• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

סם נושך את שפתו, מסמן בידו לשושנה זה ביידים שלך שוש.. ועוצם את עיניו.
כן, אבל לאט, מנסה להבין מה זה עושה (אם הוא לא חש שום דבר אז הוא פוקח את עיניו, ומזנק אל ראש העץ, פותח את קופסאת המפתחות בסתר העלים) חוץ מזה, הוא גם מנסה להשוות בין ההשפעה של הגובה והעוצמה ובין התחושה של התבניות, לראות אם יש בינהם קשר.

IN
רועי:
אתה מתחיל, ועוצר. המפתחות שבעו. אתה מרגיש שיש קשר בין שני הדברים, אבל לא ישיר, לא כרגע. אתה משקיע מעת מהות, אך מרגיש איך כל המפתחות יחדיו דורשים מהות.
OUT
כל מפתח 'מבקש' ממך להקדיש מאנה אחת. סך הכל 4 מאנות, אבל אם אתה לא רוצה להקדיש למפתח מסויים... על כל מקרה יש 4 מפתחות להזכירך: יו-שאן, מלפיאס, אל מקום והבריאה.
OUT
ממתין לתגובה של שאר השחקנים.

OUT
למה ברן לא מופתע?
IN
ברן מביט במחזה בעצבנות אנחנו רוצים לשכנע את האל המזורגג שיעשה משהו בשבילנו? זה לא נשמע טוב. אבל לסחוט אל זה עוד פחות טוב

למה ברן לא מופתע? כי בעיני ברן סם מנדז לא גדל. הוא יודע שהוא 'גדל', אבל האשליה כמו מדלגת עליו. למה? זו השאלה הגדולה ביותר של האנושות.

מקדיש לכולם. ובוחן לרגע את העניין, נראה לי שאוכל להסיר ולהחזיר את הכיוונון כרגיל? או שזה עניין שונה מאשר הגרזנים והעתקים האחרים שנתקלתי בהם?
סם ממשיך לשבת בעיניים עצומות לעוד כמה שניות, מזנק פתאום, נוחת על העץ, ונעלם בין הענפים.
סם פותח את קופסאת המפתחות במהירות, האם משהו השתנה בהם?

"חביבי, יש רק דסר אחד שאנחנו רוצים לדעת כרגע, או לפחות אני, וזה איך אתה יכול להגן עלינו מחדירה של מי שלא נרמה שיכנס לכאן! סם יכול למחוק לך תשכל בשניה אז בתור התחלה ניתן לך להמשיך להיתקיים, בתור תגמול על שירות טוב... תקבל גמול בנדיבות סולארית במידה והשרות שתעניק אכן יהיה טוב..."

IN
אל ההבטחה מושך בכתפיו. "אני יכול לנעול את המקום, כך שכדי להיכנס יהיה צורך או להיות בגודל של נמלה ולחדור דרך האוורור או לפרוץ את הדלתות, ואז אני אוכל להודיע לכם. בנוסף יש לי מלכודת מהות רבת עוצמה בכניסה" הוא מוסיף.
"אבל השאלה היא: מה תתנו לי בתמורה"
סם:
המפתחות לא השתנו ואתה יכול לקחת חזרה את המהות שאתה משקיע.

IN
אל ההבטחה מחייך, חיוך גדול על פרצופו העצום ומסתכל על עגור שחור מלמטה ממרום 3 המטר גובהו. "שמע חביבי, מה שאני עושה כאן מנוגד לאחריות שלי. בזה שאני נועל את הדלתות אני מסכן את חיי ומבטיח שהדלתות האלה יפרצו בדרך כולשהי או לפחות יסרטו כשינסו לפרוץ אותם, והאחריות שלי היא לשמור על הכל שלם.
אז או שתתגמלו אותי עכשיו כדי שיישתלם לי ואחרי זה כדי שיישתלם לי לעבוד טוב, או שלכו לעשות טקסי חנופה למישהו אחר. ברור?"

IN
סם מנסה. סם מסוגל לבטל את הקשר שלו למהות שהוקדשה, ובכך בדרך כלל היא תאבוד. אבל כאן זה לא שהמהות תעלם- המהות פשוט נאכלה בידי המפתחות. סם מסוגל לבטל את הכיוונון אל המהות עצמה, אבל הוא לא מוצא את המהות עצמה כי כעת היא חלק מהמפתחות. המפתחות כולם כעת בצבא לבן, למרות שקודם הם היו בצבע שחור. סם מבטל את הכיוונון ממלפיאס והמפתח של מלפיאס משחיר. סם מחזיר את הכיוונון והמפתח חוזר לצבעו הלבן. שום השפעה מלבד זה.

in
"מה אתה אומר על עיסקה?" שואלת שושנה "אנחנו יכולים להישבע שכול עוד אנחנו פה נגן על הדלת, ואם היא תיפרץ ניקח על עצמנו או על מי שיסכים לקחת את העבודה הזאת לתקן את הדלת ,אז בעצם אתה מקבל את מי שיגן על תחום ההשפעה שלך וגם ביטוח ,תבין בבקשה אנחנו הולכים לקראתך וזה מה שיש, אם זה לא בסדר פשוט תגיד מה הם דרישותיך וננסה למלות אותם האם זה יהיה מוסכם ?" שואלת שושנה אני צריכה להחליש אותו ,ואז להפוך אותו לעבד צייתן זה מה שיקרה, אני רק צריכה להמשיך בזה .
out
אפשר להתחיל קרב חברתי? או שהוא יסכים מייד (נו באמת רציתי להפוך אותו לעבד צייתן)

דארט, אתה יכול להתחיל קרב חברתי אם בא לך.
IN
אל ההבטחה מחייך. "לא היום מתעתעת. שמעתי כבר את הזבל הזה. אתם תשבעו שתוך לכל היום חודש יהיו לי מאה איש שיסגדו לי באופן אינטנסיבי במשך 5 שנים, כאשר אם הם יפסיקו אז אתם תצטרכו לתקן את זה, ובתמורה בשעותכם פה שהינה לא יותר מחודש אני אעשה הכי הרבה שאני יכול להגן עליכם. אלה הם דרישותי."

טוב ! התכונן אל כי שושנה הולכת להפוך אותו לעבד צייתן ,טוב צריך לגלגל הצטרפות לדיון משמע פיקחות +אבחנה (למה אבחנה?)
2 הצלחות, נו טוב המאפיינים הם כריזמה +נוכחות משמע מאגר 8 .
in
שושנה צוחקת "100 אנשים? בוא אני אסביר לך משהו ,אנחנו לא הולכים להישאר פה יותר מחודש ,אבל מה אתה תעשה אחרי החודש הזה? איך אתה חושב שאנשים יזכרו אותך? זה כבר לא סוד שנבחריו של השמש חוזרים ,אנחנו לא כוח קטן אשר יכול להביא הרבה כוח ותהילה ,חשוב על זה האם יזכרו אותך כאל אשר עזר לשמש הבלתי מנוצח בעצמו דרך נבחריו ,או כאל הפחדן שדרש סגידה בלי באמת לעזור .
אני יכולה לתת לך סגידה, אבל קודם כול תצטרך להיות יותר מאל של דלת יחידה, האם תוכל בבקשה להזכיר לי ולחברי מה יקרה אם אל האבטחה הראשי של העיר ימות? אם נגרום לו למות ונעזור לך להפוך לאל האבטחה הראשי של כול העיר, הסגידה תבוא בעצמה ,האם יש עיסקה יותר טובה מזה? או שאני כזאת בורה בעיניני אלים הרי השני בהרכיה יורש את הראשון שמת ,האם זה עובד ככה ?" אומרת שושנה.

IN
"אם... אם תוכלו להעלים את אל ההבטחה של העיר זה יהיה נחמד מאוד. אתם יודעים שאנשי העיר נוהגים לשאת אליו תפילה כל ערב כדי שייגן עליהם מפורצים? אם... אין ספק שהמהות שנוצרת מסגידה טעימה בהרבה מהמהות של המשכן המגעיל הזה. אבל היי, את מתעתעת לא? את לא מסוגלת להשביע את עצמך או משהו כזה?" מוסיף אל ההבטחה, נראה ששונה נגעה בדיוק בנקודה.
OUT
הייתי נכנס לקרב חברתי אבל אין שום טעם כרגע. עקרונית אבל מדובר בחברה+כריזמה, לא נוכחות. אני דיי לא הולך לפי חוקי הקרב החברתי הרגילים. במקרים כאלה זה לא נוכחות, לא הופעה ולא חקירה... אבל זה לא קריטי כי שושנה נגעה בדיוק בנקודה הנכונה, לכן נכון לעכשיו אל ההבטחה מסכים להשתכנע, ולא מתנגד(מה שאומר ד"ממ 0 בעצם).

in
"טוב אז בוא נסכם כך, אחרי שנסיים את חבותינו לקדמונים אנחנו נחסל את אל האבטחה של העיר ,כדאי שתהפוך אתה לאל האבטחה של העיר, פשוט תדקלם את מה שאני אומרת "אני אפעיל את ההגנה של אוטואכון ,ואגן על המעגל ככול שכוח,י קשריי, ועוצמתי ,מאפשרים לי בתמורה להריגת אל האבטחה הראשי של העיר" אומרת שושנה שמסתכלת על השאר "מוסכם? ".

סם בודק לעוד מספר שנות את המפתחות (לבן, שחור, שחור, לבן) מחזיר אותם לקופסא, ומוציא אותם שוב.
הוא משרטט במהירות מפתיעה תצורה של דלת על הקיר עם פגיון, ומחליט לנסות את המפתחות.
הוא מעלה במוחו את דלת המרתף בביתו בנקסוס, ומשחיל לחור המאולתר את מפתח הבריאה, משקיע מעט מהות, ומתכונן לנזק לאחור..
או לפנים.
MATE
מגע פותח מנעולים.
אגב, הבדיקה גם נועדה לראות כמה המפתחות גמישים לדלתות לא קונבנציונליות (כמו שירטוט מאולתר על גזע עץ)

:cry:
נמחקה לי הספור הודעה המגניבה שהייתה משכנעת אותו!!! אוף אוף! אוף!!!!!
טוב אני אנסה לשחזר, אותה... אבל פעלול חברתי 3 כבר לא יהיה כאן...

:mrgreen:

אל ההבטחה מחייך, חיוך גדול על פרצופו העצום ומסתכל על עגור שחור מלמטה ממרום 3 המטר גובהו. "שמע חביבי, מה שאני עושה כאן מנוגד לאחריות שלי. בזה שאני נועל את הדלתות אני מסכן את חיי ומבטיח שהדלתות האלה יפרצו בדרך כולשהי או לפחות יסרטו כשינסו לפרוץ אותם, והאחריות שלי היא לשמור על הכל שלם.
אז או שתתגמלו אותי עכשיו כדי שיישתלם לי ואחרי זה כדי שיישתלם לי לעבוד טוב, או שלכו לעשות טקסי חנופה למישהו אחר. ברור?"

"אמממ, שאני אבין, אתה טוען שאתה לא תגן על המשכן, כי אם תסגור את הדלת מישהו ישנה לפרוץ אותה בכוח?" עגור שחור מחייך חיוך חסר הומור.
הוא רוצה קרב מבטים? חושב עגור לנוכח האל בגובה 3 מ' הוא בחר בבחור הלא נכון!!!. ואז הוא מתפרץ, להבות זהובות ושחורות עוטפות אותה, עיניו יורוקת ברקים אדומים, והוא נעשה לציפור טרף מגעילה, שחורה לחלוטין, אמרות נוצתציה זהובות, עיניו זהובות, ומקורה זהוב, זה הכול, כול השאר שחור, שחור משחור, שחור כמו המוות.
הוא צועק-
"אלים אדירם! סאש! אין לך בושה!? אין לכם שוב כבוד לעצמך תגיד לי!?!? אתה אל שומר! אל מגן! אתה אל האבטחה של המשכן הזה? או האבטחה של מערכת האבטחה של המשכן!? אתה אל גדול? אל חזק? אל מוצלח? או שאתה סתם רפיסת מהות נודדת הא?! אתה מבקש מאה איש שיסגדו לך! טוב! אולי כן אולי לא, אבל אתה צריך להיות ראוי לסגידה שכאזות קודם בחור! אתה צריך להיות ראוי לה! למען השם! זה פשוט טיפשי! אתה אמור להיות מגן המשכן הזה! לעמוד בפני פולשים שעושים נזק! אתה לוחם שומר אימתני!? או שאתה קישוט יפה להראות לאורחים במשכן!? הא? קישוט? שאלתי שאלה! אתה קישוט מחורבן!? אין לך שום כבוד כלפי המהות שלך!? הסיבה שבגללה אתה בכלל קיים!? אתה רוצה סגידה ומהות! בסדר! קודם תשמור על המהות שלך!!! תחשוב על זה! כשאתה לא פעיחל,ף כשאתה לא מגן על כלום! עצם הקיום שלך הוא בדיחה חסרת טעם! אין לך משמעות אתה באמת קישוט! קישוט ותו לא!" הוא צועק, ולאחר שתי שניוןת מוסיף בלחישה "לנו! אין שום טעם בקישוטים."
העגור מזדקר כעת לגובה אימתני, 4-5 מטריםפ מהקרקע, עגור מהות מקיף אותה, והשחור מתערבל בעיום ביןם אינצי הזהב הטסים בתוכו.

:flame:
מפעיל את האנימה של השחר, 10 מאנות, וכול מי שיש לו פחות מ4 באומץ משתין במכנסיים, ניצבים בורחים.

dart-b אמר/ה:
in
"טוב אז בוא נסכם כך, אחרי שנסיים את חבותינו לקדמונים אנחנו נחסל את אל האבטחה של העיר ,כדאי שתהפוך אתה לאל האבטחה של העיר, פשוט תדקלם את מה שאני אומרת "אני אפעיל את ההגנה של אוטואכון ,ואגן על המעגל ככול שכוח,י קשריי, ועוצמתי ,מאפשרים לי בתמורה להריגת אל האבטחה הראשי של העיר" אומרת שושנה שמסתכלת על השאר "מוסכם? ".
אם שניכם לא שמתם לב שושנה הצליחה לעשות עיסקה אם האל, והיא שואלת עכשיו אם אתם מסכימים.
(וכמה שאני אוהב לאיים על חייהם של אלים קטנים אני חושב שעגור יכול לטפל באל האבטחה הראשי של העיר כאשר שושנה תשביע אותו לא להפוך ללא גשמי :mrgreen: היי זה רעיון טוב ! )

נ"ב עריכה לשבועה ששושנה מבקשת מהאל להישבע: אני אפעיל את ההגנה של אוטואכון ,ואגן על המעגל ככול שכוח,יקשריי, ועוצמתי ,מאפשרים לי ,ובהגנה אני מתכוון לכול פגיעה פיזית או נפשית ללא כליאה של המעגל במקום אחד,מאויב אשר רוצה ברעת המעגל ,וברעת המעגל אני מתכוון להרג,חטיפה,פציעה,וכו' לבתמורה להריגת אל האבטחה הראשי של העיר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה