• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה (עמית ורוי)-
In
"עין האור!" מכריז אסאדר, אבל אומר את זה בעיקר לניאלדו. הוא מזנק מן המקום שבו הוא עמד, ליד האישה, לכיוון הדלת במהירות מפתיעה יחסית למישהו שנשא עכשיו בחורה גוססת למשך כמה רחובות. הוא מסתכל אם ניאלדו בא איתו או נשאר, ובלי קשר פותח בריצה לעבר המקדש הקרוב. הוא מרגיש שהוא עומד להתמוטט, אבל הוא צריך להגיע לשם לפני שהיא תמות.
ברגע שהוא מגיע למקדש (בהנחה שעין האור לא יוצא לרחובות שכול החיילים תומכים בלנטרוק ומבין את הסיכון) הוא נכנס במהירות בדלתות. "איפה עין האור?" הוא שואל את האדם הראשון שהוא רואה, ורץ למקום אותו הוא אומר במהירות. שהוא מגיע לשם הוא מתנשף, כמעט מתמוטט, ולא מניח למחשבה על הדרך חזרה לעלף אותו לחלוטין. "עין האור..." הוא מגמגם בקושי.

ממלכה (עוג ודסט) -

OUT
עין אור. לא האור.

IN
הוא מגיע ורואה כוהן ישוב בצד ונראה נח. מעבר לכך יש הרבה מאוד פליטים, כוהנים מסתובבים ביניהם ועין אור יושב ביניהם ולוחש דברי רגיעה.
"אסאדאר, מה קרה?" הוא שואל בדאגה.

ממלכה(???)
שורלאוודוס מחכה מספר רגעים, לרגע שבו יוכל לדבר בחשאי עם עין אור, ושהשיחה תגווע סופית. במשך זמן ההמתנה הוא מביט סביב על המקדש ומתפעל מן העיטורים והפסלים המפוארים, תוך כדי משחק במחרוזת קטנה שהוא נשא עמו בדיוק לרגעים כאלו. לאחר שהגיע הרגע שורלאוודוס מזדקף , ניגש אל עין אור ואומר "מורי ורבי, אדוני עלי אדמות ונציגו של אדוניי ברקיעים ממעל. אני זקוק להדרכה ממך, ולתמיכתך. צבא האויב קרב ובא אל העיר, ולנו אין לא אוכל, לא מים, לא שליחים, ולא יונים. צבאנו נמשל בידי רודן אכזר המונה ע"י נביא השקר הכופר והנתעב אשר לשרי השדים ממתחת. עלי לדעת האם נאבד גם את האמונה, גם את הכוח היחידי שיכול לגרום לתושבים לחזור להאבק, הכוח היחיד שיכול לפקוח את עינהם לרווחה, הכוח היחיד שיכול לטהר את מוחם משקריהם של נוכלים ושרלטנים, הכוח היחיד שיכול להחזיר את האיזון הקדוש לעולם, הכוח היחיד שיעמיד מושל בצדק אלוהי בעיר. האם גם אתם תנטשו את אנשי העיר? או שתעמדו לצידם, באש ובמים, בדם ובפלדה, בחשכה ובדממה, במוות ובחיים, בין הסמטאות, בתוך הבתים, על הגגות, בכיכרות, בחוצות, בארמונות, בתעלות הניקוז, בשערי העיר ועל החומות. האם אתם תעמדו איתן לצדם של אנשי העיר? האם אתם תספחו את כוחכם לכוחו של ההמון ותנחילו לאנשי האויב הטמאים והנאלחים תבוסה שלא תשכח לעולמי עולמים? האם אתם תגלו גדלות רוח אדירה, היאה לאנשים קדושים וטהורים כמוכם? או שתנוסו על נפשכם בפחדנות, בתאווה, באנוכיות, בשקר, ברצח, בגניבה, בסתר ובבוגדנות? האם אתם תעמדו לצדנו, או שתחטאו רבות ושמכם יוכתם לנצח נצחים?" מסיים שורלאוודוס את נאומו.

ממלכה(רוי)
"אז בשם האלים כולם, צאו ושחררו את האנשים מדיבוקם ההרסני! צאו לרחובות ורפאו אותם!! אל תאבדו אותם בכל מחיר!! שחררו אותם משקריו המתועבים של הבוגד עובד השדים והכופר הנאלח!!!" אומר שוראלוודוס

נביא
רונדון מסתכל על טלדאיוס, "האם תוכל לעזור לנו פה? או שאולי לך, לביוס, או לך, דום, יש קשרים בעיר?
תמיד אפשר להשיג כסף מזויף בשוק השחור, ואני מוכן לתת את כל הכסף שלי למען המטרה."
OUT
יש לי... 360 מ"ז.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה