• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
אין לי שמץץץץץץץץ של מושג על מה אתם מדברים ומה כל המושגים שאתם משתמשים בהם ובכלל אני קורא למונח שאתם משתמשים בו "הרפתקאה" בתור משחק תפקידים
לא אין לי גם עניין ללמוד על המונחים שלכם, אני אוהב את איך שאני מכיר את הדברים מgood old AIL-san והמבין יבין (SyZore זה מכוון אליך בעיקר אם אתה קורא את זה)

בכל מקרה אני מניח שאני יכול להעיד על עצמי שאני שחקן שמי שמוביל מ"ת ישמח שיהיו לו אם הוא מחפש משהו שובר שגרה.
אז אם מישהו פותח אשכול וישמח לשחקן אני אשמח להצטרף ולא חושב שאאכזב.

עדיפות לפנטזיה

שלום, אני אורי אורבך בן 21 ואני מחפש הרפתקה להצטרף אליה, שיחקתי לפני כמה שנים ומאוד רוצה לחזור ועכשיו אני פה.
יש הרפתקאות חדשות/רצות שאפשר להצטרף אליהן?

מי יהיה מעוניין לעזור לי לבדוק את המכאניקה שפיתחנו כאן? http://pundak.co.il/forums/viewtopic.php?f=3&t=36264
זו לא תהיה הרפתקה, זה יהיה נטו פלייטסט כדי לראות מה עובד ומה לא עובד בחוקים. זה אומר חילוף תדיר של דמויות, בלי פלאף, החוקים יכולים ומן הסתם ישתנו תוך כדי, ודברים יהיו מגושמים לעיתים קרובות. אם אתם לא חושבים שתיהנו מהתעסקות עם קרביים של שיטה, עדיף לכם לא להירשם. אבל אם אתם מעוניינים לעזור לפתח שיטה חדשה לאחת הסדרות האדירות ביותר אבר - אתם מוזמנים.
רק שתדעו, מספר השחקנים שאני אצטרך כנראה ישתנה בין קרב לקרב, אז מצד אחד יכול להיות שאני אתחיל רק עם שחקן או שניים, אבל מצד שני אם לא יכולתי לבחור אתכם בהתחלה יכול להיות שייפתח מקום מאוחר יותר.

אם תהיה מספיק היענות אני אפתח את העץ בימים הקרובים יחד עם גרסה מעודכנת של החוקים.

הי כולם! אני מתכנן לפתוח משחק שמתרחש בעולם עתידני, כשהדמויות הן חיילי על שעברו שינויים פיזיולוגיים וגנטיים שנמצאים במרכז מיוחד שנועד לאימונים(סטייל חדר הסכנה מאקס מן, רק הרבה יותר חכם ומורכב). משחק מסתורין/קונספירציה. מישהו יהיה מעוניין להשתתף?

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה