נמחקה לי הספור הודעה המגניבה שהייתה משכנעת אותו!!! אוף אוף! אוף!!!!!
טוב אני אנסה לשחזר, אותה... אבל פעלול חברתי 3 כבר לא יהיה כאן...
אל ההבטחה מחייך, חיוך גדול על פרצופו העצום ומסתכל על עגור שחור מלמטה ממרום 3 המטר גובהו. "שמע חביבי, מה שאני עושה כאן מנוגד לאחריות שלי. בזה שאני נועל את הדלתות אני מסכן את חיי ומבטיח שהדלתות האלה יפרצו בדרך כולשהי או לפחות יסרטו כשינסו לפרוץ אותם, והאחריות שלי היא לשמור על הכל שלם.
אז או שתתגמלו אותי עכשיו כדי שיישתלם לי ואחרי זה כדי שיישתלם לי לעבוד טוב, או שלכו לעשות טקסי חנופה למישהו אחר. ברור?"
"אמממ, שאני אבין, אתה טוען שאתה לא תגן על המשכן, כי אם תסגור את הדלת מישהו ישנה לפרוץ אותה בכוח?" עגור שחור מחייך חיוך חסר הומור.
הוא רוצה קרב מבטים? חושב עגור לנוכח האל בגובה 3 מ'
הוא בחר בבחור הלא נכון!!!. ואז הוא מתפרץ, להבות זהובות ושחורות עוטפות אותה, עיניו יורוקת ברקים אדומים, והוא נעשה לציפור טרף מגעילה, שחורה לחלוטין, אמרות נוצתציה זהובות, עיניו זהובות, ומקורה זהוב, זה הכול, כול השאר שחור, שחור משחור, שחור כמו המוות.
הוא צועק-
"אלים אדירם! סאש! אין לך בושה!? אין לכם שוב כבוד לעצמך תגיד לי!?!? אתה אל שומר! אל מגן! אתה אל האבטחה של המשכן הזה? או האבטחה של מערכת האבטחה של המשכן!? אתה אל גדול? אל חזק? אל מוצלח? או שאתה סתם רפיסת מהות נודדת הא?! אתה מבקש מאה איש שיסגדו לך! טוב! אולי כן אולי לא, אבל אתה צריך להיות ראוי לסגידה שכאזות קודם בחור! אתה צריך להיות ראוי לה! למען השם! זה פשוט טיפשי! אתה אמור להיות מגן המשכן הזה! לעמוד בפני פולשים שעושים נזק! אתה לוחם שומר אימתני!? או שאתה קישוט יפה להראות לאורחים במשכן!? הא? קישוט? שאלתי שאלה! אתה קישוט מחורבן!? אין לך שום כבוד כלפי המהות שלך!? הסיבה שבגללה אתה בכלל קיים!? אתה רוצה סגידה ומהות! בסדר! קודם תשמור על המהות שלך!!! תחשוב על זה! כשאתה לא פעיחל,ף כשאתה לא מגן על כלום! עצם הקיום שלך הוא בדיחה חסרת טעם! אין לך משמעות אתה באמת קישוט! קישוט ותו לא!" הוא צועק, ולאחר שתי שניוןת מוסיף בלחישה "לנו! אין שום טעם בקישוטים."
העגור מזדקר כעת לגובה אימתני, 4-5 מטריםפ מהקרקע, עגור מהות מקיף אותה, והשחור מתערבל בעיום ביןם אינצי הזהב הטסים בתוכו.
מפעיל את האנימה של השחר, 10 מאנות, וכול מי שיש לו פחות מ4 באומץ משתין במכנסיים, ניצבים בורחים.