בחודש שעבר ציינתי זהמלחמה משמידה את מפגשי המשחקים שלי בזה אחר זה, אבל כן הצלחתי לשחק במשחק הלוח Pandemic Legacy: Season 0 (משחק הפריקוול) עם החבורה הקבועה לזה. אז אנחנו נכנסים לרבעון האחרון ואני מאמין שגם החודש נתקדם איזה חודשיים במשחק (לתוך ספטמבר–אוקטובר).
ועכשיו למשחקי התפקידים:
כשחקן
1. אררר!
פושטי ים הנחש מתכוננים לסוף העולם עצמו! בפברואר הגענו לשבט ענקים ידידותי(?) ויש פוליטיקת ענקים למכביר (פוליטיקה שבה מגלגלים בעיקר הצלות חוסן ובדיקת כוח). בחודש שעבר התפרצו כמה פולשים להטריל את הסעודה שלנו עם היארל, היארלה, והיארלקיד ("להטריל" במובן של לנסות לאכול כל מי שנמוך מ-5 מטרים) אבל הדפנו את המתקפה תוך שאנחנו למדים על התגובות של בני המלוכה השונים – מי עודד אותנו, מי עודד אותם, מי הפריע לאחרים לעזור לנו וכו'. בשבוע הבא נתקדם משם עכדיו כשאנחנו יודעים על מי לא לסמוך.
2. חזרנו לשחק את ערכת ההתחלה של פאת'פיינדר 2, אחרי ששני מפגשים הוקדשו למשימת צד משעשעת לא-רשמית עם ננסית מעצבנת ומבוך האשליות שלה ואז חודש וחצי בוטלו בגלל המלחמה. במפגש האחרון השבוע ירדנו לקומה השניה של המבוך, כך שלדעתי נותר לנו בקצב הזה רק עוד שני מפגשים לסיום. כמו כן, המנחה שילב כבר ארגז משלוח מפוקפק של סחורה מוברחת עם
המען: חוף חולות, מה שיוביל אותנו להמשיך למערכה "שבע הצרות של חוף-חולות".
פרויקטים
1. דרקוניקון בדרך! האח הידד! תודה רבה לכל מי שהגיש כבר משחק!
אם יש לכם רעיון למשחק תפקידים, אני זמין במרחק הודעה פרטית כדי לדסקס איתכם על כך!
אם אתם רוצים להריץ משחק אבל אין לכם זמן/מרגישים אבודים עם כתיבת תרחיש חד"פ, אני יכול לסייע גם בכך.
2. משהו משהו עולמות פראיים. על
עליית שרי הרונות אתם כבר יודעים, אבל צפו להכרזה מפורטת ומעניינת יותר מצד האיש הזקן בזמן הקרוב מאוד.