• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
ניאלדו נאבק בלוחם הזקן, האש מתחילה לבעור בחוזקה, מזל שיש לו דבר אחד, הנשמה של הסאקבוס, מגופתה הבוערת קפואה של הסאקבוס יוצא עשן לבן, הוא טס לכיוונו של ניאלדו, נראה שהוא מנסה להתנגד, אבל לא ממש מצליח, אפשר לשמוע צרחה מבפנים, אבל היא נחלשת בקולות הקרב, היא נכנסת בידו של ניאלדו, פרץ קור יוצא ממנו, הלהבות נכבות בשנייה, ולזקן משתחררת האחיזה, ניאלדו הופך לערפל קר, וטס במערבולת אוויר אל המטה, שהוא מגיע, הערפל מתחיל לייצר טורנדו סביב המטה, הטורנדו האפרורי חוסם טווח ראייה לשם, ואז הוא נחלש, ורואים את ניאלדו עומד במרכז, עם המטה בידו, מרחף קלות מעל הרצפה.
ניאלדו מסתכל על החייל שהתאבק בו לפני רגע, הוא מסתכל לו בעיניים, והחייל פשוט נופל במקום, ללא כוח חיים או אנרגיה, הוא פשוט מת מהמבט, ניאלדו תופס את האוויר, ממש אפשר לראות את זה, הוא באמת תופס אותו, ומושך, פתאום ניאלדו נעלם, ומופיע ממש ליד, מאגף עם דנדליון את הלוחם השני שנלחם בו.
META
פעולה חופשית:
השתגרות 5 משבצות אל המשבצת שבה המטה
פעולה משנית: הרמת המטה
פעולה רגילה: עין רעה על החייל שהתאבק עם ניאלדו
התקפה: 19 נגד רצון
נזק: 8 נזק.
פעולת תזוזה:, זז שתי משבצות כך שמאגף עם דנדליון

רוי
לביוס מתסכל על כל הקרב עד הנפילה ורואה חולשה קטנה אצל היריב.הוא מכה ברצף.ימין שמאל וו מנוחה קצרה ואז הפלה עם הרגליים.הוא מבין זאת ואז חושב על זה ואז הוא לוחש אל אריית שיתקרב הוא אומר לו"אריית ידידי.שרוד זאת ואת הקרבות הבאים אנחנו חייבים את זה דבר עם האסירים יהיה מרד עכשיו תתכונו.שהאל האחד ושליחיו יגנו על עלייך וישלחו את ידייך למרחק.אחי."לביוס לוחש והניצוץ בעיניו נדלק הוא מזכיר לאריית את המהלך הקבוע ואומר"היום אני אנצח."ואז מתנדנד ונעצר שנייה לפני הפילה ע"י הנטריוס שבא.
MEAT
14+9=23 תפיסה.

ממלכה-
In
אסאדר שולף את החרבות מהגופה ומשאיר אותה ליפול על הרצפה. גופת הסאקאבוס נופלת בפישוק איברים על האדמה וכול החום שהפיצה הסאקאבוס מתנדף, אותו ממלא כפור. החייל הצמוד לאסאדר לא מצליח לשטות באסאדר- הוא מפחד, על פי עיניו. אסאדר חוסם שני ניסיונות התקפה כושלים, כנראה ניסיונות כול שהם להטעיה, משני החיילים. ואז- הוא תוקף.
חרב אחת מונפת אל החייל סביבו אסאדר זז, הוא נמתח אחורה ומרגיש את גבו כואב מהמאמץ, אך החרב עוברת מולו, סנטימטר מגופו. שהוא מסתכל על חברו, כול השמחה שחמק חולפת- הגרון של החייל השני משוסף למחצה, עד עמוד השדרה, וראשו מתנדנד בהבעה מוזרה על צידו בעוד גופו נופל. החייל מרים את מגנו וחוסם מכה של אסאדר, אך הוא שם לב שזה היה רק מכה שטחית שלא נועדה להרוג אותו אלא רק להטעות. האיש בעל שני החרבות אפילו לא הסתכל עליו- הוא הסתכל לכיוונו של ההוביט, גראנסיוס, ואז החזיר את מבטו אל החייל השורד. הוא הבין בעצמו מה אסאדר חושב.

'אני אגיש היום נקמה, ואני אגיש אותה קרה.'

Meta
פעולת תנועה- תזוזה מסביב לחייל שאני בהישג שלו לנקודה בה אני סמוך לשני החיילים
פעולה רגילה- התקפה כפולה
התקפה ראשונה (נגד החייל סביבו הסתובבתי): 5 טבעי...
התקפה שנייה (נגד החייל השני): 13+14=27 נגד דרג"ש
פגיעה: 8+7=15 נזק קור
פעולה משנית- סימון המקולל שאול בעזרת מטרת הציד (למקרה שאני אשתמש נגדו במכה מפריעה או משהו)
הצלה נגד נזק מתמשך- 15

לעצמי-
20 נק"פ

OUT
אני עייף אבל אני אגיב. הנביא מקבל עדיפות כי הם חיכו יותר, לממלכה אני אגיב בבוקר.

נביא (טייגר ורונדון) -

IN
הוא מחייך.
"ניצחתי" הוא חושף את היד שלו. "אקח את הפרס שלי" הוא מראה לרונדון את מקומו החדש. "המשחק טוב. שמור את הכסף" הוא אומר בפזרנות. חיוכו מראה שהוא שמח עד מאוד. "כן... פרס נאה ביותר. אולי אפילו אוכל למכור אותך לאוסף המתכות הזה, הא? מסור לסטרויס את דרישותיי החמות. אתה לא תפגוש במקרה את השיירה של לורד אלפארי, נכון? ובכן... אם כן, תאמר לו שאשמח להישבע אמונים עבורו תמורת חלקת שטח קטנה. הלוואי..." הוא צועד מן השולחן אל השולחן העצום של האוכל.

OUT
טייגר מקבל 1800 מ"ז.

נביא (רונדון) -

IN
"אתה אוכל? שותה שמן? משהו שתרצה?" הוא קורע לעצמו מעט לחם ולוקח כנף עוף, יחד עם אווז ממולא. הוא טובל את הלחם במרק פטריות ואוכל, רוק ניגר מפיו בעת הוא מדבר. "אני אהיה לורד טוב לך, במידה ותהיה יעיל. אתה נראה שומר ראש טוב... במידה ומתכננים להישבע אמונים לקסוול, הגנה זה תמיד טוב" הוא מציע לרונדון חתיכת לחם שנטבלה במרק.

נביא (דינרבלו) -

IN
"אז עברנו לעבדים נלחמים?" הנטריוס שואל בחביבות בעוד שאריית' זורק את יריבו על הרצפה, מתמודד כנגד הבא. "שאכשף את הקרב לטובתו? אני לא חושב שאתפס... והנער נראה פצוע, הו כבוד הלורד" נראה שהוא משתעשע מהרעיון.

רוי
"כן.אני צריך שתעשה קסם שהיין ישפיע יותר.עלי המשקה העלוב הזה לא מפיע.אבל על אויבנו כן."אומר לביוס בחיוך מנזה להתרכז ביריב הבא.
הוא רואה שהריב הבא קטן ומהיר וכנראה נלחם והיה קצין.הוא יודע מה הוא עושה.לביוס בא ואומר לאריית לכוון לרגליים.הוא לא עושה עבודת רגליים טובה בכלל.רק זז עם הגוף.הוא נלחם כמו גל.אבל אריית.הוא השמש הבלתי מנוצחת של האל האחד הוא נבחרו של שליח האל האחד.הוא ינצח היום.
MEAT
תפיסה:20!
ואני מנצל על אריית מילת מרפא וחסד שמימי.

OUT
נביא - מחכה לטייגר ונקסטורל.

ממלכה -

IN
האש אוחזת בבגדיו של רוגל ולא שוכחת... האש מהמדרכה הבוערת שעמד עליה קודם. החום צורב, אבל החייל שניאלדו תקף נופל מת, ודנדליון לוקח את סכין הקצבים שלו ותוקע אותו עמוק בתוך ראשו של הלוחם שאיגפו. חץ של ריטקט מפספס במטר וחצי חייל אחר, ואיווניס מפספס אחריו בפרץ של כישלון. וינסטון קם בקושי, פרילוס משתדל לעזור לו בעת שהוא נלחם על חייו. רוגל פוסע אחורה, אך אחד החיילים אוחז בו, שובר את ידו וזורק אותו לעזאזל, והננס צורח בשעה שהוא נופל באחת המדרכות הבוערות.

"אני אביא אותו!" צעק סילוואניק. חולט התה מבית המרזח אוחז קשת אלפית משלו, וגורר את רוגל למקום מבטחים יחסי. "אנו חיים כשווי זכויות ונלחמים כשווי זכויות!" הוא צורח בעוד תגבורת אלפית מגיעה - עשרות קשתים ואלפים אחרים שהתאמנו במיוחד לרגע הזה - הם צורחים בזעם ומאגפים את הצבא של ברסאיוס, שבמהרה נלחם כדי לחדש שליטה. הכוח הפאנדלי הרוס, אבל וינסטון מתאמץ לעלות על סוסו, כמעט מקיא. "להתקפה!" הוא צורח, נואש, ומוביל את שאריות הצבא בשתי שורות ארוכות ועלובות, אם כי החבורה נשבעת ששריונם נוצץ בהסתערות אחת אחרונה. "פאנדל!" נשמעת הצרחה בכל עת, "האל האחד!" נשמעת הצרחה המתריסה האחרת, וחצוצרות וקרנות מלחמה משמיעות את קולן בקול עבר, צועקות את הצלילים הענקיים לאוויר המלחמה.

"לא!" גראנסיוס מקיש במטה שלו פעם אחת על הרצפה, והענן האדום מתפשט על הגופות וגורם להן לבעור שוב, כולל גופות האנשים שבדיוק נפלו. "פאנדל שלנו, בשם הנביא!" הוא צורח בעוד הוא משלח את צבא הגופות שלו, ונחסם על ידי שורת לוחמי עלית. "הכו באומץ!" צורח וינסטון את מימרת בית קראנדאן, וסמל הגריפין עולה על אל, מתריס בסמל הדגל הלבנה. "תפסו פקודה על השורה המערבית! היא קורסת!" כוחות העלית ממהרים לציית, מועטים במספר אך נחושים כתמיד. "הכו באומץ!" הוא חוזר שוב, בעוד הקרב מתהפך אט-אט לטובת פאנדל. כוחות הנביא נסוגים, אך כשופיו של גראנסיוס, שכבר מזמן לא ממוקדים על החבורה, זורקים לוחמים לעזאזל. ברקים אדומים ושחורים נורים מהמטה שלו, ועינו מבזיקה ויורה קרניים שמפוצצות שריונות. "תפסו את ההוביט!" צורח אחד החיילים, שמיד נתפס על ידי השד, ראשו נאכל לשתיים על ידי הזוועה המעופפת, ומוחו נזרק על אדמת פאנדל. השד פונה לאחור ומסתער על אסאדר, תופס אותו ועף אל על - הוא מפיל אותו, סודק עצמות וכמעט שובר את ראשו. במהירות מסתחררת הוא מופיע ליד איווניס, שנבהל ונסוג לאחור. השד מכה בזנבו העבה, זורק את איווניס לעזאזל. הזנב פועל כשריר, שובר את רובה הקשת לרסיסים.
"אני לא יכול להחזיק עוד הרבה!" נשמעת צעקתו של גראנסיוס אל השד, שנראה כאילו הוא... מהנהן?

"מר אסאדר!" נשמעת צעקתו המבוהלת של פרילוס, עולה במעט על שאון הקרב. וינסטון רוכב אל אסאדר, בזמן ששני ברקים מפילים קורות תומכות של אחוזת גריאון ממקומותיהן. הן נוחתות ברעש ואש על האדמה.
"אסאדר, קום! אתה חייל, ויש לך חובה. אתה מסוגל, קום, קום, קום! פוקד וינסטון. בשדה הקרב, אין מקום לרחמים. "אמרת לי פעם שאתה רוצה להיות כמו אביך. הוכח זאת, נערי, קום והרוג את השיקוץ הזה, השימדון הארור!" הוא מחווה בחרבו אל השד, וממהר להוריד את ידו הפצועה והמדממת.

META

התקפות נגד אסאדר -

אחיזת ברזל - 26 בבדיקת כוח (אני מרשה לעצמי לומר שעבר). מקבל +4 כי הוא מסתער.
אל על - 29 נזק נפילה, ואסאדר מקבל -2 לכל גלגוליו עד שהוא מקבל טיפול רפואי.

קום! - המטרה שבה ל0 נק"פ ומנצלת פרץ ריפוי.

פעולות בני ברית -
שוויון עד המוות - סילוואניק נכנס בסערה ומציל את הננס הקטן והפצוע.
זאת העיר שלי, הלא כן? - ריטקט מפספס בחץ שלו.
מכת השיכורים - דנדליון קוצב את ראשו של החייל, קורע את קסדתו ממקומו וזורק את גופתו המדממת על הקרקע.
הגנה - פרילוס עוזר לוינסטון להתאושש.
ירייה כפולה - איווניס מפספס את שתי היריות שלו.
"חמיקה ננסית" - רוגל עף על הקרקע, חסר הכרה.
החייל הוותיק - וינסטון חוזר לקחת פיקוד על הקרב, מחזיר את הארגון והמורל. הוא מאושש את אסאדר באגרסיביות, כיאה לקרב.

ממלכה-
In
אסאדר מרגיש את ידו נכרכת, מרגיש את הכוח המנסה למשוך אותו מעלה "לא" הוא אומר אל גראנסיוס, הוא מזנק קדימה, אל ליד וינסטון- ומסתכל על הסלעים הקטנים עליהם הוא עמד עפים מעלה במהירות ונוחתים מטה בניפוץ- התקפה אכזרית שהייתה יכולה להרוג אותו.

הוא זז במהירות אל ליד וינסטון על סוסו "ניאלדו, תירה על ההוביט המקולל!" אומר אסאדר ומסתכל אל החייל הצמוד לניאלדו. הוא מניף את חרבו הראשונה על חזהו של החייל ומשסף את גופו ואת שריון העור שלו. סימן השמש נחצה לשניים ואז מתמלא בדם אדום. החייל צועק בכאב ומסתובב אל עבר אסאדר בקסדת המתכת שלו- אך אסאדר מניף החרב אל עבר פניו, אל עבר החרך שנותר לו לראיה. שהוא שולף את החרב. פרץ דם חלש יוצא מן החייל, נוזל מקסדתו בעוד החייל נופל.

Out
תן לוינסטון/פרילוס לשמור את הכוח שלהם

Meta
תגובה מיידית לאחיזת ברזל- שיפור עמדות
תזוזה לליד החייל הפראי
פעולה משנית- מכת יד חלשה
גלגול התקפה- 13+14=27 נגד דרג"ש
פגיעה: 5+7+4=16 נזק קרח
פעולה רגיל- משב מרענן

לעצמי-
35 נק"פ
2+ לכול ההגנות עד סוף תורי הבא

IN
ארתור אוסף את הכסף בחיוך ולמשמע הארתו לגביי אלפארי הוא משתנה באחת, נהפך דרוך יותר, הוא נשען קדימה ומדבר בשקט, "אז אתה מתעניין שחלקת אדמה מה?," הוא שואל בחיוך הרומז שיתכן שהוא יכול לעשות משהו בנוגע לכך בעוד הוא מנסה לגלות כמה שיותר על האציל שעומד מולו,
META
חוכמת רחוב : 12

ממלכה-
ניאלדו זז אל מקולל השאול, הוא נזהר מהאדמה החרוכה והבוערת, עומד קרוב אל וינסטון, הוא מרים את ידו, מהצל של מקולל השאול יוצאים כדורים קטנים שטסים אליו במהירות, אבל רק אחד מגיע למטרה, השאר לא הצליחו להגיע אל השד המעופף שחמק מהם בקלות, כתם שחור נוצר באזור שבו פגע הכדור האחד, אבל לא יותר מזה.
META
פעולת תנועה: לזוז כך שיהיה אלכסון לוינסטון מצד שמאל למטה.
פעולה משנית: סימון מקולל השאול
פעולה רגילה: טופרי צללים, 5 טבעי...

נביא (נקסטורל) -

IN
"מאוד, אבל אני לא יכול לתת לך לטפל בזה, הא?" הוא מחייך. "אין דבר, אאלץ לעשות זאת בדרך הישנה והטובה. למצוא אותו ולא להיות אלף" הוא פונה מארתור אל קנקן היין הקרוב ומשרתת מוזגת לכוסו יין. "אבל לא זכיתי בך לחינם. לך לשאול את לורד ניוואק אם הוא מוכן לתת לי רשות לחסל את המחנה בעצמי בתמורה לשירותיך לשבוע... אל תסחור איתו מיד. עם העכברוש הזה צריך עדים וחותמים. הוא שם, ליד המדרגות המובילות למרפסת של קורניליוס. כלב שמירה..."

נביא (טייגר) -

IN
הלורד ארגרות'... השם לא מצלצל טוב. יש לו טעם רע... ארתור חושב שהוא שמע מכמה אנשים בעיר שהוא מעורב בכמה עסקי הברחה מפוקפקים, אבל אין הוכחות נגדו.
אולי אלו סתם שמועות.

נביא -

IN
אריית' מפיל את האלוף, בועט בבטנו ונותן לו שלושה אגרופים. כשהעבד מתעלף לבסוף, אריית' זוכה בחירותו.
"כן..." יש דמעות בעיניו. "שלוש שנים..." הוא נתקל בסירוב קשה מצד אחד הלורדים.
"שטויות, הוא לקח שיקויים לפני הקרב! קסמים אני אומר לכם!"
"אתה תמיד חושד בהכל כיוון שאתה מרמה בהכל" עונה לו לורד אחר.
"כן!"
"סתום את הלוע, טיאן, אם אתה יודע מה טוב לך".
"כן!"
"לורד טיאן. אתה הרגע איימת עלי?"
"כן!" נשמע קולו של הנטריוס בפעם השלשית, הרחק מהקהל, מתחזה לאחד מהאצילים.
שני הלורדים מתחילים להתגושש זה עם זה, ובמהרה כל אחד מזמן את חבריו והמקום נהפך להמולה גדולה. "שגארדיום יקח אותך!" צורח לורד טיאן תוך כדי שהוא נושך את ידו של אחד המשרתים, וכמו חיה שורט אותו ובועט בו.
"שומרים!" ממהר גאס לנצל את המצב, וקול החייל שלו עושה את העבודה. עשרים שומרים מתחילים לנסות להפריד בין האצילים, וזה רק גורר עוד מהם להמולה! כבר כמעט חמישים אצילים, משרתים ושיכורים משני הצדדים מכים זה את זה, וכמה שומרים שנפגעו מצטרפים להמולה בכעס. עוד ועוד שומרים רצים לשם, מועסקים על ידי היין של הנטריוס.

"לחרחר ריב. אי אפשר לא לאהוב את זה" אומר הנטריוס בקולו המשועשע.

ממלכה -

IN
המקולל עולה למעלה ועט מחדש על אסאדר, אך הפעם הוא לא מנסה לתפוס אותו באוויר - הוא מזנק מאחוריו, מפיל אותו, נושך את פניו ושורט את פלג גופו התחתון, ודם ניגר על הירכיים שלו. חייל פראי ממהר לנצל את המצב ולתקוע את חניתו בתוך אסאדר, אך השריון מסיט הרבה מן הנזק. וינסטון ממהר לתקוע להב בין הכנפיים של היצור, ומנצל את כל כוחו הנותר לנאומו המצלצל באוזניו של אסאדר. צרחה נוראית נשמעת כשהדבר משיל את שתי הכנפיים שלו ונוחת על האדמה, ושני נהרות שחורים נראים על גבו האפור. וינסטון פגע בכבדות בתועבה.

סיבוב אחד של מטה הוא כל מה שנדרש - גראנסיוס מטיל כדור אש על ניאלדו, שבורח ממנו בקלות - אך כדור האש פוגע בבניין בפיצוץ אש, ומפיל כמה קרשים על חיילים משני הצדדים וחוסם נתיב בריחה ותגבור לשני הצדדים.
"זה נגמר כאן" הוא יורה בעינו קרן על ניאלדו, והפעם זה פוגע - הוא מרגיש את גופו קמל ונופל, מקיא על האדמה דם ואת התרנגולת הממולאת שאכל הבוקר.
להבות אופפות אותו כהילה, והענן האדום כולא אותו במקומו - שורשים נשלחים ואוחזים ברגליו, מכשילים אותו. החיילים סביבו מתים, חצים או סכין הקצבים של דנדליון. זה לא משנה... הכאב עז. בשרו נשרף. הוא עומד למות...
מן הלהבות מגיע רגנאר, הפעם כבן אנוש חסון, ותופס את ניאלדו, זורק אותו מהלהבות. רגנאר בוער כמו לפיד, אבל חי, ואיתו ניאלדו.

META

התקפות על אסאדר -

התקפה כפולה - 29 נגד דרג"ש (+3 על צלילה מהאוויר). אתה סופג 31 נזק ונופל שרוע (+2 על צלילה מהאוויר).
חנית - 12 נגד דרג"ש, פספוס, אך כיוון שיש לו יתרון קרבי והוא בהילה של גראנסיוס הוא מקבל לעשות חצי מהנזק שהוא היה יכול לעשות - סה"כ 6 נזק.

התקפות על ניאלדו -

כדור אש מחוזק - 4 טבעי... פספוס. פגע בבניין והבעיר אותו.
שימוש בנקודת פעולה.
קרן מחלישה - 25 נגד קשיחות, 19 נזק מוות וניאלדו המום ונטוע.
הצלה -רגנאר הציל את ניאלדו, אבל עכשיו במקום להיות נטוע הוא שרוע.

התקפות של בני ברית -

וולברין - רגנאר מציל את ניאלדו מהתופת שתכנן לו גראנסיוס.
שווי זכויות - שתי גופות מחוררות כל אחת בשני חצים נופלות לפני חולט התה. החיל לידם זורק את נשקו ובורח.
מכת השיכורים - דנדליון קוצב בליבו של עוד חייל וזורק אותו מת על הרצפה, אבל חץ פוגע בירך שלו.
זאת העיר שלי - ריטקט פוגע בראשו של אחד החיילים, והגופה נופלת על הרצפה.
הנהגה - פרילוס מנהיג את ההגנה האחרונה כנגד התגבור של ברסאיוס, אך נאלץ לסגת עוד יותר אחורה.
מזל חכם - איווניס פוגע בשני חיילים פראיים שעמדו להסתער על ניאלדו ולטבוח בו.
יציב - רוגל יציב במצבו.
החייל הוותיק - וינסטון מדרבן את החיילים בנאומיו וממשיך לנהל את הקרב, נעזר בכוחות העלית של ריקן.

OUT
אני רוצה רק לומר, המשחק הזה הוא הראשון לקבל ספל שיכר - אות הוקרה מאחד המנהלים (או יותר) שחשבו שלמשחק הזה מגיע צל"ש.
אני רוצה להודות שוב לכולם, זהו אכן כבוד וכיף לא נורמלי לשחק איתכם :)

in
ארתור מסמן לחבריו להתקרב, וכשהם עושים כך הוא לוחש להם בשקט, "אנחנו צריכים לחפש את קורניליוס ומהר, הנטריוס תשאר כאן ותנסה לדאוג שהמהומה לא תפסיק, כשהקרב יתחיל תשלח את שאר הלוחמים שלנו אלינו שיעזרו, אנחנו חייבים לפעול מהר" לאחר מילים אלו הוא מסמן לחבריו לעלות במדרגות בחיפוש אחר קורניליוס

ממלכה-
ניאלדו נעזר במטהו כדי לקום, הוא יורק דם, ומדמם מזרועו, הוא מסתכל בשדה הקרב.
רגנאר, שניצל סוף סוף מהקללה ומצא את האור בחיים, בוער בלהבות גיהנום ותופת.
ריטקט, ראש העיר שאיבד את משפחתו ואת רוב ביתו לפני פחות משבוע, נילחם עכשיו על עירו וחייו.
סילוואניק, חולט תה, נלחם גם הוא על חופשו ועל עיר שבמשך שנים לא הסכימו שיתיישב בה.
דנדליון, מנהל פונדק, נלחם עכשיו עם ציוד בישול בחיילי הנביא.
אנשים שלא חוו קרב בחייהם, נמצאים במלחמה חסרת הרחמים הזאת, רואים רצח ודם זוועתים.
רוגל, שהיה לא מזמן רק טכנומאג יצירתי, נאלץ לייצר נשקים ומכונות הרג בגלל המלחמות הללו.
פרילוס, רק נער שמאמין בדרכי האל, שעקב המלחמה הזאת ראה מחזות עגומים ומלאים דם.
גם אנשי קרב מיומנים, איווניס ווינסטון, צריכים לראות את האימה של הגופות הבוערות המהלכות, חבריהם ושותפיהם לקרב קמים נגדם.
חיילים מתים, גופות בוערות, בניין שהושמד, כל ההרג חסר התועלת הזה, ובשביל מה?, ריב דתי ונקמה, מה האנשים האלה עשו שמגיע להם לקבל את המחזות הנוראיים האלה?, במה תושבי העיר הזאת חטאו?, שהם היו צריכים להפוך לחיילים בפחות משבוע.
והכי גרוע, הגופות הבוערות והנוראיות, חיילים שנתקפים על ידי חבריהם, נשמות שמושמדות בכדי לשרת חיל רגליים, וכל הסבל הזה נוצר על ידי אדם אחד, גראנסיוס.
אם הוא ייפול, המלחמה תיפסק, כל הרצח וההרג יעצרו, כל זה, זה הוא.
המחשבות נותנות לניאלדו מוטיבציה, מוטיבציה להרוג את גראנסיוס, לעצור את המלחמה, עם המוטיבציה הזאת, הוא יעמוד, והוא יילחם.
META
פעולת תנועה: לקום
נקודת פעולה: משב מרענן

ממלכה-
In
אסאדר מסתכל את הענן האדום, ובעוד הזעם זורם בו הוא רץ אל תוך הענן האדום בסערה, מוצא את עצמו ליד גראנסיוס. ״הגיע זמנך לשלם!״ אומר אסאדר לגראנסיוס ושתי חרבותיו מונפות אל גופו הקטן של היצור, פוגעות בחזהו בהצלבה. הוא שולף אותן ואז מניף אחת אל הכתף של ההוביט, משסף את ידו כמעט לחלוטין.
אסאדר מניף את החרבות לשסף את צווארו של גראנסיוס, אך מחטיא במרחק של שערה. ההוביט משתנק בעוד פרץ של דם ניתז על חזהו ממתחת לגרונו.
אסאדר נועץ בו את מבטו, גם התחננויות לרחמים לו יעזרו לו עכשיו, ההוביט הזה ימות.

Meta
פעולת תנועה- תזוזה אל הענן האדום
פעולה רגילה-ציפורני הגריפון
התקפה ראשונה: 14+14=28 נגד דרג"ש
פגיעה: 7+8+5+9+4=33 נזק קרח
התקפה שנייה: 12+14=26 נגד דרג"ש
נזק: 3+3+9+4=19 נזק קרח
פעולה משנית- מכת יד חלשה
התקפה: 17+14=31 נגד דרג"ש
נזק: 4+8+2+9+4=27 נזק קרח
ללא פעולה- מנצל נקודת פעולה אחרונה
פעולה רגילה- מלתעות הזאב
התקפה ראשונה: 20 טבעי!
פגיעה: 8+8+5+5+9+4=39 נזק קרח
התקפה שנייה: 2 טבעי...
פגיעה: (6+3+6+9+4):2=14 נזק קרח

Out
132 נזק!

ממלכה -

IN
גראנסיוס מדמם בכבדות מהחתכים של אסאדר, ומחניק זעקות כאב. עינו מתמלאת באדום בגוון לבה והוא צורח בזעם.
"אתה מת, גריאון!" פיצוץ אש מקיף את אסאדר וזורק את גופו החרוך לעזאזל, ואסאדר נהדף מעוצמת המכה ונתקע בקיר, בזמן שפרילוס מנסה להגיע אליו כדי לרפא אותו.
גראנסיוס מסתובב אל ניאלדו. "גם אתה, זין קטן ומכוער שכמוך" הוא מצביע עליו במטה שלו וניאלדו מתחמק בכבדות מהיצור הארור. איווניס יורה שלוש חצים והיצור קורס, וחצים של ריטקט וסילוואניק גומרים את היצור. דנדליון פותח בפרץ ריצה מטורף כדי להגן על אסאדר משני חיילים לובשי שריון קשקשים שבאים להרוג אותו, במידה והוא כבר לא מת.
ברק עולה אל השמיים, גדול ומרהיב, נהר של אור ואש - אבל הפעם זה לא הברק האדום של גראנסיוס. ההוביט מחוויר כשהוא מסתכל בו.
פארגוס קורא לקסם הזה ברק הניצחון.
פרילוס מצליח להגיע אל אסאדר ולרפא אותו, והסייר בקושי קם על רגליו, וחזהו מכוסה צלקת גדולה. רגנאר מוביל את אנשי החיה להתקפה אחרונה ונואשת ולוקח פיקוד על הקרב.
וינסטון מסתער עם סוסו על גראנסיוס ההמום.
"גריאון!" הוא צורח וחרבו חותכת בכתפו של גראנסיוס, ונהר דם זורם מכל החתכים שגופו ספג, והפעם גראנסיוס צורח בכאב. המכה כמעט קרעה את זרועו מהמקום.
כמעט.

ההוביט משתגר אל גג חצי בוער, וזעם טהור נראה בעיניו. הוא מצביע במטה שלו אל וינסטון, וברק פוגע בסוס. וינסטון בקושי מספיק לרדת מהסוס ולהציל את עצמו, אבל הסוס התפוצץ לחתיכות קטנות ובשרו עף אל כל עבר ונוחת בגשם איברים ודם על המרצפות. אסאדר מספיק לקום, ווינסטון עושה את דרכו אליו, אבל ברק שחור פוגע בליבו, והמטה של גראנסיוס נצבע שחור טהור עם כיתובים אדומים.
הברק לא הורג את וינסטון. במקום זאת, הלוחם מרים בקושי את ידו, ונראה שתנועותיו אינם רצוניות. הוא מסתער על פרילוס המופתע וחותך בו, זורק אותו פצוע על הרצפה. אסאדר מהיר מספיק כדי להתחמק, וניאלדו מגיע כדי לכשף את הקסם שיהרוג את גראנסיוס, אך חייל מסתער עליו. איווניס נתפס בחיבוק דוב אכזרי של אורק שרירי ונאבק להשתחרר, ודנדליון עושה את דרכו וקוצב חיילים כדי להגיע לניאלדו.
"אסאדר!", וינסטון נאנק לומר. הוא הורג שלושה חיילים פאנדלים, והדם מכסה מחדש את חרבו. דם אחר, דם של בני ברית.
"אני.... אני לא שולט בעצמי. קסם טמא..." הלוחם הזקן אומר בבעתה. הוא מוצא את עצמו תופס אישה שהתחבאה בבית לא שרוף, והיא צורחת בבעתה ומגנה על תינוקה בידיה. "הרוג אותי!" הוא צורח אל אסאדר.
"לא! חייבת להיות דרך אחרת!" אסאדר צועק את המילים בכאב, כשהוא יודע מראש את התשובה.
"אין... לא... לא..." הוא חותך את גרונה של האישה, פותח אותו לרווחה, ומוחץ את תינוקה על הרצפה, דוקר אותו שלוש פעמים לאחר מכן. וינסטון בוכה. "לא... לא..."
גראנסיוס מניף מחדש בשרביטו, והפעם הלוחם משתלח בילד בן שש שבורח בצרחות.
לילד לא היה סיכוי.
"אסאדר, אני מתחנן!" דודו בוכה אליו, צועק. אסאדר כמעט מתרסק. אוליביה... וינסטון...
הוא מסתער בעיניים עצומות ומלאות דמעות על דודו, האחד שהביא אותו לפה כדי להגן על אוליביה. האחד שניהל את הקרב, האחד שנלחם למען התקווה כנגד כל הסיכויים...
וינסטון היה לוחם טוב, אך הוא זקן ואיטי מאסאדר. אף על פי שהוא נחתך מחרבו של וינסטון וירכו מדממת מחדש, הוא מניף את שתי חרבותיו אל דודו. וינסטון חוסם עם מגן הברזל שלו והודף את אסאדר אחורה, והוא כמעט מועד על גופה של אחד החיילים שוינסטון הרג. שערו היה ג'ינג'י, אחד החיילים שאסאדר אימן בעצמו.
אסאדר נאחז בקורה שנפלה מאחד הבניינים, והאש צורבת את ידו. כבר לא אכפת לו. הוא תופס תנופה ומסתער בכל הכוח שנותר לו על וינסטון. הלוחם הותיק מנסה להכשיל את אסאדר, אך הוא ראה את זה בא - הוא תוקע את אחד החרבות ברגלו של וינסטון, והוא מסיט את מגנו ממנו - החזה חשוף. החזה עם סמל גריאון עליו. הזאב ועליו המטה.
החרב ננעצת בדיוק במרכז הסמל, קורעת את השריון ומקפיאה את הדם סביב הלב. וינסטון קורס בידיו של אחיינו.
"אני... אני מצטער", אסאדר בוכה לדודו.
"זה בסדר... כה דומה לאביך..." וינסטון משתעל דם. "הוא היה גאה..." הוא לוחש.
הוא סיים ללחוש.

הברק השחור מוסר. המטה של גראנסיוס נשבר ונהרס, והוא זורק אותו על הרצפה בכעס. זה מתפוצץ ויוצר חור במרצפות העיר.
"זה לא נגמר, גריאון... אולי הפסדנו בקרב, אבל האמן לי... הנביא ינצח במלחמה. וכשהוא ינצח, אהרוג אותך אישית. בנתיים תחיה עם הדם על הידיים... הורג שארי בשרו מקולל על ידי האלים. ועכשיו כבר אין לך את מי להרוג", הוא נסוג על הגג, רץ ונעלם. ניאלדו התגבר לבד על החייל שתקף אותו, וסכין תקוע עמוק בגרונו של הפראי. דנדליון זרק את סכין הקצבים שלו בדיוק על הראש של האורק שחנק את איווניס. הבניינים השרופים סביב המשיכו לבעור, האש לוחשת לכל מי שמסביב. החומות הרוסות, ואבנים שנופלות על בתים ועל המדרכות עוד נשמעות כה מרחוק. האוויר מלא עשן, וגופות חיילי ותושבי פאנדל פזורים סביב, עם גופותיהן של חילות דות'. החיות ברחו ממזמן, והמרצפות צבועות באדום מדם. שאריות בשרו של הסוס עדיין פזורות סביב, וריח נורא עולה, עשן מעורב עם גופות. גופותיהן של גלוריה, אוליביה, וינסטון ועוד רבים אחרים.
הם ניצחו. פאנדל שרדה. התגבורת הגיעה בזמן, ההגנה צלחה את הקרב.
אבל באיזה מחיר?

ממלכה-
"לא, לא, לא!!!!!!!", עורו המחוויר של ניאלדו נעשה אדום, עיניו פראיות, ברדסו עף ברוח עוצמתית שמגיעה משום מקום/
הוא צועק, "YOU ARE NOT GETING AWAY!", מתוך שרווליו יוצאים הנחש הכסוף ועקרב המתכת מברונזה, שניהם קופצים לאוויר הפתוח, ונעלמים באוויר, ניאלדו הופך לערפל אדום, שמתערבל סביב עצמו והופך לסופה של מה שנראה כשילוב של דם וחול, הוא טס במהירות אל הגג שבו עמד גראנסיוס, משמיד חלק ממנו בטורנדו חסר הרחמים, הוא חוזר לצורת אדם, מסתכל סביב, סורק את כל הגג, מה שמעבר לו, צללים, הכל, והוא לא שם, ניאלדו חוזר לצבעו הרגיל לאט לאט, ממשיך לסרוק, להסתכל, עד שהוא מבין את זה, הוא נתן לו לברוח, ניאלדו קורס על ברכיו, הוא מסתכל מבט אחרון למעלה, ואז הופך שוב לערפל, הפעם הערפל הלבן הרגיל, שמנצנצים ממנו גבישי קרח קטנים שנופלים על הרצפה, הערפל מסתלק, וכך גם ניאלדו נעלם.

Out
אזהרה, ספוילר גדול

ממלכה-
In
הצחוק המרושע נשמע באוויר, המטה הונף, אש בכול מקום, כאב. המטה נצבע בשחור עם כיתובים אדומים. אסאדר מוצא את עצמו מוקף בשדים. הוא צורח, רץ, זועק, אבל השדים תמיד סביבו. הוא נלחם ללא אבחנה, משסף כול אחד, שהשדים נופלים, הוא מוצא עליהם את הפרצופים של האנשים שאהב. אוליביה, פרילוס, אליאנה. השדים ממשיכים להסתער, והגופות מצטברות. ניאלדו, רוגל, ריטקט, דנדליון, גלוריה. אסאדר מנסה להפסיק, אך השדים פוצעים את גופו, שורפים אותו בחיים. והצחוק הנוראי נשמע מלמעלה. אסאדר מוצא את גראנסיוס בין האנשים. הוא רץ אליו, מסתער בכול כוחו. הוא חותך עוד שד ומוצא עליו את פניו של אלאמוריק. עוד אחד, ופניו של איווניס משתקפות אליו. רנגאר, סילוואק. חיילים שונים שעזרו לו ונלחמו איתו בקרב. האנשים שאימן. הדמעות שותפות את פניו, צרחותיו מהדהדות אך לא נשמעות. הוא רץ אל גראנסיוס.
ההוביט מסתכל עליו ומניף את מטהו, שורף את גופו, אסאדר מתעלם מהכאב ונועץ בו את חרבותיו- מרים אותו מעלה. הוא לא משמיע שום צליל. שאסאדר מסתכל בו שנית, הוא רואה את וינסטון משופד על חרבותיו. הדם נוזל על ידיו וחרבותיו של אסאדר, הוא זורק את החרבות. אך הדם ממשיך לזרום על ידיו. הוא מנער את הדם, אך הוא ממשיך לזרום אליו. צחוקו של גראנסיוס שוב נשמע ברקע. הוא רואה את החרב הענקית של פיטבארוס למול עיניו פתאום, והיא מונפת בקו ישר אל עבר ראשו. פגיעה ישירה.
הוא קם בצעקת בהלה, מתנשף בפחד. "זה היה רק חלום" הוא אומר לעצמו, פעם נוספת השבוע. דנדליון היה נחמד אליו ונתן לו לישון בפונדק שלו אחרי שהאחוזה חרבה. אבל אחרי הלילה הראשון, שעל פי התיאורים היה מלא בצרחות כול הלילה, דנדליון העביר אותו לישון במרתף היין. הוא ידע מה הכוונה האמתית של מי שהציע את זה. "תנו לו להשכיח את הצער בשתייה" הוא ממש שמע את חבריו אומרים, למרות שלא ידע מי מהם אמר את זה.

אחרי הקרב, אסאדר קרס. יומיים שהוא לא רואה אף אחד, ואוכל בקושי. הלוחם שעמד ברוב ההוד שלו נגד הצבאות ועצר את המתקפה הגדולה הפך לשבר כלי בימים האלו. הוא ידע שהוא צריך לחזור לעצמו, אבל הלילות רדפו אותו גם ביום, והלילות שלו היו מלאי סיוטים. הוא היה מחוסר הכרה רבות ביום הראשון, וידע שפרילוס טיפל בו, אבל הוא לא רצה לדבר עם אף אחד. לפחות לא עכשיו.
הוא התיישב על המיטה והסתכל על ידיו. כול לילה מחדש הן היו מכוסות בדם. ובכול פעם שהסתכל בהם נזכר בוינסטון. הדמעות שלו נגמרו כבר, למרות שהעצב עדיין נותר. הוא ידע שכולם מצפים ממנו לקום על רגליו, אבל הוא לא יכול. פשוט לא יכול לעשות את זה.
שהוא החליט סוף סוף לקום על רגליו, בצהרי היום, זה היה מיאוש. הוא עבר על אותם סיוטים ואותן מחשבות נוראיות כבר שעות. אם הוא ימות מצער, זה לא יפתיע אותו, אבל הוא יחלוק לפני זה כבוד אחרון למתים.

הוא שטף את פניו בקערת המים שהונחה בחדרו ולבש את בגדיו. הוא נשא את חרבותיו, אך רעד שאחז בהן. הן היו סתם למראה, אם מישהו יתקוף אותו, אסאדר לא יתגונן אפילו. הצער אכל אותו מבפנים. הוא יצא מן החדר וסגר אותו אחריו, ויצא אל הפונדק. דנדליון העיף בו מבט, ונראה שהוא מנסה לבחון את אסאדר. אסאדר הסגיר את תחושותיו בתוך ליבו לחלוטין, ולא הראה שום סימן אל הרגשות שלו על פניו. בליבו, הוא כבר התחרט שהוא לא נשאר בחדר.
הרחובות היו הרוסים. אנשים נושאים את מתיהם. ריחות האש הגיעו אליו אפילו במרתף, שריפות גדולות שכול היום והלילה דלקו, שרפו עוד ועוד גופות של חיילי הנביא. כמה מהגופות היו של אנשי פאנדל, אבל הן לא זוהו. בעפר החרוך, הם לא זיהו כול חייל. במוות, כולם היו זהים.

אף ילד לא שיחק, אפילו לא הילדים הקטנים ביותר. כולם שתקו. האווירה הייתה מדוכאת ועצובה. כולם חלקו כבוד אחרון למתים. שום חתול לא יילל, שום כלב לא נבח. אסאדר הלך בצעדים שקטים אל בית הקברות של העיר, המתים והחיים כאחד הציפו אותו בהמוניהם. כול כך הרבה פנים מוכרות, הוא עצר את עצמו מלבכות, ופנה משם חזרה כמה שיותר מהר. הוא חזר אל הפונדק, מנסה להימנע משיחות ככול יכולתו. ראשו החל לכאוב.

הוא נכנס אל הפונדק וקרס אל תוך החדר במרתף. על המיטה הייתה מעטפה עם סמל גריאון. היא הייתה פתוחה, ושום מכתב לא היה בתוכה. אבל בכול זאת- סמל גריאון היה שם. אסאדר הסתכל על המכתב, הוא לא ידע מי הביא אותו, ולמה. אבל מסיבה מסוימת, המכתב הזה גרם לו להרגיש משהו. אולי הוא סתם ניסה להימלט מהמחשבות על כול מה שעבר, הוא לא ידע את זה. אבל מראה הסמל עורר בו תחושות ישנות.

וינסטון מסתכל עליו כילד, נלחם באויבי הממלכה. אימו המגדלת אותו. 'כולם מתים' אמר קול בראשו. אבל הוא עצר את עצמו מלהמשיך לחשוב על כך. הוא זכר את עצמו יוצא מן הבית, משרת בצבא. הוא הבין דבר שהוא לא הבין מעולם בנוגע אליהם-

הם סמכו עליו.

וינסטון ואוליביה סמכו עליו, וכך גם אנשים אחרים. הוא לא נשא את העול של ההגנה על הממלכה והצדק לחינם- הוא נשא את האות הזה מבחירה, והוא סימל את האחריות שהם מטילים עליו. הוא מעולם לא חשב על זה. אבל הוא תמיד ניסה להרשים אותם במעשיו. והם לא פחדו לתת לו לעשות דברים מסובכים או מסוכנים. הם סמכו עליו, וידעו מה ערכו. הוא מעולם לא ידע את זה. מבלי שאסאדר הרגיש אפילו, דמעה התגלגלה מעינו על המעטפה הריקה. הוא הניח את המעטפה בצד ונשכב על מיטתו. "הם לא הטילו עליי את האחריות הזו בשביל שאשב ואתאבל עליהם עד סוף חיי" הוא אמר לעצמו "אני הלורד גריאון מעכשיו, ואמשיך את מה שהם התחילו למעני."

כשהוא שכב לישון באותו הלילה, הסיוטים לא היו כאלו נוראיים.

בבוקר, אסאדר הולך בכבדות אל בית הקברות. האנשים נוהרים אל בית הקברות גם הם, בזרם בלתי פוסק. אסאדר הולך איתם ונבלע ביניהם. משפשף את עיניו. הוא יעלה לנאום בקרוב, כלורד של בית גריאון, וכול העיניים יהיו מופנות אליו. הוא היה לורד קטן מבחינת השפעה, ללא האחוזה- הוא היה רק לורד של כמה שדות הרוסים.
ובכול זאת, כולם ציפו מאסאדר לנאום. האיש שהפיל את לנטרוק, שנלחם לצד ריקן, שהנהיג את רוב הקרב. הניצחון במלחמה הוא במידה רבה בזכותו. אפילו רנגאר הסתכל עליו בדרכו, כאילו הוא יודע שהוא הולך לנאום וסומך עליו. אסאדר ידע שכול העול מונח על כתפיו, ולא התכוון לאכזב את האנשים.
מבוך של קברים, חלקם מעץ, חלקם מאבן, השתרע בבית הקברות. לא היו מספיק מצבות לכולם, וכמה נקברו עם מצבות עץ ולא עם מצבות אבן. אסאדר ראה את הקברים שהוצבו ליד הבימה שנבנתה למען הנואמים השונים. אוליביה, וינסטון, אלאמוריק, גלוריה, עין-אור, דולורס, כול המשפחה של ריטקט. המתים מקיפים את אסאדר, בוחנים אותו. הגיע הזמן שלו.
בליווי כמה ממשמר העיר הנותר, הוא עולה אל הבמה. כול המבטים נעוצים בו בכל צעד שהוא עושה.
נשימה עמוקה, פעם אחרונה. אסאדר הסתכל על כול הקהל שנית- ודיבר.

״אנשי פאנדל. בני אנוש, אלפים, ננסים, וכול מי שנלחם למען העיר. אנו עומדים כאן, בין המתים לחיים. מקום בו מתינו נקברו יחדיו. דמנו הוקז כדמו של איש אחד, חרבותינו וחניתותינו דקרו ביחד. במקום הזה, כולנו שווים. דמנו הוא אותו הדם.״ אסאדר עוצר לרגע ומעביר את מבטו על הקהל.
״ביחד הגנו על העיר הזו, ביחד הגנו על הממלכה. אם אנו יכולים להגן ביחד, אנחנו יכולים גם לבנות ביחד. העיר שלנו מצולקת, לא אשקר. בתינו נשרפו וחרבו, אנשינו מועטים. אבל כבר הוכחנו נגד הצבא של בארסאיוס שהמספר שלנו לא חשוב. עבודה רבה עוד לפנינו, אנשי פאנדל היקרים, אבל ביחד נוכל לבצע אותה. אם נעבוד ביחד, נחזיר את פאנדל לגדולתה.״ הוא עוצר שנית.
״לכול אחת מאיתנו יש כמה החשובים לו שניספו בקרב. משפחה, חברים, או מכרים. מי ייתן וגארדיום ישפוט אותם לגן העדן וייתן לנשמותיהם מנוחה. כול עוד אנחנו בעולם הזה, עלינו לכבד את זיכרם ולהמשיך את מורשתם.״ הוא מסיים. אף קריאה לא נשמעת, אף שריקה, אף מחיאת כף. אבל כולם מסתכלים בהבאה שמסמלת שהם הבינו, וזה יותר חשוב מהכול.

הוא יורד באיטיות מהבמה, וכולם מסתכלים עליו. אבל המבטים כבר לא מפריעים לו. הוא לא חייל הלום קרב יותר, כמו שכולם חושבים. אלא לורד גריאון, האיש שעמד למען העיר.

ממלכה(רוי)-
ניאלדו הלך, הוא לא רוצה לראות איש, גראנסיוס ברח, פיטבארוס נעלם, הוא אפילו לא הנחית עליו מכה אחת, מה הם עשו כל הזמן הזה?, איך הוא יכול לראות את השאר?, איך הוא יכול להתמודד איתם, מבלי להיזכר בכשלונו?, האם הוא בכלל ראוי להסתובב איתם? והכי גרוע, הוא לא הצליח לנקום את מותה, מותה של גלוריה, אפילו לא קצת, מה יקרה בפעם הבאה שהם יפגשו את גראנסיוס?, אולי אפילו לא תהיה פעם הבאה, הוא לא יכול להביס את פיטבארוס, אבל הוא חייב, הוא חייב לנקום את מותה, אם לא הוא, אז מי? לפחות הוא ימלא את בקשותיה האחרונות.

הוא הולך אל בית גריאון הכבוי, אולי נותר משהו ממחקרה על אביה, אולי הוא יצליח למצוא משהו, אולי הוא יצליח לעשות מה שהוא לא הצליח לעשות בעודה חיה, הוא מחפש ומחפש, לילה ואין שם אף אחד, אבל קולות של חפירה בסלעים והאבנים נשמעים באזור, הוא מחפש במעטה החשכה, מחפש ומחפש, עד הבוקר. בבוקר הוא ממהר להיעלם, הולך בסמטאות האפלות של העיר, הוא צריך מחסה, הוא עדיין לא יכול לחזור אל כולם, אבל הוא צריך מקום לשהות בו מבלי לפגושם, ויש מקום אחד כזה, מקום למקוללים כמוהו, המחבוא של אנשי הזאב בביוב.

הוא מגיע לשם, הוא כבר רגיל להתחבא, הוא עשה את זה במשך שנים, אבל עכשיו.... עכשיו זה שונה, הוא לא מתחבא מאויב, הוא מתחבא מחבריו, המקום בנוי די טוב, יחסית לביוב, אפילו קצת מרגיע, כנראה בגלל שחיו שם אנשי זאב לכמה שנים והם ממש צריכים לשמור על רוגע, הוא מתיישב, וחושב(ובמקרה הוא מצא משהו אצל גלוריה, גם קורא). הוא אפילו לא מצא את הגופה, לא קבר אותה, היא אפילו לא פגשה את פארגוס, למה לו מגיע לפגוש אותו?, מה הוא עשה בכלל שמגיע לו לחיות ולה לו?, חייו הם חיים אומללים, למה האלים לא מסיימים אותם וזהו?, למה חייה של גלוריה, שהיה לה סיכוי לצאת מכל המלחמה, הסתיימו כך?, הוא נרדם בזמן המחשבות, עובר עליו ללילה ללא סיוטים או חלומות, לילה שקט, דממה.

הוא קם בבוקר, עדיין חי, זה בטוח, היום הלוויות, הוא לא הולך לפספס את זה, הוא יודע יותר מכולם מה צערם של המתים, בעיקר של אלו שלא יכולים לעבור קדימה, אל העולם הבא, והוא לא מתכוון לזלזל ברוחות. הוא יגיע, אבל הוא לא רוצה לעמוד מול כולם, הם לא צריכים לראות פניו המכוערות, הגיע הזמן, הגיע הזמן שהוא יסיר כבר את הקללה, הוא גרם מספיק צער, הגיע הזמן לשחרר חלק קטן ממנו, הוא כותב פתק קטן, ונותן אותו לעקרב, הגיע הזה שיהיה לו שם, לא מגיע לאף יצור לחיות בלי שם, קיד, זה יהיה שמו.

קיד מסתובב עם הפתק בידיו, מחפש את פארגוס בעיר, איפה שלא יהיה, אוהל הפצועים עם ריקן, מגדל הקוסמים, מקום ציבורי כלשהו, הוא מחפש, יש לו מהדם של ניאלדו בתוך המבחנה שבגופו, הוא הולך והולך, עד שהוא מוצא את פארגוס.
הוא מעביר לו את המכתב:
"שלומות הארכמאג פארגוס,
היני מצטער שאיני יכול לפגוש בך אישית ברגעים אלו, ואני מאוד מצטער על כך, אך האם אוכל לבקש ממך בקשה?
ובכן, אני מחפש תרופה לקללה, ואתה האיש היחיד שעלה בדעתי שיכול לפתור את קללה זו, שלחתי איתי דגימת דם, כדי שתוכל לנתח כמו שצריך את הקללה, ולכתוב לי פתרון אליה, שוב, היני מצטער מאוד שלא באתי לדבר איתך אישית, אם תבחר בנדיבותך לסייע לי בפתירת הקללה, אני מודה לך מאוד, אם לא, אני מודה לך על שהתייחסת אל מכתבי, אם תבחר לסייע לי, אנא שלך את דעתך על הנושא עם עקרבי, הוא ימתין עד אשר תגיע לתוצאה כלשהי
בתודות, ניאלדו"

ניאלדו התארגן, הוא יוצא אל הלוויות, מסתיר את עצמו בעזרת ברדס מלוכלך שהוא מצא בביוב, של מי שזה לא יהיה, הוא שומע את נאומו של אסאדאר, את הלוויות, אבל בכל זאת, הוא אינו נע, הוא אינו חושף את עצמו, הוא רק שם, מתפלל חירשית תפילה לאלים, שיושיעו את נשמות החללים, של הנביא והממלכה כאחד, רק שלושה אשמים במלחמה הזאת, לנטרוק, פיטבארוס, וגראנסיוס, הם יכלו לעשות זאת מבלי לגרום לחללים לאף צד, התוכנית המקורית הייתה מצור, אבל אלה, שינו אותה, גרמו לשפיכת הדמים, לאף אחד לא היה מגיע למות במלחמה הזאת, והם גרמו לכך, אחד כבר שילם, עוד מעט גם השניים האחרים. הוא חוזר לביוב, שם הוא נשאר, סרפנט שומר מלמעלה מה קורה עם החבורה, בעוד הוא מחכה לתשובה, יושב וחושב, הוא מחכה בפינה החשוכה מתחת לקרקע.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה