נביא (כל מי שלא בממלכה או גאלאן)
רונדון מהנהן לעבר ארתור. הוא שם את ידו על כתפו של דום וממלמל משהו. היד זוהרת בירוק וכך גם שריונו של בלייד, אף על פי שהם זוהרים בזוהר כמעט ולא נראה.
לאחר מכן, הוא מביט בהנטריוס, מעל כל ראשי הקהל. אין אנשים רבים הגבוהים ממנו, ובמיוחד לא אצילים. הוא מתווה משהו לאחד המשרתים, וכך הפקודה עוברת, והקרב מתחיל.
בזמן בו הנטריוס פותח את השער וממוטט את קיר האבן שיצר רונדון, רונדון הולך לעבר המדרגות. האצילים רואים בו לא יותר ממשרת. אפילו יותר גרוע, עבד.
בלתי נראה, רונדון מגיע אל תחתית המדרגות, ונזכר.
רונדון מנער את ראשו, התמקד הוא אומר לעצמו. הוא מחכה לקול השאון של המורדים המסתערים ואז מסתער על השומרים של קורניליוס בעצמו. המשרתים זורקים את מגשיהם על האצילים ומוציאים את נשקם החבוי. הטבח פקוארל יוצא עם קופיץ בידו.
רונדון מגיע אל השומרים המופתעים בקלות, צורתו משתנה במהלך התנועה. הופכת לנמרית יותר. ולכהה קצת יותר. פנתר כסף ניצב כעת בפני השומרים, עיניו ירוקות-כהות ולוהטות כמו אש. על מצחו חרוטה רונה, רונה ירוקה כמו עיניו. רונה של חץ המורה למעלה, הרונה טיווז, רונת המלחמה. סמלו של האל הקדום טיר, הידוע גם בשמו העכשווי קראנוס. צבע נוטף מהרונה הזו, השינוי הוריד אותו. כעת הרונה לא נראית אחרת. עכשיו זוהי הרונה של רונדון. לא של האוטומטון.
קול הנהמה שיוצא מפיו של הפנתר מעורר בשומרים פחד, הוא מסתער בגמישות לעבר אדונו לשעבר ומעיף אותו מהדרך. "תזהר אדוני" רונדון אומר לו, "לא היית אמור להיות פה לפי התוכנית, אתה צריך לעלות למעלה לחסל את קורניליוס כמו שתכננת!"
META
שימוש בצורת הפנתר: +3 לתגובה ו+1 התקפה נגד אויבים מסומנים בשבילי
שימוש במגע שומר: ארתור מקבל בונוס +4 לדרג"ש ואני מקבל מחסר -4 לדרג"ש.
הסתערות על אחד השומרים (השמאלי): 19+11=30 נגד דרג"ש. 11 נזק.
OUT
רוי, בתור הבא, כפעולה משנית אני מסמן את כל מי שסמוך אלי אם ניוואק עולה למעלה (לא משנה מה אני מתאר, זה קורה. זכור)
אם הוא לא עולה למעלה, אז אני לא מסמן אותם (זכור גם, לא משנה מה אני מתאר. אולי אשכח!)
לאחר מכן, הוא מביט בהנטריוס, מעל כל ראשי הקהל. אין אנשים רבים הגבוהים ממנו, ובמיוחד לא אצילים. הוא מתווה משהו לאחד המשרתים, וכך הפקודה עוברת, והקרב מתחיל.
בזמן בו הנטריוס פותח את השער וממוטט את קיר האבן שיצר רונדון, רונדון הולך לעבר המדרגות. האצילים רואים בו לא יותר ממשרת. אפילו יותר גרוע, עבד.
בלתי נראה, רונדון מגיע אל תחתית המדרגות, ונזכר.
רונדון צעיר יותר עכשיו, מביט על מדרגות דומות אך יותר מצועצעות. נשף קטן יותר מתרחש כעת. ומחושלי קרב כמוהו מטיילים בין הסובבים עם מגשי אוכל. קול צחוק נשמע באוויר, גובר על כל קולות הנשף האחרים. זהו צחוק חד ואכזרי, צחוקו של לורד ניוואק, המארח, שנמצא על המרפסת.
רונדון מביט למעלה, אל המדרגות המצועצעות והשנואות עליו כל כך. הוא מביט בנשק שבידו- גרזן מוט עם סמלו של ניוואק עליו. אבל הגרזן כהה, הוא רק תפאורה. האדון לא סומך עליו מספיק, ובצדק. אחרת רונדון היה מחסל אותו במהירות ברגע הראשון שיכל.
"מס' 3!" אומר ניוואק בקול, ורונדון מתנער משרעפיו. "אני מחזיק אותך בשביל לשמור, לא בשביל להכנס למצב 'שומר מסך' " הוא לועג לו, ידו של רונדון מתהדקת על כת הגרזן.
אולי הוא לא חד, אבל גם גרזן חוט קהה יכול להכאיב אם פוגעים במקום הנכון. ורונדון יודע בהחלט מהו המקום הנכון. מקום החשוב ללורד ניוואק מאוד, אף על פי שרונדון לא מבין למה, מקום מסוים בן הרגליים.
ניוואק שלח אותו ואת אחיו הרבה פעמים לחתוך את הצינור המשתלשל בין רגליהם של אסיריו.
רונדון מנער את ראשו, התמקד הוא אומר לעצמו. הוא מחכה לקול השאון של המורדים המסתערים ואז מסתער על השומרים של קורניליוס בעצמו. המשרתים זורקים את מגשיהם על האצילים ומוציאים את נשקם החבוי. הטבח פקוארל יוצא עם קופיץ בידו.
רונדון מגיע אל השומרים המופתעים בקלות, צורתו משתנה במהלך התנועה. הופכת לנמרית יותר. ולכהה קצת יותר. פנתר כסף ניצב כעת בפני השומרים, עיניו ירוקות-כהות ולוהטות כמו אש. על מצחו חרוטה רונה, רונה ירוקה כמו עיניו. רונה של חץ המורה למעלה, הרונה טיווז, רונת המלחמה. סמלו של האל הקדום טיר, הידוע גם בשמו העכשווי קראנוס. צבע נוטף מהרונה הזו, השינוי הוריד אותו. כעת הרונה לא נראית אחרת. עכשיו זוהי הרונה של רונדון. לא של האוטומטון.
קול הנהמה שיוצא מפיו של הפנתר מעורר בשומרים פחד, הוא מסתער בגמישות לעבר אדונו לשעבר ומעיף אותו מהדרך. "תזהר אדוני" רונדון אומר לו, "לא היית אמור להיות פה לפי התוכנית, אתה צריך לעלות למעלה לחסל את קורניליוס כמו שתכננת!"
META
שימוש בצורת הפנתר: +3 לתגובה ו+1 התקפה נגד אויבים מסומנים בשבילי
שימוש במגע שומר: ארתור מקבל בונוס +4 לדרג"ש ואני מקבל מחסר -4 לדרג"ש.
הסתערות על אחד השומרים (השמאלי): 19+11=30 נגד דרג"ש. 11 נזק.
OUT
רוי, בתור הבא, כפעולה משנית אני מסמן את כל מי שסמוך אלי אם ניוואק עולה למעלה (לא משנה מה אני מתאר, זה קורה. זכור)
אם הוא לא עולה למעלה, אז אני לא מסמן אותם (זכור גם, לא משנה מה אני מתאר. אולי אשכח!)