• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
משחק ניהול זה פורמט של משחק שכל אחד מנהל קבוצה של אנשים בין אם עם,מפלגה,צבא,כוכב.
יש לכל אחד מכם(השחקנים) שליט שהוא גם שולט על ממלכה די קטנה(סדר גודל של ישראל או קצת יותר קטן) והוא גם ראש המשפחה המלכותית של הממלכה שלו
המשפחה המלכותית היא לא סתם משפחה רגילה אלא המשפחה היא שושולת של אנשים שקיבלו כוח שעובר בדם שלהם.
לדוגמא משפחת טארגריין היא משפחה מלכותית שהתכונה הגנטית שלהם היא זיקה לקסמים.בין אם אילו חלומות ירוקים ובין אם זה זיקה ליצורי קסם כמו דרקונים.

liorgonen3 אמר/ה:
לאור סגירת המשחק האחרון שלי... אני רוצה לדעת אם יהיה ביקוש למשחק בשיטת עולמות פראיים/חופשיטה שיתרחש במהלך מלחמת העצמאות האמרקאית (אם נגיעות פנטזיה של בעולם.)
לא מכיר עולמות פראיים, אבל אם זה חופשיטה או שיטה פשוטה, אשמח.

Weird West זה המערב הפרוע רק Steampunk ועם טכנולוגיה מוזרה (ע"ע Wild Wild West) ו-Deadlands זה המערב הפרוע רק עם עולם על טבעי (זומבים, רוחות, מכשפים ושאר דברים מוזרים).

לפני כמה ימים נפתחה ההרשמה למשחק החדש שלי- "כשכל מה שיש לך הוא פטיש". המשחק הוא חופשיטה, ובו כל אחד משחק טכנולוג-על, אדם בעל יכולות יוצאות דופן להמציא וליצור טכנולוגיה.

2MUCH אמר/ה:
לפני כמה ימים נפתחה ההרשמה למשחק החדש שלי- "כשכל מה שיש לך הוא פטיש". המשחק הוא חופשיטה, ובו כל אחד משחק טכנולוג-על, אדם בעל יכולות יוצאות דופן להמציא וליצור טכנולוגיה.

נשמע מעניין... מה הדרישה מבחינת זמן?

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה