• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
שלום אני חדש למשחקי תפקידים באינטרנט ואני מחפש משחק להיצטרף אליו.
אני מעדיף להחליט את האופי של הדמות שלי (ואותה בכללי)
אני יהיה פעיל ככול שאני יוכל

תודה :flame: :flame: :flame: :flame: :flame: :flame: :flame: :flame:

אוקי, צד שמאל למעלה, תירשם. זה יעזור לנו להבין שאתה רציני ותוכל גם לערוך הודעות או לפתוח עצים. ואין צורך להשתמש בכל הרבה סמיילים.

ואו, זה יצא לי הרבה יותר קשוח ממה שהתכוונתי, ברוך הבא לפורום!

fergi123 אמר/ה:
אוקי, צד שמאל למעלה, תירשם. זה יעזור לנו להבין שאתה רציני ותוכל גם לערוך הודעות או לפתוח עצים. ואין צורך להשתמש בכל הרבה סמיילים.

ואו, זה יצא לי הרבה יותר קשוח ממה שהתכוונתי, ברוך הבא לפורום!

תודה רבה כרגע נירשמתי אבל אין לי מושג איך לפוח עצים וכדומה

מתחת התת פורום של הרשומות יש כפתור "נושא חדש", זה יפתח עץ. מעבר לזה עדיף שתקרא את חוקי הפורום (שאני לא מצליח למצוא כרגע).

שמי רועי אני מחפש משחק שבו אני יכול לשחק דמות חזקה (בניגוד לקבוצה שלי שבה אנחנו משחקים דמויות חלשות שהן רק בורג קטן במערכת) העדיפות שלי לשחק דמות מהעולם של נארוטו, אבל כל עולם פנטזיה יהיה נחמד

בקטע שהקבוצה תשפיע על העולם. בעולם מערכה שאני משחק בו עכשיו הקבוצה עושה משימות שמשפיעות בקטנה על המאבק בין הטוב לרע אבל היא לא מה שמכריע את המאבק ואנחנו גם לעולם לא נגיע לרמה שבה נוכל להלחם בחיילים מהדרגות הגבוהות. אין לא בעיה עם זה, זה די נחמד ונותן הרבה מקום לרולפליי אבל אני גם רוצה לשחק בקבוצה שמטע את העולם לכיוון שלה ומצילה/משמידה אותו

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה