• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אבל אני צריך להכין דברים כדי שהרנק שלי בזה יעלה, אז אני מכין את השריון.

אני מקים את הגילדה זה אומר שיש לי 735 כסף,
ונשאר לי 18 נחושת ו9 ברזל,

מתחילים בהעברה, משאירים את דניאל ואת הבחור השני הכי קרבי לשמור פה, ולא אמרת אם יש תשובה מהחייטים.

אגב, עכשיו שיש לי קצת מלאכה, יש משימה שלא מסומנת באפור?

ספגטיאלף- גלגל לי חוכמה למציאת מקומות מעניינים.

ליאור- הכנסתי את הכסף ששדדתם מהגופות (סליחה על הבלבול). יש לך עכשיו 265 ארמוריקים.

בלובל- רודולף נראה לך בסדר גמור עכשיו, נראה שזה באמת היה רק זמני. המבט שלו יותר ממוקד והוא משחק עם שרוך שכנראה היה לו במתפרה.
"תודה על התחבושת ממקודם. עכשיו שאני לא מסוחרר יותר אני מרגיש שהכל יותר... חלק. אגב, השגת איזו חיית פרא או משהו?" הוא אומר לך.

גורר- הבחור צועק עליך באנגלית "אתה צוחק עליי?". נראה לך שזה לא רעיון טוב לחקות אנשים.

ספגטיאלף- אתה חושב שמצאת אזור אוהלים קטן במפה, לא רחוק מדי. יש סיכוי שתצליח להוציא משם משהו. אתה מוצא בקשה להצטרפות לגילדה מליאור.

ליאור- הכנת את השריון והתחלתם להעביר. זה יקח זמן. יש מישהו בפונדק, אבל אנשים שמגיעים לשם מפחידים אותו והוא בורח. בחור חכם.
אנשים מסתכלים על המקום המרוקן, אבל הם מפחדים מכדי להגיד לכם משהו. גם אם הם מאמינים שהגנתם על עצמכם, אתם הייתם מסוגלים לעשות את המעשה האולטימטיבי, ללכת עד הסוף בהגנה העצמית. אתה מפקד מקדימה על המשלוחים, עוזר באמצע למי שמתקשה. רעיון של מולי שתישאר במרכז כדי לוודא שהכל הולך טוב ושתוכל לעזור למי שצריך עזרה מקבל אהדה, ואתה מוצא את עצמך עוזר לגרור דברים. סאמיר ודניאל מצטרפים לעבודה- מי צריך מישהו ששומר כשאתם יכולים לדפוק בדלת ולהוציא אנשים מהבתים שלהם מרוב פחד?

"המצב גם ככה גרוע מספיק, אם לא נדאג אחד לשני מי כן?" וזה לא כאילו שרודולף לא שימושי, "מצאתי חזיר בר, הם די נפוצים כי כבר ראיתי הרבה מהם ממקודם."

"לא לא לא" אני ממהר לומר "אני למדתי פעם קצת הוגרית ואני מנסה להיזכר" אני עונה לו באנגלית, אני אומר את זה כול כך מהר שאפשר לשמועה את המבטה שלי..

אני שולח את סאמיר ודניאל בחזרה לנפחייה, "אני מעדיף לעשות עוד סיבוב מאשר לאבד משהו בדרך, זה בסדר... תנוחו הרווחתם את זה.."

תוך כדי אני שוב פותח חלון צא'ט ושולח הזמנה לגילדה, ושמי שרוצה יכול להגיע לפונדק מאוחר יותר לראיונות

אני עוצרת את עצמי מלמחות, השגנו רק חזיר בר אחד מסכן בשביל כל המאמץ הזה. חייבת להיות דרך יותר יעילה לצוד, "נשמע טוב," אני אומרת ואנחנו מתחילים להתקדם לכיוון המתפרה. אולי להשתמש במלכודות? או שאוכל לנסות למצוא עדר ואז להשתמש במשהו שעושה נשק על טווח גדול כמו רימון או משהו.

ספגטיאלף- אתה מגלה שאתה הולך בדרך הלא נכונה- מערב במקום מזרח. התקדמות חזרה תיקח עוד זמן.

גור- גלגל לי כריזמה.

ליאור- סאמיר ודניאל חוזרים לנוח בחוסר רצון, אבל הם מסיימים את הנגלה שלהם קודם- הם הרימו את הקדרה והם לא רוצים שהיא תיסדק או משהו. בינתיים אתה רואה אישור הצטרפות מהחדש ההוא, אמיר.

בלובל- בדרככם אתם רואים שיירה של כחמישה אנשים שמעבירה דברים ממקום אחד לאחר. את מזהה שהם הישראלים (ליאור, אתה רואה את הילה).

הערה: הגענו להודעה ה10 מיליון שלנו! כבוד!

אני מביט בהילה, "הילה נכון?, יש לך ולחברים שלך תשובה בישבילנו?, אנחנו בדיוק מעבירים את הציוד החדש מהנפחייה לפונדק ונמשמח לקצת עזרה... והאמת, שאני רוצה להזמין מכם משהו... יש אפשרות שתתפרו לנו מדים לגילדה?"

אני שולח הודעה לאמיר - "הי, ראיתי שאישרת את ההזמנה, לפיכך אתה מוזמן להגיע בערב לראיון אישי בפונדק, לשם הכרת כישורך באופו מלא, וסיווג לקבוצה המתאימה בגילדה.

בברכה

ליאור- ראש גילדת עורבי הפלדה."

ספגטיאלף- אתה מניח שיש לך מספיק זמן להגיע מזרחה ולחזור עם אור סביר. זו שעת אחה"צ מוקדמת בניגוד להתחלת המשחק שהייתה ממש בבוקר, בקושי אחרי הזריחה, ועד עכשיו עברו שעתיים גג- הזמן פה מתקדם מהר יותר מבחיים האמיתיים. יש גם את ההודעה של ליאור שאתה יכול לענות אליה בקול.

ליאור- כאן אני כבר לא יכול לענות לך. זה תלוי בשחקנים האחרים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה