King Revange
פונדקאי ותיק
אין לי בעיה, שימו בספוילר, אבל אל תצטטו לי בלוקים. אולי יש לי קול אחד, אבל אני עצבני. ובטח שאני לא מנחה המשחק. אני פשוט שתלטן וגס רוח ולמדתי לעשות את זה בצורה ממלכתית. ונוח לי עם זה, ונראה שהאחרים אימצו את זה. הצבעת שנאה היא המצאה גאונית - הרעיון פשוט וקל להבנה. אתה מצביע לשחקנים שלדעתך דופקים את המשחק, טכנית.
לגבי המשפט הזה:
ולגבי שני אלה:
דארקמו,
זגזוג בהצבעות ושינוי תכוף שלהן הוא סממן מאפיונרי לעילא ולעילא. זה יוצר בלבול. בלבול טוב למאפיונרים [ועושה את המשחק משעמם ומתיש]. היחס להצבעה צריך להיות קצת יותר בוגר, לפחות אם אתה מבין שההצבעה שלך יכולה לדפוק את המשחק לעיירה. לכן, הצבעות אקראיות וכל מיני גלגולים מחדש, לאורך זמן, זה כמו להגיד "לא אכפת לי למי אני מצביע". ולטאוניז אמור להיות אכפת למי הם מצביעים. למאפיונרים - לא. אגב, היה קטע שבו הצבעת לי ומיד שינית הצבעה לעצמך. אפשר לראות את זה כקשר בין שנינו, לפחות בתחילת המשחק, ואז זה מחשיד גם אותי. אבל שיהיה. האווירה הכללית כאן היא במילא לטובת המאפיונרים [המון מגיבים, לחץ, הרבה הצבעות להרבה אנשים, חוסר סדר, מגיבים לא החלטיים]. מעבר לכך, אתה השתמשת פעם או פעמיים בFOSING, בהודעה הזו למשל [מצביע לשחקן אחד ומאשים שחקן אחר]. ולבסוף, משהו שמזכיר פליטת פה פרוידיאנית למדי. אני מקווה שלא הוצאתי אותה מהקשר אחר:
לגבי המשפט הזה:
הסבר?darkmo10 אמר/ה:ספירת הודעות במאפיה זה בונוס.
ולגבי שני אלה:
מה שאתה כנראה לא מבין הוא שמאפיונר טוב יכול להיות משתתף לא מוביל בדיון. או לורקר. או משתתף מוביל. או משתתף פעיל למחצה. או "החבר הכי טוב שלי". או כל ואריאציה אחרת של אינטרקציות בין שני בני אדם שאחד מהם הוא בוגד והשני תמים [מתוך הגדרתו]. אז לא, מאפיונר לא עובד על אופציות בינאריות.darkmo10 אמר/ה:לורקר=מזיק. יש לך טיעון נגד?
מוביל בדיון != מאפיונר, אבל הרבה פעמים המאפיונרים מבינים שאם הם ישתלטו על הדיון הם יוכלו 'להסיט' חצים מהמאפיה. לכן מאפיונר חכם משתלב בדיון טוב.
דארקמו,
זגזוג בהצבעות ושינוי תכוף שלהן הוא סממן מאפיונרי לעילא ולעילא. זה יוצר בלבול. בלבול טוב למאפיונרים [ועושה את המשחק משעמם ומתיש]. היחס להצבעה צריך להיות קצת יותר בוגר, לפחות אם אתה מבין שההצבעה שלך יכולה לדפוק את המשחק לעיירה. לכן, הצבעות אקראיות וכל מיני גלגולים מחדש, לאורך זמן, זה כמו להגיד "לא אכפת לי למי אני מצביע". ולטאוניז אמור להיות אכפת למי הם מצביעים. למאפיונרים - לא. אגב, היה קטע שבו הצבעת לי ומיד שינית הצבעה לעצמך. אפשר לראות את זה כקשר בין שנינו, לפחות בתחילת המשחק, ואז זה מחשיד גם אותי. אבל שיהיה. האווירה הכללית כאן היא במילא לטובת המאפיונרים [המון מגיבים, לחץ, הרבה הצבעות להרבה אנשים, חוסר סדר, מגיבים לא החלטיים]. מעבר לכך, אתה השתמשת פעם או פעמיים בFOSING, בהודעה הזו למשל [מצביע לשחקן אחד ומאשים שחקן אחר]. ולבסוף, משהו שמזכיר פליטת פה פרוידיאנית למדי. אני מקווה שלא הוצאתי אותה מהקשר אחר:
הבעיה הייתה כשאמרת "אנשים מפחדים לצאת בהאשמות סרק". למאפיונרים יש יותר מידע, ולכן הם נוטים לומר יותר אמת [!], על אף שהם משקרים הרבה. כמו למשל, מאפיונר יכול לקרוא בטעות למישהו "אזרח" בלי להוסיף הסתייגות כלשהי. פשוט להגיד "מכיוון שזה וזה הוא אזרח, אז X". לפי דוגמא אחרת, מאפיונר יודע שההאשמות שלו הן האשמות סרק, ולכן הוא אומר שמדובר בהאשמות סרק, בלי לשים לב שהוא מציין פרטים שרק הוא יודע. זה לא wifom. למאפיונרים באמת יש הרבה מידע, ואם אתם מכירים קצת ביון, אתם יודעים שמפעילי סוכנים לא רוצים לשמוע שמות של מקורות שהם לא בקשר ישיר איתם, מחשש שיפלטו בטעות משהו שיסגיר אותם. ככה באמת עובד המוח האנושי. אנחנו משתמשים במידע שיש לנו באופן חופשי.darkmo10 אמר/ה:אתם מבינים, אנשים פוחדים לצאת בהאשמות סרק, כי אז ישאלו אותם "למה אתה מאשים?"