• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה זומבית - עץ משחק (ניצחון למאפיה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בגלל שאני די בטוח שהסכמנו שנתעסק בנושאים אחד אחד ולא נעשה סלט מכול הנושאים אז אני אומר שהדיון על האמירה של דארקמו יהיה אחרי זה

כרגע- פייטן, נראה לי פשוט שהגזמת יותר מידי מההצבעה האקראית שלו- ואתה פשוט מתגונן יותר מידי, אני לא רואה שום משהו מחשיד בהודעה שלך, למעט זה שרשמת שבגלל שאתה שחקן חדש רוב הסיכויים שאתה לא מאפיונר- וככה ניסית להוריד ממך את החשד, לא בהצלחה מרובה- אני חייב לציין

הפייטן-אבל למה להצביע לו דווקא? יש לכך 3 סיבות הגיוניות בשבילינו
1.טאוני גרוע וחדש[50 אחוז]
2.מאפיונר כושל שלא יודע מה לעשות ומחכה כבר ללילה[25 אחוז]
3.רופא\שוטר שאין לו הניסיון לשחק את המשחק של השוטר\רופא
אני יכול לתת לך טיפ אחד אל תגיד אני חדש רחמו עליי.[מניסיון] תמצא עובדות וראיות לכך שאדם משנה את ההתנגות\האמירה\התקיפה [בשלבים שונים של המשחק] אז תתקוף אותו אל תתקוף אותו בגלל שהוא הצביע לך.

עמיתפ0123 - אל תחשוש להגיב, האמת שאני אשמח לשמוע נאום חוצב להבות.
והאמת? נראה לי שאני מצליח בתוכנית המרושעת שלי - לפתח דיון מעניין.

אתם מבינים, אנשים פוחדים לצאת בהאשמות סרק, כי אז ישאלו אותם "למה אתה מאשים?"

אז אני מוכן להאשים בכיף - ולא אכפת לי שישאלו אותי. זה רק מעורר דיון.

למעשה אני יותר מאשמח אם מישהו יכתוב לי הודעה מפורטת ביום השלישי של למה אני אשם - זה יתן לי להסביר למה אני לא ולמה עשיתי את זה, ולהציג את ההאשמות שלי.

וואו! הגישה שלי השתנתה ממשחק בשביל ניצחון למשחק בשביל דיון ועניין. השיחות לפני המשחק השפיעו עלי.

דינר - אז הוא אומר OMGUS - זה דווקא די הגיוני ביום הראשון. הוא שחקן חדש, והוא לא יודע איך שחקן מאפיה ממוצע מתנהג - וזה טוב, ככה הוא פחות צפוי ויהיה יותר מעניין. אבל תמשיך לשים עליו עין.
מודי אמר/ה:
כוננות מתמדת!

דינרבלו אמר/ה:

1. הוא לא כזה גרוע, הוא מנמק את עצמו ומגיב. במאפיה הראשונה שלי אני הייתי גרוע, הוא לא.
2. למה הוא 25% מאפיונר? הוא רק 8.33333..... מאפיונר, כמו כולם.
3. גם שוטר/רופא לא מיומן עדיין יכול לתרום לעיירה.

דארקמו:"תמשיך לשים עליו עין- כל הכבוד". מי לא שם עליו עין. מי לא שם ל כל אחד עין?

מצב הצבעות:

עמית 2 (גאלאן, דארקמו)
דארקמו 1 (קינג)
טייגר 1 (נקסטורל)
אלדרין 2 (העוג הברברי, הפייטן מסולאס)
טומאץ' 1 (טייגר)
הפייטן מסולאס 1 (אלדרין)
דינרבלו 1 (עמית)
גאלאן 1 (טומאץ')
נקסטורל 1 (דארק סית')

צריך 6 ללינץ'.

לא הגבתי כי הייתי בחוג.
בקשר לפייטן, שימו לב שהוא לא אמר שהוא חדש ובגלל זה הוא עשה מהלך גרוע, זה מה ש 2MUCH אמר.
דארקמו, גם אם הסיבה שלך אמיתית, וזו הייתה המטרה שלך, וגם אם לא, זה נשמע כמו תירוץ, לכתוב שאתה משחק בשביל ליצור דיונים זה אולי נכון ואולי לא, אבל בשני המקרים זה גורם לך להיות חשוד, מכיוון שזה תירוץ לכל מהלך טיפשי שאתה עושה, ואתה שמת את הנימוק הזה שהאשימו אותך, במקום לכתוב אותו בתחילת המשחק, או בעץ הרשמה, מה שגורם למהלך רק להחשיד אותך יותר, ולכן אתה, כרגע, החשוד העיקרי שלי.

amitf0123 אמר/ה:
.
בקשר לפייטן, שימו לב שהוא לא אמר שהוא חדש ובגלל זה הוא עשה מהלך גרוע

מה? למה הוא צריך לומר שהוא חדש ואיך זה קשור לזה שהוא עשה מהלך גרוע. אתם מתדיינים על מהלך סתמי של הפייטן שנבע מטעות סתמית, לא חשובה וגם לא כל כך מעניינת.

לעזאזל, הדיון נפסק. דארקמו, לגבי ההודעה הזאת
darkmo10 אמר/ה:
גאלאן אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
גאלאן,למה היום הראשון הכי משנה?
(ברצינות,לא בציניות)
(אני כותב את ההודעה הזאת עייף. קח בערבון מוגבל כל מה שרשום כאן, אולי אחר כך אני אקרא את זה שוב ואראה שהכל שטויות, אבל נכון לזמן כתיבת ההודעה זה נשמע נורא הגיוני.)
ביום הראשון אנחנו לא יודעים כלום. אנחנו יכולים ללמוד קצת מהלילה הראשון, אבל המידע הזה מתבסס בעיקר על החלטת המאפיונרים ולא על מה שאנחנו רוצים לגלות- ולכן במהלך היום הראשון אנחנו נלמד הרבה דברים, פשוט כי אנחנו חייבים ללמוד הרבה דברים. אין ספק שלא יהיה לינץ' עד שיהיה מושג כללי של מה קורה, כי אנחנו לא רוצים לגמור את היום בלי לצאת עם מידע. במילים אחרות, אנחנו יכולים להבטיח שנקבל מספיק מידע ביום הראשון בשביל שניתן למאפיונרים להרוג מישהו. ויש עוד משהו- אנחנו לא חושבים שום דבר על אף אחד עד סוף היום.
אי אפשר ללמוד בלי לחשוב - ולכן חושבים בעירבון מוגבל, בלי להיצמד לשום פרט, מדגישים פרטים שנראים לך חשובים ואם אתה במקרה מאפיונר (אני מקווה שאתה לא, כי אז אני יריתי לכיוון הלא נכון - ונכון לעכשיו אין לי סיבה לחשוד בך) אתה מנסה להסיט ממך את האש.

גם בהמשך חושבים בעירבון מוגבל, ולא מקבעים את המחשבות על אף אחד - אבל לא נמנעים מהאשמות סרק ובדיחות על האוואטר של המנחה. (טוב נו, רק האשמות סרק. תשכח מההערה על האוואטר)

גאלאן - בדרך כלל מאפיונרים זהירים יותר...
ואני אומר בדרך כלל, כי אין לי שום דרך להוכיח כלום.

אלדרין - עכשיו יום, כשרוי יגיד יגיע הלילה.

אפשר הסבר? לא ממש ברור לי מה אתה אומר פה

פייטן- מה שאתה אומר בעצם זה "נקסטורל הוא מאפיונר מרושע שקופץ על ההזדמנות להאשים אזרח נוב תמים כמוני" ואני מצטער לומר לך אבל אף אחד לא מאמין לך, וזה מחשיד יותר ממני שמנסה לעורר דיון, ומצליח בכך.

נקסטורל אמר/ה:
פייטן- מה שאתה אומר בעצם זה "נקסטורל הוא מאפיונר מרושע שקופץ על ההזדמנות להאשים אזרח נוב תמים כמוני" ואני מצטער לומר לך אבל אף אחד לא מאמין לך, וזה מחשיד יותר ממני שמנסה לעורר דיון, ומצליח בכך.
למה הגבת את ההודעה הזאת, בעצם?

כיוון שקראתי מספר הודעות שפספסתי וגיליתי מספר האשמות מחשידות עלי, ובנוסף לשאר הודעותיו) "מצטער שאני שואל אני פשוט חדש וכו' "( זה מאוד מחשיד ונראה לי כמו ניסיון להטיל את האשמה והחשדות עלי, כמו שהוא אומר שאני עושה לו

נקסטורל- זה לא מחשיד. אאז״נ אתה תקפת והוא התגונן ואיזה דרך יותר טובה להתגונן מאשר לתקוף את הצד השני? ההגנה הכי טובה היא התקפה. הוא תקף אותך ולכן אתה ״חושד״ בו? מה מחשיד בו בעצם?
״מצטער שאני שואל אני פשוט חדש״ זה של אלרדין לא של הפייטן.

Dark sith אמר/ה:
דינרבלו אמר/ה:

1. הוא לא כזה גרוע, הוא מנמק את עצמו ומגיב. במאפיה הראשונה שלי אני הייתי גרוע, הוא לא.

דארקמו:"תמשיך לשים עליו עין- כל הכבוד". מי לא שם עליו עין. מי לא שם ל כל אחד עין?
לא אמרתי כל הכבוד. רק הוספתי את המובן מאליו - זה שהוא מתנהג בצורה הגיונית לא אומר שהוא לא יכול להיות מאפיונר. לכן, כרגע אין על מה לתפוס אותו, אבל לא להסס לתפוס אותו על דברים בהמשך.

גאלאן אמר/ה:
darkmo10 אמר/ה:
גאלאן אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
(ברצינות,לא בציניות)
(אני כותב את ההודעה הזאת עייף. קח בערבון מוגבל כל מה שרשום כאן, אולי אחר כך אני אקרא את זה שוב ואראה שהכל שטויות, אבל נכון לזמן כתיבת ההודעה זה נשמע נורא הגיוני.)
ביום הראשון אנחנו לא יודעים כלום. אנחנו יכולים ללמוד קצת מהלילה הראשון, אבל המידע הזה מתבסס בעיקר על החלטת המאפיונרים ולא על מה שאנחנו רוצים לגלות- ולכן במהלך היום הראשון אנחנו נלמד הרבה דברים, פשוט כי אנחנו חייבים ללמוד הרבה דברים. אין ספק שלא יהיה לינץ' עד שיהיה מושג כללי של מה קורה, כי אנחנו לא רוצים לגמור את היום בלי לצאת עם מידע. במילים אחרות, אנחנו יכולים להבטיח שנקבל מספיק מידע ביום הראשון בשביל שניתן למאפיונרים להרוג מישהו. ויש עוד משהו- אנחנו לא חושבים שום דבר על אף אחד עד סוף היום.
אי אפשר ללמוד בלי לחשוב - ולכן חושבים בעירבון מוגבל, בלי להיצמד לשום פרט, מדגישים פרטים שנראים לך חשובים ואם אתה במקרה מאפיונר (אני מקווה שאתה לא, כי אז אני יריתי לכיוון הלא נכון - ונכון לעכשיו אין לי סיבה לחשוד בך) אתה מנסה להסיט ממך את האש.

גם בהמשך חושבים בעירבון מוגבל, ולא מקבעים את המחשבות על אף אחד - אבל לא נמנעים מהאשמות סרק ובדיחות על האוואטר של המנחה. (טוב נו, רק האשמות סרק. תשכח מההערה על האוואטר)

אמרתי שהיא אפשר ללמוד על אף אחד בלי לחשוב על אף אחד - אבל צריך לחשוב בעירבון מוגבל.
בקשר ל-
ואם אתה במקרה מאפיונר (אני מקווה שאתה לא, כי אז אני יריתי לכיוון הלא נכון - ונכון לעכשיו אין לי סיבה לחשוד בך)
דיברתי לפייטן שדיברת עליו, ואם עמית לא מאפיונר אז יריתי לכיוון הלא נכון. לא שאני בונה על זה שהוא מאפיונר, אבל אם הוא מאפיונר יש לי הרגשה שזה לא עם הפייטן ההוא. לפחות כרגע.

אבל כמו שאמרתי - לחשוב בעירבון מוגבל. אם אחד מהם מאפיונר/טאוני זה לא בהכרח אומר משהו על השני.

ד"א, המשפטים האחרונים של עמית פחות נשמעים לי כמו 'המאפיונר החכם' אז מבטל הצבעה

Dark sith אמר/ה:
נקסטורל- זה לא מחשיד. אאז״נ אתה תקפת והוא התגונן ואיזה דרך יותר טובה להתגונן מאשר לתקוף את הצד השני? ההגנה הכי טובה היא התקפה. הוא תקף אותך ולכן אתה ״חושד״ בו? מה מחשיד בו בעצם?
״מצטער שאני שואל אני פשוט חדש״ זה של אלרדין לא של הפייטן.
הממ לא. ההגנה הכי טובה היא הגנה. תזכרו, המטרה במאפיה היא שהעיירה תנצח, לא שאתה תנצח. תנו נימוקים אמיתיים, אל תתקפו :?

אבל עם כולם מהססים לירות אף אחד לא ירה...
ואז נסיים את היום הראשון כשאף אחד לא יודע כלום כי לאף אחד לא היה האומץ להאשים.

גאלאן - אני רוצה הסבר מה זה נימוק אמיתי - הרי גם זומבים וגם טאוניז יכולים לעשות טעויות. אי אפשר באמת להוכיח אלא אם כן אתה שוטר.

darkmo10 אמר/ה:
Dark sith אמר/ה:
דינרבלו אמר/ה:

לא אמרתי כל הכבוד. רק הוספתי את המובן מאליו - זה שהוא מתנהג בצורה הגיונית לא אומר שהוא לא יכול להיות מאפיונר. לכן, כרגע אין על מה לתפוס אותו, אבל לא להסס לתפוס אותו על דברים בהמשך.

גאלאן אמר/ה:
darkmo10 אמר/ה:
גאלאן אמר/ה:
אלדרין אמר/ה:
(ברצינות,לא בציניות)

אמרתי שהיא אפשר ללמוד על אף אחד בלי לחשוב על אף אחד - אבל צריך לחשוב בעירבון מוגבל.
בקשר ל-
ואם אתה במקרה מאפיונר (אני מקווה שאתה לא, כי אז אני יריתי לכיוון הלא נכון - ונכון לעכשיו אין לי סיבה לחשוד בך)
דיברתי לפייטן שדיברת עליו, ואם עמית לא מאפיונר אז יריתי לכיוון הלא נכון. לא שאני בונה על זה שהוא מאפיונר, אבל אם הוא מאפיונר יש לי הרגשה שזה לא עם הפייטן ההוא. לפחות כרגע.

אבל כמו שאמרתי - לחשוב בעירבון מוגבל. אם אחד מהם מאפיונר/טאוני זה לא בהכרח אומר משהו על השני.

ד"א, המשפטים האחרונים של עמית פחות נשמעים לי כמו 'המאפיונר החכם' אז מבטל הצבעה

סליחה, אבל ההודעה הזאת מזעזעת אותי. למה לעזאזל "מאפיונר חכם" זה טיעון? מה זה הwifom המטורף הזה? שחקן חכם =! מאפיונר. נקודה. זה לא טיעון לכאן או לכאן. אני אקרא שוב את שאר ההודעה שלך אחרי שאני אוודא שאתה מבין את זה

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה