• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Out
באמת, מה אני כבר יכול לומר? נתתי נאום שלם לפני מספר הודעות.

...

טוב.

In
״יודע מה,״ אומר ג׳ור, בהבעה של צער מזוייף, ״אולי לא, זה לא שווה לבגוד בגלל זה.״ הוא שולח את ידיו עטויות הכפפות לכיוון השקיקים, ״אבל יש לך פה הזדמנות חד פעמית להתעשר, בגדול. מי יודע מה אתה יכול לעשות עם כל הכסף הזה? הכל!...״ ג׳ור עוטה על פניו הבעה של חמדנות מזוייפת. ״ואולי בכלל כדאי שאקח את הכסף לעצמי,״ ג׳ור לוחש, כאילו לעצמו.

Meta
תרמית. גלגל נא, במטותא.

ממלכה -

META
14+10=24, הצלחה.

IN
"לא! לא!" הוא ממהר לאסוף ממך את השקיקים. "זה באמת הרבה כסף... אני צריך לשקול את זה מחדש. תנו לי שנייה".
אתם רואים מבט מהסס על העיניים שלו, עוד שכנוע קל והוא בפנים.[

OUT
תור עוג.

ממלכה
In
"אני לא יודע מה אתה רוצה עוד, יש לך כסף, הגנה, אני הייתי מסכים, לא יודע מה איתך" אומר אסאדר, ,"ולא רק זאת, אתה גם תקבל כבוד, האנשים ידברו עליך כמי שעזר להפיל את הנביא, לא כול מה שתקבל יהיה בדברים ממשיים, אבל תחשוב על זה שנייה: כסף וכבוד, ביחד, הזדמנות פז לקבל את שניהם רק אם תדבר"
Out
אם אתה מגלגל לסול תגלגל גם בשבילי, דיפלומטיה

ממלכה -

OUT
אין לך הכשרה בדיפלומטיה. אני לא אשם :P

META
9+0, כישלון.

IN
"לא... לא נראה לי. זה הרבה על הכף, ואני במילא מסתכן בכך שאני פה איתכם... אולי כדאי לי לעזוב" האיש מתחיל לקום, אבל נעצר על ידי הגמד.
"תקשיב לי טוב, חתיכת טינופת אנושית. אם אתה לא שופך פה הכל ועכשיו אני אישית אדאג להוציא לך את המעיים בחדרי העינויים, ואני בטוח שאתה רוצה להשאיר את המעיים שלך בפנים. קפיש?"

META 2
15+4=19, הצלחה.

IN
"ב-ב-בסדר, אד-דון גמד נח-חמ-מד" אומר האיש וחוזר בפחד למקום, הוא חיוור כולו. "י-יש מפגש עם המרגל ב-בסמטה ליד המפקדה עוד עשר דקות. הם א-אמורים להחליף מידע לגבי המיקום שלו הערב. א-אני משוחרר? אדוני?".

ממלכה
Out
אני יודע, אבל אמרת תורות אז ניסיתי לפחות
וזה אומר שהיינו אמורים לנסות איום?
In
"תודה לך, גמד נחמד" אומר אסאדר ליאנס בצחוק, "בואו, אנחנו צריכים להגיע לשם ככול שיותר מהר" אני אומר ואז מפנה את ראשי אל האיש "אה, ותחלום שאני מנקה לך את השיכר, תעשה את זה לבד", אני מוביל לכיוון המפקדה, ככול שאנחנו מתקרבים יותר ככה אני מאט את הקצב, עד שלאחר עשר דקות אנחנו עומדים מאחורי פח זבל גדוש ומסריח מריקבון, ומציצים על מי שנמצא בסמטה.

ממלכה -

OUT
לא, זה אומר שלגמד נמאס והוא לקח את הפיקוד לידיים. זה גם אומר שהייתה לו רק הכשרה באיום :)

IN
אתם מתקרבים לסמטה, ישנם כמה פטרולי שומרים מסביב בדרך אבל אף אחד לא שם לב אליכם. אתם נעמדים מאחורי קיר, מציצים אל הסמטה.
זה מקום לח ומגעיל, והריח בו נוראי. אתם רואים את מי שנראה כמו מנקה ממוצע מתקרב לשם, "מנקה את האזור". ארבעה בחורים מתקרבים אליו, אחד מהם חובש ברדס לבן עם סמל הנביא עליו.
"יברך אותך האל" הוא אומר בקול שקט, מקבל פתק קטן מהמנקה. "אל שמל, איפה הכסף?" המנקה שואל. הוא מקבל שק גדול וחום של מ"ז שמשרשים. "ותדאג לא להיות היום בערב שם. אנחנו מתכננים פשיטה על כל מי ששם". אומר האיש.
"בוס, אתה בטוח שאנחנו צריכים אותו? הוא יכול להלשין עלינו. אולי כדאי לחסל אותו" אומר אחד הבריונים מימינו. "לא, לא. זה לא מה שאלינו ירצה שנעשה. הוא עזר למטרתנו, מגיע לו לחיות. אם הוא שקט" אומר האיש ברוגע.
"אני אהיה בשקט" אומר המנקה, מבוהל מעט. "סמוך עלי". "בלית ברירה אחרת" אומר האיש. "סיימנו כאן. עוף מהסמטה הזאת, אל תחזור לפה" אומר הבריון. המנקה ממהר לברוח. החבורה מתקדמת ליציאה מסמטה מזרחית.

ממלכה
In
הם מחכים עד שהאנשים ייעלמו מטווח ראיה, מחכים עוד רגע, ואז אסאדר שואל "שנעקוב אחריהם? אין לנו הרבה ברירות, ואנחנו צריכים לבדוק איפה הם עושים פשיטה, אני הייתי מעדיף לעלות על הגגות, אבל זה יעקב אותנו" הוא מסתכל על שניהם ומחכה לתשובה.

Out
יאי, השה״ם משחק עם עצמו! :P

טוף, התקדמתם קצת.

In
ג׳ור מהרהר באפשרויות העומדות לפניהם. ״בוא נפעל ככה. תראה, אני לא ממש טוב בלהתגנב. אם אתה כן יודע משהו על העניין, אני מציע שתעקוב אחריהם, בזמן שאני אערוך פה חיפוש מהיר, כי אולי יש פה משהו בעל ערך, ואחבור אליך מאוחר יותר. מה אתה אומר?״

ממלכה
In
"גם אני לא טוב כול כך בהתגנבות, אבל בסדר, אם אתה לא באים אנסה לטפס אל הגגות" אומר אסאדר, "ניפגש אחר כך" הוא אומר ומתחיל לטפס על החלונות של בניין נמוך, עולה בין החלקים הבולטים במבנה, ולפעמים גם משתמש ביתד או שתיים כעזר, עד שהוא מגיע לגג.
Out
אני לא חושב שאנחנו אמורים להמשיך להגיב לשנינו, כי התפצלנו.
Meta
אתלטיקה לטיפוס (תוסף 9+)

ממלכה (לרוי בלבד)
In
אסאדר תר בעיניו אחרי האנשים של הנביא, זז סביב בגג כדי למצוא אותם, עד שהוא מוצא אותם, ואז הוא מנסה להתקדם בקצב שלהם, כדי למצוא את המקום בו הם יעשו פשיטה, מקווה שהגגות הם הסתרה מספיקה.
Meta
תפיסה (תוסף 6+)

ממלכה -

OUT
עוג, תגלגל לעצמך. לסול אין קוביות. אבל אני אגלגל לך הפעם הזאת, כי אין לי כוח לחכות לעוד תגובה.

META
7ּ+9=16, הצלחה.

IN
אתה בקושי מצליח למצוא זיז ומקום לשים את ידיך באבנים, אבל לבסוף אתה מצליח לעלות בלי רעש בעוד ג'ור נשאר למטה ומתחיל לעקוב אחריהם.

META 2
15+6=21, הצלחה.

IN 2
אתה רואה שהם מפלסים את דרכם לאחד הבתים העניים בעיר. הם לא מאוד מהירים, מה שמאפשר לך לשמור על קצב.

OUT 2
תגלגל התגנבות.

ממלכה (רוי)
In
אסאדר מתגנב בין המבנים, הולך בקצב של האנשים ומקווה שלא יבחינו בו, ברגע שהם מרימים מעט את הראש הוא מתכופף, וככה הוא מתקדם, 'תובילו אותי למקום בו תעשו פשיטה, טיפשים' הוא חושב לעצמו בעוד מתחמק ממבטו של אחד מהם.
Meta
התגנבות: 13+2=15

ממלכה (עוג) -

IN
נראה לך שלובש הגלימה שם לב אליך, או שלא...?
האנשים עוצרים ומתלחשים קצת, אחד מהבריונים מגניב מבט מגושם לכיוונך. הם מתפצלים. הבריונים הולכים לכיוון מערב בעוד האיש ממשיך לכיוון דרום.

ממלכה (רוי)
In
'אחרי מי לעקוב, נדמה לי שהבריונים הם מלכודת, אבל האיש בגלימה לא יוכל לבצע פשיטה לבד. אני חושב שאמשיך לעקוב אחרי האיש בגלימה, אולי אני מזלזל בכוחו יותר מידי' חושב אסאדר וממשיך אחרי האיש בגלימה.

ממלכה (עוג) -

IN
האיש בגלימה ממשיך ללכת ומגביר את מהירותו. אתה רואה שהוא נכנס לאחד הבתים הישנים ולא יוצא.
הבית נראה די קטן מבחוץ, ויש לו שתי דלתות. מאחור ומקדימה. יש לו חלון אחד מהצד השמאלי.

ממלכה (סול) -

אתה והגמד נכנסים, הדלת פתוחה. אתה רואה שהבית דל מאוד. סך הכל מדף ספרים, שתי תמונות (יתוארו בהמשך) וארבע שרפרפים עם שולחן קטן באמצע, מפה פרושה עליו.

התמונה הראשונה מראה את ציור גופת המלך ריימונד, נראה שהתעללו בה פראים ברברים כלשהם. אתה מוצא שלא נוח לרוחך השלווה להתסכל בתמונה הזאת, ואתה מסיט את מבטך ממנה. התמונה קצת מאובקת, אך לא נראית ישנה מאוד.
התמונה השנייה מראה את הנביא בראסיוס מוכתר כמלך. גופת ריקן מתחתיו וכתר זהב מטופח בעל יהלומים לראשו. הוא לובש את גלימותיו, הגלימות איתן סופר שהוא ברח מהוצאותו להורג, וסוחב מטה פשוט מעץ.
"אה!" אומר יאנס למראה התמונה הראשונה. "מזעזע, מחריד, דוחה". הגמד עוצר לנשום לרגע, "זה יהיה בדוח. תתחיל לחפש, יש לי הרגשה שמשהו רקוב במקום הזה".

In
״תועבה!״ זועק ג׳ור בגועל ברור, ומזמן את כוחות הקסם שלו. הוא מוריד את כפפותיו בכוח, ובזעם עיוור הוא מבעיר את ידיו באש ושורף את התמונות - ריח רע מתפשט בחדר ועשן שחור בוקע מידיו ומהתמונות, שמשתחרות ומתקפלות בחום עם כל רגע שעובר. מספר דקות לאחר מכן, כשהוא נרגע, ג׳ור מתחיל לחבוש את כפפותיו מחדש. ״מצאת משהו?,״ הוא שואל את הגמד, ומתחיל לחפש בעצמו.

ממלכה (עוג) -

IN
אתה מסתכל על הבניין עשר דקות, אין תזוזה פנימה או החוצה. אתה מצליח לראות כמה צללים עוברים על פנים החלון. הוא לא לבד.

OUT
מהפעולה הבאה אתה צריך לגלגל התגנבות מחדש, למקרה שעוברי אורח יראו אותך.

ממלכה (סול) -

IN
התמונות קמלות בחום, חוצפות אוצר מאחוריהן. כיסוי פשוט, אתה מנחש. כמה שקי מטבעות זהב נמצאים מאחורי תמונת הגופה, ופסלון קטן עשוי עץ מגולף של הנביא, עיניו אבני אודם.
" *שיעול של הגמד מהעשן* " הגמד נרגע קצת מהתקף השיעול. "כן, תראה את זה". הוא מרים את המפה מהשולחן, מגלה מפה מתחת. גילופים על השולחן מראים קו, לא ברור אם אווירי, אל אחד שלושה בתים. שניים מהם בכיוון שחברך הלך אליו (כיוון כללי). "מה נראה לך שקורה פה?" שואל הגמד, מתחיל לחשוב.

LOOT
300 מ"ז ופסלון עץ בעל עיני אודם של הנביא.

ממלכה (רוי)-
In
׳לעזאזל, עכשיו גם אם אכנס לשם לא יהיה לי סיכוי נגד כולם, נראה שנידונתי להישאר כאן׳ הוא חושב בצער. מספר עוברי אורח עוברים ברחוב, ואסאדר מתכופף בבהלה שהוא מבחין בהם בפתאומיות, ׳אוכל להתחזות לעובר אורח... אבל לא עכשיו, שלא יתעורר החשד כי אעבור שם הרבה פעמים׳. אסאדר מחפש את הדרך הטובה ביותר לרדת מהגג, בעודו מתחבא מעיניהם של עוברי האורח.
Meta
התגנבות: 9+2=11
תפיסה: 16+6=22

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה