• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

"כן, המוכר הזכיר תחרות גלדיאטורים." סרנגארי מהנהן, "יש הרבה כנופיות ברחובות, האנשים חמושים, הסיכוי הטוב ביותר שלנו לתקוף הוא לפני או אחרי התחרות, פחות אנשים במקום אחד עם היכולת להתערב. חוץ מזה..."
הוא מתכופף למטה ונובר בתיק הכלים שקנה. "השגתי כמה כלי עבודה בשביל נשק ושריונות. עם דדליין של יומיים, אני משער שאוכל להכין כמה דברים קטנים שיעזרו במשימה, כמה רימונים לדוגמא."

שס מהנהנת ''מקובל, נראה איזה מידע אנחנו יכולים להשיג בינתיים, ונהיה איתכם בקשר''. היא נושמת בהקלה
זה עבר בשלום, עכשיו בואו נתפקס על מה שאנחנו כן יודעים.

שס לוחצת על האייקון של הצוות שלהם במסך שיחות הוידאו, ומעלה את כולם על הקו

זמזום נשמע ממסכי היד של כולם כשמופיעה שיחה נכנסת משס, והקול שלה מצרצר דרך מערכת השמע ''שלום? כולם עלו? שומעים אותי? , ספייק, נאזו, סארנגרי, מה מיקומכם? גיליתם משהו מועיל?"
"אני קניתי טונות של ציוד. קלטו את הרובה הזה!" ספייק שולף את הרובה החדש שלו מהשקית ומנפנף בו.

"קניתי גם רימונים, שתדעו. נראה לי עדיף לעשות להם מארב אחרי התחרות, הם יהיו מותשים וכנראה מוסחי דעת."

חיפוש מהיר באינפוספירה האקיטונית מוצא את הזירה של טיביק, זירת גלדיאטורים- אחת מני רבות בכוכב האדום, ובעלת חוקים מתורבתים יותר מרובן. בראש ובראשונה, קרבות עד המוות נדירים בה וקורים לעתים רחוקות בלבד, וממה שחיפוש מעט יותר עמוק חושף- רק אם שתי כנופיות יריבות נותנות חסות לקרבות הללו. במקום זאת, רוב הקרבות מתבצעים עד עלפון בלבד.
פניו של האלוף הנוכחי מעטרות את הדף, אפורות כחלחלות וארוכות, כמעט מלבניות. עם זוג אוזניים בולטות ולסת תחתונה רחבה שזוג חטים בולטים אף יותר יוצאים ממנה. הפרצוף שלו נראה כאחד שעבר ימים טובים יותר, אחת העיניים שלו סגורה וצלקת מכוערת מכסה אותה, אבל זה רק מוסיף לאכזריות שהוא משדר. בתמונה, הוא מחזיק ברובה מגודל בארבעת ידיו ושואג תוך כדי שהוא יורה, אבל לא ברור אם זהו הנשק הרגיל שלו או פשוט הנשק שהזירה סיפקה. שובהאד- הוא לא מתאים לתמונתם של השניים שראיתם שודדים את משלוח הנשק, אבל אם דבריו של המוכר הדרואו נכונים, הוא כנראה מכיר אותם.

עונת הקרבות כבר החלה, יש קרב בכל יום- ובכל יום המנצח מרוויח את הזכות לאתגר את האלוף לאחר שהקרב היומי מסתיים. לפי דף המידע, הקרבות לא מוכרזים עד היום שלפניהם, על מנת למנוע מהמתמודדים לחקור זה את זה לפני שהם ייכנסו לזירה.

לאחר בערך שעה, אותה הקבוצה בטיביק מנצלת כדי לחפש משהו לאכול ומוצאת דוכן שמציע ביצי נחש מבושלות בפיתה, אתם נפגשים תחת פסלה העצום של מייסדת העיר. הרחפן שריסס את בטנה נעלם כבר ממזמן, מותיר מאחוריו אמנות-רחוב חדשה. ציור של מלכודת עכברים אנלוגית, עם כרטיס אשראי במקומה המסורתי של הגבינה.

שס מודה למוכר בדוכן בהתלהבות יתרה, וממהרת לנגוס במאכל המקומי כדי להראות שהיא מתכוונת לכך.
''אז'' היא מנגבת קצת רוטב מפיה ''ככה. יש לנו שלושה כיווני חקירה מרכזיים, כשכל אחד נותן לנו יתרון אחר''. היא מעלה במסך הולוגרפי גרסה ממוזערת של הלוח בחדר שלה ''כיוון ראשון, הזירה. נלך היום, וננסה להשיג כמה שיותר מידע מהאלוף, בדיבורים או במעשים.'' היא עוצרת לבלוע חתיכה קשיחה של קליפת ביצה ''כיוון שני, המשלוח המזויף - לטאש מוכנים לספק לנו את התרמית, אבל הייתי מעדיפה לראות שיש לנו סיבה להפעיל אותה - במידה ונצטרך, נוכל להיערך למרדף מהיר ולתפוס את השודדים על חם. כיוון שלישי, המערות ליד האוטופיה - אני מוכנה להתערב על מה שתרצו שלכנופיה הזו יש מחסה במכרות.''

היא משתתקת, בוחנת את הלוח, מוחה עוד קצת רוטב מהסנטר שלה ''שימו לב, המטרה שלנו היא לא לעצבן את הכנופיה או לעצור אותם - רק לאתר את הנשק. זו בתור התחלה משימת חיפוש, ולכן אנחנו צריכים לשמור על פרופיל נמוך עד שנדע בוודאות איפה הסחורה הגנובה נמצאת - היום, אנחנו מגיעים לזירה על אזרחי, חימוש לא מסומן, שלא יוכלו לקשר אותנו לחקירה, לא משנה מה יקרה. אני בטוחה שהם כבר מחכים מאז יום המבצע שמישהו יפול עליהם - אני לא רוצה שאנחנו נהיה אלה שנאמת להם את החשדות.'' היא נושמת נשימה עמוקה, ופונה להביט בשאר חברי הקבוצה ''פספסתי משהו?"

סואל מקשיב בחצי אוזן, הוא עסוק בזלילה של מנה שהכין לעצמו במהלך ההגעה לנקודת המפגש, ובניסיון פריצה לאתר של הזירה, בין היתר בניסיון לקבל יותר מידע, או טוב יותר -גישה למאגרי המידע של הזירה הזו.
META
כלי פיצוח 16+7=23 סה"כ

"קיבלתי." סרנגארי מרים את ידו וטופח על התג האלקטרוני שמציג את הלוגו של מאראקס, ומכבה אותו. "ראשית, התרמית. הכנופייה כבר הראתה שיש להם מידע פנימי מלטאש, קיים סיכון שהם ייקבלו התראה מוקדמת. והמערות... אין לנו כמעט מידע על האיזור, ואני חושש שאם נתחיל לשאול אודותיו הם ישמעו על כך גם כן. יש לנו תוכנית גיבוי?"

לאחר כמה דקות של עבודה, סואל מצליח לפרוץ לחשבונו של אחד ממנהלי הדף, מה שמעניק לו גישה לרשימת הקרבות הקרובים. הוא רואה הרבה שמות, שלא אומרים לו דבר, אבל הוא לא מצליח למצוא את פרטיו של השובהאד.

"אני בפנים." אומר סואל באגביות, "לא מוצא משהו מעניין במיוחד אבל..." הוא מביט לרגע בסרנגארי, "אני חושב שלהגיע לשם עם הלוחם שלנו יהיה אחלה כיסוי." הוא זורק לאוויר. "מה אתה אומר בחור גדול?" הוא פונה לסרנגארי, "רוצה לייצג אותנו? אני שולט ברשימת הקרבות."

"אני עם גישה מוגבלת, אז אני אצטרך מישהו שיכניס אותי לשם או לפחות לחבר משהו למערכת שלהם." אומר סואל, "אם יהיה לנו מספיק זמן אולי אצליח לבנות או לארגן משהו שיאפשר לי חיבור מרחוק, זה יוריד את הסיכוי שמישהו יוכל לגלות שאני במערכת שלהם." הוא נראה תוהה מעט, "אני מניח."

"תכין לי את אחד החיבורים האלו שאתה צריך. אני אוודא לחבר אותו מבפנים אחרי שיכניסו אותי. וגם..." סרנגארי קוטע את עצמו למספר שניות, מהרהר לרגע תוך כדי שהוא מגרד את סנטרו, "וגם אולי שתגיד לי איפה בדיוק אני צריך לחבר את הדבר הזה."

"אני אגש להכין אחד כזה ואדאג להסביר לך הכל." אומר סואל. הוא לא אוהב פריצות מטווח קרוב, יותר מידי דברים יכולים להשתבש והדונגל גם יכול סתם לחטוף מכה ולהפסיק לעבוד. הוא יצטרך משהו עם מגבר קליטה חזק כדי שלא יצטרך לשבת בתוך הזירה עצמה כדי להפעיל את זה, שלא לדבר על משהו שלא נראה ברור מידי. הוא פחות התעסק בדברים האלה בזמן הלימודים שלו בתחנת אבשלום, שם היו לו אנשים שלכל הפחות הוא יכול היה להזמין אותה מהם. "אני אחזור לספינה לעבוד על זה, אני משאיר את הקשר פתוח למקרה שתצטרכו דברים נוספים." אומר סואל, הוא יפנה בחזרה לספינה ויתחיל להכין תרשימים ראשניים בחדר שלו לפני שהוא יעבור לסדנה, לבטח בזמן שהוא מתחיל להכין ארוחת ערב לאחרים.

META
טכנוגליה -9+7=16, מקבל עוד 3 משס עוד 2 מהנחייה מנאגוזוודיון, סה"כ 21

עריכה אחרונה:
נאגוזודון שותה מיץ מקופסה ומסתכל על השאר עם עינו המכאנית שעוברת בניהם. הם מודעים לזה שהכנופיה לא בזירה נכון? טוב נו הם בטוח יודעים, אחרת הם סתם עושים פה מלא פעולות לא חוקיות. בטח יש סיבה אחרת לרגל אחריי כל הזירה שתעזור להם.

שס מנצלת את זמן העבודה של סואל, הולכת לחדר שלה בספינה, ומעלה את המקרן. היא מסתובבת בין הרעיונות המעופפים, מנסה להתרכז. מרגיש לה שהם מפספסים משהו - החיפוש היה ממש ראשוני, וכבר הם מצאו קצה חוט כל כך ברור? עבר נצח מהמקרה, ורק עכשיו קראו להם? האנשים בחברה נראו לה אמינים, ואין להם אינטרס לשקר - אבל זו לא הפעם הראשונה ששולחים אותה לכסות את הבלגן של מישהו אחר...
אבל יותר מהכל, בשביל מה לגנוב את הנשק הזה? מה עוזר מנגנון סימון ידני של מטרות? אולי האנשים בחברה היו נלהבים ממנו, אבל מזל''טים ממוקדי מטרה קיימים בשוק כבר שנים על גבי שנים - זה בערך מה שהעין שלה עושה!

היא משרבטת באגרסיביות על האוויר, משגרת אותות הולוגרפיים לכל עבר, כותבת כל רעיון שעולה בדעתה - מנצלת את כל הזמן שיש, עד שהיא מוצאת את עצמה אפופה בטורנדו של דיו זוהר וערטילאי, והיא מפספסת בשעתיים לתדריך המשימה שהיא שכחה לקבוע בלו''ז הצוותי - ולא התקדמה כמעט סנטימטר קדימה בחשיבה שלה

לפחות היא לא חושבת שמישהו שם לב שהיא מאחרת.

Meta
מגלגל lore ביחד עם היכולת שלי מהרקע של מלומד, מנסה ללקט כמה שיותר מידע על מערכות נשק מהסוג הזה, מנסה להבין מה מצדיק את כל המהומה סביבו, ולמה שמישהו ירצה לגנוב מערכת סימון כל כך מגושמת - על ידי השוואה למודלים שהיא מכירה מהשוק, מחקרים בנושא הזה, וכו'

גלגול -
6+7=13

סואל נכנס למעבדה, מתחיל לעבוד- זו לא עבודה שהוא רגיל אליה, הוא רגיל לפרוץ למחשבים בתחנת אבשלום- איזור עם קשר הופכי בין גודלו הקטן למהירות החיבור שלו. הכל שם מחובר, ואתה כמעט אף פעם לא צריך להכנס למבנה עצמו כדי לפרוץ. פה, זה שונה. מושבות קטנות יותר משמען רשתות קטנות יותר. הוא לא חושב שלכל התושבים כאן בכלל יש גישה לאינפוספירה.
לאחר כמה שעות של עבודה, עצה או שתיים משס בנושאים הטכניים יותר ומספר שקיות חטיפים מנאגוזודון, הוא יוצא עם מכשיר קטן בגודל קצה האצבע שלו. מכשיר יחסית פשוט, שצריך לחבר למחשב או לשקע אינפוספירה ישירות בבניין, וייתן לו גישה אל הרישומים שנשמרים על גבי הרשת המקומית שלו.

בינתיים, שס מסתגרת בחדרה. מנסה להבין- מה כל כך מיוחד בפרויקט אבק כוכבים? לא ברור לה לגמרי. יש כמה דברים קטנים שחדשניים בו- מערכת סימון המטרות שלו אולי מגושמת, אבל משתמשת בחיישנים בצורה חדשנית. מאפשרת לסרוק דנא במהירות ולהתאים לדגימות הקיימות במערכת- גם אם מושא הסריקה נמצא רחוק. הוא דורש כוח משמעותי לכל ירייה- אבל כל ירייה גורמת לנזק משמעותי באותה המידה. אם יש לך מקור כוח מספק, זה נשק שימושי. אבל לא ברור כיצד כנופיית ונדליסטים תשיג מקור כוח שכזה.
במוחה של שס עולה הרעיון שניתן להשתמש בנשק כתותח לטווח קרוב לספינות, דבר לא שימושי במיוחד בקרב של ספינה-נגד-ספינה, אבל על מנת להטיל אימה על הולכי רגל? שימושי למדי.
לבסוף, אפשרות אחרונה- הכנופייה מתכוונת לשדרג את הנשק בעצמה. אולי היא יודעת כיצד.
או, כמובן, שהיא לא. והיא פשטה על משלוח הנשק בתקווה למשהו אחר, וקיבלה אב טיפוס לא אופטימלי במקום.
META
כאשר סואל משתמש במכשיר שלו (שהוא מוזמן להמציא לו שם), הוא מקבל יתרון בבדיקת המיומנות הראשונה שהוא מבצע באמצעותו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה