• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה (עמית) -

IN
"אש וצל!" פארגוס אומר בשמחה. "שילוב נאה" הוא מחייך כשכף ידו הופכת לירוקה - ענן ענקי וירוק מופיע במרכז פלוגה, והחיילים צורחים ונחנקים, מנסים לברוח כמה שיותר מהר מן הענן.
כמה קשתים מנסים לירות חצים אל ניאלדו והארכמג, אבל ניאלדו רואה את פארגוס מזיז את ידו האחת בניסיון - הוא מפתל אותה מעט, "אסו מטרא" הוא לוחש, והחצים פונים אחורה - אל הקשתים ההמומים! הם נופלים, מחזיקים את גרונם המדמם בידיהם, המבט ההמום מפניהם לא מש. "בוגדים מתים!" הארכמג צועק אליהם.

ממלכה (רוי)-
In
אסאדר מהנהן לחייל העלית ומסתכל על הקרבות, שמראים לו את מה שהוא כבר ידע- כאוס, דם ומוות בכול מקום. הוא לא יצליח למצוא ככה את פארגוס- בזה הוא בטוח.
לפתע הרעיון צץ במוחו, והוא מרים את מבטו. אל המגדל של ראש העיר, ריטקט. משם הוא יוכל לראות את כול העיר. משם הוא יוכל לראות את פארגוס. הוא מעיף מבט נוסף בחיילים המטפלים בריקן ורץ אל עבר המגדל- משסף כול אויב שמעז לעמוד בדרכו, החל מאורק חמוש בגרזן או אלה ועד חייל משוריין. כולם נפגעים. אף אחד לא מצליח לעצור אותו ליותר מכמה שניות. הם קראו מלחמה על גריאון- וכי אפשר לצפות להילחם בזאב מבלי להינשך?

Out
מה לעשות מכאן?

ממלכה(רוי)-
"אני חושב שהיה יותר מדי דברים אחרים, ופחות מדי אש, למה שלא נאזן את זה?"
ניאלדו פותח שער קטן בגודל היד שלו, הוא מכניס פנימה את ידו, ומוציא משם ציפור קטנה לבנה וצחורה, עשויה מקרח ושלג, היא נראית כמו עורב, רק שיש לה ארבע כנפיים במקום שתיים.
ניאלדו משחרר את הציפור לכיוון ענן הרעל הירוק, הציפור מתחילה לבעור באש לבנה, וטסה במהירות תוך כדי שהיא עשה ברגים באוויר אל ענן הרעל, ככל שהיא טסה יותר, היא גדלה, עד שהיא נעשית בגודל של בנאדם בערך.
אז, הציפור נכנסת לתוך הענן, הענן לרגע, נראה כאילו הוא נשאב לתוכה, ואז, בום!
כל הענן התפוצץ בבת אחת בפיצוץ של אש זהובה ענקית, אפשר לשמוע את הפיצוץ בכל שדה הקרב, רק הקסם העוצמתי של הארכמג משולב עם ציפור אש ענקית יכל לעשות את זה.
ההדף של הפיצוץ מגיע גם אל ניאלדו ופארגוס, אבל נראה שקיר בלתי נראה חוסם את ההדף מלפגוע בניאלדו, והוא מגן גם על פארגוס. חיילים בוערים וגופות שרופות עפות באוויר, ריח של אפר נמצא בכל עבר, חיילי העיר פאנדל וצבא המלך מריעים לרגע, אבל לא ניתן לעשות זאת בשדה קרב, הם ממשיכים להילחם, וכך גם ימשיכו שני המאגים.

ממלכה -

IN
אסאדר שומע פיצוץ ענק במרחק שני רחובות ורואה עשן ואש מגיעים ממנו. הוא רץ אל כיוונו מהר, וככל שהוא מתקרב החום עולה.
פארגוס או אויב חדש.

פארגוס מגן על פניו בידיו מתוך אינסטינקט. הפיצוץ היה מרהיב ונשמע מרחק רחובות רבים, ושדה הקרב הוא כמו גיהנום בוער - חיילים שרופים של הנביא בכל עבר וחיילי הממלכה ההמומים צועדים לניצחון על סמטאות הקטל שהופסדו מקודם.
הארכמג משתעל אל תוך שרוולו ומחייך אל ניאלדו. "הצגה טובה. אני חושב שטיפלנו ברחוב הזה". מרחוק נראה אסאדר, ופארגוס נראה מופתע לראותו.
"אסאדר, אתה לא אמור להיות עם הוד מעלתו?" הוא שואל בדאגה.

נביא (רונדון וטייגר) -

IN
"הא!" הוא מתרשם. "בהחלט שווה רכישה... האם תסכים להמר עליו במשחק קלפים ידידותי? אני אהמר מולו... הממ... במה אתה חפץ?"

ממלכה-
In
״הוד מעלתו נלחם בפיטבארוס, וסילק אותו מכאן״ אומר אסאדר, נזהר לא להשתמש במילה הרג. ״הוא נפצע קשה, אתה כנראה תוכל לדעת מה לעשות.״ מסביר אסאדר בקצרה לארכמג.

שהוא מסיים לדבר עם פארגוס, אסאדר מסתכל על ניאלדו. ניאלדו מבחין שיש לו משהו להגיד אבל הוא לא מצליח להגיד אותו.

Out
נצל פרצי ריפוי לנק״פ מלא בדרך, יש לנו את גראנסיוס לחסל

ממלכה -

IN
על פארגוס נלבשת הבעה מבוהלת במקום החיוך הרגיל שלו. הוא רץ לאורך הקרב, יורה ברקים וממטיר אש מוות על מי שמעז להתקרב אליו. לאחר מה שנראה בעיניו כנצח, הם מגיעים אל ריקן.
בית חולים קרבי נוצר שם. שמור על ידי שלושים מהעלית של ריקן. פארגוס עובר במהרה בזמן שהם מפנים לו דרך, מרכינים לו ראש לאות כבוד.
"פארגוס..." לוחש ריקן. אסאדר רואה את הזוועה - כל בטנו מכוסה דם, והמלך עצמו לא יכול לזוז.
"שקט, ריקן. אל תזוז. ברסאיוס לימד אותי במהלך השנים..." הוא נובח כמה פקודות אל החיילים הקרובים ביותר. "מרפא, ועכשיו! הביאו את פרילוס הזה" הוא בנתיים מייצב את מצבו של ריקן.
"החדשות הטובות הן שאת הכל אפשר לרפא... אבל תישאר לך צלקת ותצטרך להישאר בארמון לפחות חודש להתאושש. אני בטוח שתשרוד..." אסאדר חושב שהוא רואה את פארגוס משקר.
"גם אם אני אחיה, אני לא אשאר יותר משלושה ימים. אנשי לא ימותו בזמן שמלכם מלקק את פצעיו... במידה ואני מת אתה תשלוט. דבר עם קונטרול, הוא יודע את מי לשכור..."
"את מי לשכור בקשר למה?"
"אבא לא אמר לך? עדיף כך. הוא ידע לבד" ריקן מחניק זעקת כאב כשהוא מזיז את ידו לתנוחה נוחה יותר.
"זה היה קסם חזק. פיטבארוס חייב להיות בכמה מאות מטרים הקרובים, אבל שנינו יודעים שיש רק אדם אחד שיצליח לכשף דבר כזה" ריקן נותן את העובדה בלי שום קטיעות מילים באמצע, דבר שעולה לו בעוד כאב.
"אני אמצא את ברסאיוס אם הוא לא ברח מהעיר. סמוך עלי." עונה לו הארכמג.

פרילוס, מלווה בקצת כוח על ידי חמישה חיילי עלית נזרק לפני ריקן.
"סליחתי על קבלת הפנים. אתה יכול לרפא את זה?"
"כ-כמובן, הוד מעלתך. אם ברסאיוס לא היה חוסם את הקסם פה..." הוא מנסה בכל זאת, ומופתע לגלות אור לבן זורח מאצבעותיו, עובר אל ריקן ומרפא אותו כמעט לחלוטין.
"אלים..." הוא ממלמל.
"זו חייבת להיות ההילה של ברסאיוס. הוא לא רק ביטל את הקסם, הוא גם משפיע עליו לטובה" אומר פארגוס.
"למה שהוא יעזור לצד האויב?"
"כדי שהצד שלו יסבול כמה שפחות. הוא אוהב לעשות חישובי-צדיק כאלה" עונה ריקן בזמן שהוא עולה. "זה עדיין כואב, אבל אני מסוגל להילחם. הביאו לי את מגני" הוא אומר לנער אחד, שממהר להביא לו את מגן הצריח הזהוב, עליו נחרט סמל הממלכה - גריפין עם עין אדומה בוהקת. את חרבו המלך לוקח לבד.
רץ אחד מגיע רגע לפני שהמלך יוצא. "הוד מעלתו..." הוא מתנשם, כמעט קורס. ריקן נותן לו את הנאד האישי שלו, שישתה. "תודה..." הוא אומר לאחר שהוא שותה, כראה את כל הנאד. "רצתי את כל העיר בניסיון למצוא מחסה מכל אויב. השער הראשי נפל... האשפית גלוריה מתה, ראשה נכרת על ידי האויב ושופד על חרבו של השד" הוא מתרסק. "אנחנו אבודים בלי תגבורת... הצל אותנו"
פארגוס נראה שקט מהרגיל, ועצב מתפשט על פניו כמו אדווה על פני אגם שקט. "הכרתי אותה... רדפה אחרי אבא שלה. עצוב" הוא עוזר לנער לקום.

"איפה ריטקט?" שואל אותו ריקן.
"ראש העיר? אני חושב שלאחרונה הוא נראה מגן על ביתו, הוד מעלתך".
"פארגוס, אני יוצא להחזיק את השער הראשי. שמור את ריטקט חי בכל העלויות, אני לא רוצה שהוא ימות לי פה. אני לא חושב שלפאנדל יש מחליף... וקונטרול המליץ עליו באופן מיוחד, יחד עם לורד אלפארי" הוא מביט אל אסאדאר. "אגב, לורד אלפארי מוסר 'ברוך שפטרנו' על לנטרוק. אין לך מה לחשוש ממנו" הוא מסתכל על כולם. "למה אתם מחכים? ממתי אני צריך ליווי מלכותי? זוזו" הנער עוצר אותו לרגע.
"דבר אחרון, הוד מעלתך. ישנן שמועות על הוביט מרצח שנראה ליד אחוזת גריאון..."
"אז זה לאיפה שאני יוצא" אומר אסאדר.
"בהצלחה, אסאדר. שלא תחשוב ששכחתי שהצלת את חיי... אדבר איתך אחרי הקרב" אומר המלך בפרצוף רציני כפלדה, ויוצא יחד עם אנשיו, מלבד שלושה שנותרים לשמור על הפצועים.

נביא (טייגר) -

IN
"מה אם אתן לך... הממ... כתב. כן, כתב זכויות. היה פי ושמי ברחבי טרדייניה וגאנור. המשרת שלך... הוא שווה לכך" הוא מחייך ומוביל אותו בעדינות לשולחן הקלפים.
"תפוס את הדרקון או בלאקג'אק?"

נביא (דינרבלו) -

IN
"אני מחזיק בדעתו של לורד קסוול, אין לו מג אישי. שלא כמו להוד מעלתו..." אומר לורד טיוואת'. "אצטרף, כמובן" הוא נענה להצעה עם עוד שני לורדים ונושא כלים אחד. "איך משחקים?"

רוי
שותים כוס בירה,ובנתיים בוחרים זוג שילחם.וכל השאר מהמרים על המתחרה שלהם.המפסיד שותה כוס בירה והמנצח בוחר יריב חדש מי שהפסיד בהתערבות שותה כוס בירה.כך עד שכולם חוץ מאחד מתעלפים מדם או בירה.

ממלכה -

IN
אחוזת גריאון עולה בלהבות כשהם מגיעים, ענן שחור ואפל מתרומם כמפלצת אפלה ענקית וחונק את כל מי שמסביב. הגופות רבות מלספור, כבר עברו את גבול האלף. והקרב עוד לא נגמר.
"מסביב להם!" צורח וינסטון, עוד על סוסו. אסאדר מזהה עוד חץ ששרט את לחיו, אבל המפקד הוותיק מחולל שינוי אמיתי בשדה הקרב. אסאדר רואה את החיילים שהוא קיבץ סביבו ורואה את העמדות ההגנתיות שנבנו בפקודתו. רק בזכותו כוחותיו של ברסאיוס עוד לא הצליחו לפרוץ את האחוזה. הקשתים נאבקים להתחבא מאחורי פיסות ההגנה הכוללות עץ שרוף ועמודי תמיכה שנפלו, וחיצים שורקים במהירות כשהם עוברים ברוח. אסאדר רואה איש לידו נופל, ידו צמודה לליבו, ודם נשפך על המדרכה האדומה מדם, והאיש נופל בצווחת אימים מחלחלת אל מותו.

"אסאדר!" מנופף אליו איווניס, נחנק מהעשן ועיניו דומעות ממנו. "טוב שהגעת. גרא-" הוא נעצר להשתעל. "הוא עוד לא הגיע, אבל וינסטון מצפה לו."
"אז אני אעמוד פה" אומר אסאדר. "עדיף שנמצא מקום טוב להגן ממנו מאשר שהוא יתקוף אותנו בשדה הפתוח". גג אחד נופל, קורס בוער אל הרצפה. הגגות המעטים שנותרו שלמים ולא בוערים לא תפוסים... אולי שם? זאת עמדה טובה להתקפה.
"אני לא בטוח איפה פרילוס, אבל יש שמועות שגלוריה מתה..." הוא עוצר, מקווה לשמוע חדשות אחרות. כשהוא רואה את הבעת הכאב של ניאלדו, הוא משפיל את מבטו. "קיוויתי... הו, הגיע לה מוות טוב מזה. הוא ישלם, אני בטוח בזה. תן לי לבדוק את הגגות" איווניס מסתכל מעט.
"אתם מחזיקים טוב?" שואל אסאדר.
"כן, וינסטון עושה את עבודתו נאמנה. הוא הצליח להחזיק עם שלוש מאות אנשים גל של חמש מאות אורקים, ואיבד רק מאה. הוא רצה לאגף אותם, אב-" הוא עוצר, "לא!" הוא צורח ויורה ברובה הקשת שלו אל עבר אחד הגגות.
"אהה!" נשמעת צרחת כאב. גראנסיוס עין-בוערת נופל מהגג, מתגלגל על האדמה. "הרגל שלי! ממזר, הרגל שלי!" הוא צורח ומצליח לקום. "גריאון..." הוא אוזר שוב את כבודו. "חיכיתי הרבה. לא אבזבז את הזמן בדיבורים... זה זמן המלחמה" הוא מניף בשרביטו שלוש פעמים. "ד'ולת'אר אריזיס" הוא לוחש, ושלושה שערים אדומים שאש נצחית ובוהקת נראית מהם נפתחים. שלושה שטנים יוצאים מהראשון, מאחר יוצאת שטנית ששדיה חשופים והיא לבושה רק בבגד תחתון. מהשלישי יוצא שטן עטוף בשלשלאות בוערות, והמתכת צרובה בעורו עד כדי כאב מטורף. הוא מחייך בפה רקוב ומחליא.
"אסטראג" הוא לוחש, ועינו האדומה מבזיקה ומעוורת בהתקף של עוצמה. קרן נורית מעינו אל עבר המדרכה מולם וכשפוגעת שברי אבנים עפים לכל עבר וענן אבק מתפשט, חוסם כל שדה ראייה מרוב שהוא סמיך. גראנסיוס שם, השדים שם.
"זה נגמר עכשיו!" איווניס מתייצב לצידם.
והוא לא האחרון.

META
יוזמה!

נביא (טייגר ורונדון) -

IN
"אז בוא ונתיישב" הוא מזמין אותו לשחק.

META
אתגר מיומנות!
6 הצלחות לפני 3 כשלונות.

תרמית - שקר טוב ללורד (במידה ואתה הדילר) לקחת/לא לקחת עוד קלף. עד 3 פעמים.
תפיסה - אולי כדאי לבדוק שהוא לא מרמה? יתן לך +2/-2 לבדיקה הבאה, אבל בכישלון הלורד ישים לב שבדקת אותו. פעם אחת.
דיפלומטיה - אתה מסיח את דעתו בדיבורים ובבדיחות בזמן שהוא מאבד את תחושת הזהירות וחושף את קלפיו. עד 3 פעמים.
תובנה - נסה להבין אם כדילר הוא מנסה לבלף אותך לקחת/לא לקחת עוד קלף. עד 3 פעמים.
פשיעה - נסה לרמות אל הלורד. במידה ותצליח, תקבל 2 הצלחות. במידה ותיכשל, הוא ידע. עד פעמיים.

נביא (דינרבלו) -

IN
"המממ... על כמה נהמר, הלורד?" הם שואלים.

ממלכה-
In
אסאדר מסתכל על גראנסיוס בתיעוב, כול כך הרבה סבל נגרם רק בגלל ההוביט הזה. הוא הולך לגרום לו לסבול, ומאוד. הוא מסתכל על השטנים, ובעיניו מסמל לניאלדו- שטן השלשלאות יהיה הראשון ליפול. "אז גראנסיוס, אתה שולח את השטנים להילחם במקומך?" הוא שואל אותו, כאילו בלגלוג, למרות שהכעס יוצא מפיו בלי שהוא מתכוון לכך. חרבותיו מורמות- כול אחת לצד אחר והוא רץ על שטן השלשלאות. מקרוב- היצור נראה הרבה יותר מאיים- יצור גבוה עטוף כולו בשלשלאות שנראות כאילו הן לוהטות, לרגע הפחד תוקף אותו, אך אין זמן לפחד. לא עכשיו. המחשבות על מותו של גראנסיוס מסלקות כול פחד מלבו וממלאות את ליבו בתחושת נקמה. שלשלת אחת כמעט ופוגעת בו, נראה שהשטן אפילו לא התכוון לכך, ואסאדר מניף את חרבו וחותך אותה לשניים, מפספס את ההזדמנות לפגוע. אך החרב השנייה מונפת אל עבר השטן ועומדת לפגוע באזור בו אמורה להיות בטנו של היצור.

Out
חכה לתגובה של עמית, אנחנו מתמקדים שנינו בשטן השלשלאות.

Meta
פעולה משנית- סימון שטן השלשלאות עם מטרת הציד.
פעולה רגילה- הסתערות עם מכה כפולה (מהכוח של הנעליים)-
התקפה ראשונה: 3 טבעי, אני מניח שפיספוס
התקפה שנייה: 13+14=27 נגד דרג"ש
פגיעה: 3+9+2+6=20 נזק קרח

ממלכה -

IN
השטן פוסע בשדה הקרב, רוקד עם שלשלותיו בקול נקישות ובריח בשר שרוף. הוא צורח משונות ותוקף את אסאדאר, יד אחת מכה בלוחם ויד שנייה תופסת את חרבותיו ומנסה להעיף אותן מאחיזתו.
שלושת השטנים עושים את דרכם, אבל נחסמים על ידי וינסטון. "פאנדל!" הוא צורח ומסתער עליהם, חותך בחרבו באחד מהם. סוסו צורח באימת משוגע כשהוא רואה את הדם השחור נוזל מפניו של השד, אבל וינסטון מצליח להשתלט עליו, בקושי. שלושת השטנים ההמומים מנסים להחזיר מהלומות, אבל וינסטון חוסם אותם בקלות, ממשיך לדלג ממקום למקום בשדה הקרב ולא נותן להם זמן להתארגן מחדש. חץ אחר של איווניס פוגע בשטן השלשלאות והדף גדול מעיף אותו שתי משבצות אחורה - השלשלאות ניתקות מהנשק של אסאדאר לפני שהצליחו להעיף אותו.
הסאקבוס רוקדת במקומה, ומבטו של ניאלדו לא יכול לסור ממנה... הוא מרגיש כאילו הוא חולם את זה... אך לבסוף הוא מצליח בקושי לשבור את הכישוף ולחזור לשדה הקרב, לא לפני שהבין שכמעט ירה באיווניס את טובי קסמיו. הוא מתנשם, זיעה בעיניו, ואוגר שוב את כוחו וריכוזו.
גראנסיוס, בניגוד לשאר, לא נכנס לכאוס בשדה הקרב. מאחורי ענן האבק זה כמעט בלתי אפשרי לראות מה הוא עושה, אבל אזור אדום במקום שבו אסאדר נמצא מתפשט, כרגע לא עושה כלום.

META
הילה מיוחדת - הגעתו של מפקד.

כולם מקבלים נקודת פעולה נוספת (כולל איווניס).

הילה מיוחדת - חבר בצללים.

כולם מקבלים יתרון קרבי כשהם מנצלים יתרון פעולה, ואיווניס תוקף התקפה בסיסית את המטרה.

נביא (דינרבלו) -

IN
"הממ... זה נשף השנה, אז אומר אלפיים לכל אחד. בואו, חבריי, שבו עימי" הלורד מזמין את כולם לשבת איתו ומתחיל במשחקים. "הביאו לי מהאסירים של קורניליוס!" הוא מצווה על כמה משרתים, וכעבור ארבע דקות מגיעים כעשרים אנשים. רובם לא אנושיים, אך לביוס מזהה בחור שלמד איתו תחת ברסאיוס. אריית', היה שמו... בחור טוב. "לביוס, במי תבחר כאלופך?"

נביא (טייגר ורונדון) -

IN
הוא משקר. ארתור תפס אותו רגע לפני סבב שליפת הקלפים. הוא כבר זכה בקצת כסף...

META
תור רונדון.

ממלכה-
ניאלדו מנער את מבטו מהסאקבוס, אין טעם להתרכז בה, היא לא גלוריה, צריך למצוא את גראנסיוס, הוא משתמש בענן אבק בשביל לתפוס מחסה, ובשדים בשביל להעסיק אותנו, הוא מתכנן משהו, כמו שהוא תכנן לרצוח את גלוריה, אסור לתת לזה לקרות.
צריך לרצוח את ההוביט המתועב הזה, לחסל אותו, להרוג אותו!, אבל קודם נחסל את שטניו, שיידע מה יגיע לו, אני רוצה לראות את העצב והכאב בעיניו, שירגיש את הכאב שגלוריה הרגישה.
ניאלדו חושב את המחשבות האלו בזמן שהוא צועד אל הצד השמאלי של ענן האבק, האוויר זז סביבו, יוצר סוג של מערבולת אוויר קטנה.
עכשיו הוא רואה את שטן השלשלאות, והסאקבוס לא רואה אותו, ועוד מעט אם, הכל יעבוד, הוא גם יראה את גופתו חסרת החיים של גראנסיוס.
הוא מסתכל על שטן השלשלאות, הוא מסתכל לו בעיניים, הוא מראה לו את האמת, את העתיד הקצר מהרגע, השטן רואה את שדה הקרב, אבל משהו שונה, האדמה מלאה דם שחור, יש כמה עצמות שחורות שניתקו מהשטנים מפוזרות על חלקים ברצפה, שלושת השטנים האחרים על הרצפה, אבל בלי ראש, הראשים, לא רחוק משם, משופדים על חניתות, הסאקבוס מפוזרת בחתיכות, אפשר לראות הבעת אימה נוראית על פניה, הוא רואה את עצמו, הוא עוד חי, אבל מורידים לו את השלשלאות, כולם, הוא צורח בכאב, גם לשטנים יש את נקודת החולשה שלהם, וזו שלו.
הוא רואה את חזיונות האימים הללו, אבל הוא לא רואה את ניאלדו או אסאדאר שם, החזיונות גדולים מדי, איפה הם?
בזמן שהוא חושב את המחשבות האלה, פתאום הוא רואה גביש קרח טס אליו, הוא חוסם את המכה עם אחת משלשלאותיו בקלות, והוא רואה את ניאלדו איפה שהוא עמד מקודם, מסתכל עליו עם עיניים אדומות מזעם, אבל הוא עדיין לא רואה את אסאדאר, איפה הוא?
META
תור ראשון:
פעולת תזוזה: לזוז לצד השמאלי של ענן האבק כדי שיהיה לי טווח על שטן השלשלאות ושהסאקבוס לא תראה אותי.
פעולה משנית: לסמן את שטן השלשלאות
פעולה רגילה: לתעתע במחשבה על שטן השלשלאות.
התקפה: 20 טבעי :D
נזק: 25 נזק מחשבה, והוא לא יכול לראות את אסאדאר ואותי עד סוף תורו הבא.
תור שני:
פעולת תזוזה: 3 משבצות קדימה כדי להיות יותר קרוב לשטן השלשלאות.
פעולה רגילה: התקפה על שטן השלשלאות
התקפה: 2 טבעי :(

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה