• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

המוכר חושב לרגע, אבל בסוף מהנהן. הוא קם מהדלפק, עובר שוב תחת החלק הנפתח בו ומתחיל לעבור על המגירות שעל הקיר המערבי, מוציא חלקים מפה וחלקים משם. נאגוזודון מזהה חלק מהכלים הללו ככלים שהוא משתמש בהם בעצמו, אבל חלק מיועדים לדברים גדולים יותר ורציניים יותר. לאחר כמה דקות, הדרואו מניח את ערימת הכלים על השולחן. "זה אמור להספיק." הוא אומר, "אמור להיות כאן את כל מה שתצטרך בשביל תיקונים וחישול, לא משנה אם נשק או שריון. אמכור לך את זה ב-500."

הסנונית טסה לאיטה אל הבקע, המהירות התוך-אטמוספרית שלה נמוכה בהרבה ממהירותה בין כוכבים. היא חולפת על חול וסלעים בדרכה, בעלי חיים מקומיים מעטים וצמחייה מעטה אף יותר, ואפילו מספר מחנות אוהלים או רכבים. האם אתם טסים לנקודה הקרובה ביותר של הבקע, או שפניכם מועדות אל המושבה הקאזאת'ית שבנויה על צלעו, שהעיתון המקומי שחשף לכם את שם החטים מגיע ממנה?

שס מהרהרת לרגע ''אני מציעה את הבקע. מחט בערימת שחת או לא, יהיה הרבה יותר קשה להחביא כמות כזו של אנשים ורכבים במערות מאשר בעיר, שבה הם פשוט יכלו להיעלם. אנחנו צריכים לצמצם את אפשרויות החיפוש, להסיק מסקנות מכאן, ואז להתכנס מחדש לחיפוש בעיר אם זה לא יניב תוצאות''.

מבלי לענות, סרנגארי מוציא את הקרדסטיק שלו ומכניס אותו לחריץ התשלום לאחר שהוא בוחר את הסכום הדרוש, 500 קרדיטס. בזמן שהמוכר מסיים את העסקה מהצד שלו, הוא בוחן את הכלים שהונחו על השולחן ומתחיל לארגן אותם לחבילה שהוא יכל להכניס לתיק נשיאה.

לאחר שסיים, סרנגארי מתרחק מהדלפק ונעמד לצידו של נאגוזודון, מביט מטה. "אתה יודע איפה האחרים?"

סואל מביט בדברים, "המידע שדליתי אומר שהכנופייה מגיעה או לפחות קשורה לעיר, זה אומר שאם הם לא מסתתרים בעיר, מישהו מהעיר צריך להעביר להם ציוד." הוא תוהה בקול. "אם נרחף מספיק זמן מעל העיר, ונתחיל לנתר תנועה מהמושבה לעבר הבקע, נמצא בסוף מי שמעביר לחברים שלנו את האספקה שלהם."

''מצד שני, אם הם אכן כאן, לעשות את זה יחשוף אותנו להתקפות ויראה מה אנחנו יודעים עליהם - עדיף לשמור את כל הקלפים קרוב.'' שס חושבת לרגע ''אנחנו צריכים להפוך את המשוואה - להביא אותם אלינו, או לפחות לחכות להם היכן שאנחנו יודעים שיהיו. להבין האם יש להם מטרה או סט מטרות קבוע, לפענח איפה תהיה המתקפה הבאה שלהם, ולחכות שם - עם קצת מזל, אולי נראה הדגמה של מה שהם מנסים לעשות עם הטכנולוגיה הגנובה.''

הגמדה מסמיקה ומצחקקת לדבריו של ספייק, אבל היא מתעקשת על השאלה. האם יש לו כרטיס חבר? "אני מצטערת," היא אומרת, "אני לא יכולה לתת הנחות. אני רק קופאית. אבל אם יש לך כרטיס חבר..." היא שולפת עלון מידע מקופסת פלסטיק, כותבת עליו משהו עם עט. מספר.
זהו עלון מידע על הכנסייה של אבאדאר, שומר הכספת הראשונה שתפקידו הוא להביא את התרבות לכל רחבי המישור החומרי. עבודה קשה ומשמעת מביאה להצלחה לפי התורה שלו. העלון כולל מספר סלוגנים- אבאדאר: משפר את העולם מטבע אחר מטבע, אורו של אבאדאר זורח על הפועל הנחוש, כל אינטרקציה היא עיסקה, כל שיחה היא מסחר. בשביל להצליח בחיים, הצטרפו לכנסייה של אבאדאר. בצדו השני של העלון מוצגים החיים שלאחר המוות למאמינים של אבאדאר, כפי שתיארו כוהנים ומאמינים ששבו לחיים.
"זה 100 קרדיטים להצטרף, ויעניק לך הנחה של 10% ברכישה העכשווית והבאות שלך." היא נכנסת לתפקיד המוכרת, מדקלמת נאום שהיא וודאי זוכרת כבר בעל פה. "כמובן, תצטרך לפעול לטובת הכנסייה, אבל זה סך הכל אומר לקנות דברים מבתי עסק, ואתה בין כה וכה עושה את זה!" היא מחייכת חיוך חלול, מחכה לתשובה.
ספייק ממלמל לבחורה על כמה שהוא מתרגש, ולוקח את העלונים בחיוך מזויף. הוא מנצל את הקרדיטים שלו וקונה את כל הציוד.

לאחר שנאגוזודון מתקשר, מספר שהוא וסרנגארי סיימו את הקניות שלהם, אתם נפגשים מתחת לפסל העצום של טיביק. ספייק- חבר חדש בכנסייתו של אבדאר, עם כרטיס זהוב בארנקו שמסמן זאת- מחזיק שק מלא בציוד שנתחב בו ללא תשומת לב לסדר. בניגוד אליו, נאגוזודון וסרנגארי שניהם עם שקיות קטנות יותר. הסקיטרמאנדר מחזיק גם ברובה שוטגאן חדש החגור לגבו, ותיק הנשיאה שעל גבו של הווסק נראה עמוס לעייפה.

מעליכם, כלי טיס זעיר מרחף מסביב לפסל, מרסס אותו בצבע. הטייס שלו יושב על אחד הספסלים שמסביב, עיניו מכוסות במשקפת מציאות מדומה שמאפשרת לו לראות מנקודת מבטו של כלי הטיס שלו, אותו הוא מזיז באמצעות כפפות עם חיישנים בקצוות אצבעותיהן, מה שגורם לו להיראות כאילו הוא מנגן באוויר.

"לא מצאתי כיווני מעקב. הרבה כנופיות, אך אין קשר נראה-לעין עם הקבוצה שאנחנו מחפשים." סרנגארי מדווח לשניים האחרים בעודו מוריד את תיקו על האדמה ומותח את כתפיו. "מצד שני אני רואה שהצטיידנו טוב מאוד להמשך המשימה. ספייק, יש לך מה לדווח?"

נאגוזודון, סרנגארי וספייק-
נאגוזודון בולס חטיף מקומי מוזר שנראה כמו אבנים שמישהו זרק בשקית. אין לכם שמץ מתי הוא השיג את זה.
״אני גיליתי שלענקים באזור קוראים שובהאד. אפשר לחפש עליהם מידע במאגר שבחללית״. הוא מציע ואוכל עוד איזו אבן.

בזמן התעופה, שס לוחצת על אחד ממסכי המגע של הספינה, מתחילה להקליט הודעה ''אממ, כן, אנחנו...'' היא ממלמלת משהו לא ברור וגוררת את ההקלטה לאייקון של פח המחזור.
היא לוקחת שתי נשימות עמוקות, זוקפת את גבה, ומתחילה הקלטה נוספת ''שלום, כאן שס, מפקדת המשימה של מאראקס. רציתי לדעת האם אפשרי מבחינתכם לארגן משלוח עוקץ כדי למשוך את הכנופיה להתקפה נוספת, כך יהיו לנו קצות חוט נוספים לעבוד איתם. אני אעבור איתכם על פרטים מאוחר יותר, רק רוצה לדעת אם זה אפשרי בעיקרון''.

שס שולחת את ההודעה לקייטו, ומשלבת ידיים בזמן שהמסך נסגר בהבהוב קל, מותיר קו ראייה חופשי לקרקע השחונה שהם עוברים מעליה ביעף.
''איפה אתם, ומה יש לכם לעשות עם נשק לא מתפקד...''

בערך באמצע הדרך חזרה העירה, אתם מקבלים תשובה. "אפשרי." קולו של קייטו אומר בהקלטה, "אבל ייקח מעט זמן לארגן. במידה ואנחנו רוצות למשוך את הכנופייה פעם נוספת, הדרך הוודאית ביותר היא לחזור על אותם צעדים שלקחנו במשלוח הקודם, כולל הכנסתו ללו"ז. למזלנו, מערכת השעות לשבוע הבא מתפרסמת היום- כך שאוכל לתזמן אותו לתחילת שבוע הבא, בעוד יומיים. האם זה מקובל עליכן?"

שס מהנהנת ''מקובל, נראה איזה מידע אנחנו יכולים להשיג בינתיים, ונהיה איתכם בקשר''. היא נושמת בהקלה
זה עבר בשלום, עכשיו בואו נתפקס על מה שאנחנו כן יודעים.

שס לוחצת על האייקון של הצוות שלהם במסך שיחות הוידאו, ומעלה את כולם על הקו

זמזום נשמע ממסכי היד של כולם כשמופיעה שיחה נכנסת משס, והקול שלה מצרצר דרך מערכת השמע ''שלום? כולם עלו? שומעים אותי? , ספייק, נאזו, סארנגרי, מה מיקומכם? גיליתם משהו מועיל?"

"אנחנו ליד פסל של טיביק, אה רגע זה לא עוזר. אני אשלח מיקום" אומר נאגוזודון בקשר "גילינו קצת על ענקים באזור ואיפה אפשר למצוא אותם. יש איזה תחרות לחימה שכנראה יהיה שם כמה ונראה שהם קהילה שמכירה אחד את השני אז אפשר לחקור דרך זה".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה