• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

יש לי הרגשה שתוציא את אבירת המוות שקרנית אבל היי אני הולך אם דברים עד הסוף
in
"אני יודעת הכול ! אחד מהמרפאים הסגיר אותך ,הוא קרא לך מכוון העתיד ! שותף לפשע של שליח, נגד המעגל ".
היא אומרת בזעם "אבל רק כדאי להיות בטוחה,לילך האם זהו מכוון העתיד ? שותפכם לפשע? ומשרתו ,של מסיכת החורפים ?
(כשהיא תגיד כן ) "רואה ! אני יודעת הכול ,עכשיו התכונן למות !"
שושנה מתנפלת על מכוון העתיד, אם חרבות שלופות, עודה זוהרת ממהות השמש ,היא זורחת בשנאה ,לזה שהיא בטחה ביושרו ,יותר מכול חברי המעגל. "לעולם ! אבל לעולם ! על תשקר לי ! " צורחת שושנה ,המהות מתפרצת ממנה ,מגלה שהיא מוכנה לקרב, יותר מתמיד .
"לילך ,תעשי איזשהו כישוף שיעזור לי להרוג אותו,או שישמור עליי, או שתעזרי לי להרוג אותו בעצמך !" היא קוראת כשהיא קרובה יותר מתמיד ,לצווארו של מכוון העתיד.
out
אם היא אומרת לא ,ומוציאה את שושנה אדיוטית גמורה ,אז תגיד.
אבל אני מניח שהיא תומר "כן ,זה מכוון העתיד ,שותפנו לפשע וזה" אז תגלגל הצטרפות לקרב ,יהיה יותר נוח לשנינו.

סם מורט שער מראשו "מה אתה מקשקש?! אייזו חסינות מזורגגת של מי מונעת ממך להרביץ קצת בינה בראשה של שושנה?!"
ברור שקיים חוק כזה, מה שאומר שאני ועגור נצטרך להפעיל את גלגלי המוח הפצועים שלנו בכל הכוח כדי למנוע מהם להכות אחד את השני למוות!

"באמת, מה מונע ממך לצאת אחוצה ופשוט להגיד (עובר לשפת האש) שושנה! עלה! זהו מסר מעגור שחור וסם, אנחנו כלואים לא רחוק מכם בתוך גלל עשוי ג'ייד שחירבן קדמון עם תסביך נחיתות! תפסיקו לעזאזל להילחם תתחילו לעשות דברים מועילים!"

IN
יציר הרוח מהנהן. "אין לי בעיה לומר זאת, אך זה יקח לי זמן" הוא אומר, ומניע שפתיים המופיעות בערפל בדממה לאוויר, וחוזר לדווח לכם.

'עלה' מזנק אחורנית בבהלה. "אל מה את מדברת? השבעת אותה לדבר אמת? או שהיא השביע אותך?! איך את יודעת שהיא דוברת אמת?! לעזעזל!"
OUT
איזה תוצאות חרא יצא לשניכם בהצטרפות לקרב!
מקצב הקרב 2(!):
טיק 0- 'עלה'
טיק 1- אבירת המוות.
טיק 2- שושנה שחורה.
IN
'עלה' בוהה בשושנה, ונוסג אחורה. "אנא ממך אל תתערבי!" הוא אומר, ופונה אל אבירת המוות. "את, בוגדת בשמש הבלתי מנוצח! מות תמותי!" הוא אומר, טוען חץ בקשת האורכיקלקום שבידו, ולרגע הכל כופא. ווש! החץ טס במהירות ובמיומנות אלוהית, הישר אל מטרתו. הוא חוצה את האוויר, מקפיא הכל, אל מול נשגבת השאול.
מה שמזכיר לכל השלושה אשר צופים במקרה...
בוגדים!
ווש!
תירגעו! הקדמון הזה מת, כי מעניק הצל הגיע בזמן, ועכשיו כולם בסדר.
תמיד מעניק הצל מגיע בזמן.
מעניק הצל.
מעניק הצל.
מעניק הצל?!
למה? מעניק הצל?!
מעניק הצל.

החץ טס במהירות אל מטרתו-אבירת המוות. החץ טס בעוצמה אדירה, פוגע במטרתו, אך שוב נבלם במלואו באנימה של נשגבת השאול. "דמט!"
אבירת השאול מחייכת. "אין לי טיפה מהות, ובגללך שיחררתי את כל הרוחות שלי, אבל עדין יש לי כמה שדים" היא מחייכת, כששלושה קופי דם מופיעים באוויר, ותוקפים את 'עלה'. הדם זולג מהם, כשהם מזנקים בטפרים ושניים נוטפי דם, רצח ונקמה בוערים בעיניהם. הקופים עצמם הם בגודל כמעת של בן-אדם, גורילות נורות וענקיות. הם תוקפים את 'עלה', וכמות מדהימה של מהות עומדת מאחורי התקפתם. טופריהם נשלחים למטרתם בעוצמה מזעזעת השקולה לעוצמת הנשגבים עמם באורך מדהים. 'עלה' נדהם מעוצמת ההתקפה- "לעזעזל מאיפה שלפת אותם?!" הוא שואל, כש... בין קיום לאי קיום, הוא פשוט זז מעת, מזיז את קוי הבריאה באורך מינימלי- ההתקפות מחמיצות. הוא קופא על מקומו, כשחסרון ההגנה המושלמת אופף אותו. השדים מחייכים חיוך שטני.
OUT
תור שושנה שחורה. אגב- לעזעזל ארימנת'וי הם חזקים! בעזרת מצויינות שיש להם, וטונות של מהות שיש להם, וזריזות המון ואומנות לחימה המון והתמחות, הם יכולים בקלות להגיע למאגר קוביות של 18! ואני חשבתי שהם ספורים!
תור שושנה שחורה.

אייסדרום, מה קורה?

היא לא ענתה ? שתתיחס לשאלה !
in
"לילך ! זו פקודה, תעני לי ! האם את נשבעת, שזה מכוון העתיד ,משרתו של שר המוות ,מסיכת החורפים ?" שושנה נעה במהירות מסחררת ,מוכנה לרצוח ,ולשתות את דמו של עלה, עם צריך.
"כמה זמן, אתה עובד אם מסיכת החורפים? " שושנה נעלמת, ומופיעה מאחורי עלה "כמה זמן אתה מתכנן אם שליח, לטפוס את כולנו?" היא שוב פעם נעלמת, ומופיע מול עלה "ולמה שליח רוצה, לכלוא את כולנו ! " שושנה מכוונת את חרבותיה אל עלה, קופצת בפראיות ומורידה מטח של מוות על עלה .
"בטחנו בך,כולנו! תראה לאן אנחנו צריכים להגיע, בגלל הבוגדנות שלך !מכוון העתיד"
out
זה מאגר 8 +2 קוביות מצוינות, מאגר 10 בשביל לפגוע .

OUT
למען האמת, פורטה, אין שום בעיה להביא ליקוי חמה לאנימה כזו, כי זו צריכה להיות שבועה אמיתית. מנחים אמורים לאסור דבר כזה, בדיוק כמו שהם אמורים לאסור הקטנת קסדה במו"ד בתור דרך להרוג מישהו.
IN
"ולא עדיף לך להלחם בפלדת הנשמות?" אייניאדמה שואלת בהרמת גבה, רגע לפני שהדייקלהב מגיע לבשרה.
פתגם ישן מהדרום בשפת האש אומר "כל דבר הוא מה שהוא. נמר לעולם לא יקבל על עצמו פסים, גמל יסחוב את דבשותיו ואדם לעולם לא יהיה ציפור". אלה מכם שיודעים את שפת האש, אני מציע שיספרו את זה ל'שמש הירחים'.
בניתור חינני של דרור היא נוסקת במהירות כזו שנראה כי תאלץ לפגוש את התקרה, ושיערה הכחול כמי הים באופק מתנופף מעלה ולכל עבר בקווצות שנראות כמו להקה עצומה של שלדגים, תחת רקע של שמיים צהבהבים של האנימה האדירה. היא נעצרת בפתאומיות כך שהיא נוחתת באצבעות רגליה על קישוטיו המתכתיים של הדייקלהב שבא מאחוריה, כמו קוראת אותם דרך אצבעות הארד החינניות. עם עצירת הלהב בתום אורך זרועו של דם הדרקון היא נזרקת בגלגול קדמי מעל לדקירת הרומח. גלגול שהיה אפשרי לזהות אם הוא היה עובר כלל במרחב במקום המיועד לו.
בקול אוושה קטנה מתפרשים שבעה צללים מ'שמש הירחים' לכל כיוון, שנצורים משום שהיא כה מהירה עד שהיא נמצאת בו זמנית בכמה מקומות, ומאירה על כל אחד מהמקומות בו היא נמצאת עם האנימה של מקום אחר, בהטלת צלליות ססגונית. קול של נקישה נשמע כש'שמש הירחים' נוגעת בחזרה בקרקע מהמקום המדויק בו קפצה לראשונה, והצלליות נעלמות מיידית, רק כדי לגלות את השיער הכחול נוחת על כתפיה האחוריות.
META
מגן מהתקפת דם הדרקון הראשונה עם ד"מ חמיקה. ד"מ 6(כמובן לא כולל פעלול) בגלל מחסר פציעה.
אם יש תוספים על זה שהם תוקפים אותי בקפא"פ בלי נשק הישג כשאני אולי במקום גבוה יותר(מדרגות) אז תחשב.
התחמקות שבעת הצללים ממאגר היקפי להתקפה של דם הדרקון השני.
נא לזכור לכל ההתקפות: קשיחות 3, ספיגה קטלנית 9 והפחתת נזק סופי 3 מהאנימה.
IN
העיניים הכסופות של 'שמש הירחים' מתעגלות למשמע שמו של סם, והגבות הכועסות של אישה מותחות אותן בהחלטיות מטה ומעט לצדדים בנחישות שאפילו הגורל לא יכול לערער עליה. שלא לדבר על זה שנציג הגורל באזור כבר מת.
מי שיסתכל על השקיעה יראה שככל שהשמש מתקרבת אל קצה היום וסוף מסעה ברקיע היא נעה מהר יותר. זהו זמן הדמדומים, הזמן שבו השמש מהירה יותר, עירנית יותר. הזמן שבו השמש נלחמת לעצור את החושך.
וה'שמש' אכן נלחמת. רק חבל שאף אחד לא מסוגל לראות את זה. 'שמש הירחים' נעה במהירות, בחן, כמו דולפין שצובר מהירות במים, אך מהר פי עשרה, אך כל המיצג לשווא, שכן גם העיניים המאומנות ביותר לא יכולות לראות כזו מהירות. סיבוב דמוי ריקוד, רגליים שכמעט ומציירות רונה מושלמת בקרקע, והכול ברגע, כמו תמונה יחידה שאף אחד לא הספיק לצלם.
ו'שמש הירחים' לא יכולה להתאפק. בסוף הסיבוב, כשהחרב המגושמת לשמאלה, היא מסתכלת אל פני נציג הצללים האיטי, ושולחת לו מבט מחייך ארוך מספיק רק כדי להתקיים. בחינניות כמעט מעוררת תאווה היא מסיטה את ראשה שמאלה אל החרב הצורחת והבריאה הקרועה. ויורקת מהות. זרמים דמויי אצבעות של מהות זהובה נשלחים כמו אצבעות עדינות אל החרב השחורה, מתנגשים במהות שלה דרך החור הרגעי בבריאה, מרעידים קלות את המתכת בכוחו של הכעס וגאוות הניצחון.
החרב מכה שנית, והקצה הרועד שלה מספר את עליונות השמש על סימני הדם הנלעגים. 'שמש הירחים' קופצת זוג מדרגות למעלה צמוד לקיר, זינוק דומם שיש לו יופי פשוט, כזה הדומה לחן המושך של קוביית הימורים מרובעת או הגליל המושלם של עמודי ארמונות השיש. זינוק שעומד בניגוד מוחלט לסיבוכיות של המתכת שצורחת, ניגוד כזה שלא ניתן לעבור.
'שמש הירחים' לא מחכה להתקפה הבאה. הקשת שלה כבר נתפסת בחרך קטן בקיר שנוצר מהתקפת החרב הקודמת של דם הדרקונים, מתקבעת כמו משען. 'שמש הירחים' מתהפכת על המאחז החדש באתלטיות עם ראשה וידיה מטה, רגליה רצות על התקרה כדי לצבור עוד מהירות בזמן שהחיתוך השלומיאלי עובר מתחת לקשת, ומיד כשעבר מסיימת 'שמש הירחים' את הסיבוב המלא ושולפת את הקשת, בדיוק בזמן כדי לראות את הדקירה האחרונה מארבע ההתקפות.

פיצוץ אור נוסף בוקע ממנה, אדום וכסוף כמו דם של חד קרן מהאגדות, ואנימה זהובה נופלת על הרצפה כמו היה לה משקל. בטחון שחור וגאוותני צובע את המקום, כזה שתואם את הבטחון של משרת המוות, ואת הרגשת האדירות של החרב המקוללת.
ואז נשגב השאול רואה את הצל שלו מקדימה לו. אצבעות נוקשות על שריונו, שכן 'שמש הירחים' לא יכלה להתאפק ולהחזיק את עצמה מלעשות כך אל מול מראה נשגב השאול המופתע. "כדאי שתעבוד עוד שנתיים." היא מסיימת, בקול של מורה שגוערת בתלמיד שהוכיח את יהירותו.
META
חמיקת שבעת הצללים מהיקפי להתקפה הראשונה.
חמיקה רגילה ד"מ 5 להתקפה השנייה.
חמיקת שבעת הצללים מהיקפי לשלישית ולרביעית.
והערה: כל התקפה מקבלת תוספים מפעלול בנפרד. אז בבקשה תעשה את זה ברור איזו הגנה קיבלה כמה, ותזכור את חוקי ההפלה לקרקע וההדיפה לאחור.(שאני די בטוח שלא שמת אליהם לב כשתקפתי בעצמי, אבל לא נורא)

סה"כ מוטים שהופעלו: 12 מהיקפי.

IN
איינידאומה חומקת באורך מושלם ממש, ומגיע אל מול ההתקפה השניה, ומוצאת את טעותה- ההתקפה, בבלבול הקרב, איינידאומה לא הבחינה- היא ההתקפה מלאת המהות ביותר, בעוד השלישית אשר אחריה היא בעלת מעת מהות, והשאר בעלות מהות זניחה.
התקפת אביר המוות מגיע במהירות, בעוד שלושת פיצולי חרבו האחרות נעלמות, ורק זו ההתקפה מגיע במהירות אל מול איינידאומה.
OUT
עקרונית קיבלת שלוש פעלולי 1[פעלול אחד נכשל, ראה בהמשך](או פעלול 2 אחד או יותר בערך), אז אתה ראשי לשחזר 8 מאנות. על ההתקפות של דמי הדרקון קיבלתה עוד שני פעלולים אחד, שזה עוד 4 מאנות. סה"כ: 12 מאנות לשחזר.
IN
ההתקפה מגיע בעוצמה ודיוק מזעזעים, מגיעה עד איינידאומה, מעבר לכ ל הגנותיה. איינידאומה נדהמת מעוצמת ומיומנות ההתקפה, כשאביר המוות מחייך. "טעות הייתה בידך, כי בחרת את הבחירה הלא נכונה." הוא אומר, כשההתקפה מגיע בעוצמה מדהימה, והבנין רועד. מכתו האדירה מתנגשת בעוצמה מזעזעת באנימה של 'שמש הירחים', לאחר שהיא עברה בקלות ובעוצמה את השריון של שמש ירחים, המכה פוגעת בגלים כבירים של מהות נעים.

סם מנדז ועגור שחור ויציר הרוח יושבים להם בתא הכלא, כשלפתע הם מופתעים להסתכל הצידה לכיוון בוא לכאורה מתרחש הקרב- מבעד לברקת עצמה, חודרת כמות כבירה של מהות, אפלה מצד אחד, אך זוהרת וזהובה מצד שני, והם כבירים ומבטלים זה את זה, מאירים הכל בעוצמה קדמונית אשר הייתה ראויה לעידן הקדום עצמו.

להב דק, בוא פרצוף של ילד תמים, חודר מבעד לזוהר אשר מסביב לאיינידאומה. הלהב נע לאט, לאט מאוד, אבל מספיק מהר. הלהב שורט שריטה ארוכה את איינידאומה, כואבת מאוד, סריטה אשר לא תגליד בקלות רבה. סריטה זאת, בוצע במיומנות טהורה, והיא מוספיה מכאובים על קודמיה. ויותר גרוע מכל, הלהב הדק, הילד המחייך, יוצרים סביבם את פרצופו של אביר המוות, כשהלהב מבריק כשהוא יונק את דמה של איינידאומה, יונק את מהותה, את הצלחותיה. המהות נשאבת אל תוך אביר המוות, ולרגע הכל נעצר כששתי המעצמות הכבירות נעמדות זה מול זה, לאחר מהלך טקטי מוצלח במיוחד של אחד הצדדים. אז נשגב השאול מחייך- "את עדין יכולה להצטרף למסכת החורפים. הוא יישמח לקבל אותך ויסלח לך על הכל. הוא ייתן לך כסף, וכל שהוא רוצה שזה תושבי הבריאה יחייו בעולם התחתון, הוא לא רוצה בהשמדתם בכליון! עברי לצד החכם והחזק, ותוכלי לשרת תחתי בעוצמה. אל תהיי שוטה!" הוא אומר, והלהב נע במהירות חסרת מעצורים בידו, מוכן להתקפה אשר תגיעה.
OUT
וואו! החלטתי כבר מזמן שכל התקפה תושקע בX מאנות, ההתקפה השלישית תושקע ביותר מאנות, וההתקפה השניה בהכי הרבה מאנות. אבל גם בלי זה, אביר המוות הוציא תואצאות ענקיות בקוביות. בוא נומר שמספר ההצלחות העודפות שלו ביטל את כל הספיגה של איינידאומה! קרב כזה לא ראיתי! אייסדרום, שמש ירחים ספגה דרגת נזק יחידה(תחשב כמה היא הייתה חוטפת ללא האנימה שלה!), ונשאב ממנה 4 מאנות. תוריד ממנה 4 מאנות. תור איינידאומה לתקוף, אבל להזכירך היא אינה יכולה להשתמש במהות, אלה רק בחמישת שבעת הצללים. כרגע למזלך אתה לא מוגבל כלל מחסרון ההגנה המושלמת, למזלך(זה עוד יהיה לך למגרע ביום מן הימים. מן הסתם אם המשחק יצליח להימשך, בהחלט כבר תכננתי איך תראה הברית הכסופה למקרה שתרצו ללכת לשם). תור איינידאומה, היא ספגה עוד דרגת בריאות. היא על דרגת הבריאות -2 השניה שלה ע"פ הנתונים שלי.
IN
אבירת המוות חושבת לרגע, ועונה לשושנה שחורה- "הוא אינו משרת של מסכת החורפים". 'עלה' נאנח. "אני מבין שהשבעת אותה. תודה לאל שזה נגמר. את מאמינה לי כעת?" הוא שואל. הקלה רבה נראת על פניו. "כעת, אני נוטה מסיבות מפתיעות שלא לסמוך על אבירי מוות, אז אכפת לך לצוות עליה להעיף מעלי את כל הקופים האלה לפני שהם יהרגו אותי?" הוא שואל כשהתקפה רבת עוצמה מגיעה אליו מכיוון הקופים.
אבירת המוות מחייכת. "כמובן! אם את רוצה, קופי הדם שלי יחסלו אותו, ואם לא אז הוא ישאר פצוע. השאלה היא אם את רוצה, כי אכן הוא אינו משרת של מסכת החורפים".

"לילך, תעצרי את הקופים" אומרת שושנה.
עדיין מוכנה "אם אתה לא מכוון העתיד, מדוע דם הדרקון ,זיהה אותך כאחד מהם?" היא ממשיכה ושואלת "לילך, איך את מכירה אותו ?" לא פקדתי עליה להגיד את האמת, זו בעיה. "לילך זו פקודה, מעכשיו את תאמרי לי את כול האמת, ורק לי " .(כמובן שהיא תגיד כן ,אחרת היא תמות ) "כה נחתם " אומרת שושנה ,ואז "עלה,קשה לי לסמוך אליך כאת, האם אתה מוכן לספר לי רק את האמת ,והאם אתה מוכן להישבע על כך? " היא שואלת.
"אני צריכה לדעת את כול האמת, ונראה שאת יודע פה ,יותר מכול חברי המעגל ,האם אתה מוכן להישבע בטוהר כוונותיך ?"

IN
'עלה' נראה כעוצר לרגע, וחושב לאט. "אני מוכן להישבע על טוהר כוונתי ורצוני בטובת המעגל. זה יספיק?" הוא שאול.
אבירת המוות מהנהנת. "אני מכירה אותו, זהו מכוון העתיד." היא אומרת.

טוב שוב פעם המשכתי אם דניאל
in
אין לי ברירה ,אני נמצאת במלכוד "לילך ,אני הולכת להרוג אותך ,מצטערת! אני נשבעת שאתפלל בשבילך, מי יתן והשמש ירחם על נשמתך " .
שושנה מרימה את חרבותיה ,מכוונת אותם לצווארה של לילך.
"אני מצטערת" החרבות יורדות כמו גרדום ,על צווארה של לילך.
"חלאה,קח אותי אל השאר, אם אני צריכה להיכלא ,לפחות שזה יהיה רחוק ממך !" היא אומרת לעלה בזעם.
הוא נשבע ,יכול להיות שזה לא משהו רע,אבל אני לא יכולה לבטוח בו,לא עכשיו. "פשוט, קח אותי מפה !" היא צועקת על עלה .

למה הם לא מקבלים את המסר XD

אגב, יש סיכוי שעלה הוא מסכת החורפים? XD, או בעצם, שעלה הוא פשוט שכיר ולא משרת, חחח אמת של אאס סאדי XD.

אגב, דארט תעדכן במה שהיה יש לנו דיווח של סאש (XD איך המונח נתבע)

:mrgreen:

"סם! מהר! לעזאזל! מהר!!! טוב, בעצם זה כבר בטח מאוחר מדי... אבל בכול זאת נוכל להיסתייע ברוח עוצמתית שלא כבולה בשום שבועה לא כן?"

טוב עידכון : לאחר הרבה צעקות, שושנה אומרת שעלה עובד בשביל מסיכת החורפים,וגם לילך אומרת שהוא הרג את המעגל הקודם שלו ,ותחת חסותו של מסיכת החורפים ,בשביל להתחמק מזעמו של המהלך באפלה.
עלה מגלה שהוא קידש את השבועה של המעגל העתיק, אבל לא אמר בדיוק את השבועה, אז בעצם הוא לא היה יכול לבגוד אלא אם אחד מחברי המעגל בגד בו, וזה כבל את שושנה שהייתה צריכה להרוג את לילך ,בגלל שהיא כבולה לשבועה הזאת.
ולבסוף הוא אמר, שהוא עובד עם שליח, במטרה לכלוא את כול המעגל.
אה כן ושושנה היא גלגולו של עגור לבן.

מתישהו בגלגול הקודם ,נשבעתם להפוך למעגל ,אמרתם כמה שבועות, שאומרות שלא תבגדו אחד בשני.
עלה אמר שבועות אחרות, שאומרות שהוא לא יבגוד אלא אם יבגדו בו ,דבר שכבל את שושנה, שלהרוג את לילך, אחרת היא תפר את השבועה (ותשחרר את עלה מהשבועה, שהיא מרוקנת ממהות,עלה לא ,היא נלחמה עם לילך חצי שעה,ועלה מוכן ומזמן לקרב).
ומסתבר שעלה גילה איכשהו ,ששושנה היא גלגולו של עגור לבן ,ולכן השבועה תקפה אליה .
אה כן, ושהיא שאלה אותו "האם אתה עובד ,עם שליח במטרה לכלוא את כולנו" הוא אמר "כן" אבל נשבע (ושושנה, קידשה את השבועה) שמטרותיו הם רק לטובת המעגל .
ולפי דבריה של לילך, עלה הוא מכוון העתיד (מי שפגש אותו, יודע מי הוא מי שלא אז לא), והוא עובד איתם (לילך,ונשגב השאול שקורע לשמש את הצורה) אם שליח ,במטרה לכלוא את כולם.

לפחות כך הוא אומר- תקציר של הדברים:
1) 'עלה' מסרב להישבע לגלות את האמת לשושנה, אך חוזר ונשבע שהוא עושה זאת למען טוהר המטרה, ולמען טובת המעגל.
2) לילך, הרי היא אבירת המוות אשר תקפה את שושנה שחורה, טוענת תחת שבוע המחייבת אותה לדבור אמת, שזהו מי שמכונה מכוון העתיד, שהוא משרת עוד מישהו ששמו גם מכוון העתיד, שהוא שר מוות. אלה שני טיפוסים שונים. עכשיו, שר המוות הזה אשר נקרא מכוון העתיד והוא המאסטר של ה'עלה', תחת חסותו של מסכת החורפים, מפאת התגרות יתרה במהלך באפלה שגרמה לו להיות בסכנה מארצו של המהלך.
3) לילך, אמרה כך: "הוא, יצא איתי, עם מבסר הקץ המזנק מן האפלה ועם שליח השמיים המבסר את הקץ, לתרגיל עוקץ שנועד לכלוא את מעגלו העתיק של 'עלה'." 'עלה' לא סתר זאת.
4) 'עלה' חזר והדגיש, שהכל למען טובת המעגל משום מה.
5) 'עלה' הוכרע אל מול האמת, ואמר: "את גלגולו של עגור לבן, למה אני מספרת לך זאת, כי שבוע עתיקה שאני עצמי השבעתי את המעגל, בה כולכם נשבעת נאמנות, אך רק אני אמרתי- 'הישבעו נאמנות. אני נשבע'. עצם העובדה שלא השתמשתי ב'ו', אומרת שיצרתי משפט חדש. מכך, לא אמרתי במה אני נשבע, ולכן למעשה אני לא מחויב. לעומת זאת, אתם נשבעתם במפורש נאמנות, מלבד אחד מכם, אשר אמר 'לא אבגוד אם יבגדו בי'. לכן, אני יכול עקרונית לרצוח את כולכם, ואתם לא תוכלו לגעת בי כי נשבעתם לא לגעת בי, חוץ מאחד מכם, שהוא היחיד אשר בבגידתי בוא, הוא ישוחרר מהשבוע". מה שאומר, ש'עלה' הוא היחיד אשר לא מחויב ע"פ שבוע, בעוד כל השאר נשבעו לו ולכל המעגל נאמנות. תוכלו למצוא את השבוע הזאת בזיכרון עתיק באיזה עמוד 10 או 6 או משהו, ממש בהתחלה. אני אערוך את הודעתי לכשאמצע.
6) 'עלה' דרש משושנה לבוא איתו, לאחר שהוא דרש ממנה להמית את אבירת המוות.
השתלדתי לעשות סדר, מה שהיה קשה.

בעמוד 5 forte אמר/ה:
ה'עלה השולט ברוחות' מדבר בטבעיות נראה כאילו הוא חושב על מאורעות עברו. כעת כולכם נזכרים כשהוא מדבר בשבוע עתיקה מאוד, אותה שבוע אותה הוא בעצמו השביע-
"בזאת אני מבקש מכם, חברי מעגלי, להישבע אמונים נצחיים זה לזה. נפגשנו כאן ביד הגורל, ואיני מעונין שניפרד. אני נשבע."
"גם אני נשבע- לא אבגוד לעולם בחברי מעגלי"
"אני נשבע- לא אבגוד בחברי מעגלי אלה אם הם יבגדו בי"
"אני נשבע- לא הטה את גבי או אבגוד בידידי הנצחיים"
"אני נשבע- לא אבגוד בחבריי מעגלי."
כאן, יש אלך ואחת פירצות. לדוגמא, הוא אמר שהוא משביע אתכם, לא אותו. הוא אמר שהוא אינו מעונין שתיפרדו, ואל זה יכול להיות שהוא נשבע. לכן הוא יחל לבגוד לפני כמה גלגולים.
IN
לילך פונה ומהנהנת. "אתה רב עורמה להפליא, 'עלה'. אזכור זאת" היא אומרת, ומחייכת אל שושנה המופתעת, כשאת ההתקפה במלואה סופג אחד מקופי הדם שלה. היא קמה ונוסגת. "כל השבועות שלך, מבוססות על עובדה אחת- בתנאי שאשאר בחיים. אילו את היית שותפה בשבוע, היית עכשיו מתה. למזלך את לא מעורבת בשבוע, אלה אני הצבתי זאת כתנאי. שאשרת אותך כל עוד תשאירי אותי בחיים. מרגע שתיכננת לא להשאיר אותי בחיים, שחררת אותי. ואגב, אני חייבת להודות שאת פתיה! שבועות אינן משפיעות על הרסיס המתגלגל, אלה על הנשמה. זאת אומרת שארבע נשמות של בני תמותה יהיו נתונים למרותה של נשמה אחרת, אבל סביר שהנשמות לעולם לא יפגשו. הרסיס לא נושא איתו שום יתרון נוסף ושום חסרון. אם השבעת אותי, הגלגול הבא של הנשגבות שלי לא יושפע מהשבוע. ואת זה אני יודעת כי אני חוקרת את הנושא. עם זאת, אני מאוכזבת מחוסר העורמה שלך. מה שכן, תודה מכוון העתיד ששחררת אותי"
'עלה' מהנהן. "אני רואה זאת כאות לשלום שישרור ביננו. כבר נמאס לי שאנו רבים כשמטרה כה עצומה עומדת למולנו. ברית" הוא פונה אל שושנה. "כעת, את יכולה להילחם בי וב-3 ארימאנת'וי, או שאת יכולה לא להילחם. כך או כך תפסידי, אני חזק משאת חושבת" אומר בחיוך 'עלה'.

"ניצחת הפעם, מכוון העתיד,אין לי איך או למה להילחם נגדך,קח אותי מפה" שושנה עייפה ומובסת, אין לה כוח אפילו לרוץ.
"חלאה שכמוך" היא אומרת ,והולכת אחרי עלה לאן שהוא ייקח אותה מצטערת,ניסיתי ,הוא ניצח אותי במשחק שלי,או שלא? שושנה חושבת, ולפתע עולה במוחה רעיון שטני "מכוון העתיד, אם כבר הכנעת אותי והכול, אני רק רוצה לדעת, אם תרצה להגיד לי מהי בגידה בעיניך?"

OUT
אוקי, הערות!
א. ניצוץ של נשגב שחר אמור להישאר שחר. אני חושב. >>
ב. כשמגיע תורי אז מתאפס שימוש הצ'ארמים שלי, לידיעתך. אני יכול להשתמש בכמה מהות שבא לי, אבל אני לא אוכל להגן עם החמיקה.
אפשר להשתמש בצ'ארם חדש כל פעם שהד"מ מתרענן, שזה כשהפעולה שלך מגיעה.
ג. החישוב שלך שגוי. אם תסתכל שוב אתה תראה שהפעלתי את האנימה שלי כשחטפתי נזק מהחץ של הסיידריאלית אז, ולכן אני עכשיו פצעתי את דרגת -1 האחרונה שלי, ולכן עדיין במחסר 1.
ד. כזכור לי הוא מנקז מאנות, ולא שואב אותן. רק להזכרתך.
META
השקיע טונה מהות בהתקפה שעשתה לי 1 נזק? אני לא הייתי מרוצה במקומו. :P
IN
החרב השחורה התקרבה אל השריון בקול חריקה צורם כשהיא התנגשה באנימה המוחשית של 'שמש הירחים', ומחרישה את צעקות הנשמות בחרב לאוזניה של הנשגבת הזוהרת. מוגנת מכאב קבוע ומהיגון שמנסה להציף את חומות המחשבה שלה, 'שמש הירחים' אפילו מחייכת. הבשר הפצוע כבר נסגר, לפחות חיצונית, ורק הדם שנשאב מהפצע במעבר הקצר של החרב מספיק להתנקז ממנו.
OUT
גלגול סגירת פצעים שהצליח, עם תיאור של איך האנימה שלי מפחיתה נזק.
IN
"פצע אחד, ילד חושך, כזה שתואם את החץ הכסוף שנתתי לך." היא אומרת בשנאה. והיא צודקת. הפצע החדש והמגעיל שלה נראה הרבה פחות רציני מהחור האדום שצרוב לתוך הגוף של נשגב השאול. גם האימונים הכי קשים שלו לא עמדו בהגנות שלה, שכן הוא ציפה שהיא תמות, והיא רימתה את המצב הזה. היא יכולה לרמות את מה שהוא חושב שוב.
בוא נראה כמה מיומן אתה בחרב כשאתה לא עומד לידי, ילד. היא חושבת בהתרסה, ומדלגת 4 מדרגות בפעם מעלה, נותנת לאור שלה לעזוב את המקום שבו עומד האביסאל כמו מעבר השמיים מכחולים לשחורים, במשב ריח מעורב של זיעה, דם וחום אנושי שמתוק כמו רוח הערב על חופים אי שם. הזיכרון מעלה לה רעיון.
OUT
פעולת תנועה חופשית במעלה המדרגות, 3 מטרים. זה נותן לי תוסף 1 לד"מ נגד השאר אלא אם יש להם נשק הישג, ואם הם בכלל יגיעו.(תזכור שהאביסאל חטף 4 נזק, הוא בטח גם תחת מחסרי פציעה, ואולי גם ניידות מהשריון שלו)
IN
בסיבוב קצר באוויר היא מדלגת את 4 המדרגות הנוספות בצעד אחורי, ומכוונת את החפץ רב העוצמה בין דמי הדרקון, ומעצבת בנפשה חץ, כמו שהייתה מעצבת עץ. בשחור האינסופי של דימיון אומנים בתחילת פעולתו היא יושבת לבנות ברגע מלאכה שלגלף ממש היה לוקח חודשים. חץ דק כמו לחישה, אבל חד כטון גבוה של שריקה, בצבע הלבן-זהוב של מגילות שליחים דחופים. כל אורך החץ שקוטרו לא הרבה מעל קיסם מעוטר במסר יחיד, של סליחה וצער. אדם שכורע ברך לאישה כועסת, נער שחוזה באביו מצביע אל מחוץ לסימון פשטני של בית הם כל מה שהיא מצליחה להתאים על אורך החץ, צבועים ברמות שונות של זהב וסגול עם מעט עיטורים כחולים, שמסמלים את עיני הדמויות. זנב החץ מקבל צורה של מפרש, המפרש שהוציא אותה לחופשי מאנ-טנג לראשונה, לבן לחלוטין ומתנפנף.
'שמש הירחים' פוקחת את עיניה ומוצאת את הקשת שלה מתוחה כבר, ואת החץ גשמי לחלוטין במקומו. ברגע אחרון היא מוסיפה את המגע האחרון למראה, ודרך צמידי הזהב שלה פורצת מהות צהובה נוספת, שמנצנת ורועדת כמו פס האור שרואה אדם שצופה אדם על המים בינו לשמש מעט לפני השקיעה, אותו פס שליווה את כיוון השיט שלה, לביתה החדש עם בניה.
"בשבילך, צל, כדי שאולי תסלח לעצמך על נשמת הילד." היא צועקת, ומשחררת את המיתר, שמתקבע חזרה למקומו אפילו בלי לרעוד כשהחץ עובר על פס האור בהתעלמות מוחלטת מהכבידה, גל של מהות על ים של בריאה שבה אנימה מפוצצת אור נלחמת באנימה שחורה.
META
מצוינות קשתות ראשונה. כמה שאני יכול, שזה 9 מהיקפי. מאגר סופי 22. גלגול הניב 10 הצלחות.
נזק גולמי 10+עודפות, סוג החץ זה הסוג שחוצה ספיגה. (בספר יש את התיאור שלו, והשתמשתי בו כבר כמה פעמים)
OUT
לא, לא אכפת לי מהגנה. אני רוצה אביסאל מת. ^^
רק תזכור שיש לו מחסר פציעה לד"מ גם.

היי, דניאל, אני מזכיר לך להציץ לפני כמה עמודים בתיאור של איך שטיפלתי בשושנה ובתחפושת, נראה לי שמגיעות לי על זה כמה מאנות..
IN
סם מקשיב בזעזוע עמוק לדברי הרוח, קם, ותופס בכתפו של יציר הרוח (אני יודע, אני יודע, אין לו כתף וכו, לא משנה), צורח עליו במלוא גרונו "היא לא אותה נשמה לעזאזל! היא לא אותה נשמה! והיא לא יכולה להיות גילגול ארור של עגור! הוא מת מוקדם מדי! הם משקרים לך בפנים ליקוי חמה דפוקה שיכלית שכמוך!" הוא נופל על ברכיו משתעל דם "תגיד לה את זה יציר רוח מוגבל שכמוך! תגיד לה את זה בחיי המשכן הארור!" הוא מתחיל לקרוע את הפרח בכעם לתוך כלי קיבול שונים ומשונים, אש רפאים נדלקת תחת ידיו באור זורח "אני הולך להזריק לך ת'חרא הזה לתוך הוורידים עגור כדי שתוכל להגיע לרוח הכיפית ש'ך כמה שיותר מהר, אוקי? אז תכין את עצמך נפשית!" המבחנות וקווי הזכוכית מתחילים לרעוד ממהות האלכימאי שעובד עליהם, פרח הרפאים כבר נעלם, והנוזל כמעט מוכן..

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה