King Revange - אתה יכול להגיד שהתגובה שלי לא אסתטית, לא נעימה לעין ומקשה על הקריאה וזהו. למה סתם לאיים? אתה מנסה ליצור תחושה לא נעימה סתם כי אתה יכול?
[הערה באדום]
אני מסכים עם זה. אנשים כבר יודעים שקיימים טקטיקות. הטקטיקות העיקריות שדארקמו הציג כל כך קלות לגילוי שלא נראה לי שהן בכלל שוות ניסיון.
לעומת זאת, לדעתי, בלבול זאת טקטיקה מושלמת למאפיונר.
לגבי עניין הצבעים - לדעתי עדיף לצבוע בכחול כל אדם שאתה פונה אליו, לאו דווקא אם אתה מאשים אותו. נראה לי יותר יותר נוח. מה אתם חושבים?
darkmo10 - ציטוט השיחה שלך לוקה בחסר. אם משהו רוצה להתעמק בשיחה כדאי שיחזור לעמודים 7 ומעלה.
---
ד"א משהו יכול להסביר לי למה שינוי הצבעות תכוף מעלה חשד במשהו שהוא מאפיונר? ראיתי את הטענה הזאת הרבה נגד דארקמו ולא ברור לי למה. למרות שבכללי יש לי חשד כלשהו נגד דאקרמו.
זגזוג בהצבעות ושינוי תכוף שלהן הוא סממן מאפיונרי לעילא ולעילא. זה יוצר בלבול. בלבול טוב למאפיונרים [ועושה את המשחק משעמם ומתיש]. היחס להצבעה צריך להיות קצת יותר בוגר, לפחות אם אתה מבין שההצבעה שלך יכולה לדפוק את המשחק לעיירה. אני קצת מופתע שאתה אומר את זה בתור אדם שתומך ב-Hate vote... לכן, הצבעות אקראיות וכל מיני גלגולים מחדש, לאורך זמן, זה כמו להגיד "לא אכפת לי למי אני מצביע". ולטאוניז אמור להיות אכפת למי הם מצביעים. למאפיונרים - לא.
אני מסכים עם זה. אנשים כבר יודעים שקיימים טקטיקות. הטקטיקות העיקריות שדארקמו הציג כל כך קלות לגילוי שלא נראה לי שהן בכלל שוות ניסיון.
לעומת זאת, לדעתי, בלבול זאת טקטיקה מושלמת למאפיונר.
לגבי עניין הצבעים - לדעתי עדיף לצבוע בכחול כל אדם שאתה פונה אליו, לאו דווקא אם אתה מאשים אותו. נראה לי יותר יותר נוח. מה אתם חושבים?
darkmo10 - ציטוט השיחה שלך לוקה בחסר. אם משהו רוצה להתעמק בשיחה כדאי שיחזור לעמודים 7 ומעלה.
---
ד"א משהו יכול להסביר לי למה שינוי הצבעות תכוף מעלה חשד במשהו שהוא מאפיונר? ראיתי את הטענה הזאת הרבה נגד דארקמו ולא ברור לי למה. למרות שבכללי יש לי חשד כלשהו נגד דאקרמו.