• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

"טוב ספייק, נשלח לחבר שלך את התוכניות מחר. ונדבר." הבחורה מנופפת לך לשלום, והשלושה חוזרים לשיחה שלהם כאילו ספייק לא שם.

מאוחר יותר באותו היום, סואל מקבל הודעה למכשיר שלו: 🐀. אמוטיקון יחיד של עכברוש, מגיע ממספר חסוי.
למחרת, הודעה נוספת מגיעה. קובץ מוצפן.

כמה שעות לפני שההודעה השנייה מתקבלת, רשימת הקרבות מתעדכנת, והקרב של מחרת מתווסף אליה. סרנגארי כנגד SiO. תמונות מתווספות לה הפעם- תמונה של סרנגארי שסואל בחר, מול תמונה של אנדרואיד צעיר. כלומר, הוא נראה צעיר- גופו בעל הפרופורציות של ילד אנושי- למרות שלא ניתן לדעת מהו גילו האמיתי.
אף מידע נוסף לא מופיע. לא סגנון לחימה מועדף, אפילו לא גובה ומשקל. הזירה מעדיפה לשמור על דברים כאלה בסוד עד לרגע הקרב עצמו.

סואל לא מוריד את הקובץ, יותר מידי דברים שיכולים להיכשל ואין לו את הכוח והרצון לנהל עכשיו בדיקות בסביבת מעבדה, הדבר האחרון שחסר לו הוא עוד קבוצה של אנשים על הגב שלו, בעיקר שהקבוצה הזו והקבוצה השנייה לא מתות אחת על השניה, והקבוצה השלישית עוד פחות.

הוא יזכור את הקובץ הזה אם דברים לא ילכו כמו שצריך, זה עוד יום שסואל מבלה בחדר שלו ובמטבח לסירוגין, בשלב מוקדם של היום הוא החליט שהוא צריך קצת תמריצים והשתלט על מערכת השמע של הספינה, משמיע בלופים את אותו השיר עד שימאס לו.

הוא שונא לעבוד בצורה הזו, אבל לא מתחשק לו להשאיר עקבות הפעם, זו פריצה שהמטרה שלה יותר טקטית מאשר להביע מסר, ולכן לא תהיה חותמת של אייג'קס על הפריצה הקרובה. הוא ישתמש בשני מחשבים וינסה לגרום לכך שיהיה קשה יותר לאתר אותו אחרי זה. בשלב הזה הוא מבין שאין לו מספיק מסטיקים בשביל זה והוא מתחיל ללעוס כל דבר שהוא מצליח להשיג, ושוקל מעט לעשן.

כך או כך, בשלב הראשון סואל מנסה להבין מי אחראי על תיקונים של מערכת החשמל בעיר, בשלב השני הוא ינסה לבדוק האם הגורם הזה פעל באיזור של הזירה, ואם כן הוא ינסה לאתר את המקום הספציפי שבו הוא עבד ואת רשת החשמל המקומית, זה יהיה מסובך יותר מפשוט לנסות להשיג את תוכניות החשמל של העיר, אבל ככה הוא לא יפול על תיקוני חשמל פיראטים שנעשו במקום.

META
שימוש בכלי פצחונת, 17+7=24 סה"כ.

לאחר שסיים לאטום את המוקש כנגד מים, סרנגארי נותן לעצמו לנשום לרווחה. אחת הדרכים המביכות ביותר למות היו בזמן יצירת חומרי-נפץ, והוא לא התכוון להרחיב את הרשימה הזו עם שמו. מבחינתו, ההכנות שלו נגמרו לעת עתה... עד שמכשיר הקשר שלו מצפצף, ומציג את החדשות האחרונות אליהן נרשם לקבל עדכונים: רשימת המתחרים לתחרות הקרובה, ומי יהיה נגדו בקרב. לא היה לו הרבה ידע אודות אנדרואידים, אך ממה שהוא הבין לא היה הרבה לדעת במיוחד.

מחצית מהיום הבא הוא בילה בחדרו, מחפש שידורים של תחרויות שהיו על מנת לדעת לאיזו זירה הוא נכנס ומה מצפה לו בפנים, ואת החצי השני הוא מקדיש להכנה עצמית. הוא לא היה מאמין אדוק של דאמוריטוש, אך הטקסים הושחזו על ידיו מילדותו, עם סיפורים אינספור כיצד לוחמים אדוקים מצאו ניצחון היכן שלא היה, וכיצד נשקים נוטים לעזוב את ידיהם של כופרים.

בסוף היום, בלילה שלפני התחרות, הוא השאיר את המוקש והשלט-רחוק (עם הבטיחות מופעלת!!) על סף דלתו של סואל, ביחד עם רשימה קצרה של מפרט טכני, כמו טווח הפעילות של השלט, רדיוס הפיצוץ המצופה וכו'. נראה כי ההאקר שלהם היה עסוק בבינג' מוזיקלי ולכן הוא נמנע מלדפוק בדלת. כל אחד והטקסים הדתיים שלו.

זה משונה. סואל לא מצליח למצוא איזה גוף אחראי על תיקוני החשמל בעיר- או באיזור הזירה באופן ספציפי. למעשה, הוא לא מוצא אף גוף שמתקן דברים בעיר- לא בנייה, לא תשתיות, הוא אפילו לא מוצא גוף שאחראי על ניקיון העיר. ועדיין, העיר יחסית נקייה. יש בה דברים שבורים, אבל בקושי. שערי העיר עצמם, חלון שבור פה ושם, אבל השלטים כולם תקינים ושלמים. אפילו אלה שהוא זוכר שהיו פרוצים אתמול והציגו קללות וגסויות תוקנו, עם שלטים אחרים שנפרצו במקומם. הגרפיטי שצויר על פסלה של טיביק נעלם עם לילה, וכך גם ציורי גרפיטי אחרים באיזור.

על כן, הוא נאלץ להוריד את הקובץ המוצפן. לא בלי אמצעי הבטיחות המתאימים, כמובן. ולא לפני סריקה של הקובץ וניקוי שלו מוירוסים- הוא מצא בו וירוס אחד ספציפי, שהיה מאפשר לשולח הקובץ לאתר את המיקום שלו.
לפני שהוא מספיק לפתוח את הקובץ עצמו אבל אחרי שהוא מסיים לנקות אותו, הוא מקבל הודעה נוספת מאותו המספר.
מחר, מר 🧠.
תביא את ספייק איתך. 🤝 בשעה 3️⃣ 📌🗡️. איפה ש🐀🤝🐀 ב⏱️ הקודמת.
או במילים רגילות- מחר, מר מוח. תביא את ספייק איתך. פגישה בשעה 3 בדיוק. איפה שנפגשנו בפעם הקודמת.

שעה שלוש.
בדיוק כשהקרב של סרנגארי מתחיל.

עריכה אחרונה:
סואל מפלפל עיניים, הוא יתחיל לעשן בקצב הזה, או יקנה מפעל מסטיקים, הוא מכניס באגב לתקציב הספינה כמות משולשת של המסטיקים שלו, זה יופיע תחת שונות או משהו ואף אחד לא ישים לב שהוא נכנס למערכות של מארקס כדי לארגן את זה, בגג הוא יאשים את ספייק.
ועם בספייק עסקינן, המידע שהוא העביר כנראה יהיה יעיל, אבל סואל לא אוהב שהוא לא מסוגל להעריך את המחיר כמו שצריך, זה מרגיש לו מסוכן מידי ושהוא נכנס עכשיו למיטה חולה שחמושה בנשק אנטי חומר וכוונה כללית לבצע הרס תרבות כזה או אחר, לעזזאל הוא היה צריך להקשיב לאמא שלו ולהמשיך ללימודי רפואה או משהו באבשלום, זה היה חוסך לו הרבה בלאגנים.

בלית ברירה הוא מפעיל את מערכת הכריזה מהעמדה שלו. יש מעט שתיקה בזמן שהוא הוגה תוכנית, מה שקוטע את המוזקה שללא ספק כבר התחילה לחזור על עצמה, לבסוף הוא פולט בחוסר ביטחון קל. "טוב, שס, ספייק ונאגוזון, אני צריך עזרה, בואו לעמדה שלי, יהיה נחמד עם במהירות" הוא לא קורא לסרנגארי, בין היתר כי יש לבחור הגדול מספיק על הראש, אבל האמת היא שעדיף שלא יחשוב שמסתירים ממנו משהו, לא שעדיף שמישהו יחשוב ככה. לכן הוא מפעיל מחדש את הכריזה. "סרנגארי, כשאתה מוכן תקרא לי ונעבור שוב על הרייץ' ועל איך שאוכל לגבות אותך." הוא אומר, לא שהוא חושב שהחייל לא יצליח לבצע את זה, מדובר במשימה פשוטה יחסית וסרנגארי הראה שהוא בהחלט מסוגל לבצע יותר ממשימות פשוטות, אבל עדיף ללכת על בטוח.

הוא לא יכול להיעדר מהקרב של סרנגארי, הוא צריך לצפות בדברים שקורים שם ולנצל הזדמנויות, לצד העובדה שאולי נזקק לכיבוי אורות מקומי או דברים אחרים בסגנון, זה אומר שסואל חייב להיות פנוי בקרב של סרנגארי, או לפחות מסוגל לחלק את הקשב שלו, הפתרון הקלאסי ביותר הוא להגיע לפגישה עם החברים של ספייק כשהוא עם אוזנייה ואיינית פועלת על הזירה, ככה שהוא יצטרך לחלק את הקשב שלו שם. הבעיות:
1. יותר מידי דברים עלולים להשתבש
2. הייסק עלולים להחליט שהוא מפר את ההסכם או משהו ולפגוע בו
3. אם דברים ישתבשו שם, זה פוגע בסרנגארי ובמי שיהיה בזירה.

האפשרות השנייה היא לשלוח את ספייק עם איזה מכשיר קשר, זה ישמור על הזהות של סואל בצורה מספקת, אבל גם זה עלול להיגמר רע מאותן סיבות. לא, מישהו חייב להגיע עם ספייק, הוא חייב להיות טכנולוגי מספיק והוא חייב להיות מישהו שהם סומכים עליו, שס צריכה להיות בזירה, סרנגארי נלחם בזירה, זה משאיר רק את נאגזווזן. האפשרות הטובה ביותר שהוא ילך עם ספייק, יזדהה בתור סואל או אייג'קס או מר מוח או איך שלא ירצה, וסואל יהיה מחובר איתו באודיו, במקרה הגרוע ביותר סואל יוכל לזרוק מונחים טכנים ולהכויין את השיחה, במקרה הרע ביותר, סואל לא יוכל לשמוע מוזקיה בזמן שהוא פורץ לדברים.
מחיר כבד, אבל אין ברירה אמיתית.

לכן כשהשולשה יגיעו, סואל יציאה להם את האפשרות הזו, בתקווה שהיא תעבור דרך שס ושנאגזוון יסכים לדבר הזה.
סואל צריך לקבל העלאה.

אתם מתפצלים. שס, סואל וסרנגארי הולכים אל הזירה- מבנה גדול בשולי העיר, סמוך לחומות. זרקורים מאירים את הכניסה שלו, נעים קדימה ואחורה. זוג שלטים אלקטרוניים משני צדדי השערים מראים את תמונותיהם של שני המתחרים.

בינתיים, ספייק מוביל את נאגוזודון- לא לפני שהוא חומש במיקרופון ואוזנייה על ידי סואל- אל עבר סמטה אקראית למראה בעיר. מיכלית אשפה גדולה מפח עומדת בצמוד לאחר הקירות, פתוחה כעת. אחד האנשים שעוברים למעלה על גשרי המתכת שמהווים את הרחובות העליונים של העיר זורק פרי חצי אכול לתוכה, שפוגע בדופן המיכלית ומקפץ אל הרצפה ליד הרגליים שלכם.

התורים לא גדולים, לא מדובר בקרב מבוקש במיוחד- אבל אתם לא נאלצים אפילו לעמוד בהם. אחד הסדרנים בכניסה מבחין בכם ומסמן לכם להתקדם, כמה אצבעות בקהל מופנות לעבריכם כשאנשים נוספים מבחינים בכם, אבל הלחישות שלהם בינם ובין עצמם לא מפריעות לכם לעבור.
בפנים, אתם חולפים על פני דוכן מרצ'נדייז- הכולל מספר חולצות ומגבות עם תמונתו של האלוף הנוכחי, אותו אתם מקווים לפגוש- ומזנון שמציע נקניקיות ושתייה קלה במחירים מוגזמים לפני שאתם מגיעים אל חדר ההלבשה. לא מדובר בחדר גדול, יש בו ספסל עץ, לוקר מתכת ארוך יחיד, מתלה מגבות ומכונת מים.
"אתם מוזמנים לשבת, לדבר על טקטיקות ולהחליף בגדים. הקרב עצמו יתחיל עוד רבע שעה, אז עוד 5 דקות יבוא השופט ויעבור איתכם על החוקים, יסתכל על הציוד ועל כלי הנשק שבחרתם להביא, וכו' וכו'. מים יש פה, שירותים במסדרון שמאלה, יאדה יאדה יאדה. בהצלחה." הסדרן האנושי שהוביל אותכם אומר ועוזב, חוזר לעבודתו לפני שאחד מכם יכול לשאול שאלה. הכוונה ברורה- השאלות יצטרכו לחכות לשופט.

אתם מגיעים כמה דקות לפני הזמן הנקוב, והדקות הראשונות הן מורטות עצבים. מה הם רוצים ממכם? האם טעיתם בסמטה? האם אתם בסכנה?
כשהשעון מורה על 3 וקול כחכוך גרון נשמע מאחוריכם, אתם מסתובבים ורואים זוג יסוקים. אחד עם עיניים כחולות ואישונים בצורת חזיזי ברק, השנייה עם פרווה חומה שמנוקדת בכתמים לבנים, חיוך על פניה.
"יוו זה סקיטרמאנדר. שמעתי עליהם!" היא אומרת, לוקחת צעד לפני שהזנב של עיני-ברק מצליף בזנבה שלה, והיא נעצרת במקומה.
"מר מוח." עיני-ברק מהנהן לעבר נאגוזודון, ואז פונה לספייק. "ספייקי ספייקי ספייקי. קצת מהר, אני יודע. בדרך כלל טובות לוקח זמן לפרוע, אבל הרצנו עליך בדיקת רקע ומצאנו משהו מאוד מאוד מעניין. באמת, אני לא יודע למה לא הזכרת את זה בעצמך. אמרת שאתה טוב בלהוסיף שיפורים למנועים, אבל לא אמרת מה אתה עושה איתם אחר כך!"

נאגוזודון וספייק-
נאגוזודון לועס לו חמצוץ בזמן שהעין המכאנית שלו בוחנת את שני היסוקים. ביד נוספת הוא מחזיק חבילה של הממתק, שולף עוד אחד אחריי שהוא מסיים ולכרגע מחכה לתגובה של ספייק.

סואל ממתין לצד שס וסרנגארי וממתין לשופט, הוא ממהר להביא לשני האחרים כוס מים לפני שהוא יתשייב באחת הפינות בחדר ויפעיל את המחשב שלו, הוא ינסה לגלות מידע על היריב שלהם, מה הנשק שלו ומה הסגנון שלו. בשלב הזה הוא עוד לא משתמש בריץ', אבל הוא כן מחפש מקום לחבר אותו, אם קצת מזל הוא יוכל לנהל את רוב העניין מהשירותים או משהו מבלי למשוך תשומת לב.

שס טופחת על כתפיהם של סואל וסרנגארי ''עבודה טובה, חברים, אני מתרגשת לקראת הערב הזה - באתם בראש טוב וממש הפכתם אותו למשהו שאף צוות רגיל לא היה מסוגל לעשות'' היא לוחשת בקול מהוסה, ומביטה סביב.
''סואל, אני חושבת שכדאי שתתמקם באיזור מוסווה כבר עכשיו - ככל שפחות אנשים יכירו ויזהו אותך יהיה לך יותר חופש פעולה - ואני אהיה ה''אמרגנית'' של סרנאגרי'' היא מסמנת מרכאות כפולות באוויר ''ואוכל להיכנס לאיזורים מנהליים''

סרנגארי יוצר 2 מוקשים איוניים, 4 מוקשי fragmentation, ו-2 מוקשי פלזמה.

"את נראית לחוצה מדי, קפטן." סרנגארי אומר בקול רגוע ונינוח. כל ההכנות שלו הסתיימו בהצלחה, ושתי חבילות קטנות שהכין כעת שכבו בנוחות אצל סואל ואצל שס. מוקשים איוניים, לא מסוכנים במיוחד ליצורים בשר ודם, לעומת מכשירים ומכונות, אותם הם יכולים להרוס להרבה זמן. כל מה שאחד מהם היה צריך לעשות זה להוריד את נצרת הביטחון, להניח את המוקש ליד גנרטור ולהפעיל אותו בלחיצה על שלט רחוק ממרחק בטוח כדי שכל המערכת תקרוס. מספיק שאחד מהם יצליח.

ספייק מגיע בטישרט שרשום עליו Live Love Laugh מעל לשכפ"ץ, תיק גב שמכיל את הרימונים שלו, פאוץ עם כלי עבודה קטנים מסביב למותניים, משקפי שמש ורודים וכובע הקאובוי האייקוני. הוא גם מוצץ חמצוץ, ומסתכל על היסוקים האחרים. מתישהו הוא מפסיק ללעוס ואומר ביסוקית, "קראתם לי, אז באתי. הבאתי את החכם. מה עוד אתם רוצים?"

סואל ניגש לשירותים, מחפש בדרך שקע מתאים בשביל ה"ריץ' ", אבל לא מצליח להבחין בשום חיבור אינפוספירה באיזור. אם יהיה אחד, הוא כנראה יהיה באיזור המשרדים- היכן שיש מחשבים. לא בחדרי הלבשה.

כמה דקות לאחר שסואל הולך, מגיע השופט. בן אנוש עם עור אדמדם ושיער חום המוחלק לאחור, קעקוע של כוכב מעטר את צווארו, כמעט מוסתר על ידי צווארון החליפה המחויטת השחורה שלו.
"סרנגארי?" הוא מרים את מבטו מטאבלט, בוחן את שניכם. "ואת? המאמנת שלו?" הוא פונה לשס, משתהה עליה במבטו לרגע לפני שהוא ממשיך בדבריו.
"ברוכים הבאים לזירה על שם טיביק. עוד לא נלחמתם קודם, אז אעבור על כל החוקים. קסם מאושר, המצאות טכנולוגיות מאושרות, אתה מוזמן לקחת איתך איזה נשק שאתה רוצה, אבל יש הגבלה פשוטה. לך וליריב שלך מותר להשתמש בכל סיבוב רק בשלושה לחשים או נשקים שונים.
הקרב ימשיך עד עלפון או עד שאחד מכם ייצא מהזירה, בין אם מהצדדים או מלמטה.
יהיו שלושה סיבובים, כשהמנצח בלפחות שניים מהם יקבל את הניצחון בקרב. שאלות בינתיים?"

עיני ברק מחייך, "אתה לא יכול לנחש, ספייקי?" הוא אומר בשפת הסחר, "אתה נהג מירוצים! ומירוצי רחוב הם ה-דבר בעיר הזו. למה אתה חושב כולם מעדיפים ללכת למעלה על רשתות המתכת האלה? הרחובות הם סכנת נפשות!"
הבחורה מהנהנת מאחוריו, "עוד חצי שעה מתחיל מירוץ יותר חשוב מבדרך כלל, אחוקי. אחד משמעותי משהו משהו. לנצח בו? זה ייתן לנו קשרים שאנחנו צריכים. את אהדתה של איצ'יהירה-הונג, של הליגה הזהובה."
"חושב שאתה יכול לנצח בשבילנו, ספייקי?" עיני-ברק לוקח כמה צעדים זריזים קדימה עד שחוטמו כמעט נוגע בחוטמו של ספייק, "אתה לא צריך לעשות את זה לפי החוקים." הוא מחייך, "זה למה הזמנו גם את מר מוח. הוא בטח יוכל לעזור לך בזה, לטרפד קצת את האחרים בלי שהם יידעו... אתה יודע."

"תשמעו. אני השארתי את החיים האלו מאחור. ברחתי מאיפה שגרתי בו בגלל המרוצים האלו. הם הרגו את החבר הכי טוב שלי, והכניסו את אמא שלי לכלא. אבל איך הפתגם הולך? אתה מנקה לי את הפרווה, אני אנקה את שלך." ספייק אומר ביסוקית. הוא לא מסתיר את חוסר שביעות הרצון שלו, אבל משקפי השמש מסתירים את העיניים הכמעט-דומעות שלו. הוא נזכר במרוץ האחרון שלו- שנגמר במעצר של כל המשפחה שלו, במשפט של אמא שלו, ובביקורים בכלא שהוא ביקר אותה. היא אדם קשוח, אבל הכלא שובר את כולם, אפילו את החזקים. הוא לא יאמר להם לא. הוא חייב להם טובה, ואם הוא יאמר לא הוא כנראה יחטוף חרב לבטן או כדור לראש. הוא הולך לנהוג.

"אז, על מה אני נוהג?"

עריכה אחרונה:
סואל ממתין מעט במקום בו הוא נמצא, הוא מחכה לשמוע מישהו עובר ליד הדלת בה הוא נמצא בתקווה שזה השופט או משהו שיעבור שם. אחרי זה הוא ימהר לצאת החוצה ולנסות להגיע למשרדים, בתקווה ששם הוא ימצא מקום להכניס את הריץ'

סרנגארי לוקח נשימה עמוקה כאשר השופט מתקרב אליהם, אך השופט לא מחכה ומתחיל להסביר את החוקים ישר. נשמע פשוט, אך הוא כבר חשד שלא יהיה כל כך פשוט בזירה עצמה, לא עם האישור להשתמש בקסם וטכנולוגיה.
לא היו לו שאלות בזמן הזה, ולכן הוא הקשיב לשאלות של ש"ס, וחיכה לתשובות שיגיעו אליהן.

"כמה דקות לכל היותר. טיפול רפואי יסופק במקרה הצורך." השופט אומר ומסביר, "אך לא אם הצדדים מסוגלים להמשיך לסבב הבא בלעדיו. בין הסיבובים, אנחנו מצפים שתדברו על אסטרטגיות, תשתו, ותשתמשו בנוחיות, לא יותר."
"כמובן, אם את רוצה לצעוק לו עצות במהלך הקרב, זו הזכות שלך כמאמנת, ולא נעצור את זה. עוד משהו?" הוא שואל ומיד עונה לעצמו. "כן, ממשק עם הצוות האחר. מוגבל למה שיהיה בזירה, יש ל-SiO חדר הלבשה משלו. אם תרצו לדבר איתו אחרי הקרב, תנסו."

"בנוגע לקרב עצמו. הזירה היא פלטפורמה מוגבית. אם מישהו נופל ממנה, הוא יוצא מהסיבוב. הפלטפורמה עצמה עשויה מבלוקים רופפים, הם ייפלו אם מישהו יישאר באותו המקום יותר מדי זמן, וייקחו אותו איתם."
"ודבר אחרון," הוא אומר כשהוא מביט בסרנגארי, "אם אתה נכנס לאיזה שגעון-דם או משהו ורוצח את האויב שלך? אתה מפסיד אוטומטית ונדרש לשלם לו פיצויים די רציניים. תשלוט בעצמך."

חיוכים פורחים על פניהם המוארכות של היסוקים, והם מתחילים ללכת, מסמנים לשניכם לעקוב אחריהם. מובילים אותכם למחסן קטן ותמים למראה באחד הרחובות הסמוכים. בפנים מחכים מספר אופנועים שנראה שהורכבו מזבל, מחלקים של ספינות שהתרסקו או של רכבים הרוסים. יסוקי שלישי מחכה שם גם הוא, עובד על אחד מהאופנועים. הפרווה שלו שחורה לגמרי, וזוג משקפי מכונאים מחוברים לראשו. ספייק מזהה אותו כפיתום איתו הוא דיבר אתמול.

"לא נראים מבריק ספייקי, אני יודע. אבל הם מהירים ויעשו את העבודה. תבחר אחד ונזוז לתחילת המירוץ." עיני-ברק אומר, בעוד חברתו בוחנת את נאגוזודון.
"אז, מר מוח. חושב שאתה יכול לפרוץ לאופנועים של השאר בלי שיקלטו אותך?" היא שואלת, מרחרחת את הסקיטרמאנדר.

לאחר כמה דקות, סואל שומע קול צעדים מעבר לדלת- ולאחר מכן קול של דלת נפתחת ונסגרת, מכיוון חדר ההלבשה. נראה שהשופט נכנס לשם.

"כמה זמן יש לי עד המירוץ? אני אתקן אחד מהם. אני האחרון שיכול להתלונן על איכות של כלי רכב אבל אני מעדיף להיות בטוח שמה שיש לי מתחת למושב לא יתפרק באמצע דריפט. אפרופו דריפט, מה המהירות שאפשר להוציא מהם?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה