• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

סדרות

The Time, ממש תודה על הקישור - סוף סוף ראיתי את הסרט המסכם של Full Metal Alchemist - כשצפיתי בסידרה לראשונה לפני שנים הסרט עוד היה בהפקה ושכחתי מזה לגמרי, בעזרתך סגרתי מעגל עכשיו.
לפחות הם ביחד בסוף, גם אם תקועים בעולם שלנו
זהו האנימה היחיד אגב שבו תראו את היטלר, איך הוא קשור? צפו בסידרה ותבינו - בערך..

wizinet - נאון ג'נסיס אוונגליון היא סידרה כל כך טובה שבהוליווד כבר חתמו על חוזה עם Gainax על הפקת סרט Live action המבוסס על הסידרה שככל הנראה יצא למסכים בשנת 2010 או משהו כזה, מדברים על זה כבר שלוש שנים. הסרט כמובן יתעלם באלגנטיות מסיומה הפסיכוטי של הסידרה למען שפיותם של הצופים האמריקאים.

פלאפי - בכדי לגשת לאנימה אתה חייב דבר ראשון להשיל מעליך את התפיסה המוטעית של הוליווד שיש ליצירתיות ולדמיון איזה שהן גבולות שאסור לעבור על המסך. היפנים החליטו שהטירוף שלהם יכול להתממש בעזרת תרבות האנימציה שפיתחו ולא היססו לתת לו להתבטא בכל דרך אפשרית, אתה חייב להעריץ אותם על כך. אם תוכל רק לרגע להתנער מהקיבעון ההוליוודי תוכל לראות את הגאונות והאושר הצרוף שהיפנים מנסים להפיץ לעולם ולהשתגע יחד איתם.

לא, לא הוליווד. התבלבלת. הם שוברים כל מוסכמה של הגיון אנושי. רוב רובן של האנימות זה פשוט "ok, now weird shit happens. and now, hella weird shit happens, that has nothing to do wirh the previous shit that happened. and after that vampires dressed in purpelish yellow! why? We don't even know! yeah, thats how crazy we are, we make stuf that doesn't make ant sense whatsoever! yaaaaaaaay ^____________________________________^" "

לסיכום: חוסר הגיון מוחלט לא אומר שמשהו טוב.

עכשיו ישראליות-
הבורר- אני כל כך כל כך אוהב לצטט משם דברים, כולל האיומים של אבי על איציק סאסא(7), הדיאלוג של איציק סאסא ורון הפרסי(11), המשפטים של הבורר(כל הפרקים) והיציאות המטומטמות של הפרסי ושל פבל. למשל:
רון הפרסי: אני אמרתי לשופט- היא אמרה לי שהיא בת 15. אז נכון, היא נראתה בת 14. מאיפה לי לדעת שהיא בת עשר? האמת, כשהיא לקחה אותי לחדר שלה לראות 'בוב הבנאי', זה היה צריך להדליק לי נורת דלק אדומה.
נדב:וואלה?
רון:דווקא היה פרק מעניין. אני מת לדעת אם הוא הוריד את החתולה מהעץ.
חשופים- סדרה חביבה, קלילה, עם הרבה שירי ביטלס ברקע(ספרתי שלושה, לא כולל Imagine) ועם ליטל רוזנצוויג, שבעיקר בגללה אני רואה את הפתאטיות של יעל בר זוהר.
מסודרים- אין מה לדבר.
הפיג'מות- קלאסי.

פלאפי - אני לא יודע באיזה סדרות צפית, אבל מה שאני הצעתי מטורף יותר :lol:
לא, רגע, ברצינות, לא הייתי ממליץ על זבל הזוי (חוץ מ-FLCL, שאני מודה שרק המטורפים מביניכם יוכלו לאהוב) - זה רק כותרים שבאמת אהבתי ושווים את זמנך. אם תקשיב להמלצות במקום להסתמך על הזוועות שמגיעות לערוצי הילדים בטלוויזיה המקומית, תבין..

נסה את האתר שנתן The Time, יש בו את כל הפרקים של הסידרה Full Metal Alchemist לצפייה - ובדיבוב לאנגלית ככה שלא תצתרך להסתגל ליפנית. עוד לא פגשתי אחד (או אחת) שלא אהב/ה את FMA.

העונה הרביעית של פריזון ברייק (אפשר כבר להשמיט את פריזון) זה חרא צרוף, אבל אני בכל זאת ממשיך לצפות בה. פרק 7 הראה כיוונים קצת יותר מעודדים, אבל זה עדיין שובר את כל מה שהיה עד עכשיו.
למעשה, מהעונה השלישית התחילה ההדרדרות. הבריחה מסונה הייתה פשוט עלובה. הם לא עשו שם כלום, רק קצת חפרו ויצאו דרך הגדר. הדבר היחיד שהראה נקודת אור זה המחשבה של סקופילד על ההזדחלות מתחת לכלי הרכב, אבל חוץ מזה כלום.

לגבי אנימות, אני בכלל לא אוהב את זה. פלאפי סיכם את זה מעולה. שבירת הגיון אנושי.

הו, הבורר. נזכרתי בזכות התגובה של פנג. אחלה סדרה, ובדצמבר משודרת עונה 2.

פנג - אתה מצטט מהבורר? לאיזה רמות הדרדרת..
כמו כן, זה שאתה אוהב חשופים לא אומר דברים טובים. זה שהם שמים ביטלז כסאונדטרק זה אפילו עוד יותר מחפיר. זה פשוט אומר שאין להם כוח או רצון להשקיע מספיק כדי לחפש סאונדטרקים שהם לא ברורים מאליהם.
הפיג'מות זו דווקא מהטובות שהיו בישראל. למרות שערוץ הילדים נמאס לי בשלב מסוים, ולהעביר אליו רק בשביל לראות הפיג'מות היה יותר מדי בשבילי :)

פיטפינד - כמו כן, אני לא אוהב עלילות מפותלות מדי, כמו מה שאנימות נוטות לעשות. זה הרבה דברים מעבר לחוסר הגיון.

לפיג'מות הייתי מכור פעם... כשיצאה העונה החמישית כבר קצת נמאס, אבל עדיין סדרה מצוינת.
שנייה... זה בטוח לחלוטין שלא תהיה עונה נוספת לאוואטר? פשוט צריך.

מבחינתי על מקום ראשון יש תחרות צמודה בין אבודים לנמלטים, אם כי שתיהן מתחילות להיות ארוכות מעבר למידת הטעם הטוב. חברים וסיינפלד הן הסדרות המצחיקות\גאוניות בעולם (פרינדס 60% מצחיק 40% גאוני וסיינפלד להפך, בהתאמה), גיבורים זה בסדר... או לפחות העונה הראשונה (שזה מה שראיתי). מתחום הריאלטי הישרדות כופלת את כולם, ומבחינת פנטזיה מד"ב הרוב זבל בכל מקרה, אבל אני מחכה בקוצר רוח לעיבודים של ששאו"ק וחרב האמת.
פיטיפינד וכל תומכיו - סורי, אני עם פלאפי בקטע הזה :|

Shaman אמר/ה:
החליטו סופית שלא יהיה עונה רביעית לאווטר? כי יש ענינים לא גמורים (אמא של זוקו,העובדה שאין נוודי אוויר)...
כן, למיטב ידיעתי. וגם את השלישית בקושי סיימו.
אבל הנושאים שהזכרת די מינוריים. אמא של זוקו היתה אמורה להופיע בפרק הסיום ולא הופיעה רק בגלל שיקולי זמן. נוודי האוויר - אני לא רואה מה ממש אפשר לעשות איתם? להחזיר אותם לחיים?
זה מרגיש מאוד כמו סוף. כל דבר אחרי יהיה אנטיקלימקס.

כמו כן - supernatural. סדרה ממש חביבה.

בנוגע לאווטאר, השמועה מדברת על סרט, בעצם שלושה סרטים, אחד לכול ספר, וסרטים לא מצויירים. (בסטייל של מה שעשו לאקסמן)

אגב, העונה השלישית היתחרבנה להם כליל, בעוד העושנה הראשונה הייתה נחמדה, העונה השניה של האוטטאר לפחות לדעתי היא באמת משהו שנהנתי בכול רגע.

אגב, תצפו בFMA! זה פשוט טוב מדיי! (ואל תראו את הסרט, הוא עלוב)

פמא זה מהמנגות\אנימות הטובות ביותר שראיתי,למרות שהמנגה יותר טובה(דאאה,יש שם את לינג!!). זה יוצא איכותי ברמות אלוהיות בכל זאת. גאנטז! איזו אנימה\מנגה גאונית! מי הצליח לשלב מין,רובוטים,חייזרים,דם,אלימות,דם,דם,ובעיות יחסים באותה מנגה?! amaziiiing!!

lord of the dumm אמר/ה:
פמא זה מהמנגות\אנימות הטובות ביותר שראיתי,למרות שהמנגה יותר טובה(דאאה,יש שם את לינג!!). זה יוצא איכותי ברמות אלוהיות בכל זאת. גאנטז! איזו אנימה\מנגה גאונית! מי הצליח לשלב מין,רובוטים,חייזרים,דם,אלימות,דם,דם,ובעיות יחסים באותה מנגה?! amaziiiing!!

אלוהים! עשית לי פלאשבק להלם קרב שהיה לי כשנכנסתי לפורום אנימה של FXP

לשמחתי אני לא מחובר ליס/כבלים כבר 4 שנים.
במקום יש לי צלחת פרטית על הג ( זה התחביב הקטן שלי) שמכוונת ללווינים אירופאים ( הוטבירד) לעמוס ( ערוצי ישראל - 1,2,10 ) ולמדינות המפרץ הפרסי - שהם - בשל עודף הכסף שלהם קונים את כל הסדרות הטובות ביותר שיש בשוק.
אז אני רואה סקיי - סקיי קריימ - ערוץ שמשדר תוכניות וסרטים ברצף שקשורים לפשע כם ה CSI NCIS LAW AND ORDER למינהם ועוד תופינים משנות ה 70 - 80
יש ערוצי קומדיות שוב שידורים חוזרים של סיינפלד תמיד מעולים.
ערוציי סייפיי כי תמיד פספסתי איזה פרק של סטארגייט.
יש לי ערוץ שלצערי לא שמיש יתר על המידה של מנגה - 24 שעות רק בגלל השפה אני לא מתחבר - ולפי מה שראיתי זה מכל השנים.
ויש פורנו אבל זה נושא לנושא חדש :wink:

חוצמזה יש לי שיתוף לינוקס של הממיר וגם זה סיפור אחר

lord of the dumm אמר/ה:
מה הבעיה? אני יכול לשלב לך את כל אלה באותו משפט.

wizinet אמר/ה:
הסרט של FMA פשוט לא מספק בתור סוף. כבר עדיף לראות את הסוף של הסדרה.
אם אתם רוצים סוף ממש טוב, חפשו ביוטיוב את הOVA הממש קצרה (2 דקות) KIDS.
למעשה שלוש, אבל אתה צודק לחלוטין.
fS6hjLcne-Q[/MEDIA]]קישור

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה