• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה תשחקו החודש? מאי 2026

פרויקטים
  • Cepheus Locomotive: שיטה ועולם פוסט-אפוקליפטיים עם מיקוד ברכבות! בייחוד רכבות משוריינות. השראה רבה מ-Metro, קצת רכבת הקרח, ולא מעט ממשחק מחשב צרפתי ישן בשם Transarctica (שמסתבר שיש לו רימייק!). רכבות זה כיף! זה מבוסס על מנוע קפאוס, על בסיס ה-SRD הישן של שיטת הנוסע, ויש הקבלות לנוסע, כולל סחר בין תחנות רכבת פוסט-אפוקליפטיות שבחלקן צריך לשלם עמלות לחברה (The Company) שמתחזקת את המסילות המסחריות, ואחרות מצריכות מהשחקנים לשכור צוות תיקונים ולרכוש קרון עבודה לתיקון מסילות עתיקות.
  • Old School Rockets: משחק OSR בחלל! לבקשת ציבור לקוחותיי. למעשה השיטה חצי מודרנית חצי OSR, אבל הניחוח הוא קלאסי.
  • טנטטיבית עולם מערכה לחו"כ בהשראת כנען בתקופת השופטים\רגע לפני המלוכה, עם ערי מדינה, שבטי גבעות (בהשראת אבותינו), ואימפריית לטאישים מדבריים (שסוגדים לאל השמש!) ששלטה בעבר אבל כבר רחוקה מגדולתה (בנוסח מצרים).
משחק
  • מרוצללים 5, משחק קוסם מריר-משהו וקצת דכאוני בשם קטב מרירי. האמת שמתחשק לי לשחק במקומו את "אדון חרדון" (או "גברת זיקית"?), ידעוני פיזי עם כמה מאפיינים "מחרידים" (מלשון חרדון) של קשקשים ואולי זנב מה-SURGE, שמתמחה בפריצה למבנים ובהתגנבות. אולי גם בהתנקשות. גנב מדופלם במקצועו IN WORLD. נחיה ונראה. בניית דמות אפקטיבית במרוצללים זה כאב ראש לא קטן. כרגע בכל אופן צוות רצי הצללים שלי
  • מו"ד 5, משחק גנב דם-דרקון בשם "ניב" (The Fang), טיפוס קרימינלי מפוקפק אך לא מרושע. מעוניין ברווחים ובכבוד. כרגע נאבקים בעכברנשים בביוב.
זומם להריץ
  • כנראה קמפיין חו"כ או מו"ד 5 כחלק מתוכנית "עמיתים" של סל שיקום שאני משתתף בה. הייתי אמור לתת pitch על זה היום, אבל אני בבית חולים אז הפגישה עם הרכז נדחתה.
עדכונים אישיים
  • מצב הבריאות שלי לא משהו. אחרי אפיזודה היפומאנית בינואר (יש לי ביפולר אז יש תקופות כאלו), קיבלתי החודש סחרחורות קשות והתגלגלתי לאשפוז במחלקה נוירולוגית. הכל בבירור. מקווה שאחזור הביתה בשישי או בראשון.

דבר ראשון: תרגיש טוב! רפואה שלמה ובריאות איתנה במהרה.

דבר שני, אם תרצה לדסקס קצת על זה, בכיף. היה לי פעם רעיון לעשות מיתיזציה של תקופת השופטים, שכחתי כמובן (כמעט) את כל הרעיונות שהיו לי, אבל תמיד אפשר לנסות מחדש.
טנטטיבית עולם מערכה לחו"כ בהשראת כנען בתקופת השופטים\רגע לפני המלוכה, עם ערי מדינה, שבטי גבעות (בהשראת אבותינו), ואימפריית לטאישים מדבריים (שסוגדים לאל השמש!) ששלטה בעבר אבל כבר רחוקה מגדולתה (בנוסח מצרים).

דבר ראשון: תרגיש טוב! רפואה שלמה ובריאות איתנה במהרה.

דבר שני, אם תרצה לדסקס קצת על זה, בכיף. היה לי פעם רעיון לעשות מיתיזציה של תקופת השופטים, שכחתי כמובן (כמעט) את כל הרעיונות שהיו לי, אבל תמיד אפשר לנסות מחדש.
תודה רבה!

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה