• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
OUT
מצטער שאין תגובה כוללת, אין לי זמן לאחת כרגע. אני אשתדל להגיב בערב (גם בסקייפ)
אני מרגיש שאולי לא הייתי ברור מספיק, וחשוב לי גם באמצע חופשה לומר את זה שוב. אין שום התערבות בקמפיין של הצד השני. נדה. בשום מצב שהוא. גם חילופי מידע בסקייפ אסורים אלא אם אני מאשר אותם. יש כלל אחד לא מסובך - להגיב רק אל הצד שלך ורק בספויילר. כשאני ארצה התערבות כלשהי היא תבוא לידי ביטוי במשחק.

אני מקווה שזה מובן ומצטער על התקיפות. זה הדבר שיכול להרוס את ממלכות שבורות.

OUT
המשחק חזר! :)

ממלכה -

IN
עין-אור רק במהירות שמפתיעה אותם. הם לא מתקשים לעקוב אחריו, אך הוא נראה שברירי... בשלב כלשהו רק אסאדאר מצליח לעמוד לצידו. מתברר שהבחור אתלטי.
הם מגיעים בסוף לאחוזת גריפין ועין-אור פותח את הדלת במהרה. דנדליון נמצא שם ומשקה אותה מעט אלכוהול כדי לנסות ולרפא את הפצעים שבתוך הגוף. הוא מדממת מבטנה.
"זה חמור..." לוחש עין-אור ורוכן לידה. "אנדראל, עזור לי..." הוא לוחש. "תן לאחת זאת חיים כשם רחמיך הגדולים" הוא מצמיד את ידו בעדינות אל הפצע. הפצע נסגר. הדימום מפסיק.
"מדהים!" לוחש פרילוס. "אף פעם לא ראיתי כל כך הרבה כוחות ריפוי... הייתי יכול להגיע רק לחצי מזה, אם בכלל!"
"תנו לה מרחב ושקט. היא זקוקה לשניהם. אני... אני אתפוס לי פה תנומה קלה... לא, לא" עין-אור מתנער מעט. "אני רוצה להגיע אל האנשים שבמקדש... אבל כל כך עייף" הוא יושב על כיסא. הוא מנסה לקום... אך נכשל.

נביא (דינרבלו) -

OUT
אף אציל מהממלכה לא יבוא אל ארצו של בוגד.

נביא -

IN
"בעלי ברית עשירים? אני מניח שללנטרוק הזה יש כסף, אבל אני לא בטוח עד שלא נפגוש אותו בערב..." גאס חושב מעט לעצמו.
"יכול להיות שאני אוכל להשיג לנו חלק מהכסף הדרוש. אנחנו מדברים פה על נשף - דבר שעולה לפחות עשרת אלפים מטבעות זהב." הוא מחשב מעט לעצמו. "אבל אני הולך לבד".
"יכול להיות שאני מכיר כמה אנשים, אבל הם לא נעימים במיוחד" אומר טאלדיוס. "ואני לא הולך לבד" הוא מדגיש במעט פחד.

ממלכה-
In
אסאדר נעצר מחוץ לבית ומקיא את ארוחת הצהריים שלו במקום מחוץ לבית שלא רואים אותו. "אני צריך לרוץ פחות..." הוא אומר בהתנשפות ומנקה את הפה שלו בידו. לאחר מכן הוא נכנס לביתו ומסתכל על מה שעין האור עושה בעיון רב. הוא מסתכל על ספת ישיבה קטנה ומצביע עליה "עין האור... אם תרצה אתה מוזמן לשבת בכול מקום שתרצה" הוא אומר ועולה בקושי במדרגות לחדרו, מתמוטט על המיטה, קרוב להתעלפות. המקדש רחוק הרבה יותר ממה שהוא ציפה... הרבה יותר... והריצה הזו הלוך וחזור... בשרירים שלו הולכים להיות תפוסים, כן, זה בטוח...
אבל הוא היה חייב להציל את הבחורה הזאת, הוא פשוט היה חייב לעשות את זה... ועכשיו כול מה שהוא רוצה זה לנוח על המיטה הרכה, עד שמישהו מלמטה יקרא לו לעלות...

נביא
"אני אבוא איתך טאלדיוס.דום ורונדון לכו חפשו איפה אפשר להרוויח כסף ומהר."
רוי
הוא לא בוגד.אחיו רצח את הנסיך ואז דוד שלו השתלט על הכתר והפך למדינת חסות של הממלכה לביוס רצח אותו ואמא של לביוס מולכת והיא נטרלית.

ממלכה-
ניאלדו מגיע בהליכה, אין לו טעם לרוץ, הוא לא מגיע למהירויות של אסאדאר ועין אור, שהוא מגיע הפצע כבר סגור, הוא פונה לעין אור, "תודה על העזרה, אם תרצה אני אלך למקדש במקומך, גם אתה צריך לנוח".

ממלכה -

IN
"כן... זה כנראה רעיון טוב" הוא מפהק ומנמנם על כיסא. דנדליון מתקרב אליו מעט. "הוא לא היה מותש ככה אף פעם..." הוא ממלמל.
"גם אני הרגשתי ככה אחרי שריפאתי כמה מהנפגעים. זה לא חלף עד עכשיו... אני נהיה עייף רק מלדבר על זה" פרילוס אומר ומתיישב על הספה.

ממלכה (עמית) -

OUT
אם הגעת כעשן (ואני מניח שאתה מגיע כי זה מהיר יותר) ישמח אותי מאוד אם תצטרף לרולפליי ותאמר שגם אתה עייף בצורה לא טבעית.

נביא -

IN
"למען האמת הייתי מעוניין שתדברו עם ברון הפשע המקומי פה" אומר גאס. "נמאס לי לבזבז את הזמן במסבאות ופונדקים ממלכתיים. לכו אל תשע-אצבעות, אם תצליחו להגיע אליו. הוא יכול להיות מקור גדול לכסף ולמידע. רק גלו איפה הבסיס שלהם ותוכלו ל-"
"הבסיס שלהם נמצא בבית בושת שמוסתר כמסבאה. הסוואה תחת הסוואה" אומר טאלדיוס. גאס משתהה ובוחן אותו. "ואיך אתה יודע על זה?" הוא שואל. טאלדיוס מחייך מעט. "אתה יודע הרבה כשאתה לא רוצה להתעסק עם אנשים מסויימים" הוא מחייך מעט. גאס לא אוהב את התשובה אבל נראה שהיא תספיק לו לעכשיו. "לי ולך תהיה שיחה בערב" הוא מסתכל על טאלדיוס בקור. "אני הולך. במידה ואני לא אחזור עד הערב..." נראה שקשה לגאס לומר את האפשרות הזאת. "אל תחפשו אותי. בהצלחה" הוא פונה אל הרחוב הראשי ונעלם בקהל.

ממלכה
שורלאוודוס יושב וקורא מעט בספרי ההיסטוריה שבאחוזה אודות הפוליטיקה של האזור. הוא נהנה מן הטיול הקטן שלהם באויר הפתוח, ומאז שהפסיק לרכב לא חש כך אף פעם. הרוח על פניו,ת הדם בעורקיו והוא מרגיש כל כך, חי! אך זה עבר מזמן, ו8עתה יש מלאכה לעשותה-ללמוד בזמן המנוחה מידע שימושי, אומר לעצמו שורלאוודוס באכזבה קלה. הוא משתוקק להרגיש כך שוב, ולחזור אל ימיו הראשונים כאן למעלה שבהם הוא עוד היה צעיר, והוא שיחק את המשחק, והמשחק הזה היה של ג'נטלמנים, ולא של חלאות אדם. הוא נזכר במרדפים הפרועים, בריצות, בקולותיהם של הסוסים המותשים, בתגובותיהם של האזרחים ברחוב בריח הזיעה, בתחושת הפחד, וברגעים שבהן עורמתו עמדה לו תמיד להצילו מכל רעה. בלילות שעשה כימים בתצפיות שונות ומשונות עד ששכניו החלו לתהום אם מוכה ירח הוא. בלילות האפלים ביותר, שבהם כלו כל הקצים, ונפרעו כל החובות...
באותם הימים שהמשחק היה הוא והוא היה המשחק, הוא נזכר בהם בגעגוע, ולוואי שהימים הללו היו חוזרים מתישהו, ואז לא יכזיב עוד, וברגע הפקודה ינעץ הכי עמוק, בין הצלעות...

נביא
רונדון נראה מעוצבן. "אני יודע שבאנו לכבוש את העיר, אבל אנחנו עושים את זה בשבילם, גם אם הם לא מבינים את זה. אני לא מבין למה צריך לדבר עם ברוני פשע מפוקפקים אם אנחנו פה בשם הסדר הטוב"

נביא -

IN
גאס חייך קלות לפני שהוא עזב.
"מי אמר שתשאירו אותו בחיים אחר כך?" הוא שאל לפני שנעלם.

OUT
מפה אני אצטרך תיאור של כל צד. נקסטורל, אתה יכול לתאם עם טייגר בסקייפ את האסטרטגיה שלכם להשיג את המידע. תצטרכו אחת.

ממלכה - אני מחכה לתגובה של עמית. הוא חוזר היום.

ממלכה-
"טוב, מכיוון שאנחנו מחכים שהיא תתעורר, כדאי שקודם נחשוב על תוכנית פעולה לצרף את ריטקט אלינו, כי מה שהדבר מעצבן, אנחנו צריכים את עזרתו".
ממלכה(רוי)-
לא, הוא הלך רגיל, כי בשביל להגיע כעשן הוא צריך לרצוח מישהו, ולזמן את הנחש ייקח לו פרץ ריפוי.

ממלכה
שורלאוודוס ממלמל לעצמו משהו מעל לדפיו מעלים האבק ומלאי הרקבון והעובש של הכרך עב הכרס ועתיק היומין שבו הוא מעיין בעדינות ובזהירות מזעזעים, כאילו אם יבצע תנועה אחת לא נכונה יעלו עליו כל שרי השדים שבשאול. לאחר מספר דקות הוא אומר "ובכן, אנו יודעים שיש לשנינו אויב משותף, ומי עומד מאחורי כל הרעה המגיעה לעיר, אך הוא אינו יודע, ולפיכך עלינו להבהיר לו זאת בכדי שיוכל לחשוב בצורה הגיונית ושקולה ולהבין שעליו להצטרף אלינו.
אך איני בטוח שזהו צעד נבון מכיוון שההמון שאנו מנסים לדבר על לבו מתעב בעומקי נשמתו את כל דבר הקשור בריטקט או במשטרו המושחת בממשלתו הקולקלת, ולפיכך אינו יטה לנו חסד בשל חברתו של ריטקט" אומר שורלאוודוס בקול חרישי, קר ושקול.

ממלכה-
"הוא יצטרף אלינו בקלות, הוא רוצה את עירו חזרה, והקהל אינו שונא אותו, אפשר לדעת זאת מעצם זה שהוא היה ראש העיר עד עכשיו, אולי הוא לא ראש העיר הכי טוב, אבל יש הרבה שהם בעדו, ולכן אנחנו צריכים אותו, הבעיה הכי גדולה שלנו זה לשחררו מהכלא, השנייה היא העלה הירוק, מכיוון שהם אינם רוצים את שלטונו".

ממלכה
"האם היית בכיכר ושם שמעת זאת? האם מצאת רבים מתומכיו בחוצות? ההמון שונא אותו, הוא שונא אותו בגלל השחיתות, בגלל המשטר המפלה ובגלל זלזולו בבני המעמד השלישי. מעטים בעיר תומכים בו ובשלטונו, ומעטים עוד יותר מבינם יהיו מוכנים לתמוך בנו.
ובנוגע לעלה הירוק, עלינו לשתף פעולה עמם, הם כוח מחתרתי צבאי מאוד מאורגן, ועלינו ללמוד מהם ולהעזרם בכוחם בכדי להגם על העיר.
צירוף ריטקט אלינו יסגור לנו דלתות רבות, ולפיכך איני חושב שזהו רעיון טוב במיוחד.
ואף על פי שהוא היה ראש העיר לזמן רב, הוא לא נתמך על ידי העם אלא על ידי בעלי המאה, שרק לתמיכתם הוא זקוק בכדי להישאר בשלטון, ואפילו ההיסטוריה מציינת שהיו מלכים רבים שהיו מושחתים ושנואים על הכל, והם נשארו בשלטון אף על פי כן.

ממלכה-
"כדבר ראשון, העלה הירוק זו קבוצה של אלפים מתיישבים, לא יחידה צבאית מובחרת, כדבר שני, העם אינו שונא את ריטקט, הוא אולי לא אוהב אותו, אבל לא שנאה גדולה מספיק בשביל מרד, חוץ מזה, ריטקט מומחה בתורת הנאומים, וסביר מאוד שנצטרך אותו כדי לשכנע את העם לחזור לטובתנו".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה