• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

"טוב בסדר " אומרת שושנה זה רע מאוד רע היא קמה ומסתובבת בחדר .
"למסדר הטהור יש דרכים ,לגלות כמונו " היא אומרת "והם לא יוותרו על העיר הזאת ,אבל אפילו אם 40 לגיונות אלו 200,000 איש ,ללוקאשי יש כוח צבאי כזה אבל אני לא מבינה הם צריכים לפחות 1,000 דמי דרקונים ,בשביל לעבור את כול הכוחות הצבאיים במזרח " אומרת שושנה ומוסיפה "זה פשוט הגיוני ,יש כול כך הרבה אנשים במזרח שהם צריכים לעבור ,אם אין להם ייתרון מספרי הם חייבים ייתרון על טבעי" שושנה הולכת בחדר ומתיישבת על המיטה, "לפחות ננוח עד שהקדמונים יגיעו".
out
את זה אפילו ילד יכול לדעת, ובעזרת הידע שלה אני חושב שלא צריך ידע במלחמה על זה .

"שוש, הקשבת לי בכלל? וודאי שיש להם כוח על טבעי! כל המסדר הטהור לצידם!" הוא מתיישב "ונראה לי למען האמת שכרגע אנחנו צרכים יותר לדאוג לגבי גורלם של נשגבי השמש בסביבה, בנפרד הממלכה פשוט תכתוש אותנו, אבל אולי אם נצליח לאגד כמה.. לא. זה לא יעבוד, סיעת הארד כנראה פשוט תפתר מאיתנו, נראה לי שכדי שנוכל להסתובב חופשי, נהיה חייבים להוריד את הסיידי האלה מהזנב שלנו.." הוא פונה לשמש הירחים "תגידי, שמש, יש למציאות עוד שכבות חוץ מהגורל?"

למשמע המשפט האחרון של סם עגור כורה את אוזנו בסקרנות.

"זה לא טוב, ממש לא טוב, אם דמי הדרקון היתאגדו תחת מישהו חזק, אני חושב שהדבר הכי טוב לעשות הוא פשוט להיסתלק, לרדת למחתרת לזמן מה, כמה חודשים אפילו, לתת לדמי הדרקון ולשרי המוות להיתכתש בינהם, אנחנו, ואני מתכוון גם אם כול הסולארים באזור היו מתכנסים יחדיו, לא מספיק מבוססים מבחינת משכנים וכוח אדם בשביל לעמוד מול הממלכה, או מול שרי המוות, במיוחד כש השניים נושפים לנו בעורף!"

אוקי, העפתי מבט כדי לקבוע חלוקת נק"ן לדג שיצטרף למשחק עוד מעת, ונתקלתי בבעיה: הרקעים שלכם אינם ערוכים אצלי. אז כולם בהודעה הקרובה שלהם בבקשה להעלות את דפי הדמות הנוכחיים שלכם, ומשם אני כבר אתחיל לעקוב.
ואני מזכיר- הבנתי ששושנה נחה עד הישיבה. האם גם עגור שחור וסם נחים?

סליחה, עגור מתאמן כרגע כדי להעלות נקודה אחת בסיבולת שלו, הוא מנסה לחבר מחדש את הנשמה והגוף, דרך הגות ומדיטציה.

(בעיקרון לרפא את עצמו מהקריעה החוץ גופית, אם זה מוזיל עלויות נק"ן אני אשמח לשמוע, אם לא אז אני אשלם נק"ן להעאלת תכונה כרגיל, כלומר 4 נק"ן, ו... חודשים (?!!?!?), אימונים! אולי בגלל שזה בסך הכול ריפוי עצמי העלות תישאר אבל זמן האימון יקטן?)

אגב, לא אמרת שאפשר לתת לשושנה את את השליפה המהירה כך שתהיה מבוססת היתגנבות? (אגב, זה דיי טיפשי הדרישה לאתלטיק כי ההצ'ארמים לא מחזקים גילגול אתלטיקה אחד!)

הינה הדמות (פחות ארבע נק"ן)-

א. הרי! שברנו את מחסום מאה העמודים!
ב. לא העלתם את דפי הדמות.
ג. דון- אתה לא יודע, אבל אתה בטוח בדבר אחד- זמן האימונים גדל, ובהרבה, ואתה לא בטוח אם כלל תוכל לרפא את זה. אתה לא יודע.
IN
"עוד שכבות לגורל? לא שידוע לי. אבל נול הגורל גדול ורחב, ולא בשליטתם של הסידראלים. הם יכולים רק לשחק בוא באופן מאוד מינימלי, כדי ליצור השפעות. הגדולים ביותר אינם שולטים בנול הגורל. לכן למעשה, נוכל לחמוק מהסידראלים, אפילו אנחנו בתוך נול הגורל. אבל היי, אנחנו לא נשגבי השמש היחידים. למה שהם יתנו תשומת לב ספציפית לנו? חוץ מזה, אני אישית הייתי רוצה שנלך היישר לברית הכסופה. הם בודאי יזדקקו לעזרתי מאוד".

זמן האימון גדל מעבר לרגיל באמור בשיפור תכונות? כלומר, לאו דווקא לרפא, אולי פשוט להעלות את החוסן מ1 ל2, ועד שאני לא אתרפא אני לא אוכל לעלות אל מעל ל4 חוסן (או למהות -1 חוסן, הגבוה מבין השניים...)

:mrgreen:

"הברית הכסופה, אמממ, הם אכן כוח שיכול לספק, איך לומר, הגנה"

"אבל הם כן יתנו לנו תשומת לב ספציפית. אתם מבינים, אני לא יודע מה איתכם, אבל אין סיכוי שהמעגל ישב בשקט וישן, יש לנו הרבה מידע רגיש, ואנחנו בפירוש הולכים להשתמש בו. ובשביל זה אנחנו צרכים למצוא דרך להתחמק מהסיידריאלים. למרות שנראה לי שדווקא אנחנו מצאנו לנו שומרים שיכולים לענות להגדרה הזו, אבל אחרי הכל- לא נשאר בעיר הזאת לנצח."
הברית הכסופה? אוי לי, זה יהיה משעמם.. צריך לחשוב על דרך לעשות את החלק הזה במסע שלנו.. הירואי יותר.

קבצים מצורפים

דון, עזוב. יש לי מכאניקה בראש. כרגע אתה מרגיש שכל אימון פיזי יכאיב לך, וקשה לך מעת לנשום. אתה מרגיש חולני. לא נראה לך שאתה רוצה כרגע במצבך להתאמן. אתה יכול, אבל בוא נומר שזה יכאב ויהיה קשה מהרגיל.
רועי- תודה.
קיבלתם 45 נק"ן עד כה?!
דון, תעלה בבקשה את דף הדמות העדכני שלך. דארט, גם אתה בבקשה.

הינה הדמות, פחות 4 נק"ן, לא אכפת לו, הוא הוא מתאמן להעלות חוסן, המוח שלו עובד ככה- נפגעת? רפא את עצמך!

גם אם צכפיל לי את זמני האימון, הוא יתאמן חודשיים בשביל להעלולת את הסיבולת שלו מ1 ל2.

קבצים מצורפים

מה ! מוזר ביותר אז כנראה שחסר לי 5 נקודות נסיון כי אני קיבלתי 40 נקודות נסיון טוב לא נורא
in
"הברית הכסופה " שושנה נאנחת "אתם עכשיו מתכננים מסע כזה ? תקשיבו אנחנו צריכים לחשוב על ההווה, יש מולנו צבא אדיר שמתקדם במהירות עצומה ,הם ידעו שיש כאן נשגבי שמש הם יטבחו בכול העיר ! אני לא מסכימה לשבת מהצד, צריכים לעשות משהו אני אעלה את הכול לפני הקדמונים ואנסה לשכנע אותם להכין את צבא העיר ."
אומרת שושנה במהירות "אם נדע יותר על הקדמונים האלו, אולי יהיה אפשר ליצור עוד מהם ותיאורטית אולי יהיה אפשר ליצור קדמונים חזקים יותר "חיוך נסוח על פניה של שושנה "אני חייבת לדעת איך ליצור כאלו " היא פונה אל אחד מהשומרים הקדמונים, ופשוט שואלת בקול רם "איך נוצרת ?" .
out
צפייה בקובץ מצורף שושנה שחורה.xls

IN
"ממה נוצרתי?! איזו מן שאלה? נוצרתי ממהות טהורה. שמעתי את שיחתכם" הקדמון מסמיק, אם זה כלל אפשרי. "ואתם צריכים סך הכל למצוא אדרך לתעל את המהות שלכם באופן טהור, כך שהיא לא תלבש צורה. אז היא באופן טבעי, חלק קטן מהמהות ילבש צורה. תעלו את זה בפני ההבנה המגלה את המחשבות, הוא ודאי ידע איך לגרום לזה לקרות" אומר הקדמון.
OUT
מצויין. כעת יש לי את דפי הדמות של כולכם.

סם מגחך "נראה לי שיש לעיר הזאת סיכוי מול הצבאות האלה בערך כמו שיש נו מול קיסרית הארגמן- לא ממש. כל מה שאנחנו צרכים זה להתחפף לפני שהם יגיעו, והעיר תהיה בסדר. חוץ מזה, אני אישית בעד לתת לקדמונים לטפל בעיר, נשמע שיש להם כבר תוכניות, ואנחנו הרי בצד שלהם. ככה נוכל להתאמן קצת ולהמשיך לאן שנרצה. אחרי הכל, כמה קשה כבר לשדוד משכן קטן אחד?"
להכין קדמונים לעצמנו? זה גאוני! ככה נוכל לדעת תמיד כשהמטיב המסתורי שלנו בסביבה, שלא לדבר על היתרונות בשומר ראש כזה..

"כנראה " אומרת שושנה, בעודה הולכת לעבר הקדמון בוחנת אותו מכף רגל ועד ראש "איך עשו את זה, כדאי ליצור אותך ?"
קדמונים ,אם נצליח לעשות כאלו באופן המוני זה יהיה מדהים ,אבל אני בטוחה שיש לזה הרבה השלכות אחרת העיר הזאת הייתה העיר הגדולה ביותר במאה הממלכות.
"ובכלל האם ידוע לך כמה קדמונים כמוך יש בבריאה ?"

IN
הקדמון מושך בכתפיו. "אין לי שמץ, על שתי השאלות. אני חוזר ואומר שתוכלו לשאול את ההבנה המגלה את המחשבות. הוא יודע הכל. אני כאן רק 10 שנים, ואני רק יודע שנבראתי ממהות קמאית. אין לי מושג מעבר לכך." אומר בנימה מעת מתגוננת הקדמון.

סם ביינתיים שולף מראה, וממשיך לטפל בעצמו, מנסה בבירור להסתיר את פציעותיו הנוראות, ובהצלחה לא רעה..
כדאי לייצר אותך.. זו שאלה מצחיקה לשאול מישהו.
OUT
מבחינתי אפשר להריץ.
ואם צריך גילגול להסתרה.. שתי הצלחות.

"סם תעזור לי אחר כך " אומרת שושנה, ואז שואלת את הקדמון "תוכל לספר לנו קצת על ההבנה המגלה את המחשבות, מי זה ? זה קדמון? מה התפקיד שלו?" היא אומרת תוך שהיא מסתובבת מסביב לשומר ומחכה לתשובה .
out
שיגיד מה שהוא יודע ומצדי אפשר להריץ.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה