• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

IN
"אממ... נשמע לי מענין" אומר אל ההבטחה ומסתכל על עגור, הפעם מלמטה, בעודו נושג צעד אחורנית בחשש. "שמע חביבי, אני אל ההבטחה של המשכן הזה. ומאז שהמטרה שלי שונתה ללהגן על המשכן עצמו אני כבר לא מסוגל להישכח. מכיוון וכל עוד המשכן הזה מרהיב הוא עוד יתקיים. יותר מזה אם אני לא אמלא את תפקידי אני עדין אשרוד, פשוט כל המהות שבי תהיה מהות המשכן ולא מהות נורמלית. קפיש?
אז בוא נומר כך: אתם תדאגו שבלכל היותר חודש ימים אני אהפוך לאל ההבטחה של העיר בא אנחנו נמצאים כרגע, היא העיר הבירה של הממלכה בעלת מספר התושבים השלישי בגודלו במאה הממלכות, אך אתם תעשו זאת רק בתנאי שאני הגן עליכם, כאשר הגנה עליכם היא ההגדרה ההוגנת ביותר שלי, בעת שהותכם בחדר הטבע, הוא החדר בוא אנחנו נמצאים כעת.
חחח... יש לי נסיון עם מתעתעים את יודעת. את לא תעבדי עלי. אני לא נשבע כלום. אתם תשבעו שתעשו את חלקכם בעיסקה מכיוון ואתם הם אלה שיכולים לסגת מהעיסקה מתי שבא לכם ואני כדי שאתם תעשו את העיסקה. לכן אני לא נשבע על דבר. תשבעו בדיוק בניסוח שלי ובלי בלבולי שכל הא?" אל ההבטחה מחייך חיוך מלא עורמה.

in
"בלבולי שכל? " שואלת שושנה "אני היא לא זאת שנוטשת את תפקידה " היא מוסיפה ומסתכלת על כולם "קודם כול אם אתה רוצה לדבר כשווים הפסק אם הכינוי הנעלוז הזה, אם אחד מאיתנו מתעתע זה אתה ,איך אדע מהי ההגדרה ההוגנת ביותר שלך ? הבירוקרטיה השמימית עצמה לא הוגנת ,אז על תנסה לתעתע בי עכשיו ואני ממש לא בטוחה שנסיים את חבותינו לקדמונים בפחות מחודש ,העיסקה הזאת היא יותר מדי תלויה ברצונותיך ,לכן בוא נסכם כך :
אתה תגן אלינו ובאלינו אני מתכוונת לסם מנדז עגור שחור שושנה שחורה וברן מכול פגיעה פיזית או נפשית , שאנחנו נמצאים בחדר הזה, בתוך המשכן עצמו, ובעיר שבה אנו נמצאים ,ששם תגן אלינו מכול פגיעה פיזית או נפשית כמיטב יכולתך ,גם אם זה יגרור לזה שתאבד את גשמיותך ,אתה לא תכלא אותנו או תסגיר את מיקומינו לאף גוף או יצור אשר קיים בבריאה ומחוץ לה ,אשר רוצה ברעתנו משמע לפגוע בנו פגיעה פיזית או נפשית. תתמוך בנו ולא תתנגד לרצונותינו או בקשתינו ,ובתמורה עד לחודש אחרי סיום חבותינו לקדמונים המעגל שלי שהשבעתי בשבועות המעגל הקדושות ולא מעגל אחר יהפוך אותך לאל האבטחה של העיר, ואם הם ישברו את השבועה הקללה תכול אליהם, האם כול זה מוסכם?" שואלת שושנה אחרי הדקלום הארוך שהיה יכול להיות חוזה מפורט .
"ולפני שתתנגד תזכור שאף אחד חוץ מאיתנו לא שם אליך, לכן אף יצור לא באמת יהרוג אל ארצי בשביל אל ארצי ,אנחנו היחידים שיכולים לעשות זאת ,אז אל תחשוב שתוכל לצאת אם מינימום השקעה ,אתה תצטרך ליהגן אלינו ואז תקבל את התפקיד הרם שביקשת ".

IN
אל ההבטחה מחייך חיוך רחב. "למה שלא אקרא לך מתעתעת? את הרי מנסה לשעבד אותי! עליתי עליך מתעתעת! כעת אני לא ממש רוצה להישבע.
אני אסכים להישבע לחוזה כל עוד הוא לא יכלול את הפסוק של 'בתוך המשכן עצמו, בעיר עצמה' ובלהבלהבלה. אני אגן עליכם אך ורק כשאתם בחדר הזה. גם אני לא אתמוך בכם ולא אתנגד לכל מעשה שלכם.
אני אעשה את מה שאמר החוזה, בתנאי שכל חלק בחוזה שנוגד את מה שאני אומר עכשיו יסתר, ואז דברי הם הקובעים:
אני אגן עליכם אך ורק בתחומי החדר הזה, אני לא אתמוך בכם או אשרת אתכם משום סיבה שהיא אלה אם כן אני רוצה לעשות זאת לפי ההגדרה הרחבה והאישית שלי לרוצה, אבל אני כן אגן עליכם לפי ההגדרה של השמש הבלתי מנוצח להגנה, כל עוד אתם בחדר הזה, עד למצב של חוסר גשמיות לצידי.
המעגל שלך, איך הגדרת אותו? כל חברי השבוע הקדושה שלך, בעצם כל מי שנשבע לך ואת נשבעת לו אמונים, לפי ההגדרה המסורתית מעגל אשר הושבע, כל חברי השבוע הזאת, בתמורה יחסלו את אל ההבטחה של העיר ולא יגלו לאיש את אשר הם עשו, ולא יביאו לפגיע פיזית או נפשית או סיכון פיזי או נפשי או סיכון מעמדי או כלכלי או מוניטיני שלי, כשהם דואגים לכך שאני אהיה זה אשר יקודם לתפקיד אל ההבטחה הראשי.
מוסכם?"
OUT
דארט, הנסיונות שלך להפוך לי את הדב"שים לעבדים פתתיים. למזלך החלטתי שפעלת במספיק עורמה כדי שאני לא אסכל לך את התוכנית, כך שעקרונית אם תעקוב תראה שהוא לא עבד, אבל בוא נומר שאתם דיי יכולים לחמוק מהתפקיד.
עם כי אני מציע לך לחשוב על המצב לעומק לפני שאתה פועל, עצה חמה :wink:

"שושנה, אם בן אדם, אל או כול ישות שהיא, שכול רצונה הוא קיום חסר תכלית, קיום לשם הקיום אני מתכוון, באמת שאין מה לעשות עסקים... התפקיד שלו להגן על המשכן הזה, למה שלא יגן עליו? כשהבעלים עומד מולו?! זה פתטי, פשוט פתטי, ואני הבנתי שהוא נהפך לקישוט על הקיר לפני זמן רב, הרבה יותר מדיי מזמן מכדי שאנחנו נוכל לעזור"
עגור שחור חוזר לגודל המקורי שלו, ומפנה את גבו אל האל.
"אני לא מסוגל למנות אותך לאל האבטחה של העיר, וגם אם הייתי יכול לא הייתי עושה את זה, הנזק במישהו כמוך שיאבטח עיר גדולה האו כבד מדיי.. מה אם יום אחד מישהו שהעיר בבעלותו יגיד לך לאבטח את מערכת האבטחה בלבד כמו פה? או שיקרה משהו כזה? העיר תהיה פרוצה! ואתה כמובן, תתקפל מיד... לכן אי אפשר לסמוך עליך! כלומר, אם תוקפי העיר יציעו לך שוחד גדול יותר מהתשלום של אנשי העיר? אתה נבלה, או לפחות זה מה שאתה משדר לנו."
עגור מתחיל להיתרחק במורד המסדרון, חזרה אל אזור בו הוא מתאמן, לאחר שעבר כ20 מ' הוא מפנה את ראשו ומפטיר-
"אני לא מציע לך כלום מלבד הכבוד העצמי שלך, אבל אולי זה יהיה שווה לך יותר מאשר מאה אלף מאמינים. תחשוב על זה..."
ונעלם מעבר לפינה.

"עגור לצערי אנחנו לא בעידן הראשון ,ויש לנו הרבה להשלים ,לפחות תן לי לנסות אם כבר בזבזנו זמן יקר במקום להציל את איינדימה " אומרת שושנה ופונה לאל.
"יש לי רעיון לעיסקה שתזכה אותך בקידום גבוהה מאוד, אבל תצטרך להגן אלינו בחירוף נפש ,רק לפני שאני מציגה את הפרטים אני חייבת לדעת האם אתה בתור אל ,יכול לתקוף יצורים לא גשמיים כמו אלים אחרים ואפילו להרוג אותם בצורה כזאת? ואם אתה תתחזה לאיזשהוא אל ,האם תוכל לקבל את תפקידו ? אם יש לך את היכולות האלו קידום הרבה יותר גבוהה מצפה לך מאל האבטחה של העיר ,הרבה יותר גבוה ,רק תענה לי על השאלות האלו" אומרת שושנה
אשר מסתכלת בחיוך על האל ועל כולם יוריקה !מצאתי!.

דניאל-
The Time אמר/ה:
סם בודק לעוד מספר שנות את המפתחות (לבן, שחור, שחור, לבן) מחזיר אותם לקופסא, ומוציא אותם שוב.
הוא משרטט במהירות מפתיעה תצורה של דלת על הקיר עם פגיון, ומחליט לנסות את המפתחות.
הוא מעלה במוחו את דלת המרתף בביתו בנקסוס, ומשחיל לחור המאולתר את מפתח הבריאה, משקיע מעט מהות, ומתכונן לנזק לאחור..
או לפנים.
MATE
מגע פותח מנעולים.
אגב, הבדיקה גם נועדה לראות כמה המפתחות גמישים לדלתות לא קונבנציונליות (כמו שירטוט מאולתר על גזע עץ)
וכתבתי את זה מזמן מזמן...
ודרט, אני חושב שהרגע דרסת באופן בוטה את הרמז העדין של דניאל...
חוץ מזה, להציל את אייניאדמה זה איפה שהוא בקדימות התחתונה, משהו מתחת ל 'להציל את כל נשגבי השמש בארצות הבוזזים\נקסוס\סיעת הזהב\הבית הכסופה\ אחד ממיליון הדברים האחרים שיש לנו על הראש'
אבל את זה סם יגיד לכם כבר בתוך משחק באופן משכנע יותר..

IN
אל ההבטחה מסתכל במבט זועם על עגור שחור ומחזיר את מבטו אל שושנה שחורה. "כוחי עצום בכול התחומים באשר הם, הרי אני אל" הוא אומר בקול רועם. "אבל אם את רוצה לדעת איש לא העז לקרוא על תיגר בקרב, כך שאני לא נאלץ להילחם. אני רם הרבה מעל הזוטות הללו" הוא ממשיך בקול רועם עוד יותר. "אבל אני יכול ללמוד את מה שביקשת" הוא מוסיף בקול אדוני הרבה יותר.
"מה את מציע לי פה?
ואגב, שחר חביב, דע לך שאל ההבטחה הראשי של העיר עובר בין הדלתות ונועל אותן בעבור המתפללים ששכחו לנעול את דלתם, לא יותר. ואלה שלא התפללו אליו לעיתים קרובות הוא נוהג לעשות בדיוק הפוך- לפרוץ אותן. אז אל תבוא אלי בטענות! אתם הסולארים נטשתם אותנו האלים. אז אל תעז לאיים עלי!"

סם מנדז:
סם מנדז מתרכז במפתחות ובדלת המסורטת, ומרגיש איך הדלתות מנסות להיפתח. אתה שומע קול נקישה של מנעול שניפרץ ורואה פתח קטן. אתה משחיל את המפתחות, ומרגיש איך המפתחות מתחילות לדרוש... אתה נחנק. הן דורשות מהות! הרבה מהות! המון מהות! אתה מרגיש איך הן מתחילות לשאוב אותך, ואת כולך. אתה לא יודע מתי הן ישבעו, אבל דבר אחד בטוח: כרגע הן רעבות.
OUT
רועי, דבר איתי במסנצ'ר ותודיע לי אם אתה משקיע מהות אז כמה. מבחינתי להשקיע מאנה, לראות המ קורה ואז עוד מאנה, ועוד מאנה, בסדר גמור, אז אתה יכול או להגיד לי מתי אתה מפסיק להשקיע מאנות[אחרי כמה מאנות], ואני אומר לך מה קורה כמובן. אבל עדיף במסנג'ר.
אתם עוצרים. מהעצים היכן שסם מנדזז קפץ מתחיל לבקוע זוהר עמום. יחסית לאנימה הכבירה של עגור שחור הזוהר הזה בקושי נראה, אבל הזוהר ההוא הינו... שונה, עתיק...

"מהר! תפתח כבר את הדלתות!"
"איך?!"
"תכניס למנעול ותשקיע מהות מה אני יודע?!"
בום!!!

אתם חוזרים, למבטו הבוחן והמבלובל של אל ההבטחה. משהו מוזר יש בזוהר ההוא...

דארט, אתה צריך להבין את טיב בקשתם- הם ביקשו מכם לשחרר אותם, כאשר הם כבולים מכיוון והקול של מי שמכוון למשכן של אל המשכן השמימי ואל המשכן הארצי, מכיוון ואיש לא מכוון אלי, לכן כיוונון למשכן יתקן זאת. אבל כייוונון למשכן יתרחש רק באישורו של אל המשכן הארצי. יש להם את הקול הזה, וגם יש להם 3 מתוך 5 קדמונים בחצר המבצעת שמשועבדים להם. מכיוון והקול של החצר המבצעת הוא הצבעה, אז בעצם יש להם שלושה מתוך חמישה אז יש להם את הקול הזה. כך הם השיגו 3 מתוך 5 קולות.
עכשיו, אם תהרגו את אל המשכן השמימי, שלושת הקדמונים בחצר המבצעת ישתחררו, וחצר האלים האמורה(שגם לה יש קול, בעצם יש לה שני קולות: מי שמכוון אליה והיא, וגם היא השיגה את הקול של החצר המבצעת) כבר לא תהיה בעלת שליטה על שלוש קולות אלה רק על שניים(עצמם והקול של אלה אשר מכוונים למשכן), ומאידך לא יהיה להם שליטה יותר.
ולסיכום- הם ביקשו את אל המשכן השמימי.

דארט, אתה הדיפלומטית הכי גרועה שפגשתי בחיים.

אגב, אתם חייביעם לקורא הודעות יותר בקפידה, אמרתי שעגור מתרחק והלך, אם מישהו אמר לו משהו הוא כנראה צעק את זה אחריו...

:mrgreen:

אל מטומטם! איך הוא יכול לחיות עם עצמו?! נמאס לי מכול החרא הזה כבר אני חייב ללכת מכאן!... אבל מה יהיה עם סם? טוב, ברגע שהוא יסתדר עם הבעלות על המשכן אני מסתלק!

עגור שחור, הולך, ומחכה לסם, לאחר שהוא לא מוצא אותו (טיים עידכן אותי), הוא מחליט פשוט ללכת, פונה אל אחד הקדמונים הבכירים-

"תקישב נכבדי, למדתי להעריך אתכם כאן, ואולי אפילו שכנעתם אותי שאתם צריכים לשלוט, אבל אני חייב ללכת עכשיו אל גבול הפראא, פשוט מוכרח, חבר שלי זקוק לי שם, אני כנראה אוכל לסדר את מה שרציתם ברגע שאחזור ובטח בקלות יתרה בהרבה מעכשיו, בהן צדק. רק רציתי לדעת, האם תוכלו להשאיל לי כלי תעבהורה מהיר, שיוכל להביא אותי לשם ובחזרה במהירות?"

רועי, אני שמח שעדכנת אותו, אבל זה היה קצת... איך לומר 'הורס את ההפתעה'...

IN
עגור שחור הולך לאן שהוא ראה את סם לאחרונה, משם בוקע זוהר. הוא מוצא שם סרטוט של דלת וידית הבולטת הניתנת לפתיחה. הדלת זוהרת באור קלוש.
מה הוא יעשה?

in
"מה שאני מציאה לך הוא שליטה, בתמורה להגנה במשכן ובעיר כמיטב יכולתך, וכמובן ברית ניצחית אנחנו נעזור לך לחסל את השליט של העיר הזאת.
זה יהיה קשה אבל אפשרי ,אך נצטרך את עזרתך ,אלים גוססים מאבדים את גשמיותם אם אתה תתקע לאל המשכן השמימי סכין בגב כמובן באופן מטפורי,כאשר הוא חלש לא גשמי ולא יכול ליהגן על עצמו, תוכל לתפוס את מקומו כאל המשכן, לקבל את כוחו ושליטה מוחלטת בממלכה הזאת ,כמובן כאשר הקדמונים יהפכו לבני בריתך.
ואולי אפילו תוכל להגיע ליו שאן ,מה שאני מבקשת הוא הגנה מוחלטת במשכן והגנה ככול יכולתך בעיר, וכאשר תעלה לשלטון נרצה הגנה מוחלטת בעיר הזאת כולל המשכן,וברית ניצחית שתערב אותנו בהחלטותיך בהקשר לעיר, וכמובן את אבן המשכן .תראה העיסקה הזאת ממש לטובתך וכדאי שתקדיש לזה מאמץ ,בתור אל שמימי תוכל לעלות ליו שאן ולצפות במשחקי האלוהות ,הקדמונים ישמרו לך על העיר ,ותוכל להיות בטוח שבני בריתך שולטים במשכן ולא אחד מאויביך, זו העיסקה הכי טובה שאני יכולה להוציא בשבילך מוסכם? " שואלת שושנה במבט מתחנן הוא חייב להסכים ,הכול יפעל כמו שעון ,נוכל להשמיד את אל המשכן השמימי, לשים את הקדמונים בשליטה על העיר, ולהציב בן ברית ביו שאן זה לא יכול להיות טוב יותר חושבת שושנה אשר נשארת במבט מתחנן .
out
אף אל שפוי לא יכול לסרב להפוך לאל שמימי ועוד ממאמץ יחסית קטן מצידו זה פשוט מושלם ואם האל הזה לא שפוי ויחשוב שאפשר להשיג יותר שיתכונן אבל חשוב יותר בכול השיחה הזאת הורדתי לו נקודת כוח רצון או משהו?

דארט, הודעתי כבר שאני לא ממש מנהל קרבות חברתיים מכיוון ואני נרתע מהמכאניקה שלהם. אני הולך לפי קוים כלליים, וכרגע לפי קוים כליליים: שחקת לו את כוח הרצון קשות(עד כה בסביבות ה-2 כוח רצון וממשיך לרדת).

IN
האל עוצר. "אין לך מושג על מה את מדברת ילדה? בוא נשנה את העיסקה. אם תהפכי אותי לאל ההבטחה של העיר ואז תהרגי את אל ההבטחה של המזרח, ותמנעי משאר אלי ההבטחה במזרח את המקום אז אני אהיה אל ההבטחה של המזרח. אז אם תתנקשי באל ההבטחה של הבריאה ואצליח לגבור על אל ההבטחה של האי המבורך, שהוא החזק ביותר, ואל ההבטחה של הצפון, שהוא השני הכי חזק, והשאר חלשים יותר, רק אז יש אהפוך לאל שמימי.
אם תסכימו לדאוג לזאת אעשה כל אשר תרצו. אבל אל ההבטחה של המזרח למיטב ידיעתי נמצא בעיר הקברים סיג'אן, ואל ההבטחה של האי המבורך גר אי שם במשכן הקיסרי, אל ההבטחה של הצפון גר איפה שהוא בחומה לבנה, ואל ההבטחה גר איפה שהוא ביו-שאן, לפי האגדה קרוב לעולם התענוגות. כל זה הגיוני בלבד כמובן.
אז אם תעשו זאת תקבלו את כל אשר אתם רוצים, אבל אני לא באותו ענף של אל המשכן השמימי, ואני לא יכול לתפוס את מקומו. ובשביל להפוך לאל שמימי העסק קצת יותר קשה. אלה אם כן כמובן אל המשכן השמימי ימות אז לאל המשכן הארצי יהיה מאוד קל לעלות ליו-שאן.
אבל העסק קצת יותר מדי מסובך ילדה" האל נראה מודכדך מאוד.

סם:
היצור אוחז בצווארך כשאתה עוצר ושוקל האם כדי לך לקפוץ. אתה מוצא את עצמך בין רגע באוויר, אחוז בין צווארו, כשאתה שומע את קולו של האיש הירוק אומר: "עצור." האיש הירוק נכנס ומסתכל עליך. "הזמדנות אחרונה ילד. אל תאמר דבר מלבד את התשובות לשאלותי, בלי להיתחכם. מאיפה אתה מכיר את מעניק הצל? איך נכנסת לכאן? למה אתה רוצה אותי? מי שלח אותך?" האיש הירוק מנענע את הגרזן האדיר שמשנה צורה פתאום ולובש צורה של מוט אש ארוך עשוי מאותה מתכת ירוקה מושלמת. המוט אש מוצמד לצווארך, וטפריו של היצור חותכים בצווארך בכאב. אתה סחרחר ופצוע, ולא עם הרבה מהות.
מה תעשה?
OUT
לא לקרוא את הספוילר כולם כמובן, מלבד רועי.

IN
ברן מביט על חילופי המילים בשעמום עצבני שזה יגמר כבר לעזאזל. אף אחד לא יודע מתי המטורף הסיידריאל הזה יחזור הוא מחייך מעט לפתע ואומר בקול קר "שמע אדוני האל" בשמץ של לגלוג קר "הסיידריאל שרצח את האישה הזאת, נשגבת שמש מהעידן הראשון ואחת החזקות ביותר בעולם, אם לא החזקה שבהן, יכול לחזור לכאן כל רגע, אויל אפילו הוא צופה עלינו כעת. אם הוא הרג אותה בכזאת קלות. אותך הוא יהרוג בלי שמץ של מאמץ. את תחליט מהר, חייך תלויים בזה"

IN
אל ההבטחה נראה משועשע. "אם הוא צופה בנו הייתי יודע זאת. הוא לא יפתיע אתכם בלי שמינימום תדעו שהוא באזור. זהו תחום ההשפעה שלי. ובאשר אליה" הוא יורק בלגלוג מופגן. "הצצתי בספר שלה ושלך. כישופי מעגל ארצי שניכם, זה ברור. אני יודע קצת על כישופים, ואת זה אומר לכם: אתם לא חזקים. אתם חלשלושים" הוא גובה לפתע, לגובה של 4 מטר. "חסרי משמעות!"
OUT
דון, הספוילר לא מיועד לך.
עם כי אתה וסם הגעתם למצב דיי מצחיק בעבורי. ואל תחשוב שאני עושה את זה סתם באופן לא ריאלסטי, יש סיבה טובה מאוד לזה!

טוב האל הזה הגזים לחלוטין אבל אני חייב לשאול אם קריטי שלא אשעבד אותו כי...
in
"זהו זה !" אומרת שושנה הנמר שלידה שואג, בשאגת מהות אכזרית.
"נתתי לך לרמוס את כבודי בכך שקראת לי מתעתעת ,אתה רמסת את כבודם של חבריי ,אבל לרמוס את כבודה של איינדימה ? אתה לא יודע אם מי אתה מתעסק !" צועקת שושנה .
היא מסתכלת ישר לתוך עיניו של האל ,המהות זורמת בין שניהם ,מהות אשר כובלת את האל לשושנה ולפקודה שהיא תיתן לו ,פקודה שאפילו צנזור שמימי היה היה מאבד את כול רצונו, בשביל לשמור על תודעתו.
אבל זהו אל ארצי, ושום דבר לא יעמוד בין שושנה למטרתה "אתה תישבע בנוכחותי ותחכה 5 דקות במקומך בלי לזוז לדבר או להפעיל כוחות ,שתשרת אותי תציית לכול פקודה שלי שאני אומר שהיא פקודה ,לא תסגיר אותנו לאף גורם אוין לפי ההגדרות שלי, לא תדבר אם אף אחד בלי שאתן לך אישור ,ולבסוף אתה תשתמש בכול קשריך וכוחך בשביל ליהגן אלינו בחדר, במשכן ,ובכול קשריך תגן אלינו העיר .
הישבע !" קוראת שושנה שעיניה מעבירות את הפקודה לתת מודע של האל ,וכובלת אותו לכבילה עצמה .
out
טכניקת לשון היפנוטית משמע כדאי לדעת רק אם הוא בהשפעה הוא צריך לשלם 4 ועוד 3 בשלושת הימים הבאים משמע הוא לא יכול להתנגד (אלא אם הוא בעל כוחות כמו אל העיר הקיסרית שיש לו 8 ובגלל שהורדתי לו כבר 2 אז סה"כ מה שהוא צריך לשלם כדאי להתנגד הוא 9 שזה דבר שיש לאלים שמימים ולא בשבילו (ואתה זוכר שהשתמשתי באנימה ב3 מאנות נכון? או שלא אמרתי?)

IN
האל מסתכל עליך בזעם. "לא היום!" הוא אומר ומחזיר לך מבט יציב לעיניים. הוא מתרכז כל כולו, ומחייך. "כבר גברתי על גדולים ממך" הוא אומר, ואז לפתע נופל. "אבל... בעצם מה יזיק להישבע..." הוא חושב לעצמו בקול. הוא נראה שבור, ומוטש. הוא מסתכל על שושנה שחורה בעייפות, ואומר- "לא אפול לשטויות שלך.... אני לא אתן לך למשול ברצוני עם תעצומות. אבל שבוע לא יכולה להזיק... אני נשבע"
OUT
דארט, לא חישבת נכון. אם יש לו 6 כוח רצון אז הוא יכול לעצור את זה, אבל להיות שבור לגמרי אחרי זה. בוא נומר שלא הצלחת להשתלט עליו עם התעצומה, אבל הורדת לו את כוח הרצון ל-0, וזה מספיק.

ממש לא ! הורדתי לו 2 נקודות כוח רצון וכדאי בכלל לדעת הוא צריך לשלם 4 נקודות ורק כדאי להתנגד הוא צריך נקודת כ"ר כול יום משמע לפחות 7 לכן אני אמור לשלוט בו ועוד איך
in
"כה נחתם" אומרת שושנה, אשר מקדשת את השבועה ומתחילה לדקלם "אתה לא תפגע בנו בצורה ישירה או עקיפה, ולא תגן על אף אל, אתה תפעיל את ההגנה של אוטואכון, תגן אלינו ולא תקשיב לאף אחד שאתה יכול להתנגד לו, וזאת פקודה תישבע " אומרת שושנה (אשר מקדשת שבועה נוספת) ואז מסתובבת לברן "איפה כולם ? הצלחתי לשכנע את האל " היא אומרת ומסתובבת חזרה לאל .
"עכשיו תגיד לי את האמת מה הסיכוי שלך להרוג לגמרי את אל המשכן השמימי כאשר הוא חלש מרוקן ולא גשמי?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה