• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
אם אנשים יצטרפו לבקשה ויבקשו ז'אנר (פנטזיה, מודרני, היסטורי, משהו אחר), אני אשמח להריץ במתכונת של ארבעה עד שישה שחקנים. אם השחקנים יבקשו רמת פירוט ולוגיסטיקה שנדרשת כדי להריץ דברים (החל מ"אמרת עשית" ועד "אתה צריך 20 גרם של איזוטופ X ו40 גרם של איזוטופ Y שאין לך ואתה צריך לעשות ככה וככה כדי לייצר קודח שיקדח את החומרים שצריכים כדי לפורר מהם את האיזוטופים"), אני אשמח גם להיענות לבקשה מסוג כזה. כל בקשה בגדר הסביר שאני מסוגל לממש תתקבל בחיוב.

אני אשמח. אם לא הייתי מטיל ספק ביכולתי לנהל את זה... אז היה לי רעיון לwhat if:
קורה נרצחה בידי זהאיר, ולשחק מלחמת אזרחים בממלכת האדמה, כשיש לך צדדים כמו הדאי לי, שבט הברזל, אקוואליסטים, ועוד(?) ומתחרים גם על אהדת קהל, תמיכה בינ"ל ושל המלך...
אבל זה מעבר לכוחי.

dragonian אמר/ה:
סליחה על הדאבל. אני מעונין אולי להנחות משחק מו"ד בעולם של גאנוס, כנראה בקמפיין יחסית גאנרי, עם 2-4 שחקנים מרמה 1.
במהדורה 2 או 3.5 יש מעונינים?
(http://pundak.co.il/forums/viewtopic.php?t=3788&start=0
היי אני מעוניין להשתתף במשחק בעולם הזה תודיע על התקדמות

dragonian אמר/ה:
סליחה על הדאבל. אני מעונין אולי להנחות משחק מו"ד בעולם של גאנוס, כנראה בקמפיין יחסית גאנרי, עם 2-4 שחקנים מרמה 1.
במהדורה 2 או 3.5 יש מעונינים?
(http://pundak.co.il/forums/viewtopic.php?t=3788&start=0

יש לך סבלנות ללמד את השיטה?
יש לי ניסיון של כמה שנים טובות במשחקי תפקידים כתובים אבל לא מו"ד, הגיע הזמן לתקן את זה.

אני אדם עמוס, ואני צריך לראות שיש לי קהל מראש. חוץ מזה, זה גם כמות גדולה של חומר לכתוב (אתה יודע כמה זמן לקח לי לכתוב את כל הקטע של קסם נגד טכנולוגיה? לפחות חמש שעות עם ידיים על המקלדת. עשיתי הפסקות. זה לא יהיה לי ברגע שנפתח לי משחק).

היי שמי הוא דניאל והייתי רוצה להיות בהרפתקה כל שהיא של משחק תפקידים.
לא יודע אפילו מה אני רוצה, אז תציעו לי אולי משהו ואני יראה אם באלי כזה קטגורייה.
בנוסף לכך אני די NOOBIE...רק אומר :P

היי,
אני רוצה לפתוח משחק תפקידים תחרותי לאנשים נוראיים.
במסגרת המשחק, כל שחקן משחק קול סקיזופרני אחר של אדם בשם ג'ון. כל הרעיון הוא שג'ון מתעורר במקום מוזר והקולות יכולים לשכנע אותו לעשות הכל. הכל. כל עוד עומדים בגלגול הקובייה, כמובן.
לכן התכנון הוא משחק קומי ואולי אפילו קומדיה שחורה, ובו, למשל, אפשר להתחיל בקרון רכבת ולסיים בקרב עם דוב בבית הלבן.

מי מתעניין?

yarinarc אמר/ה:
everyone is john? המשחק הזה נהדר, אבל חייבים יותר משלושה קולות. פחות מזה לא יהיה מצחיק.

כן, everyone is john. שכחתי את השם של זה בתגובה שלי.
אכן צריכים יותר משלושה אנשים, ואני חושב שאני אצטרך לשכתב את המכניקה של "מהמרים כדי להיות הקול השולט" כי אין לי מושג איך נעשה את זה בפורומים.
אני חושב אם פשוט לפתוח את השרשור ואנשים יקראו ויצטרפו.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה