• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
שלום לכולם
אני די חדש בכל העולם הזה (כן שיחקתי במשחקי תפקידים מקוונים בעבר, אבל לא ברמה כמו כאן ככה שהמושגים "חופשיטה" ו"משחקעל" קצת חדשים לי. וגם שיחקתי מעט מו"ד כשהייתי קטן אז יש לי הכרות בסיסית, אבל לא יותר)
הייתי שמח למצוא משחק (מעדיף פנטזיה אבל כרגע פחות חשוב לי הז'אנר, ובשיטות המשחק אני לא מתמצא) שיוכל לעזור לי להיכנס לכל העולם הזה. בנוסף, אני לא יודע אם זה המקום הנכון לבקש בו את זה, אבל הייתי נורא שמח אם מישהו כאן היה יכול להדריך אותי קצת ולהסביר לי קצת כי אני טיפה הולך פה לאיבוד..
תודה רבה!

שלום לכולם,
אני מחפש להשתתף במשחק מקוון בעולם של warhammer fantasy , אני מאוד אוהב את העולם והסיפור שלו אך לצערי אני לא שה"ם מוצלח, אבל כן שחקן נלהב.
האם מישהו מוכן להרים את הכפפה?

שלום לכולם.
אני כותב בימים אלו שיטת משחק תפקידים חדשה והיא כבר הגיעה לשלב שבו צריך להריץ כמה בדיקות על המכניקה הבסיסית. ולכן, אני מאוד אשמח אם יש פה אנשים שרוצים לעזור לי לבדוק אותה ולמצוא את הבעיות. לכל מי שמעונין, אני רק מזכיר שמדובר בשיטה שעדיין בפיתוח ולכן עלולות לצוץ בעיות שיכולות גם להרוס את המשחק (בתקווה שלא) אבל זה אומר שאתם יכולים לעזור לי למצוא אותן ולעזור לי לגבש חווייה מהנה יותר. אני עובד על זה כבר כמה שנים ואני מאוד מושקע ומאמין בזה. אני מקווה למצוא אנשים שירצו לעזור.

לגבי השיטה עצמה, היא נקראת "הגורם האנושי" והיא מוכוונת להיות גנרית אבל פשוטה וקלה להבנה ולזכירה. כרגע, בגלל השלב המוקדם של הפיתוח, אני מתמקד בעולם מודרני מציאותי בנסיון לגבש קו בסיס יציב. לכן, זה הולך להיות הרקע של המשחק. לגבי העלילה עצמה, יש לי כמה רעיונות לבחור מהם.

אז, מישהו מעוניין?

SabreRunner אמר/ה:
שלום לכולם.
אני כותב בימים אלו שיטת משחק תפקידים חדשה והיא כבר הגיעה לשלב שבו צריך להריץ כמה בדיקות על המכניקה הבסיסית. ולכן, אני מאוד אשמח אם יש פה אנשים שרוצים לעזור לי לבדוק אותה ולמצוא את הבעיות. לכל מי שמעונין, אני רק מזכיר שמדובר בשיטה שעדיין בפיתוח ולכן עלולות לצוץ בעיות שיכולות גם להרוס את המשחק (בתקווה שלא) אבל זה אומר שאתם יכולים לעזור לי למצוא אותן ולעזור לי לגבש חווייה מהנה יותר. אני עובד על זה כבר כמה שנים ואני מאוד מושקע ומאמין בזה. אני מקווה למצוא אנשים שירצו לעזור.

לגבי השיטה עצמה, היא נקראת "הגורם האנושי" והיא מוכוונת להיות גנרית אבל פשוטה וקלה להבנה ולזכירה. כרגע, בגלל השלב המוקדם של הפיתוח, אני מתמקד בעולם מודרני מציאותי בנסיון לגבש קו בסיס יציב. לכן, זה הולך להיות הרקע של המשחק. לגבי העלילה עצמה, יש לי כמה רעיונות לבחור מהם.

אז, מישהו מעוניין?
איזה סגנון משחק?

סבבה. אפשר להתחיל עם שלושה ולצרף עוד אחר כך. שימו לב לרשימה, אני אפתח פתיל חדש מאוחר יותר הערב.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה