לא נשלם בתשלומים? נחכה שכל העסקה תושלם.)
שלב ג'- יש לנו נשק (ושריון במקרה הטוב) מההונגרים, והמנהג שלהם ניגש אלי לסיים את החשבון, אבל מה, במקום לשלם לו אנחנו משתלטים על הנפחייה, עם הציוד שיש לנו מהם.

שלב ד- יש לנו נפחייה, ואת כל הציוד של ההונגרים.

בראש שלי נשמע צחוק מרושע ואני מזכירה לעצמי שאנשים לא אוהבים לדעת שהם חלק מתוכנית של מישהו. "הרחק מעדר הפרות זה בטוח," אני אומרת, "אם אתה חושב שאתה עדיין יכול לצוד אז נראה לי כדאי לנו למצוא איזו כבשה תמימה או ללכת ליער ולחפש חיות בודדות."

ספגטיאלף- "אתה רוצה לעשות פה משהו או שאתה תצא מכאן? אנחנו לא אוהבים זרים פה. יש לך מזל שרודולף לא כאן, אחרת הבחור היה בועט בך כבר או משפד לך את הישבן עם הקלשון שלו." אומר לך הבחור. הוא לא אוהב אנשים שסתם יושבים איתו.

ליאור- גלגל לי כריזמה כאילו היא הייתה גבוהה ב4 (8ק4 במקום 6ק4 שאתה אמור להטיל בד"כ) לדברים הבאים:
1. הכנת נשק.
2. שאנשים יהיו ליד החרש נשק (יתן להם להבין איך ליצור דברים בנפחות)
3. תשלום אחרי שאתם מקבלים מה שאתם רוצים.
4. להחליק כמה מילים בזמן שאתם מתחמשים כדי שהם לא ישימו לב שאתם הולכים לתקוף אתכם.
בכל מקרה שים לב שדניאל לא אוהב אותך (אתה גונב לו קהל). אולי תצטרך לטפל בו. הבונוס נובע מהעובדה שאתה חלק מחבורה ידידותית והם מסיחים את דעתם עם מילים יפות ובדיחות קלות.

בלובל- "אני חושב שאני אעמוד בעוד אחד." רודולף אומר לך. אתם מתקדמים לאיפה שאת רוצה.

OUT
אם אני תופרת מספיק אז אעלה דרגה בתפירה שלי? ומה זה אומר שיש לי יכולת של השכלה?
IN
"בוא נלך ליער" אני אומרת "עם קצת מזל נמצא משהו שימושי."

לא הבנתי אם לגלגל פעם אחת להכל או לכל דבר גלגל בנפרד, אז אני מגלגל בנפרד, בהנחה שהתכוונת לאחד להכל, אז תתחשב רק בראשון

[dice seed=49369 secure=b4f4571c_0]8d4[/dice]

[dice seed=30963 secure=fabdaffa_1]8d4[/dice]

[dice seed=45197 secure=ba97b9a9_2]8d4[/dice]

[dice seed=59559 secure=53d40c07_3]8d4[/dice]

גורר- תגלגל לי ק100

בלובל-
out
אם את תופרת מספיק דברים מתאימים (דברים של הדרגה הנוכחית) תעלי דרגה. כרגע יספייק לך תחבושות, אבל אחר כך תצטרכי דברים יותר מתוחכמים (לא שתשתמשי כל כך בדברים התחלתיים). השכלה נותנת לך יכולות כלליות, וכמו כל כישרון אחר את יכולה להתחשב בו כדי ליצור סיטואציות לטובתך (במונחים של בונוסים).
in
"אנחנו לא צריכים לנוח קצת קודם?" רודולף שואל.

ליאור- תוצאות יפות. אז זה מה שקרה:
1. מסכימים להכין לכם שישה נשקים, אבל לא שריונות. לא שאין לכם נשקי ספייר, אבל עדיין. לנשקים יש נזק של 4-6 כי הם פשוטים, אבל לא כמו מה שיש לכם.
2. מרשים לך ולשלושה חבר'ה אחרים (ראשיד, סמי, מולי) לצפות. אני אוסיף לך דרגת חרשות אחר כך.
3. דורשים שתשלם מראש שישים ארמוריקים כ"תשלום סמלי". סאמיר וראשיד משלמים, והם כנראה יצפו לתשלום אחר כך.
4. לא שמים לב שאתם מחליפים נשק למשהו יותר טוב, ואתם יכולים להוציא נשק במהירות.

גלגל לי ק100 ותוסיף בשבילי 35- אתם השגתם יתרון מרשים מאוד. בוא נראה כמה שחטתם אותם.

ליאור- [dice seed=61705 secure=b6682bec_0]1d100+14[/dice]
הבדל של 87. תוצאה טובה מדי.

in
ההונגרים המטומטמים האלו- לא מוכנים לצאת. גם כשהם קיבלו הזדמנות לברוח, הם נשארו. הם ניסו להכות בכם עד האיש האחרון, מוכי זעם. הם הכו בכם על שקר ומרמה, על בגידה ותכסיסים. הם סירבו לתת לכם להשתלט.

כולם שם מתו- עד האיש האחרון. הצלב מועף מן הקירות, ואנשים מתאוששים מהטראומה. מיכה יוצא ומקיא את הנשמה שלו מהדם שזולג על הרצפה. סמי מתחנן לרחמים מאלוהים, ראשיד וסאמיר מתפללים לאללה בשביל סליחה, ונראה שאנשים לא מרוצים, בלשון המעטה מהרצח שנגרם. למרות התוצאה המזוויעה (תאר לי מה קורה לך כשאתה מבין שרצחתם שבעה נערים בסכסוף), אתה לא נתפס כגורם רציני כל כך בסכסוך, ויש לך סיכוי לקחת שליטה באופן בלתי ניתן לערעור. דניאל צועק עליך, שואל בקול מה עשית. גם הוא יודע איך לסכסך. גלגל לי כריזמה (פעם אחת) אם אתה רוצה לתפוס שליטה ולסתום לדניאל את הפה.

מצד שני, יש לכם נפחיה, ציוד (לפחות 30 בלוקים של נחושת וברזל ביחד עם שלושה עשר נשקים ושלושה שריונות, יחד עם מה שהיה לכם. זה המון במונחים של התחלת משחק) ומוניטין. אנשים מפחדים להסתכל עליכם לא נכון. זה לא בהכרח מוניטין רע, אבל העובדה שהרגת מישהו תישאר בכל מקרה (הם לא יודעים שזו החתונה האדומה, הם יודעים שאתם יצאתם והם לא). מבחינה פיזית אתם בסדר, ומי שלא בסדר שם על עצמו תחבושת שהוא מצא שם והסתדר. זה לא שלא קיבלת מה שרצית- זה שקיבלת יותר ממה שרצית.

גורר- אתה יכול רק פעם אחת (אני משתמש בתוצאה של למעלה). הבחור ממקודם מגיע ודורש ממך "דמי מעבר" לפה על סך עוד חמישים ארמוריקים. היום זה יום רע.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה