• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה זומבית - עץ משחק (ניצחון למאפיה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
King Revange - אתה יכול להגיד שהתגובה שלי לא אסתטית, לא נעימה לעין ומקשה על הקריאה וזהו. למה סתם לאיים? אתה מנסה ליצור תחושה לא נעימה סתם כי אתה יכול?

זגזוג בהצבעות ושינוי תכוף שלהן הוא סממן מאפיונרי לעילא ולעילא. זה יוצר בלבול. בלבול טוב למאפיונרים [ועושה את המשחק משעמם ומתיש]. היחס להצבעה צריך להיות קצת יותר בוגר, לפחות אם אתה מבין שההצבעה שלך יכולה לדפוק את המשחק לעיירה. אני קצת מופתע שאתה אומר את זה בתור אדם שתומך ב-Hate vote... לכן, הצבעות אקראיות וכל מיני גלגולים מחדש, לאורך זמן, זה כמו להגיד "לא אכפת לי למי אני מצביע". ולטאוניז אמור להיות אכפת למי הם מצביעים. למאפיונרים - לא.
[הערה באדום]
אני מסכים עם זה. אנשים כבר יודעים שקיימים טקטיקות. הטקטיקות העיקריות שדארקמו הציג כל כך קלות לגילוי שלא נראה לי שהן בכלל שוות ניסיון.
לעומת זאת, לדעתי, בלבול זאת טקטיקה מושלמת למאפיונר.

לגבי עניין הצבעים - לדעתי עדיף לצבוע בכחול כל אדם שאתה פונה אליו, לאו דווקא אם אתה מאשים אותו. נראה לי יותר יותר נוח. מה אתם חושבים?

darkmo10 - ציטוט השיחה שלך לוקה בחסר. אם משהו רוצה להתעמק בשיחה כדאי שיחזור לעמודים 7 ומעלה.

---
ד"א משהו יכול להסביר לי למה שינוי הצבעות תכוף מעלה חשד במשהו שהוא מאפיונר? ראיתי את הטענה הזאת הרבה נגד דארקמו ולא ברור לי למה. למרות שבכללי יש לי חשד כלשהו נגד דאקרמו.

tiger אמר/ה:
King Revange - אתה יכול להגיד שהתגובה שלי לא אסתטית, לא נעימה לעין ומקשה על הקריאה וזהו. למה סתם לאיים? אתה מנסה ליצור תחושה לא נעימה סתם כי אתה יכול?

זגזוג בהצבעות ושינוי תכוף שלהן הוא סממן מאפיונרי לעילא ולעילא. זה יוצר בלבול. בלבול טוב למאפיונרים [ועושה את המשחק משעמם ומתיש]. היחס להצבעה צריך להיות קצת יותר בוגר, לפחות אם אתה מבין שההצבעה שלך יכולה לדפוק את המשחק לעיירה. אני קצת מופתע שאתה אומר את זה בתור אדם שתומך ב-Hate vote... לכן, הצבעות אקראיות וכל מיני גלגולים מחדש, לאורך זמן, זה כמו להגיד "לא אכפת לי למי אני מצביע". ולטאוניז אמור להיות אכפת למי הם מצביעים. למאפיונרים - לא.
[הערה באדום]
אני מסכים עם זה. אנשים כבר יודעים שקיימים טקטיקות. הטקטיקות העיקריות שדארקמו הציג כל כך קלות לגילוי שלא נראה לי שהן בכלל שוות ניסיון.
לעומת זאת, לדעתי, בלבול זאת טקטיקה מושלמת למאפיונר.

לגבי עניין הצבעים - לדעתי עדיף לצבוע בכחול כל אדם שאתה פונה אליו, לאו דווקא אם אתה מאשים אותו. נראה לי יותר יותר נוח. מה אתם חושבים?

darkmo10 - ציטוט השיחה שלך לוקה בחסר. אם משהו רוצה להתעמק בשיחה כדאי שיחזור לעמודים 7 ומעלה.

---
ד"א משהו יכול להסביר לי למה שינוי הצבעות תכוף מעלה חשד במשהו שהוא מאפיונר? ראיתי את הטענה הזאת הרבה נגד דארקמו ולא ברור לי למה. למרות שבכללי יש לי חשד כלשהו נגד דאקרמו.

אני אסביר למה לא מדברים על טקטיקות- זה לא מה שאנחנו אומרים, זה מה שאנחנו לא אומרים. אני בטוח שהמאפיונרים מכירים את כל הטקטיקות שנציג. אבל מה לגבי זאת ששכחנו ממנה? עכשיו סיפרנו לכלללל המאפיונרים שאנחנו לא חשבנו על הטקטיקה הזאת, וככה עזרנו להם

גאלאן - כבר ראיתי שכתבת הודעה כזאת בעמודים הראשונים וזה נשמע מאוד הגיוני.
מה דעתך בעניין

tiger אמר/ה:
גאלאן - כבר ראיתי שכתבת הודעה כזאת בעמודים הראשונים וזה נשמע מאוד הגיוני.
מה דעתך בעניין
+1

מה זה משנה.

tiger אמר/ה:
יוצר בלבול. מראה חוסר החלטיות ו/או חוסר אכפתיות כלפי מושא ההצבעה. מקשה לעקוב אחר השחקן.

ויותר חשוב- זה מרגיש כאילו הוא מחפש כל פעם מישהו אחר בשביל שפעם אחת הוא יהיה משכנע מספיק ללינץ'. אנשים חושבים שאני אומר שטויות בנוגע למאפיונר חכם? טוב, כולם שונאים לורקרים. בואו נהרוג לורקר!

darkmo10 אמר/ה:
2. אנחנו בונים סיפור ביחד? אתה מנסה לרמוז לי שאני איתך במאפיה? אני מניח שאם זה היה המצב הייתי יודע את זה (ועל הדרך הייתי יודע גם שאני מאפיונר).

מה? גם אם אתה מאפיונר אתה לא אומר לכולם "אני מאפיונר", אף אחד לא אומר את התפקיד שלו. אם שניכם מאפיונרים אין כאן שום עניין של רמיזה. תסביר לי את זה.

טוב, זה פשוט - דיון מושתל - אם מישהו יתפס לסיפור הזה שאנחנו 'בונים סיפור' ביחד ויתברר שהוא מאפיה, אני הבא בתור.
ולכן, אם הוא מאפיונר ומישהו יחליט להיתפס לזה, הלך עלי והסיכויים של העיירה ירדו ב-3 אזרחים. 3 תמורת 1 זה לא עסקה טובה.אלא אם כן אתה בצד של האחד.

darkmo10 אמר/ה:
עוג - אני לא מבין אותך. רגע אחד מנסה לחפות עלי - "למה אתה מסתכל רק עליו?" ודקה אחרי, הודעה אחרי, אתה מאשים אותי. עוג, חביבי, מה נסגר?
פשוט- הגבתי לדינרבלו (נראה לי, לא בדקתי אם הגבתי לו את זה או שהגבתי את זה למישהו אחר) שלא יסתכל רק עליך, כי אנחנו ממוקדים בך כרגע, ויכול להיות שמאפיונרים אחרים מבצעים טעויות ממש מתחת לאף שלנו ואנחנו לא רואים מהמיקוד

צריך תמיד להיות עם עין פתוחה

וההאשמה עליך- זה בשבילך, אני חושד בך יותר מכול המשתתפים כאן אך אני לא רוצה לקפוץ למסקנות נמהרות

מצביע דארקמו
דארקמו, אתה משתמש יותר מדי ב"אם אני מאפיונר", ונחש מה, זה גורם לאנשים לחשוב שאתה מאפיונר, בקשר להצבעה שלי, זה בגלל כל הדברים שכבר האשימו אותך בהם(הצבעות תכופות, האשמת אנשים עקיפה, וכו), וחוץ מזה לא יכול לצאת מזה משהו רע, אם אתה מאפיונר, אחלה, אם אתה אזרח, אתה מושך יותר מדי צומת לב, וגורם לנו להתעלם מהמאפיונרים האמיתיים.

אתה בטוח שזה רעיון טוב, עמיתפ? אני לא חושב.
אתה מצביע לו בגלל הודעת שלוש שורות בלי דיון כלשהו בינכם בכמה הודעות לפני זה. חוץ מזה, אני לא מסכים אתך לגבי זה: ה
amitf0123 אמר/ה:

וחוץ מזה לא יכול לצאת מזה משהו רע, אם אתה מאפיונר, אחלה, אם אתה אזרח, אתה מושך יותר מדי צומת לב, וגורם לנו להתעלם מהמאפיונרים האמיתיים.

יכול לצאת מזה רע. ועוד איך.
אם אנחנו נצביע ״על עיוור״ כמו שאתה מציע, סטטיסטית נפסיד ברוב הפעמים. יש 2-3 (לא זוכר בדיוק) מאפיונרים מתוך תריסר אנשים, אז ההסתברות גבוהה יותר לתפוס איש עיירה ממאפיונר.

אני גם לא מבין את הטענה הזו שלפיה אם נתמקד במשהו אחד נפספס את האחרים. מאפיה לא ממש קורה בזמן אמת ויש זמן לחשוב ולעבד את העניינים מכמה כיוונים.

טוב טוב, אחרי שהצלחתי סוף סוף לסיים (כמעט!) את השיעורים, ועברתי את הימים הבעייתיים של הטיולים, אני חוזר להגיב בכל המרץ.

דארקמו- אני באמת מתחיל לחשוד בך. "אני מניח שאם זה היה המצב הייתי יודע את זה (ועל הדרך הייתי יודע גם שאני מאפיונר)." בדיוק מה שלא אומרים במאפיה, אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר ישירות- אתה חשוד, לפחות בעיני. וכל הקטע הזה עם ה"דיון מושתל" גם די מחשיד. ושלא נדבר על שינוי ההצבעות המהיר. על תאמר שזה היה "רק בגלל הדדליין :roll: " כי כבר שינית הצבעות ממש בהתחלת המשחק, על הרגע הראשון.

מצביע דארקמו10

אם כבר יש דדליין אז לבחור את הכי חשוד.

אמרתי שאני מצביע לו מכמה סיבות, לא רק זו, יש גם את ההצבעות המתחלפות, ההאשמת אנשים שהם מאפיונרים בצורה עקיפה, זה שהוא אומר רבות "אם אני מאפיונר", הגזמה בקשר ללורקריות, וחזרה על עצמו, התירוצים העלובים של ההאשמות(המאפיונר החכם לדוגמה).
אני לא חושב שהוא מאפיונר, אני חושב שהוא חשוד, מאוד, חוץ מזה, היום הראשון צריך להיגמר מתישהו, ואנחנו מתעסקים בו כבר שבוע שלם, אז הצבעתי לראש רשימת החשודים שלי, דארקמו.

amitf0123 אמר/ה:
אמרתי שאני מצביע לו מכמה סיבות, לא רק זו, יש גם את ההצבעות המתחלפות, ההאשמת אנשים שהם מאפיונרים בצורה עקיפה, זה שהוא אומר רבות "אם אני מאפיונר", הגזמה בקשר ללורקריות, וחזרה על עצמו, התירוצים העלובים של ההאשמות(המאפיונר החכם לדוגמה).
אני לא חושב שהוא מאפיונר, אני חושב שהוא חשוד, מאוד, חוץ מזה, היום הראשון צריך להיגמר מתישהו, ואנחנו מתעסקים בו כבר שבוע שלם, אז הצבעתי לראש רשימת החשודים שלי, דארקמו.
ME TOO בנוסף לסיבות שהזכרתי בהודעה שלי

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה