• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

"קן הקוקיה" - רשומות הרפתקה חדשות בקמפיין "לילה וערפל"

חבורת הרפתקנים עייפה חוזרת לאחוזת רארדורין עם ספר קסמי הצל שנגנב מהספריה, כדי לנוח ולקבל את הפרס המובטח. אבל משהו... או אולי מישהי, נחושים בדעתם לעשות צרות, אולי רק בשביל ההנאה שבדבר.
וזה עוד לפני הירח האדום שרק הקוסם אאורלוס, מכל החבורה, מסוגל לראות כיצד הוא זורח בשמי הלילה.

לינק לתקציר החדש

הערה: הקמפיין 'לילה וערפל' הוא לא חלק מליגת ההרפתקנים של מלסטרה, ומתנהל בקו זמן חלופי שבו האדון רארדורין עדיין חי ושולט באחוזה שלו, מאורעות הפודקסט לא קרו, וראד'לינד היא עדיין עלמה ממורמרת וכמעט חסרת כל שמסתובבת באנ'מירלור.

1777286595067.webp

פרק טוב. מפלצות עם פה בבטן הן בדרך כלל דברים שאני מצפה לראות באנימה.

מפה ומשם, הבנתי שעלילת "דיבוק" היא אחת העלילות הכי קשות להריץ במשחקי תפקידים. מה דעתך בעניין?

רוח הרפאים עם הקוקיות ממש חסרת סבלנות לשחק עם דמויות השחקן. היא נשמעת כמו הנבל "בייבי דול" של באטמן כלומר נבלית שרק נראית כמו ילדה אבל היא בפועל אישה מבוגרת.

פרק מעניין בעיקר איך שדב"שים מהקמפיינים של הליגה עדיין קיימים ומסתובבים, פשוט בקו זמן אחר. אבל זה אומר שאני ממש מקווה שמישהו יעזור לריינ'אורין (או שבקו הזמן הזה היא לא הסתבכה בצרות האלה, מה שנראה לי פחות סביר).

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה