• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

קרב!? מה קורה פה?! שניה הפסקתי לעקוב וחצי בריאה נכנסה פנימה?
פאק!
אגב זה לא טוב מה שהולכך פה, בגלל שאם אנחנו נחזור לבריאה זה כנראה יקרה לפני חצי שעה בערך לא? כלומר חצי שעה לפני מה שוקהר עכשיו לברן ושושנה!
ולכן אנחנו חייבים לצאת למסע הגיוס הזה, וגם כדי לשלב את לורדי בצורה נורמלית, שלא תגרור חשד (בניגוד לברן).

יופי הכול מסתדר!

הרצה שנייה-
עגור שחור אומר/ת:
"אל תדבר שטיות" אמר עגור וצילצל בפעמון
רועי אומר/ת:
"מה שטויות? עד האנימה שלך הזבל הזה הגיע.
רועי אומר/ת:
"ואני ממש לא הולך לתת לזה לההשאר שם."
עגור שחור אומר/ת:
"זה נקי עכשיו, הזמן ירפא את זה, אתה לא חושב שם לב שזה פוחת ופוחת?"
עגור שחור אומר/ת:
"סם, אני היית אביסאל לרגע, זה לא משהו שאני אוהב לזכור, אבל הרגע הזה עבר, ואני גירשתי את מה שניסה להיכנס"
רועי אומר/ת:
"לא לחלוטין חבר, אתה עדיין קצת מוכתם."
רועי אומר/ת:
"עוד סיבה לתת לברן את הספר לעוד קצת."
עגור שחור אומר/ת:
"אולי"
עגור שחור אומר/ת:
"רגע, למה אתה מתכוון?"
רועי אומר/ת:
"אם אין שם כישוף שינקה אותך אני סיידריאל."
רועי אומר/ת:
"ואני לא.."
עגור שחור אומר/ת:
"מה אמרת?, שכחתי..."
עגור שחור אומר/ת:
עגור מחייך
רועי אומר/ת:
סם מחייך.
עגור שחור אומר/ת:
"וברצינות עכשיו, אתה צודק, אולי נשכנע אותו ללמוד משהו כזה"
עגור שחור אומר/ת:
"אבל זה בטח לא יהיה ארצי, ולכן מכשף אחר צריך לעזור לנו בזה..."
רועי אומר/ת:
"ארר.. אתה ממש מתעקש על מסע הגיוס הזה, הה?"
עגור שחור אומר/ת:
"כמו שאנחנו אנחנו חצי נכים, אנחנו פעילים בפן אחד של מה שקורה, אבל לא מתפקדים בפנים אחרים! חשובים לא פחות!"
רועי אומר/ת:
"כן."
רועי אומר/ת:
"אבל יש נקודה אחת-"
רועי אומר/ת:
"מטרה."
רועי אומר/ת:
"אתה יודע על מה אני מדבר, נכון?"
עגור שחור אומר/ת:
"חמק ממני"
עגור שחור אומר/ת:
צחוק מריר
רועי אומר/ת:
"לכל אחד מאיתנו י יעוד בחיים."
רועי אומר/ת:
"וגם לאחרים יהיו."
עגור שחור אומר/ת:
"כן, בהחלט חסרה לנו מטרה"
עגור שחור אומר/ת:
"חוץ מלשרוד, מטרה ראוןיה ללא כול ספק..."
רועי אומר/ת:
"הה?"
רועי אומר/ת:
"בהחלט יש לי מטרה בחיים."
רועי אומר/ת:
"אבל אתה צודק לגבי מציאת יעוד מתאים למעגל"
עגור שחור אומר/ת:
"ולי לא? אבל לא בקשר לנסיבות הנוכחיות"
עגור שחור אומר/ת:
"אבל מעניין שאתה מזכיר את זה, שמש רצתה לאחד אותנו ואת הלונארים, אני רציתי להנציח את שמי כלוחם דגול" שוב החצי שיעול חצי שחוק המריר הזה, "שושנה היא ילדה פותה, אבל מה בדיוק מניע אותך בכול מה שקרה עד עכשיו? להיות עשיר? אני מכיר אותך טוב מדי בשביל להאמין לזה."
רועי אומר/ת:
סם נאנח, נשען לאחור.
רועי אומר/ת:
"זיכרון."
רועי אומר/ת:
"נכון שזה דבר מעניין?"
עגור שחור אומר/ת:
הרמת גבה שואלת
רועי אומר/ת:
"רוב האנשים נשכחים מספר שנים לאחד שנינם מת"
רועי אומר/ת:
"הידועים שבהם לפעמים נשארים מאות שנים בזיכרון האנשים."
עגור שחור אומר/ת:
"לא נשגבי שמש..."
רועי אומר/ת:
"וכמה אפילו אלפים."
רועי אומר/ת:
"אתה יודע כמה זה נצח עגור?"
רועי אומר/ת:
"ברור שאתה יודע..."
עגור שחור אומר/ת:
"יותר משאתה יודע"
עגור שחור אומר/ת:
"אבל אתה לא רוצה לדעת"
עגור שחור אומר/ת:
זה לא יאמן אבל עגור אשכרה מחוויר מולך במעט
עגור שחור אומר/ת:
"אני ראיתי אותו, ואז כמעט הפך אותי לאביסאל סם!"
רועי אומר/ת:
"אני לא מדבר על הנצח של מוות השרים."
רועי אומר/ת:
"אני מדבר על זמן."
עגור שחור אומר/ת:
"אתה לא יכול למדוד נצח בזמן"
רועי אומר/ת:
"וזה גם בלתי אפשרי לחסל לבד מצוד פראא."
רועי אומר/ת:
"ולשלוט באביסלית בעזרת מילים."
רועי אומר/ת:
"ולשרוד מאז בריאתך עד עצם היום ההזה."
עגור שחור אומר/ת:
"מי אמר?"
רועי אומר/ת:
"ולכלוא את סוג הנשגבים החזק ביותר מאות שנים בכלא עשוי מתכת קסם פחותה."
עגור שחור אומר/ת:
"אפםשרי בהחלט לחסל לבד מצוד פראא"
עגור שחור אומר/ת:
"בלתי אפשרי לבטל את הפראא"
רועי אומר/ת:
"ממתי אמרתי שאני רוצה לבטל את הפראא?"
עגור שחור אומר/ת:
עגור חושב
עגור שחור אומר/ת:
"היתכוונתי שזה הדבר היחידי שבלתי אפשרי לדעתי"
עגור שחור אומר/ת:
"לנצח את הפראא, ולמדוד נצח בזמן"
רועי אומר/ת:
"וגם להכנס בטעות לחדר של ראש הגילדה.."
רועי אומר/ת:
"לעולם אל תאמר לעולם עגור, כי אין דבר כזה אין דבר כזה."
רועי אומר/ת:
"ואני רוצה לא רק להשיג את הנצח, אלא לק'בוע את עצמי שם."
רועי אומר/ת:
"להזכר לנצח כגנב האדיר ביותר שהיה."
רועי אומר/ת:
"ולא ממש הולך לי בינתיים."
עגור שחור אומר/ת:
"גנב?!"
רועי אומר/ת:
סם מהנהן, מביט אל הדלת.
רועי אומר/ת:
"לא רציתי להמשיך להרוג."
עגור שחור אומר/ת:
"למה משהו כולכך..."
עגור שחור אומר/ת:
"כולכך..."
עגור שחור אומר/ת:
"חומרי!"
רועי אומר/ת:
"חומרי?"
רועי אומר/ת:
"אגדה היא לא חומר עגור."
עגור שחור אומר/ת:
"אבל להיזכר כמשהו כולכך חומרי כמו גנב, זה נראה לי שטותי"
רועי אומר/ת:
"הקונספט לא העיקר."
רועי אומר/ת:
"אלא הזיכרון"
רועי אומר/ת:
"גנבה זה משהו שאני יכול לעשות."
רועי אומר/ת:
"ולעשות אותו טוב."
עגור שחור אומר/ת:
"בייחוד עם המפתחות"
עגור שחור אומר/ת:
"אבל איך תיזכר כנגב אגדי אם ידעו את זהותך? כלומר אם כול מי שישמע את האגדה יגיד- "אם הוא היה גנב באמת מוצלח, אז אפילו לא היינו יודעים שהוא גנב משהו" נראה לי אבסורד להיזכר בתןוטר גנב על"
עגור שחור אומר/ת:
"כי גנב על לא יזכר בידי אף אחד..."
רועי אומר/ת:
"זה בדיוק האתגר."
עגור שחור אומר/ת:
"מה שתגיד, זה קצת זול"
רועי אומר/ת:
"ולהזכר שמי שהרג הכי טוב הכי הרבה אנשים זה אצילי יותר?"
רועי אומר/ת:
"הכל עניין של איך שתציג את זה."
עגור שחור אומר/ת:
"זה נורא"
עגור שחור אומר/ת:
"זה הדבר הכי גרוע שאמן לחימה יכולח להיזכר לפיו"
רועי אומר/ת:
"בדיוק."
עגור שחור אומר/ת:
"אבל גנב? "
רועי אומר/ת:
"אני לא רוצה להזכר כמי שגנב לשולה את הסיר מתחת לאף, אני רוצה להזכר."
עגור שחור אומר/ת:
"זה לא הרבה מאחור"
רועי אומר/ת:
"הכל עניין של איך שמציגים את זה."
עגור שחור אומר/ת:
" אתה רוצה להיזכר כמי שגנב דוקים מהמשחק השמימי של המועצה השמימית"
עגור שחור אומר/ת:
(סתם, בדיחה)
עגור שחור אומר/ת:
(יש לי מאמרון על זה שדוקים זה המשחק השמיימי, ולכן עץ זה יסוד באקזלאטד)
רועי אומר/ת:
(משהו אתה..)
עגור שחור אומר/ת:
(יש שם נימוקים משכנעים למדיי!)
רועי אומר/ת:
"כמה זמן לוקח לאידיוט הזה להגיע? מבטיחים קינוח פירושו קינוח!" סם מחייך.
עגור שחור אומר/ת:
"יאפ"

4 אש, אוויר 3, עץ 6, מים 2.

סבבה. בוא נומר שברן הספיק להטיל את הכישוף, שושנה לתת את הפקודה ונזיר האש לפתוח את הדלת לחבריו.

כעת, let the show begin!

מקצב הקרב: 6.

• טיק 0- נזיר העץ.
    טיק 1-
    טיק 2- נזיר האש, ברן.
    טיק 3- נזיר האוויר, שושנה שחורה.
    טיק 4- הלוחם עטוי העוז האינסופי, נזיר המים.

עכשיו, אל ההבטחה בלתי גשמי ואינו מסוגל להתגשם, הוא עף משם. שושנה וברן יכולים לנחש בנקל שלמקלט הפרטי. באשר לאלת התככים והמזימות...
IN
אלת התככים והמזימות פונה להיכנס לקרב בחוסר רצון ברור, אך היא שבורה. 3 הדרקונים הקטנטנים פונים להיכנס לקרב כשמשהו בבריאה משתנה. משהו בתבנית הבריאה עצמו, ו...
אלת התככים והמזימות עפה אחורנית כשענף שהופיע פתאום מכה בא ומעיף אותה הרחק מן העין. לא נראה שהיא מתנגדת, אך שושנה מרגישה שהשבוע לא הוסרה. דם דרקון העץ מחייך- "אין כמו שבועת כבילה טובה" הוא אומר בחיוך.
OUT
נכון לעכשיו אלת התככים והמזימות מחוץ לתמונה, ואל ההבטחה לא ממש מתפקד. סדר הפעולות הוא לפי הסדר האמור. דרקון הלהבות יופיע ברגע שברן יבצע את פעולת הטלת הלחש(ברן סיים לעצב), שזהו כמובן במהירות 5, ואז מייד יופיע דרקון הלהבות שלו, שיפעל מיד לפי הוראותיו(אני ממליץ לך דג לקרוא שוב את הכישוף ולהיזכר ביתרונותיו אישית).
IN
נזיר דרקון העץ מרים את ידו. המהות שסביבו משתלבת במהירות עם הרונות שסביב ידו, בעת שעצים רעילים סביבו. משהו משתלב בטופר, משהו קטלני, משהו ממש קטלני.
נזיר דרקון האש מזנק. הוא מרים את ידו, ומהות אש נאספת סביבו. הוהא צועק מילים בשפה לא מובנת, ורונות משונות נחקקות בתוך הלהבה שלו. הוא צורח, צרחה המרעידה את הכל. הלהבה שלו מתפוצצת, יוצרת כוויות אצל כל העצים, ואז האנימה שלו חוזרת לצבה הרגיל. חוץ מפרט אחד קטן- כל האש, התאספה בידו של הנזיר. הנזיר זורק אותה אחורנית והיא נתפסת בחוט של להבה. את החוט הזה הוא זורק קדימה והכדור נזרק קדימה במהירות מזעזעת.
הכדור פוגע בדיוק במרכז, ומתפוצץ. האש עופפת את שניכם- ברן ושושנה שחורה. כמעת ולא ניתן לחמוק מהחום הכביר.
OUT
גלגלו הצלת תגובה. לא סתם! צוחק.
פשוט חשבתי שתרצו לתאר את ההגנה(ייענו פעלול שישפר לכם את דירוג המגננה) שלכם מפני כדור האש החביב הזה. ודג, לאחר שתתאר את ההגנה שלך גם תוסיף לזה את מה שאתה עושה.

• טיק 2- ברן שחור גלימה.
    טיק 3- נזיר האוויר, שושנה שחורה.
    טיק 4-הלוחם עטוי העוז האינסופי, נזיר המים.
    טיק 5- נזיר האש, נזיר העץ.

IN
ברן מביט בנזיר האש, תוך כדי שהוא ממלמל בקדחנות. הוא מזנק הצידה, ואז, בפתאומיות מדהימה, גלימתו נושרת ונוחתת על הרצפה, תוך כדי שהוא נע, זריז כחתול, ומתגלגל ליד הקיר. הוא מיכה לכדור האש שמגיע, ואז קופץ אל הקיר, מתגלגל מעל הכדור ונוחת מצד שני, ישר על הגלימה שנשרה. רונות מתערפלות סביבו, תוך כדי שהוא צועק "אש נגד האש, והדרקון נגד הדרקון!" ברן מתרכז, בעוד הרונות מתערבלות במערבולת שעולה סביב ראשו של ברן. לאחר כמה שניות, הרונות יוצרות מלבן קטן, ואז נעלמות. מתוך חזהו בוקע ראש, ראש דרקון, עשוי מטחי להבה אדירים, בעוד שמשתי ידיו של ברן יוצאות כנפי להבות, ותוך שנייה בערך נוצר דרקון להבות ענקי, וברן כבר בלתי נראה בתוך הדרקון האדיר.
OUT
חמיקת שבעת הצללים.
יש לי תוסף +2 לד"מ כתוצאה מהדרקון, וכל מי שיש לו פחות מ-2 גבורה סובל ממחסר לכל פעולה מלבד בריחה.
לדניאל-
מה אם השדים שלי?

IN
ברן חומק כצל אפל, נע מהר מדי. האש מתפוצצת, והוא מחוץ לטווח. מתכופף, והפיצוץ עובר מעליו. האש כוות, והוא שם, מרים את ראשו נקי מנזק.
ברן מרים את ידיו ולהבות מזנקות ממנו. מתוך האדמה פורץ ראש דרקון אדיר בצרחה אדירה, וכמות מזעזעת של אש מזנקת ממנו, מקיפה אותו. אש אופפת בטווח של לערך 6 מטר את ברן, כחוט השערה מרחק מדמי הדרקון שנוסגים אחורנית. דם דרקון העץ עוצר באחת ובוהה בבהלה בדרקון, וברן מחייך כשמבעד ללהבות ניתן לראות זאת בבירור: הבחור משתין במכנסיים.
שאר הנזירים מסתכלים על הדרקון בגובה 14 המטר למעלה, בעת שהלהבות יוצרות כוויות בתיקרה הענקית והמקום נהיה חם. לפתע נזיר האש נראה קטן. קטן מאוד.
OUT
מחכה לפעלול ההגנה מדארט, ועוד משהו: דג, מה הדרקון שלך עושה? כרגע אם תציב את עצמך הכי רחוק כך שהנזירים יצטרכו לעבור הכי הרבה שטח שתחת הדרקון שלך, אז אתה במרחק של מטר מהנזים הנמצאים במרחק של בערך 10 מטר מכם(והדרקון מגיע ברוחבו לקוטר של 6 מטר, ולגובה של 12 מטר). הם יצטרכו לעבור הרבה נזק בדרך אליך, זה כן.
דג:
בנוגע לשדים שלך:
תבחר שלושה שדי מעגל ראשון או יסודנים חלשים מהספר הלבן(לא צנזור או משהו, נניח הוראקה, או עכביש עץ). סך הכל ביחד שלושה. השלושה האלה גלגל להם הצטרפות לקרב כאשר הם מצטרפים בתורך. זה אומר שהם יפעלו מטיק 3 הם יפעלו עוד מספר טיקים השווה להצטרפות לקרב שלהם פחות מקצב הקרב(שהוא 6). וזה יקרה כמובן רק אם תתן להם את הפקודה לפעול. אז אני מציע פשוט שתשחק אותם, ואם תוכל לומר לי את המכאניקה של ההתקפה שלהם עד הסוף זה יחסוך לי טרחה(תגיד לי אתה באיזה תעצומות הם משתמשים וכמה, כמה מהות, וכן הלאה).

IN עגור וסם.
לאחר עוד רגע של המתנה נכנס הרב משרתים, ושולף מתוכו סיר חם. הוא פותח אותו, ובתוכו מחכה מה שנראה כמו קצפת מחוסה תותים מסודרים יפה. ליד זה הוא שולף ערימה של מקלות. הוא מצביע- "מקלות שוקולד, וקצפת. בונאפטי" הוא מסיים וקד. "האדון" הוא פונה לסם, "ישן במיטה. השומר ראש שלו" הוא פונה לעגור שחור, "על הריצפה, ולא יעז לעלות על המיטה בשום פנים ואופן" הרב משרתים קד ויוצא משם, משאיר איפה שהוא עובר במקום רפש הוא משאיר אחריו שובל של נקיון טהור וקיצוני, מושלם.

נראה אם הם עומדים מול ד"מ חמיקה של 9
in
שושנה מסתכלת בחרדה זה אני ,ברן, ולוחם העוז הנצחי ,איזה יופי הינה הלך היתרון המספרי .
היא מתחמקת בצורה פשוטה יחסית מהאש ,היא מזיזה את עצמה ממסלול האש ללא כול תרגילים מיוחדים ,האש לא הייתה בעיה בשביל גופה הזריז של שושנה אשר באופן מיידי זז מכיוון האש קצת קדימה ,בעוד שגיץ אחד מלטף את גבה של שושנה .
בזמן שהיא מכבה אותו ,היא מסתכלת על דרקון האש של ברן וחיוך מתפשט על פניה .
אולי נוכל לנצח !טוב אל האבטחה לא פעיל, גם אלת התככים והמזימות ,הדרקון של ברן יכול לתת לנו יתרון מסוים אבל ברן הוא מכשף, יכול להיות שיש לו שדים ויסודנים כבולים? "ברן אם יש לך שדים ויסודנים כבולים תשתמש בהם !" קוראת שושנה ,שמחכה לראות איך יתפתח הקרב.
out
חמיקה רגילה ד"מ 9 עכשיו יש את נזיר האוויר ואחרי זה שושנה נכון? .

חחח... לרגע חשבתי לייעץ לכם שהקרב שלכם דיי עבוד, אבל אז הבנתי שכל העולם חוץ מהשדים והיסודנים כבול בערך לשושנה, ואלה שלא כבולים לשושנה כבולים לברן XD.
בואנה זה עומד להיות קרב ממש ממש מגניב!
IN
שושנה מביטה בזלזול בכדור האש, זזה הצידה בפשטות. שושנה מתחילה להצטער שהיא לא התאמצה יותר. כדור האש האדיר נע במהירות מדהימה, ומתפוצצת בבום. שושנה זזה הצידה, ונהדפת היישר לריצפה שם מתוך אינסטינק למרות הקור רוח שלה היא מניחה את ידיה על ראשה. חום אדיר אופף אותה, אבל מעליה. היא קמה, מפוחמת לחלוטין, שערה פזור ויופיה פגום, אך גאוות לא נשברה- ההתקפה לא פגעה בא.
במזל. ממש הרבה מזל.
OUT
כרגע אני מחכה לפעולות של דרקון הלהבות של דג כדי למקם אותו בסדר היוזמה, וגם כדי שדג יומר לי אילו שדים ויסודנים הוא זימן. עקרונית אני מזכיר, 3 יצורים שהם או יסודנים מהדרגה הפחותה ביותר(כגון הוראקה, עכביש עץ, נימפה, וכן הלאה), או שדי מעגל ראשון פחותים(כגון לדוגמא שדים שקל להשתלט עליהם, כרגע פתוח בפניך רק קופי הדם, כי הנעומה קצת חזקה מדי בשביל שתזמן אותה קודם לכן. בתוך המשחק אתה מילא מזמן אותה, אבל לא מחוץ, לא כרגע). אם ממש בא לך להמציא עוד כאלה אתה יכול, אבל אני אשנה אותם.
מה שכן בבקשה אל תמציא עכשיו כדי לחסוך זמן. אז כמו שאמרתי כך את היסודנים/שדים הללו, גלגל להם הצטרפות לקרב, תחסיר מזה 6(שזה מקצב הקרב) וזה עוד כמה טיקים הם יפעלו(בלי מינוסים כמובן. אם הם עוברים את 6 אז הם קובעים את מקצב הקרב פשוט, ופועלים מייד). נכון לעכשיו זה תורו של דרקון הלהבות, ואני מאשר לברן עדין לצוות על שדיו/יסודניו להצטרף לקרב כמובן.
  • טיק 2- ברן[שראשי רק לומר כמה מילים כגון לצוות על היסודנים/שדים שלו ולא יותר], דרקון הלהבות.
    טיק 3- נזיר האוויר[לפני שושנה שחורה], שושנה שחורה.
    טיק 4- הלוחם עטוי העוז האינסופי(לפני נזיר המים), נזיר המים.
    טיק 5- נזיר האש(לפני נזיר העץ), נזיר העץ.
    טיק 6-
    טיק 7- ברן שחור גלימה.

OUT
ברן בקצה הרחוק של הדרקון, בקצה זנבו.
IN
ברן פוקד על מה שנראה כאוויר הריק "תקפו, עכשיו!" פתאום מופיעים שני דובי ענק, נראים מוזרים למדי, ומסתערים בשאגות. לידם מסתער גם יצור מוזר למדי, דמוי קוף אדמדם עם מבט שנראה בעיניו.
הדרקון שואג בקול אדיר שמזעזע את הקירות, ונע הלוך ושוב בתוך החדר. הוא פותח את פיו, וכדור אש אדיר מתעצב בתוך פיו, ונורה לעבר נקודה בין כל הנזירים, ואז מתפוצץ בקול אדיר, והלהבות הבוהקות חורכות את הקירות הרועדים.
OUT
נשיפה-
*לנשוף להבות. הדרקון מייצר בפיו כדור להבות עצום ויורק אותו. הכדור להבות הזה יכול לפגוע בכל אזור בטווח של עד [מהות*5] מטרים מהדרקון. הכדור אש פוגע באזור ברדיוס [מהות המכשף] מטרים. זוהי התקפה בלתי ניתנת לחסימה בעלת מאגר של [תורת הנסתר+כוח רצון] ומוסיפים [מהות] כהצלחות אוטומטיות. היריבים שנפגעו סופגים נזק אש קטלני ובלתי ניתן לספיגה בעזרת שריון של [מהות*3].

מאגר התקפה- 11 ועוד שלוש הצלחות אוטומטיות. נזק אש 9 קוביות.

שני הוראקה וקוף דם, מתגשמים, תוקפים ואז הופכים ללא גשמיים כפעולה תגובתית (זה פעולה תגובתית אצלך נכון?).

סבבהץ רק הערה: ההוראקה שלך וקוף הדם שלך לא יהפכו לבלתי גשמיים. זה פעולה תגובתית, אבל זו שטות. אני מניח שזאת טעות תמימה, תקן אותי אם אני טועה, אבל בעבור קוף דם זה המון מהות להתגשם, וזה לא ישאיר לו מהות אם הוא יהפוך לבלתי גשמי להתגשם שוב, ולכן בעצם זה יוציא אותו מכלל פעולה. ההוראקה יכולו לחזור לגשמיות בחינם, אבל זה עולה להם להפוך לבלתי גשמיים 40 מאנות, ויש להם בסך הכל 70 מאנות. תחליט אתה...
IN
דרקון הלהבות משלח כדור להבות עצום מימדים ועוצמתי קדימה.
OUT
לא ראית את העריכה שלי לכישוף שלך. המאגר שלך הוא למעשה 11 ועוד 3 הצלחות נוספות, מכיוון ומאגר ההתקפה הוא [כוח רצון+תורת הנסתר].
*מגלגל*
6 הצלחות. +3 מהות זה 9 הצלחות...
למה להרוג לי דב"שים מושקעים? למה?
IN
הדרקון מוציא את רובו, כל כולו כמעת, בפיצוץ להבה אדיר. ממש ניתן לראות את פניו המתוסכלות של נזיר דרקון האש- הפיצוץ הזה גדול בהרבה, בהרבה, בהרבה מהלהבה הקטנטנה שהוא.
נזיר דרקון העץ פונה במבט מפוחד ונושג אחורנית, אך לא בורח. במקום זה הוא מנסה להתייצב נואשות מול הלהבה. הוא מרים את היד העצית שלו אל מול הלהבה ומנסה לפזר אותה מעליו, אך ללא הועיל. הפחד שבוא משתק אותו, והלהבה סובבת אותו כשהוא צורח צרחה חדה.
OUT
גרמת למר עץ 5 דרגות בריאות קטלני.
IN
לעומתו, נזיר דרקון האש לא נראה מפוחד כלל. הוא מזנק אל מול הלהבה, מרצד כמו להבה ונעלם בין הלהבות. הוא מזנק ומפנה את חרבו לצידו. הדייקלהב האדום שלו בוער ופניו מאיימות כשהפיצוץ מאחוריו לא מפריע לו. הוא נע בחן של להבה, מרצד כשסביבו אש אמיתית יותר מכל כישוף- אשה של גאיה, האש של קוטב יסוד העץ. "זה לא יעזור לכם תועבות!!!" הוא צועק לעומתכם.
OUT
נזיר דרקון האש לא נפגע בשיט, אבל הוא היה עלול להיפג. ההתקפה לא היית רחוקה(כמו שנאמר הוא כן נקלע לתוך הלהבות, הוא פשוט יצא מהן ללא פגע).
IN
נזיר המים מתנגד למכה המגיע. הוא מנסה לחסום, בואו כמו גל ומים סביבו כנגד הלהבה.
מגוחך.
הלהבה מאדה את המים, וכמות מוגחכת של אדים עולה כשנזיר המים מתחיל לבעור. הוא צורח, ומתגלגל ומחבה את הלהבות כנגד האדמה, ומזנק באחת, פגוע, שרוף, ומביט בכם בזעם. "תועבות!!!" הוא צורח בזעם.
OUT
גרמת למר מים 5 דרגות נזק.
IN
נזיר דרקון האוויר מזנק אל כיוון הלהבה ומתחתיה. הוא קם מעבר לה בחיוך רחב. "נסיון יפה" הוא אומר בזלזול בולט, ואז הכדור מתפוצץ מאחוריו. הוא מועף לאוויר שני מטר קדימה כשהלהבות והחום בולטים בוא, היישר אל תוך תחום הלהבות של דרקון הלהבות. הוא זז הצידה, מלא כוויות והאנימה שלו עצמה פגוע והקור סביבו פוחת. הוא נראה פגוע קשות וזועם מאוד.
OUT
גרמת לו שתי דרגות בריאות. לא נגרם לו דרגות בריאות מדרקון הלהבות.
IN
הנזירים הטהורים קמים. מים ועץ פצועים באופן רציני ממש, אש מסתכל בחמת זעם, חסר פגע ומוכן לקרב, ואוויר מסתכל בתסכול מלא זעם על אויביו.
OUT
חחח... מי צריך בכלל עגור שחור?
מקצב הקרב:
  • טיק 3- נזיר האוויר[לפני שושנה שחורה וקוף הדם], ארימנת'וי[לפני שושנה שחורה], שושנה שחורה.
    טיק 6-
    טיק 7- ברן שחור גלימה, דרקון הלהבות של ברן.
    טיק 8- שני ההוראקה.
    טיק 9-
    טיק 10-
    טיק 11- דרקון הלהבות מתפוגג.
IN
נזיר דרקון האוויר מזנק אל ברן במהירות עם דייקלהב. הוא פשוט מדלג את המרחק בזינוק קליל אחד, ותוקף עם הדייקלהב. הדייקלהב שלו כמעת נופל בעת שהוא מרגיש את חום הלהבות עליו. הוא כבר פצוע, ולא מצליח לתקוף נורמלי עם הדייקלהב שלו. הוא ממש כמעת קורע למול ברן, שעם הלהבות סביבו מרגיש חזק מאוד. אך נזיר האוויר קם, מוכן להתקפה נגד.
קוף הדם מזנק למצוות אדונו. הוא שולח טופר קטלני מגועל בדם כנגד נזיר האוויר. קוף הדם משלח את הטופר שלו במהירות שהיית רוצחת בן תמותה, אך לא כאן. נזיר דרקון האוויר מקפל את בטנו, וההתקפה קרובה ברמה מזעזעת לפגוע בוא. הוא עדין מפוחם מהאש, ותנועותיו איטיות, אך הוא לא נפגע.
OUT
כעת האש של דרקון הלהבות גרמה לנזיר האוויר דרגת בריאות אחת נוסף לכל. סדר הפעולות הקרוב הוא כדלהלן:
  • טיק 3- שושנה שחורה.
    טיק 6- נזיר האוויר
    טיק 7- ברן שחור גלימה, דרקון הלהבות של ברן.
    טיק 8- ארימנת'וי, שני ההוראקה.
    טיק 9-
    טיק 10-
    טיק 11- דרקון הלהבות מתפוגג.

הנזק שברן גרם לנזירים עד כה סך הכל:
עץ: 5 דרגות בריאות.
מים: 5 דרגות בריאות.
אוויר: 3 דרגות בריאות.
אש: 0 דרגות בריאות.

in
יש לי מאט מהות ,אבל אני יכולה לבצע התקפה מהירה על נזיר האש ,שלושת הנזירים האחרים פצועים אבל נזיר האש לא נפגע ,זה הולך להיות מעניין .
שושנה מסתכלת סביבה, רואה אולי בעלי בריתה יחזרו .
"לוחם העוז, על נזיר האש !" צועקת שושנה שמתנפלת על נזיר האש, תוך כדאי קריאה לברן "אני יטפל בו רק תהרוג את השאר !" קוראת שושנה ,חשש מסוים נובא מקולה .
אני היחידה פה שבאמת חסרת תועלת בקרב ,אילו רק למדתי כמה טיפשה אני ! שושנה מתנפלת על הנזיר בסערת להבים ,כאשר שלוש מכות מחושבות הייטב פוגעות בחן האופיני לשושנה, שלוש מכות אשר מהוות את התמצית של שבוע למידה קדחנית .
בבקשה שזה יעבוד, אדוני השמש בבקשה שזה יעבוד! שושנה זזה לצד ימין של הנזיר, ומכה בין צלעותיו *אחת*.
היא מסתובבת מאחורי גבו ,ותוקעת את החרב לתוך עמוד השדרה שלו *שתיים*.
היא מחזירה את חרבה ,ובעזרת החרב השנייה מנקבת חור בליבו *שלוש* .
"אתה צריך להבין נזיר טיפש ,שזמן הדרקונים תם .
עכשיו זה או שאת נגדנו ותמות ע"י ידידי או אני ,או שתצטרף אלינו ואולי ניתן לך לחיות ,אלו הברירות שעמדו פעם בפניך ,אולי אם תתחנן אני אתן לך לשרת אותי אבל עכשיו תמות !" היא קוראת ,שהיא שולפת את חרבה מהגופה המדממת של הנזיר .
out
כול התיאור של פגיעה ומוות זה רק לאווירה כמובן .
בתנועה מתמדת ,מקדיש את כול מה שאפשר 6 ומשתמש ב3 להתקפות ללא מחסורים .
1- מאגר:12=8 הצלחות.
2- מאגר 12=10 הצלחות. (פעמיים 10 ).
3- מאגר 12=10 הצלחות .(הקוביות שלי אוהבות אותי רק חבל שאת הדבשים שלי לא)
עכשיו אם שושנה נחשבת כדמות די חמקנית, ודרקון אש הוא מבוסס על חמיקה (אל תדאג לא קראתי פשוט מהתיאור חשבתי שאתה עובד לפיו) אז אני מוכן להמר שההתקפה השנייה והשלישית יפגעו בקושי, וההתקפות הראשונה לא תפגעו (תחושה שלי) נראה אם יש לי כוחות חיזוי .

סבבה. דארט, עקרונית דיי נגמר עכשיו לשושנה שחורה המאנות.
סורי על חוסר התגובה בשלושה ימים האחרונים, בוא נומר שהייתי דיי עסוק...

IN
שושנה שחורה מזנקת בסערת להבים הראויה לאלים. המהות שלה כמו לא מסתדרת, כשמשהו בבירוקרטיה השמימית צועק 'היי! זה לא אמור להיות כך! עוצמה כזאת לא אמורה להתקיים!'
אך זעקתו לא נשמעת.
פלאש!
נזיר האש מרקד כלהבה כשהתקפת הראשונה של שושנה שחורה עוברת דרכו כשהוא מרקד כמו בוער כלהבה, וגיצים עפים בחדר, והוא מחייך בהתגדרות משחק בדייקלהב שבידו, בהתגרות.
פלאש!
שושנה עומדת את תנועתו של הנזיר שמצפה להתקפה שניה צולעת, ומופתע לראות את שושנה מכה מכה שניה לא גרוע פחות מהראשונה. הוא מסתכל על הלהב שבא ומרקד כמו להבה, רק קצת יותר מדי לאט.
שושנה שחורה מצליחה להחליק את להבה על שריונו. הלהב מחליק על השריון וחודר אותו בקושי, ושושנה מקללת בזעם כשלהבה נוטה הצידה עם השריון, מאלץ אותה לבצע תמרון ראוי לשמו כדי לאחוז בלהב שוב. בנתיים הלהבה מקפצת הצידה בשנית, וכעת דם הדרקון לא באותה זוית שהוא היה קודם. הוא יוצא מההתקפה ללא פגע, ומחייך בניצחון אל שושנה שחורה.
אבל שושנה שחורה, אינה סתם בחורה רגילה.
בתמרון של הרמת היד וסיבוב של בורג באוויר, בהרמת זוג הלהבים באחת מצליחה שושנה להעניק את מכתה האחרונה, חלשה מקודמיה, אבל חזקה מספיק כדי להרוג בהמות'.
באצ'!
שושנה מכירה את תנועותיו של נזיר האש, ולמרות התימרון המסובך להבה מגיע אל הלהבה, גורם לעשרות גיצים לעוף. והפעם, הנזיר לא יצא מזה ללא פגע. שושנה מצמידה את הלהב הרותח באשו של הנזיר האש הוא עצמו, אל בשרו שלו. האש שלו חורכת אותו, בעת ששונה מחזירה אליה את הלהבה, משספת את בטנו וצלעותיו. דם נוטף. הוא מסתכל עליה בכאב, ואז לפתע נע כלהבה. לפתע ידו על עיניה של שושנה שחורה, כשמהות פוגעת בא, אש מסנוורת אותה, ושושנה בוהה בעצמה בהלם- גם היא חטפה כוויה. ולא סתם כוויה היא קולטת. היא נושגת אחורה בצרחה, כשהיא מגלה שהיא עפה אחורנית באוויר. לידה נזיר האש עדין עומד בתחונת צ'י, ידו קדימה. ברור לשושנה שהוא פשוט העיף אותה אחורנית, בתגובה אינסטנקיטיבית להתקפת פשוט העיף אותה בעוצמה מדהימה, גורם לה יותר פצעים משהיא גרמה לו.
OUT
התקפה ראשונה לא פגע. התקפה שניה פגע אבל גלגול הנזק היה ביצ', מה שגרר מחסר חיצוני של אחד להתקפה השלישית, לא שזה שינה משהו כי שריון החזה שכעת רק שושנה מצליחה לראות מבעד ללהבות שיש לנזיר הטהור הזה בלם כמעת הכל. התקפה אחרונה הצליחה לגרום 2 דרגות בריאות לנזיר הטהור, אבל אז הנזיר הטהור תקף את שושנה בסוג של התקפת נגד מוזרה, אותה הוא תגבר בהמון מהות, שפגעה בשושנה שחורה לפני שהיא בכלל הבינה מה קורה וגרמה לה 4 דרגות בריאות! נזק קטלני מאש.
אין צורך להתווכח, אני יודע שלא נתתי הזמנות להגן מהתקפת הנגד, כי כך קרה ויש סיבה. בוא נומר שזו היית התקפה מושלמת של נגד שהיית אמורה להיות מאוד חלשה, אבל מזל גדול בגלגול הנזק ושילוב של הרבה תעצומות אפשר לו לגרום לשושנה המון נזק כמו שקרה. שיהיה ברור, אני לא מאלתר כלום. המכאניקה של הכל ברורה, ואני לא ממציא כלום. פשוט הפעם הנזירים הטהורים הגיעו מוכנים לתקוף אתכם עם כל הסופר תעצומות שלהם מופעלות, אז כרגע קצת יותר קשה. עדין סתם הערה זה לא מתקרב לעוצמה של ברן...
IN
הלוחם עטוי העוז האינסופי מזנק קדימה אל נזיר האש. המהות עצמה נושגת הצידה בעת שהוא נע, והאש חסרת משמעות נגדו. הוא פונה אל מול נזיר האש, ומפלח את נזיר האש בעוצמה, משקיע מהות רבה בזה, או שמא אין זה מהות? כולשהו סוג של משהו שהוא משקיע. הלהב האדיר שלו העשוי מהמתכת הכה מוזרה ועוצמתית הזאת כמו נע עימו, מתגבר את התקפתו כאילו הלהב הוא ההמשך הטבעי של ידו.
ההתהקפה הראשונה נע מהר במידה מעוררת כבוד, אך לא מהווה תחרות בליגה הזאת. נזיר האש זז הצידה ומניח ללהב לעבור על פניו. הלוחם עטוי העוז האינסופי מרים את הלהב, אך מאבד את האיזון. נזיר האש מגחך מולו ושולח ידו קדימה. ידו הבוערת משלחת אחורנית את הלוחם עטוי העוז האינסופי, כאשר מכתו האחרונה בגושי מגיע. נזיר האש פונה אל מול שושנה שחורה במבט זועם, ועוצמה של אש בוערת בעיניו.

נזיר המים קם ומביט בזעם. הוא ממתין שניה אחת, צולע. השניה הזאת מספיקה לו. למה? מסיבה פשוטה אחת.
נזיר העץ למרבה הפלא לוקח את הטופר שלו ונועץ אותו בגבו של נזיר המים. מהות כחולה עפה סביב הטופר בעת שהוא ננעץ עמוק בנזיר המים, עמוק מאוד. מהות כחולה עפה סביב כשנזיר העץ נראה ממש מתוסכל. הוא מוציא את הטופר שלו מתוך גופו של נזיר המים. לפתע המהות שהיית לפני רגע בטופרו של נזיר העץ כמו זוהרת בתוך נזיר המים, ולפתע ניתן לראות פצע מדמם נסגר מעצמו. נזיר העץ מקלל בזעם, בעת שנזיר המים מהנהן לעברו. "תודה" הוא מהנהן. "אנחנו צריכים לברוח!" זועק נזיר העץ, כעת בקול שהכל שומעים. "לא הצלחתי כלל לרפות אותך, סר. אנחנו בורחים עכשיו!" הוא זועק. "עזרת לי, וכעת הגיע העת לנקום!" אומר לעומתו נזיר המים, ומזנק קדימה היישר אל ברן, ופונה לעומתו בסערת חבטות מדהימה ממש.
כמו גל אדיר הוא מזנק, והגל הזה מגיע מכל הכיוונים, מציף את ברן בעוצמה מדהימה, מכל הכיוונים, כשארבע להבי מים יוצאים מתוך הגל ונעים עם הגל, מנסים להכות את ברן. ברן עומד בהלם למראה המכה ומה שמעבר לה. נזיר המים עדין עומד הרחק מאחור, מחוץ לטווח דרקון הלהבות כשהוא נושג אחורנית. נראה שנזיר המים השתמש בכולשהי תעצומה שאיפשרה לו לשלח את הגל הזה, ואז ברן חוזר אל הגל האימתני. מנסה לחמוק...
OUT
נזיר המים תקף את ברן במעין קומבו מטורף ומשונה- הוא שלח את ההתקפה שלו קדימה, כך שבעצם הוא עדין עומד במרחק של לאחר שהוא נשג אחורנית 10 מטר, אבל ברן ספג את ההתקפה, שהיא קומבו רציני.
ההתקפה היא מעין 4 התקפות(פיצול פעולות קסום משונה), ממש מעייפות וממש מקשות על החמיקה. אלה הן התקפות חזקות במיוחד שברן מרגיש שבאופן על משחקי ניתן להגדיר זאת בפשטות- כל התקפה יותר מטישה מקודמיה. מחסר השחיקה כנגד ההתקפות האלה קצת יותר גדול מהרגיל. בנוסף הן בלתי ניתנות לחסימה, ולמזלו של ברן גורמות נזק חבטה. כמובן ברן ראשי להתגונן, ממתין לדרך ההגנה נגד ארבעת ההתקפות.
לאחר ההגנה של ברן יהיה תורו של נזיר האוויר ורק אז תורו של ברן ושל דרקון הלהבות של ברן.

טוב, מכיוון ודג לא באיזור אני מדב"ש אותו.
IN
ברן מביט על ההתקפה, ומרים את ידו. הוא צורח בעוצמה מילים לא ברורות ומתוך האדמה פורצות להבות המסתובבות סביבו במהירות מזעזעת, מנסות לעצור את הגל המתקרב. הגל פורץ ועובר את המים, והחדר מתמלא אדים. להב ראשון עשוי מים עף אל עבר ברן, איטי יחסית הודות ללהבות. ברן נע אחורנית בקיפול אחורה, מניד את ראשו אחורנית, וההתקפה עוברת על פניו בלא פגע. בעוד הוא מקופל מאחוריו מגיע התקפה נוספת. ברן מזנק קדימה בסלטה קדמית מרהיבה, מסתובב באוויר בבורג בעוד הלהבות אוחזות אותו באוויר, והלהב עובר מתחתיו, קרוב קירבה מזעזעת לפשוט את עורו של ברן מעליו. ברן נוחת בעוד להב מים נוסף נוחתת עליו מלמעלה. ברן איטי מדי, ומגתגל הצידה בעוד ההתקפה מתנפצת בריצפה, מרעידה אותה וממלאת את פיו של ברן טעם של מים. הגלימה שלו קצת נקרע, אך הוא עצמו לא נפגע כלל. ואז באה ההתקפה האחרונה משום מקום.
לברן אין שום סיכוי לחמוק מן ההתקפה. ההתקפה רשומה בנול.
אבל ברן הוא סולאר, והוא אדון על הנול. הוא מסמל איקס גדול על התיאוריה הארורה, מתעל טיפת מהות שמעבירה אותו מיקום בביראה, אל מעבר להתקפה. ברן מתנשף. הוא לא נפצע, אבל הוא היה קרוב לזה.

נזיר האש קם, זועם ופצוע, אך חזק. הוא מסתכל על ברן ומזנק מבעד ללהבות, סופג בהתעלמות את הטיפת נזק שלהבות הדרקון גורמות לו. הוא מזנק זינוק בורג קדימה, ומנחית את להבו בסיבוב היישר אל ברן, כשאש אדירה עוברת דרכו ודרך הלהב, והוא מוציא כמות מגוחכת של מהות נגד ברן.
המהות היית רוצחת את ברן, משספת אותו וגומרת אותו. האש של דרקון הלהבות חסרת משמעות, אך לא כאן. ברן מזנק היישר אל עבר נזיר הלהבות בקפיצת בורג, וברן שולח את להבו עליו. הלהב מתנגש בברן שמשקיע מעת מהות, הגורמת לו לפתע לבצע סלטה מרהיבה מעבר ללהב. נזיר האש מסתובב באחת, זועם ומלא מהות אל עבר ברן שמסתובב אליו חזרה, לא פצוע כלל, ואפילו גלימתו נקייה.

נזיר העץ צועד קדימה באומץ, למרות היותו פצוע קשות. הוא מסתכל קדימה, ומרים ידו אל עבר שושנה שחורה. "לפני שאלך, אקח אותך איתי, תועבה!!!" הוא צורח על שושנה שחורה, ומרים את ידו. קוץ עצום יוצא ממנו, ועף היישר אל עבר שושנה שחורה. כמות מגוחכת של מהות עפה סביב הקוץ שגדל והופך לערימה של קוצים המתנגשים, ועשרות קוצים חדים כתער עפים, מלאים מהות. אחד כזה יגמור את שושנה, היא מבינה בנקל. ההתקפה האדירה מתפרשת על שטח.
הלוחם עטוי העוז האינסופי מרים את להבו כנגד ההתקפה ומציב את הלהב שלו בכמות מדהימה של מקומות בו זמנית. הקוצים נעצרים על להבו, אבל הוא איטי מדי. עשרות קוצים פוגעים בוא, אך נשברים על גופו. אחד מהם ננעץ בידו עמוק כל כך עד שהוא נראה יותר, אך ברור שהוא מקשה על תנועותיו של הלוחם עטוי העוז האינסופי. הלוחם לא נראה כמתרשם כלל, ושום דם לא יורד. "בוא נראה אותך, חביבי!" הוא צועק נגד נזיר העץ.
OUT
מחכה לפעלול הגנה מצד שושנה שחורה, למה זו דיי התקפת על.

דרך אגב לשושנה נשארה כול האישית ועוד 3 פעולות שהיא יכולה לבצא לכן היא יכולה לקחת עוד 15 פעולות אז זה בסדר.
in
מצוין ,ברן יכול לטפל בהם אבל קודם ..
שושנה בסלטה אחורית מתחמקת מקוץ אחד ,הבריאה מעטה את תנועת אויביה כך שהיא יכולה לראות כול קוץ וקוץ מתקרב ו,היא מתחמקת באופן מושלם, מושלם מדי .
שושנה נראית כמועדת ,אך היא התכופפה בפני קוץ, תמיד מחושבת, תמיד גמישה וחמקנית, תמיד שושנה .
אך התקפת הקוצים עודנה ממשיכה, ושושנה כמו רקדניות המים אשר שרות את השירים אשר מביאים את המלחים לסופם ,רצה ומתחמקת מכול קוץ וקוץ בחן אגדי ,אשר בן תמותה היה שובר את גבו באותם תמרונים מסובכים .
לבסוף מגיע גל הקוצים האחרון על שושנה ,היא מחפשת דרך לברוח אך נראה שאין .
או שיש? כול אלו אשר מסתכלים, יכולים לראותה נשכבת על הריצפה עולה על רגליה דרך הקרקע, קופצת בין רווח של קוצים ,בעוד הקוצים עוברים דרך התגשמות מהותה ,הנמר הגמיש ללא שום פגיעה מוחשית .
אך למרות זאת הנמר עוקב אחרי שושנה, מבצע את תמרוניה באופן מושלם, וכול מי שיראה זאת יבין שושנה שחורה לא תהיה חסרת אונים, היא חזקה כמו כול סולאר ,אך כשבני בריתה בורחים אין דרך להתגונן מזעמה, הם ידעו מי זאת שושנה, הם ידעו ויפחדו כאשר הבריאה תקום על הדרקונים, הם יראו ויפחדו.
out
חמיקה 9

סיכום נוסף של נופש נעים בחדרים מוזרים באל מקום-
עגור שחור אומר/ת:
"עגור אכל בכוונה רבה, ונראה מעט כאילו הוא "תוקף את האוכל"
רועי אומר/ת:
סם מושיט את ידו לקינוח, ומתחיל לאכול *הרצה לקטע בו הם גומרים פחות או יותר*
רועי אומר/ת:
סם נשען לאחור פנטסטיים הרוחות האלה...""
עגור שחור אומר/ת:
"בהחלט"
עגור שחור אומר/ת:
INP (במהלך הארוחה הוא הקדיש מנות לכוכב נופל והעיר אותה שוב)
דניאל אומר/ת:
כוכב נופל ישנה, אך עגור כמובן יכול להעיר אותה מתי שירצה.
רועי אומר/ת:
"על כל פנים, לאיזה סולאר אנחנו הולכים לפנות?"
עגור שחור אומר/ת:
(זה מה שאמרתי, אני מעיר אותה, היא הלכה לישון רק כי הלכת...)
רועי אומר/ת:
סם פתאום מזנק על רגליו, מפיל איזו צלחת מעוטרת
רועי אומר/ת:
"בשם הש.. אל ההשקעות.. לא משנה!"
רועי אומר/ת:
"אתה קולט מה קלטתי עכשיו?"
דניאל אומר/ת:
כוכב נופל מסתכלת סביב.
עגור שחור אומר/ת:
"מה?"
דניאל אומר/ת:
"מה קרה?"
רועי אומר/ת:
סם פותח את פיו, מקמט את מצחו, ומתייש באנחה
עגור שחור אומר/ת:
עגור מלטף את הלהב של כוכב
רועי אומר/ת:
"קלטתי מה אנחנו באמת יכולים לעשות עם המפתחות."
עגור שחור אומר/ת:
לאט לאט
עגור שחור אומר/ת:
"כן?"
עגור שחור אומר/ת:
'אני לא בוטח במקום הזה לעזאזל!!!!'
רועי אומר/ת:
"אתם מבינים, את האינפורמציה על הצבאות קיבלתי בחלום."
רועי אומר/ת:
"וזה כלל מידע רגיש להפליא ומסויים מאוד."
עגור שחור אומר/ת:
"?"
עגור שחור אומר/ת:
"לא משנה"
רועי אומר/ת:
"שהמפתחות יוכלו להועיל בו."
רועי אומר/ת:
"אתה בטוח שזה חיוני? כבר אמרנו הרבה מאוד בחדר הזה."
דניאל אומר/ת:
"אבל רגע, איך?
עגור שחור אומר/ת:
"כוכב, את ישנת, אבל לא בטאוח לגמרי שהחדר הזה חסין האזנה"
רועי אומר/ת:
"איך מה? המפתחות העתיקים והממש ממש עוצמתיים של הלילה העתיקים יעזרו?"
דניאל אומר/ת:
כוכב מושחת בכתפיה. "מרגע שנגיע לבריאה תעבור שניה שם ואז הם יהיו תקועים כאן למשך מאה שנות הבריאה הקרובות"
עגור שחור אומר/ת:
"מי?"
דניאל אומר/ת:
"וכן, איך המפתחות הללו יעזרו? אתה לא שומע טוב?!" מצליפה כוכב נופל.
עגור שחור אומר/ת:
"סליחה
רועי אומר/ת:
"אני שומע מצוין.."
רועי אומר/ת:
"אני פשוט תוהה איך הם ךלא יכולים לעזור.."
עגור שחור אומר/ת:
"כוכב, תרגעי"
רועי אומר/ת:
"הם יעזרו בהגעה כמובן."
רועי אומר/ת:
"אבל שוב, כל עד עגור שלנו מתעקש על הסודיות, אני מעדיף שלא לספר עוד פרטים."
עגור שחור אומר/ת:
"אולי תכתוב את זה?"
דניאל אומר/ת:
"כן, אבל הם יעזרו להשיג מידע רגיש רק אם אתה מתכנן שוב לדלג לך לבנין של שליט נקסוסות או איש הגילדה, איך זה לעזאזל אמור לעזור? אבל שיהיה. אתם יכולים גם להתפלל אלי את הדברים הללו. כך רק אני אוכל לשמוע"
רועי אומר/ת:
"אם הם יכולים להאזין אז כתיבה לא תהיה מה שיעצור אותם.."
עגור שחור אומר/ת:
"למה?"
רועי אומר/ת:
"מצטער, הסכם זה הסכם."
רועי אומר/ת:
"לא מתפלל לשמש ולא לך, פשוט מאוד."
דניאל אומר/ת:
"איך הם אמורים לראות אותנו?"
עגור שחור אומר/ת:
"טוב, נו בוא ניקח את הסיכון"
רועי אומר/ת:
"ונראה לי שאם החלטנו שהם מסוגלים לשמוע כל מה שאנחנו אומרים אז אין להם גם בעיה להציץ בתכתובות שלנו."
עגור שחור אומר/ת:
"לא יודע כול העיניין הזה של החשבון הסולארי בשליטת נשגבי כוכבים, עד שנשלוט בבריאה נראה לי מסריח"
רועי אומר/ת:
"מסריח מסריח, אבל הם שאלו אם לידע אותם או לא, ואמרנו שלא."
רועי אומר/ת:
"כך שלא נראה לי שהם יודעים."
עגור שחור אומר/ת:
"אלא אם הכול איזה תוכנית סיידית משגעת"
עגור שחור אומר/ת:
"שוב"
רועי אומר/ת:
"וההשפעה של המפתחות תמנע מהם להתייחס לאפשרות שנגיע בעזרתם, אני חושב."
רועי אומר/ת:
"תוכנית כל כך מורכבת יכולה גם באותה המידה לחלץ מאיתנו את המידע ישר מהראש."
עגור שחור אומר/ת:
"אולי זה כבר קרה"
עגור שחור אומר/ת:
"טוב דבר"
רועי אומר/ת:
"עיר."
רועי אומר/ת:
"מהעידן הראשון."
רועי אומר/ת:
"מלאה אוטומטונים שיצייתו לכל נשגב."
רועי אומר/ת:
"מעגל סיידי כבר בדרך."
עגור שחור אומר/ת:
"נשמע טוב מדיי"
עגור שחור אומר/ת:
"מה המילכוד?"
רועי אומר/ת:
"שמעת."
רועי אומר/ת:
"מעגל סיידי בדרך."
רועי אומר/ת:
"ולך תדע אם זה כל מה שיש בעיר הזאת."
רועי אומר/ת:
"אלים נוטים לעשות צרות. ולא למות בחלוף השנים, כך שגם כאלה בטח יש שם."
עגור שחור אומר/ת:
(אפשר להכניס קצב לשיחה אולי?)

עגור שחור עזב/ה את השיחה.

עגור שחור הצטרף/ה לשיחה.

רועי אומר/ת:
(אין בעיה...)
רועי אומר/ת:
(אתה כאן?)
עגור שחור אומר/ת:
כן
עגור שחור אומר/ת:
למה חדש?
דניאל אומר/ת:
"האם... זה יכול להיות מענין. אולי אני אפגוש בעיר הזאת מישהו שאני מכירה. על איזו עיר מדובר?"
עגור שחור אומר/ת:
לא משנה
רועי אומר/ת:
"אני לךא יודע."
עגור שחור אומר/ת:
"כמה זמנן בדיוק היית ערה?"
רועי אומר/ת:
"רק קיבלתי מסיידי את המסר.
דניאל אומר/ת:
"קיבלת מסיידי... תזכיר לי שוב בבקשה מה זה סיידי"
עגור שחור אומר/ת:
(פור'טה, אני ממש עצבנתי עליך, הרסת לי הכול)
רועי אומר/ת:
"הוא גם סיפר לי על זה שהם הולכים לשדוד מלא קברים של סולארים בדרך."
דניאל אומר/ת:
(מה הקטע ש'ך הפעם?!)
רועי אומר/ת:
"הגם אתה ברוטוס?" שואל סם בטון פילוסופי..
עגור שחור אומר/ת:
(הפכת את החרב שלי לתככנית מניפולטורית עם זיכרון וניסיון חיים של מאתיים שנה בתווך שבין סיעת הארד והזהזב!!!!)
עגור שחור אומר/ת:
(_לא מספיק?)
עגור שחור אומר/ת:
"מה?"
עגור שחור אומר/ת:
שואל עגור
רועי אומר/ת:
"החרב שלך סובלת מהגורל המסריח בדיוק כמו בני תמותה."
רועי אומר/ת:
"או לפחות ככה זה נראה."
עגור שחור אומר/ת:
"אבל הגורל גורם לך לשכוח מה שמישהו אחר שהוא לא סיידי סיפר לך על סיידי!?"
דניאל אומר/ת:
(זה האופי שלה. היא קיימת כבר אלפי שנים, יהירה, וכן הלאה) "לא, אני לא. אני מסוגלת להתנגד לזה, אבל קשה לי פשוט. אני כבר לא חזקה כמו פעם, ולפעמים זה חומק ממני"
עגור שחור אומר/ת:
"סיידריאל החזיק בה מאות שנים!"
רועי אומר/ת:
"נו, נראה שכן."
רועי אומר/ת:
"רגע..."
עגור שחור אומר/ת:
(בדיוק זה, אני לא חזקה כמו פעם, זה חרא, זה מה שאני מתכוון בהרס החרב)
רועי אומר/ת:
סם שולף סכין, וחורט על השולחן מילה-
רועי אומר/ת:
'סיידריאלים'
רועי אומר/ת:
ואז מתחת-
רועי אומר/ת:
'נשגבי עלמות'
עגור שחור אומר/ת:
(רציתי משהו הרבה יותר, נקי, אופי של נזיר זן בודהיסטי היה מתאים יותר)
דניאל אומר/ת:
(למה בדיוק? זה האופי שאמור להיות לחרב שנוצרה בעידן הראשון עם כל הכבוד). סם ממתין רגע, ומתחיל לסרטט מתחת כשהכתובת נעלמת, והפצע בשולחן נעלם פשוט. השולחן נקי בלי שום כתובת.
רועי אומר/ת:
"חרא."
עגור שחור אומר/ת:
(לא בהכרח)
דניאל אומר/ת:
(היא של אומנות השליפה המהירה- תמיד פועלת ראשונה. הרבה גבורה, עוצמה, זריזות, גמישות, יכולת חשיבה כל כך מהירה עד שהיא יכולה ברגע אחד להמציא פילוסופיה, זה הסגנון)
עגור שחור אומר/ת:
(בעיקרון הרעיון המקורי היה שהיא מתעוררת פעם ראשונה... אחרת למה שתירדם שוב?)
רועי אומר/ת:
"הנה הלך הסיכוי לכתוב את החרא הזה."
דניאל אומר/ת:
(העובדה שהיא מתעוררת פעם ראשונה לא אומר שהיא לא היית קיימת לפני כן. לכן היא למעשה כן בת אלפי שנים, כי האלה היא החרב. האלה היא החרב)
עגור שחור אומר/ת:
"חרא מטורף!"
רועי אומר/ת:
"איך בעצם אנחנו זוכרים את זה אם העניין כל כך חזק?"
רועי אומר/ת:
"אולי כישוף שמיימי מהספר יספיק?"
עגור שחור אומר/ת:
"אולי יהיה אפשר לחקוק את זה עם מהות?"
רועי אומר/ת:
"איך? תעצומות?"
עגור שחור אומר/ת:
"כן"
עגור שחור אומר/ת:
"לאו דווקא"
עגור שחור אומר/ת:
"לתעל מהות דרך הסכין יכול לעבוטד"
רועי אומר/ת:
"אולי שושנה תוכל לעשות משהו כזה.. אלא אם היא הגזימה בטענות שלה לגבי כתיבה."
עגור שחור אומר/ת:
"בצורה שזה יחקוק את המילים"
רועי אומר/ת:
"אנסה."
רועי אומר/ת:
סם מחזיק את הסכין שוב, ומביט בשולחן
דניאל אומר/ת:
לפתע שניכם שומעים כל בראשכם. זה ממש מגוחכך- "תקשיבו, ממש כיף להקשיב לכם מפטפטים. התפנה לי זמן בדיוק וחשבתי להעביר לכם מסר. אתם תקבלו אותו ברגע שתדברו עלי. אני זה שדואג שתזכרו. אני חבר בכיר בברית הכסופה. אני לא יודע כמה אני בעד עזרה במלחמה, למעשה אני דיי נגד שהברית תילחם מלחמה חזותית. מה שכן, הייתי רוצה שברגע שתדברו עלי משום מה תדעו שאני עוזר לכם ומאפשר לכם לזכור מסיבה אחת: הייתי שמח אם כן תעזרו
דניאל אומר/ת:
בדרך כולשהי שאתם יכולים. אני יודע שזה משוגע המסר הזה, אבל זה חשוב מאוד.
דניאל אומר/ת:
תודה, ותודה שחשבתם עלי"
עגור שחור אומר/ת:
"מה!?"
עגור שחור אומר/ת:
"שמעת מה קרה פה הרגע?"
דניאל אומר/ת:
(בדיוק XD)
עגור שחור אומר/ת:
"שיט, שיט!"
עגור שחור אומר/ת:
"עגור מזוזע לחלוטין"
רועי אומר/ת:
"מה לעזאזל..."
רועי אומר/ת:
"של מי היה הקול הזה?" תוהה שסם בקול, מעווה את פניו
רועי אומר/ת:
(דניאל, יש איפיון כלשהו לקול?)
עגור שחור אומר/ת:
עגור מנסה לאתר את מקור הכול ולענות במחשבה
עגור שחור אומר/ת:
"אולי תגיד לנו את השם?"
דניאל אומר/ת:
(שום דבר. קול? איזה קול? זה היה 'מסר תת הכרתי' XD)
עגור שחור אומר/ת:
(בסדר, אני חושב אליו)
רועי אומר/ת:
(גם לדברים כאלה אמור להיות גוון מסויים, לא?)
עגור שחור אומר/ת:
(מהרהר במילים ואומר אותן)
רועי אומר/ת:
(איך זה היה? מונוטוני? מחוספס? חדר ישירות לראש כמידע טהור?)
רועי אומר/ת:
(מה?)
דניאל אומר/ת:
עגור מתאמץ למצוא את הקול, ומוצא אותו להפתעתו, בתוך מוחו, מזמר בדממה קלושה החודרת לך למוח- 'הסיידי קיימים. הם שם. הם קיימים, הם שם. הם קיימים, הם שם. אתה לא תשכח את הסיידי. הנה אני מזכיר לך את הסיידי. ושוב אני מזכיר לך את הסיידי. ושוב. סיידראלים. סיידראלים. סיידראלים.
רועי אומר/ת:
"חזק מאוד בע"מ.." מממלמל סם
דניאל אומר/ת:
(כן, זה היה סוג של מידע טהור)
רועי אומר/ת:
"או מעניק הצל.. אם כי לא נראה לי."
רועי אומר/ת:
"אני די בטוח ששמעתי את הקדמון ההוא אומר שמדובר בסוג של מעשה מתועב שגורם לכולם לשנוא אותך."
עגור שחור אומר/ת:
"טוב מעניק הצל שומע אותנו עכשיו, ככה שאפר לומר לו שלם אני מניח"
עגור שחור אומר/ת:
"לא?"
רועי אומר/ת:
"טוב. אני מניח שאנחנו צריכים להצדיק איכשהו את זה שאנחנו יודעים על המשמעות של העולם מבחינה מעשית..."
רועי אומר/ת:
"'שלום, פגשנו את המשרת לשעבר המטורף שלך, נחמד לשמוע ממך שוב, ביי?'"
רועי אומר/ת:
"בו נתרכז בתוכניות בינתיים, אני בטוח שטיפוס 'שפוי' יחסית ועתיק כמוהו יכול לתכנן תוכניות מזעזעות בסדרי הגודל שלהן גם בלעדינו.."
רועי אומר/ת:
"בכל מקרה, אולי נתחיל את מסע הגיוס דווקא אצל הלונארים?"
דניאל אומר/ת:
כוכב נופל מרימה גבה. "האם חשבתם במקרה על האופציה להתחיל את הגיוס אצל אנשים גדולים מכם וחזקים מכם שכבר התחילו אותו? כגון לדוגמא... סיעת הזהב?"
רועי אומר/ת:
"שגוססים בכיף יחד עם בלונארים?"
דניאל אומר/ת:
"מה?"
עגור שחור אומר/ת:
"ואיתנו?"
רועי אומר/ת:
"חלק מהמסר ההוא"
רועי אומר/ת:
"איך זה הלך..."
עגור שחור אומר/ת:
"אמממ?"
דניאל אומר/ת:
"אם אתה מתכוון שהם כלואים שם אתה שוטה. ניתן בעזרת כישופים דיי פשוטים להעלם. הלונארים עצמם לא יפגעו, אלה רק צבאות הלונארים, ואולי כמה לונארים שלא יספיקו לעבור"
רועי אומר/ת:
"אני לא מתכוון פיזית, או נפשית אפילו.."
עגור שחור אומר/ת:
"על מה אתם מדברים?"
רועי אומר/ת:
"ותרגיעי ברשותך, זה שעגור סוגד לך לא אומר שכולם חייבים."
רועי אומר/ת:
"על הברית הכסופה וסיעת הזהב."
רועי אומר/ת:
"שאיבדה לאחרונה שישה חברים בערך."
עגור שחור אומר/ת:
"אני לא סוגד לכוכב, בן אדם!, אבל אני לא אכחיש שהיא מייצגת אידאל שאני כן סוגד לו"
דניאל אומר/ת:
"אוי נו באמת, זה שאיש לא סוגד לך סם לא אומר כלום. עכשיו בוא נרד מזה, כי ברצינות. מה שלא יהיה, עובדה: סיידראלים יכולים להסתתר פי שמונה עשרה יותר טוב מכם הסולארים. עובדה: סיעת הזהב יותר חזקה מכם. עובדה: סיעת הזהב מסתירה אצלה כרגע הכי הרבה סולארים יותר מכל מקום בעולם. להזכירכם הייתי חלק מהסיעה הזאת זמן רב מאוד. אני יודעת דבר או שניים, ואחד מהם הוא זה שאולי אתם חלק מהמעגל העתיק של איזה לונאר חזק לא
עגור שחור אומר/ת:
"מצטער"
דניאל אומר/ת:
אומר שתצילחו יותר מסיעת הזהב, עובדתית, כי אתם לא!" האלה נראת קצת עצבנית, ונעה במהירות ובגמישת מדהימה בחדר, כמו מהלכת, אלה לטווח מאוד קצר בעיקר מכיוון והיא עדין קשורה פיזית לחרב. "זו הצעתי. הסיידראלים" היא מסכמת מייד
עגור שחור אומר/ת:
"אבל אם היית מבקשת ממני לוותר על אומנות השליפה הייתי מסרב"
עגור שחור אומר/ת:
(נגיד שדיברתי לפניה)
עגור שחור אומר/ת:
(במשפט הקודם)
רועי אומר/ת:
"אז למה לא פשוט אמרת שיש אצלם הרבה סולארים?"
רועי אומר/ת:
"את לא צריכה לרדת עלי בכל משפט שני.. וזה גם לא בריא במיוחד.."
עגור שחור אומר/ת:
"אני אל חושב שיש אצלם המון סולארים,ף יותר הגיוני שהם פשוט מתייקים עליהם מיידע"
רועי אומר/ת:
"על כל פנים, למיטב ידיעתי המצומצמת הם עברו לברית הכסופה או משהו."
עגור שחור אומר/ת:
"בקיצור הכול נופל, אוי, חשבתי על רעיון מזעזע"
דניאל אומר/ת:
"סיעת הזהב לברית הכסופה? למיטב הבנתי הברית הכסופה היא נגד הציויליזציה. איך זה יתכן?"
דניאל אומר/ת:
"ומה הרעיון, עגור שחור?" שואל בכבוד פתאומי כוכב נופל כשהיא פונה לעגור.
עגור שחור אומר/ת:
"על עיקרון פשוט, האויב של האויב שלי הוא החבר שלי"
עגור שחור אומר/ת:
"לא יהיה מעניין לצאת מכאן, ואז לחזור, לחכות כאן שניה, ולצאת לבריאה של עוד מאה שנה מעכשיו?"
עגור שחור אומר/ת:
"כרעיון תיאורטי אני מתכוון"
עגור שחור אומר/ת:
"זה משהו היפוטתי לחלוטין"
רועי אומר/ת:
"מסוכן מידי."
רועי אומר/ת:
"לא אכפת לי מה החרב שלך חושבת, אנחנו כוח משמעותי בבריאה."
עגור שחור אומר/ת:
"אני יודע, א בל עצם הרעיון מסקרן אותי"
עגור שחור אומר/ת:
"אם הייתי יכול רק להציץ..."
רועי אומר/ת:
"אולי אפשרי."
רועי אומר/ת:
"היי..."
רועי אומר/ת:
"אנחנו יכולים לזרוק לכאן אנשים בכיף."
רועי אומר/ת:
"שנייה אחת והם מחוץ למשחק במאה השנים הקרובות."
עגור שחור אומר/ת:
"מסכת החורפים?"
עגור שחור אומר/ת:
"אומר עגור בגיחוך
רועי אומר/ת:
"אל תגזים."
עגור שחור אומר/ת:
"אני לא חושב על מישהו ראוי פחות, להיכלא למאה שנים"
רועי אומר/ת:
"אולי..."
עגור שחור אומר/ת:
"אולי בכלל כול שרי המוות, אחד אחד, לקטוף אותם!"
רועי אומר/ת:
"אבל עד שנצליח לתקוע אותו שם, כבר יעברו איזה מאה שנה.."
עגור שחור אומר/ת:
ריצוד מבהיל מתגנב שוב לעיניו של עגור
רועי אומר/ת:
"לא ממש ילך."
עגור שחור אומר/ת:
"סם, אני נגעתי בו"
רועי אומר/ת:
"הם לא בליגה שלנו בינתיים."
רועי אומר/ת:
"תחסוך ממני את סיפורי האימה בבקשה."
רועי אומר/ת:
"אני יודע שזה וודאי מחרידץ"
עגור שחור אומר/ת:
"הוא? הוא פרח, יחסית, אבל לא ניכנס לזה"
רועי אומר/ת:
"אבל אין טעם להתחיל לנסות לסכל את קיומם יותר משיש טעם לחסל את עלמת הקרבות."
עגור שחור אומר/ת:
ושוב נימה מוזרה, הפעם מעט אשמה
רועי אומר/ת:
"הישרדות תהיה מטרה מספיק רצינית בינתיים."
עגור שחור אומר/ת:
מתגנבצת לעינו של עגור
עגור שחור אומר/ת:
( )
רועי אומר/ת:
"מה העניין?"
עגור שחור אומר/ת:
"מה?"
עגור שחור אומר/ת:
(סתם, זה היה המניע הראשון שלו)
עגור שחור אומר/ת:
(להביס את מארס)
רועי אומר/ת:
"אתה נראה מוזר."
עגור שחור אומר/ת:
"חם פה, זה הכול..."
עגור שחור אומר/ת:
"טוב, לעיניין!" משתעל עגור
רועי אומר/ת:
סם מחייך
רועי אומר/ת:
"כן. לעניין."
רועי אומר/ת:
"מה עדיף ברמת העיקרון, לנסות את העיר, או להתחיל באחת מהסיעות של הנשגבים האחרים?"
רועי אומר/ת:
"סיידי או לונארים, זה לא משנה כרגע."
עגור שחור אומר/ת:
"מה בדיוק תעשה בעיר?"
רועי אומר/ת:
"יש לך נקודה."
רועי אומר/ת:
"אתה בטוח שהדלת נשארה אחרי שהלכתי?"
עגור שחור אומר/ת:
"לא הבנתי, יש עיר עם אוטומטונים, אבל איפה המילכווד?
"
עגור שחור אומר/ת:
"כן"
עגור שחור אומר/ת:
"אחרת איך נכנסתי?"
רועי אומר/ת:
"כבר אמרתי לך, גם הסיידי הלא ידידותיים יודעים עליה."
רועי אומר/ת:
"ממ.."
רועי אומר/ת:
"מעניין לכמה זמן זה יהיה אפקטיבי."
רועי אומר/ת:
סם קם, ומביט בקיר
רועי אומר/ת:
(דניאל, תאר בבקשה את הציור שכולל את המפתחות)
עגור שחור אומר/ת:
"אפקטיבי מספיק זמן, כדי להכניס את שושונה לביקור אצל גילדה?"
עגור שחור אומר/ת:
"רק שלא נחזור ונגלה שהיא כבלה אותו באיזה שבועה!"
עגור שחור אומר/ת:
עגור מחייך
רועי אומר/ת:
סם צוחק בקול
רועי אומר/ת:
"יפה אמרת, אבל זו הדאגה האחרונה שלנו לגבי הדלת ההיא כנראה."
דניאל אומר/ת:
בציור נראה סם מנדז, כשמולו דלת והציור מתאר גם את מה שמעבר לה, שזה בניני זכוכית. האיש אשר אוחז במפתחות נראה כעומד להכניס מפתח למנעול הדלת, כשמהות זוהרת סביב המפתח(בתוך הציור. כמו קוים כחולים לבנים שבוקעים מתוך המפתח)
רועי אומר/ת:
(סם מנדז?)
רועי אומר/ת:
(כמו שהוא עכשיו?)
עגור שחור אומר/ת:
(אגב, מה היה לליקוי חמה בציור?)
דניאל אומר/ת:
(תליון שזוהר באור גדול, וקוים לבנים יוצאים ממנו כמו זוהר ומסתובבים סביב צווארם של יצורים רבים ומשונים סביבו, כמו כובלים אותם עם קולר)
רועי אומר/ת:
(ולגבי השאלה שלי, האם ם הוא מי שמופיע בציור? או שזה לילה אחר?)
עגור שחור אומר/ת:
(ותאר בבקשה את הנדן והמאוחז בו, כמו שאני מכיר אותך זה בטח עגור לבן)
דניאל אומר/ת:
(לא, למען האמת אתה חושד שזה יותר מתאים לך.) אחת הדמויות בקיר נראת כגבוה ולבושה גלימה וברדס. יש לה נדן לחגורת זהוב גדול ומלא סמלים זוהרים באור זהוב.(שוב, כתמי דיו לא באמת זוהרים). הדמות שם נראת כמו היא שולפת להב פשוט ולא מיוחד מתוך הנדן כשהנדן שולח כבלי דיו זהוב אל עבר הלהב, וזה מראה משונה למדי.
רועי אומר/ת:
(*אהמ*)
עגור שחור אומר/ת:
(חחח)
דניאל אומר/ת:
(מה רועי?)
רועי אומר/ת:
(שאלתי בראשונה, שאלתי בשנייה, ואשאל גם בשלישית- האם סתם נפלט לך ה'סם מנדז' בתיאור של האיש שמחזיק במפתחות? או שזה באמת ציור שלי?)
עגור שחור אומר/ת:
(עגור שולח תפילונת לכוכב, "חביבתי, אני חושב שאנחנו נמצא לך נדן ראוי, ואני חושב שאקיל יעזור לנו זה, אולי זה מה שיאחד שוב את הסיעות...)
דניאל אומר/ת:
כוכב נופל מכחכחת בגרונה. "אתה יכול גם לדבר אלי ישירות" היא מציינת. "טוב, מתחילה להיגמר לי המהות. אם לא בא לכם לתת לי מהות כדי שאשאר ארע נראה לי שאפשרוש למשכני הפרטי"
עגור שחור אומר/ת:
"חכי"
רועי אומר/ת:
"יש לך משכן פרטי?"
עגור שחור אומר/ת:
"כדי שתתאמני בשהייה ממושכת איתנו"
רועי אומר/ת:
(אהמ אהמ אהמ אהמ!!)
רועי אומר/ת:
"זה לא תקף רק לאלים... טוב.. שקיימים מספיק זמן כדי להכין אחד?"
עגור שחור אומר/ת:
"אך תשכח שכוכב הייתה ערה זמן מה"
דניאל אומר/ת:
"יש לי משכן פרטי. הוא החרב כוכב נופל. ואתה צודק עגור שחור, אך אם תתן לי מהות קצת בעבור זה זה יעזור"
עגור שחור אומר/ת:
"לפני שהייתה אצלי"
רועי אומר/ת:
"וואלה?"
עגור שחור אומר/ת:
"העיניין הוא להיתרגל להישאר כאן בלי מהות"
רועי אומר/ת:
"הייתי בטוח שהעניין היה תלוי בהקרבה של אחותה.."
דניאל אומר/ת:
"אהם, אשתדל" אומרת כוכב נופל.
עגור שחור אומר/ת:
עגור מחייך אלךיה חיוך מעודד
רועי אומר/ת:
(דניאל...)
רועי אומר/ת:
(כן או לא?)
עגור שחור אומר/ת:
"ושביט ייצבה את הקיום שלה מבלי שאני אצטרך להשקיע בכך מהות קבועה ולהאבק על הערות שלה"
עגור שחור אומר/ת:
"זה לא לפחות מה שנראה לי"
עגור שחור אומר/ת:
(תתעלמו מה "לא")
רועי אומר/ת:
"מעניין."
עגור שחור אומר/ת:
"מאד, ואני עוד יחזור לזה בזמנים שקטים יותר)
עגור שחור אומר/ת:
"
רועי אומר/ת:
(דניאל, אתה כאן בכלל?)

‏‏שלחת נדנוד עכשיו.

דניאל אומר/ת:
כן אני כאן! למה?!
עגור שחור אומר/ת:
(כי אתה נרדם)
רועי אומר/ת:
(ת- האם סתם נפלט לך ה'סם מנדז' בתיאור של האיש שמחזיק במפתחות? או שזה באמת ציור שלי?)
עגור שחור אומר/ת:
(בכמה שיחות אתה בכלל?)
רועי אומר/ת:
(זו הפעם הרביעית בערך שאני שואל.)
דניאל אומר/ת:
(היי! אני באפס שיחות! אני פשוט אין לי מה לומר!"
דניאל אומר/ת:
)
עגור שחור אומר/ת:
(טיים שואל שאלה כבר שעה)
רועי אומר/ת:
(אז תענה לי על השאלה במטותא ממך...)
דניאל אומר/ת:

רועי אומר/ת:
(מה זה אומר? של סם או דמות מסתורית?)
עגור שחור אומר/ת:
(ת- האם סתם נפלט לך ה'סם מנדז' בתיאור של האיש שמחזיק במפתחות? או שזה באמת ציור שלי?)
רועי אומר/ת:
(תענה כבר בבקשה כדי שאוכל להמשיך בשיחה ><)
דניאל אומר/ת:
עניתי לך! כבר עניתי לך 4 פעמים! אתה פשוט עילג מכדי לראות את התשובה! לעזאזל!
דניאל אומר/ת:
*5
עגור שחור אומר/ת:
כנראה שזה לא ברור
עגור שחור אומר/ת:
תגיד שזה לא ברור
רועי אומר/ת:
אין בעיה, אז הרשה לי לאמר- אני לא רוצה תשובה שאפילו לא שמתי לב אליה, אני רוצה לדעת, כן או לא.
דניאל אומר/ת:

רועי אומר/ת:
אני מניח שזה רק מזכיר את סם, אבל אתה המנחה, לא אני.
עגור שחור אומר/ת:
האם מי שרואה את סם ליד התמונה יגיד מייד- "זה סם!"
רועי אומר/ת:
או שהוא רק מזכיר, או שאפילו זה לא, או שזה, או שזה, או שזה..
דניאל אומר/ת:
לעזאזל יא עילג! תחשוב! תחשוב שהיית שואל את אותה שאלה על סיידראלים, מה הייתי עונה?! חבורה של עילגים!
דניאל אומר/ת:
אם אני לא עונה, יש לזה סיבה!
עגור שחור אומר/ת:
אני הבנתי כבר מקודם, אתה פשוט היית יכול להגיד את זה אופך פליי אתה יודע...
רועי אומר/ת:
אין בעיה..
עגור שחור אומר/ת:
"מוחכם מתכחש לזיהוי התמונה כסם וכו' וכו'"
רועי אומר/ת:
אבל הנחתי שאתה לא עונה סתם.
דניאל אומר/ת:
והיא לא שאני אידיוט מכדי להבין את השאלה. ואם הייתי אומר אוף פלי זה היה יוצא מעפן.
דניאל אומר/ת:
עדיף להשאיר את השחקן תוהה למה זה נשכח, עד שהוא ישכח את הנושא בעצמו.
עגור שחור אומר/ת:
בשלושת הפעמים הראשונות זה בהחלט נראה כאילו אל שמת לב
רועי אומר/ת:
ועכשיו הצלחת להגיד את זה אוף פלי לא סתם באופן מעפן, אלא באופן סופר מעפן, תוך קריאת 'מעפן אחד!' שלוש פעמים..
רועי אומר/ת:
מזל טוב..
עגור שחור אומר/ת:
באמת נראה לך ששוכחים כזה דבר?
רועי אומר/ת:
IN GAME
רועי אומר/ת:
"מוזר..."
רועי אומר/ת:
סם מקמט את מצחו
עגור שחור אומר/ת:
"מה?"
רועי אומר/ת:
"תסתכל על התמונה..."
עגור שחור אומר/ת:
"???"
רועי אומר/ת:
(דניאל כתב-בציור נראה סם מנדז, כשמולו דלת והציור מתאר גם את מה שמעבר לה, שזה בניני זכוכית. האיש אשר אוחז במפתחות נראה כעומד להכניס מפתח למנעול הדלת, כשמהות זוהרת סביב המפתח(בתוך הציור. כמו קוים כחולים לבנים שבוקעים מתוך המפתח)
)
עגור שחור אומר/ת:
(לגלגל תפיסה משהו?)
רועי אומר/ת:
"זה אני שם או לא?"
דניאל אומר/ת:
אתם מסתכלים. לא, זה סתם חבוב כולשהו.
עגור שחור אומר/ת:
עגור מתקרב
עגור שחור אומר/ת:
"מזכיר"
רועי אומר/ת:
"קודם כן.."
רועי אומר/ת:
"עכשיו לא ממש..."
רועי אומר/ת:
סם מתקרב גם הוא
עגור שחור אומר/ת:
אולי אחד האבות שלך?
רועי אומר/ת:
"מאוד לא סביר."
רועי אומר/ת:
"כנראה גילגול קודם."
עגור שחור אומר/ת:
"אולי משחק של סיידים?"
רועי אומר/ת:
"לא חושב."
רועי אומר/ת:
"אולי, אבל יש לי הרגשה שלא."
רועי אומר/ת:
"יותר משחק של המפתחות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה