סשן 19
החוקרים נפגשים ברחוב צדדי קרוב למלון, ולנטינו שם עם קתרינה שרוצה לחזור לדירה שלה ולנוח.
גילינו לצערנו (?) שבניטו - הגנגנסטר שקשרנו בתא המטען, מת מאיבוד דם ועצרנו לחשוב איך להמשיך מכאן ולהפטר מהראיות.
לולנטינו היה רעיון להעלים את גופתו של בניטו אחרי התחקור באמצעות קסם Doom Gate.
דומיניק להוט לשאול מה קרה, קתרינה מספרת שפלאביו אסף אותה, וביקש לעצור במקום אחר לפני (נערכה מסיבה כלשהי במיקום אחר), היא זיהתה שם את ארתורו, סוממתי והתעוררתי קשורה במחסן גדול, היו שם שני אנשים על במה ושם היה גם ארתורו פאשיה שהיה לו שגעון בעיניים.
סיממו בחור נוסף שנראה כמו פועל, הם התחילו לבצע ניתוח וברגע זה התעלפתי. כשהתעוררתי הצעתי להם כסף שישחררו אותי, הם סיממו אותי שוב וקשרו אותי.
הקול שלי אבד ומצאתי את עצמי במצב הזה, ללא קול וגוף מקומט לגמרי.
זו הייתה נראה כמו כת מטורפת!
כולם לפני הניתוח היו ללא חולצה והייתה חסרה להם פיסת עור מהכתף.
קתרינה מוצפת בחרדות, "לא הפסקתי לבכות, אני רק רוצה למות..."
"זו הייתה התעללות לשמה!"
רומאנו מסיק שביצעו על קתרינה משהו כמו טקס או קסם מיסטי.
החלטנו להפגש ביקב הישן שבו נפגש רומאנו עם חברי החוג שלו (בימים אחרים) כדי לבצע את הפולחן.
ולנטינו החזיר את קתרינה לביתה, איזבלה סוכנת הבית נחרדה מהמצב, צרחה, כעסה...
אדריאן, דומיניק וטוביאס חוזרים למלון עם הטורסו כדי לקחת את חפציהם, אדריאן התחיל להשתעל בצורה מוזרה.
מאוחר יותר נפגשנו כולנו ביקב, ולנטינו בונה את כל התשתית להטלת הקסם.
ולנטינו מצייר מסלול בתוך היקב, מצייר סימני קסם,
ולנטינו מתחיל לזמרר את הלחן המכושף שחיבר בעבר.
נפתח פורטל בצורה מטושטשת רואים בתוכו גזע עם עלים בצבע שחור.
נראה שיש קרחת יער מעברו השני.
ולנטינו ורומאנו מסתקרנים מאד ונכנסים אל מעבר לDoom Gate! ד"ר דומיניק רוסו מנסה לעצור בעדם וברגע של הזיה מהעבר, מתבלבל וצועק "שמואל, שמואל".
טוביאס מנסה לשלוח חבל פנימה על מנת שהחוקרים שנכנסו יוכלו לחזור.
ולנטינו מסתכל סביב אחוז טירוף, יער שלא ראו מעולם, מבט למעלה מראה שהעצים הארוכים לא נגמרים בצורה מעוררת פחד ויראה, ענפים שחורים שמתחילים להתמזג עם השמיים השחורים, שגם הם ללא כוכבים.
כל נשימה במקום הזה כבדה כל כך... האוויר לח ויש בגובה הקרקע מעיין ערפל, תחושה זרה ולא טבעית.
רומאנו שומע את הלב שלו פועם בחוזקה, ולנטינו שומע רעש של משהו שצועד על הדשא ומתקרב לכיוון שלהם.
רומאנו שם לב שמאחורי ולנטינו הערפל מתחיל לזהור בצבע כסוף-אפור-שחור ונדמה שיש שם תנועה ומאחוריו נראה חייזר או יצור נוהם.
יצור גדול שלדי עם שלושה ראשי שלד! וקרנים, בוקעת ממנו הילה חזקה ששוטפת את ולנטינו ורומאנו והם משותקים מפחד!
תנועת היצור בעלת חן למרות גודלו, ואז הוא פוצה את פיו בקול בס עמוק כל כך עם תהודה עצומה שמעולם לא נשמע כמוהו.
"ברוכים הבאים נוסעים - לממלכת קרקוסה".
ולנטינו אומר שהוא בא לחפש כוח כדי לנקום את מה שעשו לקתרינה.
"ברור לך שהעוצמה של קרקוסה יכולה להרוס את הנשמה האומללה שלך".
היצור מסיבה כלשהי מחליט לעזור לו תמורת גופתו/נשמתו של בניטו והוא מוציא מתוך הגלימה שלו מגילה ונותן לולנטינו "אני אתן לך משהו".
הפורטל מתחיל לדעוך וולנטינו ורומאנו מצליחים לחזור.
המגילה כתובה באנגלית עתיקה.
כולם המומים ממה שקרה, מתחוור לנו שהיקום מלא בדברים נוראיים וגורם לנו להרהר בעולם...
יושבים יום שלם ללמוד את המגילה (כי פספסנו את הרכבת).
יש שם שני לחשים:
גראפט פלאש - טקס ללקיחת חלק מהעור וקבלת הגנה לזמן מסוים.
קונטרול סקין - שינוי איבר בגוף או יותר מכך.
מגיעים לרכבת, רומאנו שם לב שיש מישהי שהוא מכיר, אישה יפייפייה, מחכה על הרציף, עומדת לידה אישה מבוגרת יותר שעושה רושם שהיא מנחמת אותה.
מריה סטגליאנה, המשפחה שלה הצליחה בחיים והקשר בינהם נותק עקב מעבר המשפחה לונציה, הייתה חברה של אחותו של רומאנו.
בעיתון הקונגרס הראשון של המפלגה הנאצית נערך במינכן (ה-27 לחודש) ומתחת את הכתבה למטה - רצח במינכן (ארתורו פאשיה).
גופתו ארתורו פאשיה נמצאה מחוללת על גג הקתדרלה.
התחנה הבאה היא ונציה אך כנראה שתהיה עצירה נוספת לפני.
מריה בוכה ומספרת לרומאנו על פטירת אביה, רומאנו מנחם אותה, הכרוז קורא לעלות לרכבת.
מרגישים עייפים יותר, ישנה שם ארוחה טובה, בשעת ערב מאוחרת הרכבת עוצרת בוורונה להוריד ולהעלות סחורות.
כשאנחנו הולכים לישון, אנחנו מתעוררים על אותה רכבת שעזבנו - גוף בולבוסי, רכבת חיה עם פאוויליון ענק כמו שהיו בעבר על פילים.
כרטיסן מאד רזה עם מסיכה, חתולים על "הרכבת" ואנשים נוספים שחל
הרכבת שייכת להנרי.
מגיעים לעיר בשם Dylath Leen, עיר בנויה מבזלת שחורה.
אפשר להריח את הים ולשמוע את שאון הפונדקים שכנראה נמצאים שם.
האנשים נראים שם מטרידים, כמו מושבת פיראטים.
הנרי אומר "אל תרדו כאן", זרועות התמנון יוצאות מהרכבת ומרימות כל מיני ארגזים מהרכבת ומורידים סחורה: ירקות, צמר, שנהב.
מישהו מטפס על סולם הרכבת מירונים מר, אין לו אישונים או ריסים.
אחריו עולה קבוצה שנראית כמו אסופה של שישה אנשים חיוורים, יפים מאד, 3 גברים ו-3 נשים.
כולם עם שיער שנע בין לבן לאפור, אישונים שחורים, בגדים עם אופנה שלא קיימת על כדור הארץ של אותה תקופה.
הבאים בתור, קבוצה של שישה יצורים מבחילים, הריח שבוקע בהם מרגיש כמו ביוב מצחין, הם נראים כהכלאה מוזרה של דו חי (קרפדה או צפרדע) עם גוף ג'לי, מובלים ל Padded Compartment.
עולה ברגע האחרון ילדה בעלת שיער מתולתל וזהוב.